Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2015.
06:35 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2018.
06:55 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2018.
07:20 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
07:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2018.
08:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Starting From Scratch in the Southside Neighborhood. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 02/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4.
09:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Saddest Home on Sanders Street. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 03/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5.
09:45 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Poltergeist Property. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6.
10:45 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Risky Reno with Historic Charm. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7.
11:40 
Nærkontakt [Repris]
I selskab med tre clairvoyante vejledere får sanger Dicte og skuespillerne Jimmy Jørgensen og Casper Crump svar på nogle personlige spørgsmål om deres nutid, fortid og fremtid. Jimmy Jørgensen får uventet kontakt til en god ven og kollega, der døde meget pludseligt i en trafikulykke. Dicte har mange projekter i støbeskeen – både privat og professionelt, og hun får et meget klart og tydeligt svar på, hvor hun skal lægge sin energi. Casper Crump, der bor i Indien, har sat karrieren på standby, men han har én ny ide til et job, og vil gerne høre, om det er det rigtige?. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
12:45 
Happily Never After
Kate er krimiforfatter og troede, at hendes karriere som børnebogsforfatter var et overstået kapitel. Forlaget vil dog gerne have en efterfølger til den børnebog, Kate skrev sammen med sin ekskæreste, Josh. Da der opstår problemer mellem de to ekskærester i den kreative skriveproces, bliver de nødt til at give slip på fortiden. Det resulterer i, at de bliver forelskede endnu en gang. Producerat år 2017. Regissör: David S. Cass Sr, Skådespelare: Bianca A. Santos, Ted McGinley, Rick Cosnett, Danielle Savre.
14:35 
Wonder
’Wonder’ er den utroligt inspirerende og hjertevarme historie om August Pullman, der er baseret på New York Times-bestelleren samme navn. Han er født med et handicap, der indtil nu har forhindret ham i at gå i en almindelig skole, men da Auggie begynder i 5. klasse på den lokale skole, bliver han pludselig en helt. Mens hans familie, skolekammerater og resten af det lille samfund kæmper med deres næstekærlighed og accept, får Auggies utrolige rejse dem alle til at forenes og beviser, at man ikke kan falde i ét med mængden, hvis man er født til at skille sig ud. Producerat år 2017. Regissör: Stephen Chbosky, Skådespelare: Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Jacob Tremblay.
17:05 
Midnight Sun
Katie er 17 år og har hele sin barndom være tvunget til at leve et voldsomt beskyttet liv indendørs, da hun lider af en sjælden sygdom, som gør, at selv den mindste eksponering for sollys kan være dødelig for hende. Men så møder hun Charlie, og sammen indleder de en skæbnesvanger sommerromance. Producerat år 2018. Regissör: Scott Speer, Skådespelare: Rob Riggle, Quinn Shephard, Patrick Schwarzenegger, Bella Thorne.
18:55 
Celebrity IOU [Repris]
A Mom Renner-vation!. Jeremy Renner vil gerne flytte sin mor til Los Angeles for at få hende tættere på familien. Han allierer sig med Drew og Jonathan, og sammen får de forvandlet en umoderne lejlighed til en hyggelig oase, hvor hun kan få besøg af familien og have sin børnebørn til at overnatte. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
20:00 
Beethoven 2
Alles yndlingshund er tilbage, når Beethoven byder velkommen til nye eventyr. Da han møder den kvindelige Sank Bernhard Missy, er der dømt kærlighed ved første blik og snart kan Beethoven kalde sig far til et kuld af fantastiske hvalpe. Desværre bliver familien hurtigt adskilt af Missys ondskabsfulde ejer, Regina, der bruger hende som en brik i sin grimme skilsmisse. Vil Missy, Beethoven og deres hvalpe blive genforenet?. Producerat år 1993. Regissör: Rod Daniel, Skådespelare: Bonnie Hunt, Chris Penn, Charles Grodin.
21:55 
Lady Bird
Året er 2002, og den 17-årige Christine McPherson – en udadvendt, kreativ og katolsk high school-studerende, der går under navnet ”Lady Bird” – drømmer om endelig at forlade sin provinsielle hjemby, Sacramento i Californien, for at komme på universitetet i den kulturelle metropol New York. Men hendes karakterer er middelmådige og familien kæmper hårdt med finanserne, så i deres øjne vil det være meget bedre for Christine at gå på et billigt college i hjembyen – især efter terrorangrebet på 9/11 året forinden. Men når skolen driller, universitetsansøgningerne ikke skriver sig selv, den forvirrende teenageseksualitet spirer og ens mor gør livet besværligt, må Lady Bird selv få de store drømme til at gå i opfyldelse. Producerat år 2017. Regissör: Greta Gerwig, Skådespelare: Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Tracy Letts, Saoirse Ronan, Laurie Metcalf.
23:50 
The Devil Speaks
Evil In East Texas. Billy Stanton og hans forlovede Leticia Castro forsvinder. En udbrændt bil og en chokerende tilståelse afslører et bedrag, som kun en hemmelig aflytning kan kaste lys over. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
00:55 
People Magazine Investigates: Cults [Repris]
Army of God. Deborah og Jim Green mente, at de var udvalgte ledere for en hellig hær. I mere end 30 år ødelagde deres barske styre adskillige familier og liv. Overlevende fra kulten afslører, hvordan de ændrede sig fra karismatiske hippier til krigeriske kultledere. 13/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
01:50 
People Magazine Investigates [Repris]
Blood In the Sand. Politiet finder liget af en 14-årig pige på en strand i San Diego og mener, at det relaterer sig til mordet på en anden teenager. Men er gerningsmanden en af deres egne?. ,. Säsong 2. Del 12.
02:50 
Betrayed [Repris]
Strangled By Love. Den livlige, enlige mor Dana har travlt med kæreste, jaloux eksmand og en hemmelig elsker. Men en tæt på hende myrder hende. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
03:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2018.
04:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2018.
04:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
04:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2018.
05:20 (05:40)
Flip or Flop [Repris]
Big House, Big Budget. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå