Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mexico Life [Repris]
New Life in Nuevo Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 28.
06:25 
Long Island Medium
An MRI For Larry. Theresa hjælper en kvinde, der tror, hun også selv er clairvoyant. Og Larry bliver set efter i sømmene efter at have overlevet en tumor i hjernen. Säsong 7. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
07:15 
De unge mødre
Louises søn Mads skal snart i skole, og det får den unge mor til at overveje drastiske ændringer i familiens hverdag. Martinna og hendes søster tager en tur ud til en lokal gårdbutik, for at købe snacks ind til en filmaften, hvor de skal se en dokumentar om dyrevelfærd. Malene har været igennem et hårdt brud, og skal nu til at finde ud af livet som alenemor. Maria prioriterer sjældent tid til sig selv, men i dag tillader hun sig selv en luksusdag i fiskespa sammen med sin veninde. Säsong 22. Del 7 av 12. Producerat år 2016.
08:00 
Homeshopping [Repris]
08:15 
Homeshopping [Repris]
08:30 
Homeshopping [Repris]
08:45 
Homeshopping [Repris]
09:00 
Hjemme i Valeries køkken
Traditional Tea-Less Tea Party. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. Säsong 8. Del 10 av 13.
09:25 
Hjemme i Valeries køkken
Fair Food Fare for the Kids. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. Säsong 8. Del 11 av 13.
09:50 
Hjemme i Valeries køkken
All-American Boy. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. Säsong 8. Del 12 av 13.
10:20 
Hjemme i Valeries køkken
Patio Party: A Dip for Everyone. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. Säsong 8. Del 13 av 13.
10:50 
Hjemme i Valeries køkken [Repris]
Honoring Nonnie. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. 30/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 1 av 13.
11:20 
Hjemme i Valeries køkken [Repris]
All the Colors of the Rainbow. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. 30/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 2 av 13.
11:50 
Island Life [Repris]
New Beginnings on Camano Island, WA. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 30/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 9 av 14.
12:20 
Island Life [Repris]
Slower Pace on Camano Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 10 av 14.
12:50 
Island Life [Repris]
Waking Up in a No-Wake Zone. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 11 av 14.
13:20 
Island Life [Repris]
Coming Home to Indian Lake. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 12 av 14.
13:50 
Island Life [Repris]
Salty Air on Sullivan's Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 13 av 14.
14:20 
Island Life [Repris]
Family Home on Hilton Head. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 14 av 14.
14:55 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
It's Only the Beginning. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. Säsong 1. Del 1 av 10.
15:55 
Say Yes to the Dress
Episode 6. Vi går bag kulisserne i verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, da Randy og teamet præsenterer nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. Säsong 15. Del 6 av 10. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre
16-årige Malou Stella er ikke længere kæreste med Martin på 15 år, men de skal holde barnedåb sammen for deres fælles søn Tino. Christina på 22 år bor på Amager med sin søn Lucas og sin kæreste Peter. Hun er jobsøgende, og i dag skal hun til en vigtig jobsamtale. For få måneder siden fik 21-årige Camilla sit tredje barn med sin mand Benjamin, men de har nu mistanke om, at Camilla er blevet gravid igen. Säsong 5. Del 11 av 30. Producerat år 2007.
17:25 
De unge mødre
På Amager har Christina taget en stor beslutning. Hun vil have gjort noget ved sin bryststørrelse. Malou Stellas søn kommer i dåbskjolen, men da gæsterne og Tinos far Martin står klar i kirken, er de endnu ikke kommet. I Mørkøv venter Camilla på sin mand, der skal have resultatet på graviditetstesten, og svaret på om de venter det fjerde barn. Säsong 5. Del 12 av 30. Producerat år 2007.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
From a whisper to a scream. En billist har pløjet igennem kunderne på et fisketorv, og der er mindst et dusin tilskadekomne, bl.a. Janelle, en gravid kvinde, som er blevet kastet gennem et butiksvindue. Izzie, der er under overvågning efter en patients død, forsøger at slippe udenom de begrænsninger hun er underlagt. Christina hjemsøges af dårlig samvittighed, fordi hun har bøjet reglerne for at hjælpe Burke. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 25.
