Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Hjemme i Valeries køkken [Repris]
Traditional Tea-Less Tea Party. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 10 av 13.
06:25 
Long Island Medium
Beauty School Drop-In. En gruppe mødes med Theresa for at hjælpe en mand, der mistede venner i hæren. Og Victoria chokerer familien, da hun fortæller, hun har droppet studierne. Säsong 7. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
07:15 
De unge mødre
Martinna tager i sommerhus med en veninde, som hun har lært at kende i en ifavnsk mødregruppe på nettet. Nanna Mia har fået nyt hjem, og det skal gøres hyggeligt. Derfor har hun inviteret en veninde til at hjælpe sig med at dekorere køkkenet. Amanda Sisse har siden sit besøg hos en numerolog grublet over sit fremtidige navn. Nu er hun endelig parat til at tage det store skridt og officielt sige farvel til 'Sisse'. Louise tager ud for at finde en skoletaske til sønnen Mads, som skal begynde på et brobygningsforløb for at blive parat til 0. Klasse efter sommerferien. Säsong 22. Del 8 av 12. Producerat år 2016.
08:05 
Homeshopping [Repris]
08:18 
Homeshopping [Repris]
08:33 
Homeshopping [Repris]
08:48 
Homeshopping [Repris]
09:05 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 116. Del 11 av 13. Producerat år 2016.
09:30 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 116. Del 12 av 13. Producerat år 2016.
09:55 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 116. Del 13 av 13. Producerat år 2016.
10:25 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 112. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
10:55 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 112. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
11:25 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 112. Del 3 av 13. Producerat år 2016.
11:50 
Caribbean Life
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 10 av 14.
12:25 
Caribbean Life
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 11 av 14.
12:50 
Caribbean Life
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 12 av 14.
13:25 
Caribbean Life
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 13 av 14.
13:55 
Caribbean Life
Kicking Back on St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 14 av 14.
14:25 
Caribbean Life [Repris]
Empty Nesters Go Back Home. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 1 av 14.
14:55 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
It's My Secret To Tell. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. Säsong 1. Del 2 av 10.
15:55 
Say Yes to the Dress
Episode 7. Vi går bag kulisserne i verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, da Randy og teamet præsenterer nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. Säsong 15. Del 7 av 10. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre
Nadja er mor til Sebastian på fire år. Hun har leukæmi, men kunne godt tænke sig at blive gravid med sin kæreste. 16-årige Malou Stella har aldrig prøvet at arrangere en stor fest, så hun er glad for at have sin mor ved sin side. Christina må til gengæld ikke have sin mor ved sin side, da hun skal opereres, og det er svært for den unge mor. Säsong 5. Del 13 av 30. Producerat år 2007.
17:30 
De unge mødre
23-årige Nadja har taget sin mor og sin kæreste med til lægen. Nadja frygter at lægen vil fraråde hende at blive gravid. Det er tre uger siden Kristina kom hjem til Gjerlev med sin nyfødte søn , og nu er hun ikke længere i tvivl om, hvorvidt eks-kæresten er far til barnet. Ann-Beth har sparet sammen længe, og i dag har hun endelig råd til at give sin søn David en udflugt til Sommerland Syd. Säsong 5. Del 14 av 30. Producerat år 2007.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Don't stand so close to me. Efter at det er kommet frem, at Christina har dækket over Burkes håndskade, undgår hele staben hende, pånær Meredith. George er især bitter fordi hun ønskede at lade Burke operere på hendes far. To tvillingebrødre, der hænger sammen ved hoften, opsøger hospitalet for at blive adskilt. Molly, en af Merediths halvsøstre, bliver indlagt på hospitalet for at få foretaget et kejsersnit. Meredith er tøvende, da Addison ønsker hendes hjælp under indgrebet. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10 av 25.
19:00 
Greys hvide verden
Six days - Part 1. Meredith opdager, at Derek har søvnproblemer, samtidig aflægger hendes far hospitalet et besøg. Georges far må gennemgå den ene operation efter den anden. Den 17-årige Heather bliver indlagt på hospitalet. Heather har en negativ indstilling til tingene, grundet hendes sygdom og de mange operationer den har medført. En kvinde får et nervesammenbrud, da hun forsøger at overdrage noget, som har stor betydning for hende. Säsong 3. Del 11 av 25.
