Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mexico Life [Repris]
Two Foodies Find New Inspiration in Sayulita, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 20.
06:20 
Long Island Medium
There's A Lump. Modeeksperten Carson Kressley får en session med Theresa. Og der er nerver på, da Theresas mammogram giver grund til bekymring. Säsong 7. Del 1 av 10.
07:10 
De unge mødre
Julie er endelig på benene igen efter sin operation. Nu skal hun ud for at opleve Istanbul sammen med kæresten Benjamin, inden turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Natascha Lineas gravide mave vokser, og hun er allerede tynget af sin graviditet. Hun glæder sig til, at lillebror kommer til verden, og hun har truffet en masse nye valg i sin måde at være mor på. Sonny har taget hul på en helt ny hverdag som fuldtidsfar for Melia hver anden uge. Nadia-Shila er udfordret i sin hverdag, fordi hun lider af angst. Hun forsøger dog at overvinde angsten ved at gøre noget, hun ikke har gjort længe. Säsong 22. Del 5 av 12. Producerat år 2016.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:10 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Homeshopping [Repris]
08:40 
Homeshopping [Repris]
08:55 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 5 av 14.
09:20 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 6 av 14.
09:45 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 7 av 14.
10:15 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 8 av 14.
10:40 
Nærkontakt
I selskab med tre clairvoyante vejledere får filminstruktør Tomas Villum, tøjdesigner Naja Lauf og sportsdirektør Brian Holm svar på nogle meget personlige spørgsmål, der kun kan besvares ved at komme i kontakt med den åndelige verden. Tomas Villum Jensen får et meget klart svar på, om ham og familien skal flytte et år til udlandet, og så får han kontakt til en meget nær ven og kollega, der døde i 2016. Naja Lauf får konkrete svar på, hvad fremtiden bringer for firmaet, mens Brian Holm får svar på meget personlige spørgsmål om sit familieliv, der sætter mange tanker i gang hos Brian. Säsong 3. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
11:45 
Jenny's Wedding
Jenny skal snart giftes, og hun er ovenud lykkelig. Men der er lige én enkelt detalje, som hun ikke har fortalt sine forældre: hun skal giftes med kvinden, som hun bor sammen med, og som forældrene i mange år har troet blot var hendes bofælle. Og den nyhed er bestemt ikke nem at sluge for Jennys konservative, katolske forældre, og de ser sådan set helst, at hun bare fortsat holder sin homoseksualitet skjult. Men det kan Jenny naturligvis ikke, og det store familieopgør lurer i horisonten, hvilket kaster en stor, sort sky over Jennys bryllup. Producerat år 2015. Regissör: Mary Agnes Donoghue, Skådespelare: Tom Wilkinson, Alexis Bledel, Katherine Heigl.
13:45 
Miss Potter
Den autentiske beretning om en kvinde, som skabte nogle af de mest elskede figurer indenfor børnelitteraturen. Beatrix Potter er en fantasifuld, lettere excentrisk ung kvinde, der lever under de sociale og intellektuelle begrænsninger, som hersker i det Victorianske England. Beatrix' velhavende forældre ser gerne, at hun bliver godt gift, men hun har andre planer. Beatrix har skrevet og illustreret en række historier om figuren Peter Kanin, men hendes forsøg på at finde en bogforlægger skal vise sig at blive vanskelige. Men så møder hun den unge forlægger Norman Warne, og et både personligt og professionelt partnerskab opstår. Alt lader til at flaske sig for Beatrix, men skæbnen har andre planer. Producerat år 2006. Regissör: Chris Noonan, Skådespelare: Ewan McGregor, Emily Watson, Renée Zellweger.
15:40 
De unge mødre [Repris]
Martinna har truffet en stor beslutning: Hun skal på sin første udenlandsrejse nogensinde uden sine forældre. Det har krævet stor overvindelse, og der er mange farer, der lurer. Hun er nemlig både bange for flyveturen og bomber, for hun mener Alanya ligger lidt for tæt på Syrien til, at hun kan føle sig helt tryg. Weenoha har inviteret Simone og Sabrina til en spirituel aften, hvor de skal have lagt tarotkort. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 9 av 20. Producerat år 2019.
16:15 
De unge mødre [Repris]
Luna har lagt sit liv markant om efter hun blev single. Hun er begyndt at løbe, og i dag skal hun gennemføre sit første marathon. Simone og Sabrina er skeptiske over for tarotkortene, men Weenoha får nogle meget rammende beskeder af coachen Gwen Elie. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 10 av 20. Producerat år 2019.