19:05 
Greys hvide verden
Don't stand so close to me. Efter at det er kommet frem, at Christina har dækket over Burkes håndskade, undgår hele staben hende, pånær Meredith. George er især bitter fordi hun ønskede at lade Burke operere på hendes far. To tvillingebrødre, der hænger sammen ved hoften, opsøger hospitalet for at blive adskilt. Molly, en af Merediths halvsøstre, bliver indlagt på hospitalet for at få foretaget et kejsersnit. Meredith er tøvende, da Addison ønsker hendes hjælp under indgrebet. Säsong 3. Del 10 av 25.
20:10 
Flip That Romance
Der er forårsfornemmelser og kærlige drillerier i luften, når eks-kæresterne Jules og Lance dyster i en konkurrence, hvor de hver skal renovere to sammenhængende huse. Konkurrencen bliver fulgt af en journalist, der fremstiller deres store uenigheder, når det kommer til design. Jules elsker det hyggelige og landlige look, mens Lance ikke kan lide unødvendige detaljer. Selvom de er meget forskellige, og udfordrer hinanden - så passer de alligevel perfekt sammen. Mens der bliver arbejdet på husene, bliver den gamle kærlighed også ''renoveret''. Producerat år 2019. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Cardi Wong, Jacqueline Samuda, Tyler Hynes, Julie Gonzalo.
22:00 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Renes ex, Jill, er ankommet, og hun har set sig lun på Jeppe, som ikke er helt uimodtagelig over for charmen. Tabletten sender Elisabeth på date med Casper, og det er ikke ligefrem noget, Kristian bryder sig om. Det gør Elisabeth til gengæld, der opdager nye og spændende sider af festaben, og pludselig har Casper overhalet Kristian indenom i den hede kamp om Elisabeths hjerte. Säsong 3. Del 11 av 24. Producerat år 2019.
23:00 
Blodets bånd
Blood Relatives. Det sydlige Oregon er eftertragtet af campister. Men for en familie bliver en weekend i skoven et mareridt, der ender med et mord. Säsong 5. Del 10 av 10.
00:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Julie Love, en lærer fra Atlanta, forsvinder en uge efter hun er blevet forlovet med sin kæreste Mark. Detektiverne undersøger mange mistænkte, men den uhyggelige sandhed er værre, end de nogensinde kunne have forestillet sig. Säsong 4. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
01:05 
Blodige afsløringer [Repris]
Gambling on Love. Serien er inspireret af Brian Wolfes 25 års erfaring som privatdetektiv. Uanset om det er utroskab, svindel eller andre forbrydelser, der er på spil, tager Wolfe og hans team, hvad end det kræver af overvågning, spionkameraer og forklædninger i brug for at skaffe konkrete beviser til deres desperate kunder. Men kan Brian og hans team bevise om mistankerne holder stik?. 22/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 12.
01:35 
Blodige afsløringer [Repris]
Paper Trail. Serien er inspireret af Brian Wolfes 25 års erfaring som privatdetektiv. Uanset om det er utroskab, svindel eller andre forbrydelser, der er på spil, tager Wolfe og hans team, hvad end det kræver af overvågning, spionkameraer og forklædninger i brug for at skaffe konkrete beviser til deres desperate kunder. Men kan Brian og hans team bevise om mistankerne holder stik?. 23/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12 av 12.
02:05 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Renes ex, Jill, er ankommet, og hun har set sig lun på Jeppe, som ikke er helt uimodtagelig over for charmen. Tabletten sender Elisabeth på date med Casper, og det er ikke ligefrem noget, Kristian bryder sig om. Det gør Elisabeth til gengæld, der opdager nye og spændende sider af festaben, og pludselig har Casper overhalet Kristian indenom i den hede kamp om Elisabeths hjerte. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11 av 24. Producerat år 2019.
03:05 
Island Life [Repris]
New Beginnings on Camano Island, WA. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 9 av 14.
03:30 
Island Life [Repris]
Slower Pace on Camano Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 10 av 14.
03:55 
Island Life [Repris]
Waking Up in a No-Wake Zone. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 11 av 14.
04:15 
Island Life [Repris]
Coming Home to Indian Lake. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 12 av 14.
04:40 
Island Life [Repris]
Salty Air on Sullivan's Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 13 av 14.
05:05 
Island Life [Repris]
Family Home on Hilton Head. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 14 av 14.
05:30 (06:00)
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3 av 14.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se