20:00 
De unge mødre [Repris]
Luna har lagt sit liv markant om efter hun blev single. Hun er begyndt at løbe, og i dag skal hun gennemføre sit første marathon. Simone og Sabrina er skeptiske over for tarotkortene, men Weenoha får nogle meget rammende beskeder af coachen Gwen Elie. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 10 av 20. Producerat år 2019.
20:30 
De unge mødre
Nanna har for længst afskrevet nogensinde at blive mor igen. Men siden hun har mødt Stefan er den beslutning taget op til revision. Weenoha føler hun var meget fraværende, det første år af Elviras liv, på grund af sine psykiske problemer. Derfor har hun i dag arrangeret en rigtig tøsedag, hvor mor og datter skal have taget billeder sammen. Nanna-Johanne henter sin brudekjole hos skrædderen, og hun er spændt på, hvad hendes mor siger. Säsong 28. Del 11 av 20. Producerat år 2019.
21:00 
Beauty Bosserne
Brandingværdien optimeres. Irina the Diva er gået i gang med planlægningen af sit bryllup, for nu skal hun fremover tiltales som Fru. Olsen. Smykkedesigneren Mai vil, som led i sin egen branding, åbne sit hjem for en boligreportage, men hun skal også liiige nå at have lavet et portræt inden. Masha tager på lanceringstur på Færøerne, hvor hun kommer ud for en uventet og voldsom oplevelse. Imens har Camilla Frederikke mange jern i ilden: et managermøde, et møde med Ole Henriksens team og en lancering af sine egne ’Duff Lashes’ vipper sammen med Nadia på toppen af Illum. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
22:00 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Jill, Jeppe og Frederik er på stranden for at tage imod villaens nyeste ex. Efter deres heftige nat i suiten regner Jill ikke med at høre, at Jeppe sagtens kunne finde på at droppe hende, hvis en bedre model kom op af vandet. Men det er nøjagtigt, hvad han siger, og det er ikke optimalt for stemningen - slet ikke da det viser sig, at det ER Jeppes ex, der ankommer. Hun hedder Naja, og hun kunne da godt Jeppe igen. Måske. Men der er flere kræfter, der arbejder i det skjulte på at få hende til at se efter en anden fyr. Säsong 3. Del 12 av 24. Producerat år 2019.
23:00 
Blodets bånd
Blood Relatives. Alle familier har noget at skjule. Gennem rekonsktruktioner og førstehåndsberetninger følger vi mordmysterier, hvor alle er under mistanke, og alle mistænkte har en ting tilfælles - deres efternavn. Säsong 6. Del 1 av 10.
00:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Far til tre, Robert Schwartz, bliver brutalt myrdet i sit eget hjem. Han bliver stukket intet mindre end 32 gange i nakken, og der bliver skåret et X samme sted. Det ligner et rituelt mord, men efterforskningen vil vise at morderen er meget tæt på hjemmet. Säsong 4. Del 8 av 10. Producerat år 2017.
01:05 
Blodige afsløringer [Repris]
Nosy neighbor. En kvinde forsvinder pludseligt, og hendes veninder mistænker hendes kæreste for at stå bag. 23/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1 av 12.
01:40 
Blodige afsløringer [Repris]
Hot for teacher. En mor mistænker sin søn for at have en affære med sin lærer, da hans karaktere begynder at falde. 24/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 12.
02:10 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Jill, Jeppe og Frederik er på stranden for at tage imod villaens nyeste ex. Efter deres heftige nat i suiten regner Jill ikke med at høre, at Jeppe sagtens kunne finde på at droppe hende, hvis en bedre model kom op af vandet. Men det er nøjagtigt, hvad han siger, og det er ikke optimalt for stemningen - slet ikke da det viser sig, at det ER Jeppes ex, der ankommer. Hun hedder Naja, og hun kunne da godt Jeppe igen. Måske. Men der er flere kræfter, der arbejder i det skjulte på at få hende til at se efter en anden fyr. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12 av 24. Producerat år 2019.
03:05 
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 10 av 14.
03:30 
Caribbean Life [Repris]
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 11 av 14.
03:55 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 12 av 14.
04:20 
Caribbean Life [Repris]
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 13 av 14.
04:45 
Caribbean Life [Repris]
Kicking Back on St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 14 av 14.
05:10 
Caribbean Life [Repris]
Empty Nesters Go Back Home. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 1 av 14.
05:35 (06:00)
Mexico Life [Repris]
Raising Kids in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 28.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se