16:45 
Plastikkongerne [Repris]
Der er gået vokseværk i den for Botoxkongen Kim, der udvider sit ”Imperium” med et træningscenter. Derudover håber han på, at han kan lokke Gustav med til sin reception. Søren tager til København for at tjekke nye muligheder, men hovedstaden har ændret sig drastisk, siden hans sidste besøg for 10 år siden. Og så får Marc fint besøg af Emma Josefine Anesen fra ’Ex On the Beach’, som skal have lavet Botox for hele 25.000 kroner!. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
17:45 
Beauty Bosserne [Repris]
Store planer realiseres. Beauty Bossen Masha Vang får nyt køkken i sit hjem i Kolding, men på samme tid er hun også på jagt efter en lille lejlighed uden bopælspligt i København. Nadia og hendes søster lancerer langt om længe deres kvalitetsvipper 'Duff Lashes' i en stor makeupkæde på Strøget. Smykkedesigneren Mai har travlt med at arrangere et bryllupsevent i sin butik og håber, at de andre Beauty Bosser kommer forbi. Spaprinsen Raz er taget på skønhedsklinik, for nu skal busken under navlen altså væk! Og så søsætter Irina the Diva og Nadia et stort makeup-event på et mondænt Hotel i København. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
18:45 
Letters to Juliet
Den amerikanske pige Sophie Hall, forlader New York med sin forlovede Victor til fordel for romantiske Verona i Italien. Her finder hun et meget gammelt og ubesvaret brev på præcis samme sted, hvor dramaet om Romeo og Julie udspillede sig. Brevet, der er 50 år gammelt, er en kærlighedserklæring fra en ung pige, der hedder Claire, til en italiener ved navn Lorenzo. Da Claire og hendes barnebarn Charlie dukker op i Italien for at finde Lorenzo vælger Sophie at rejse med dem rundt i Toscana for at hjælpe til med eftersøgningen. Producerat år 2010. Regissör: Gary Winick, Skådespelare: Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Amanda Seyfried.
21:00 
Cocktail
Da Brian Flanagan kommer ud af hæren, søger han et marketingjob i New York. Noget af en udfordring for én, som ikke er uddannet inden for faget. Flanagan melder sig derfor ind på universitetet. Penge tjener han som bartender. Chefen, Douglas Coughlin lærer ham alle branchens hemmeligheder og trick. Sammen bliver de byens mest kendte bartendere. Begge drømmer om deres egen bar. For Flanagan begynder drømmen at forme sig på en strandbar på Jamaica. Her møder han den unge og smukke kunstner, Jordan Mooney. Det er kærlighed ved første blik. Brian kan dog ikke modstå en udfordring fra Douglas. Så en trist Jordan rejser tilbage til New York. Drømmen om det perfekte liv med den store kærlighed og egen bar ligger nu i ruiner for Flanagan. Han må kigge sig selv, og sine mange dårlige livsvalg alvorligt efter i sømmene. Kan han rette op?. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Bryan Brown, Elisabeth Shue, Tom Cruise.
23:10 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Kristians ex, Kristine er gået i land, og tabletten ventede ikke længe med at sende de to på date - men hov. Line Maria, Sasja og Bastian var også på stranden for at modtage Kristine … så hvorfor kommer de ikke tilbage til villaen? Resten af vores singler bliver bekymrede og vader hvileløst rundt. Hvad er der sket? Vender de ikke hjem? Eller kommer der flere exer i spil? Og så er det dagen, hvor Tessie igen får René til at græde. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7 av 24. Producerat år 2019.
00:15 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Tessie har sovet med Casper, og René kan ikke klare tanken om, hvad de to mon har lavet i nattens mulm og mørke… Men René kan ånde lettet op og smile igen, da tabletten sender ham på romantisk date med netop Tessie. Og dog. For midt i daten dukker endnu en bejler op – og det er ikke hr. Hvemsomhelst. Ham kan Tessie ikke sige nej til, og mens tabletten sender en grædende René hjem til villaen, går Tessies drømme i opfyldelse med en ny flamme. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8 av 24. Producerat år 2019.
01:15 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Med kun tre piger tilbage I villaen er drengene efterhånden desperate efter lidt ekstra østrogen. Og de får I den grad deres ønske opfyldt. Tessie svæver rundt på en lyserød sky efter sin første nat med bad boy’en Frederik. Men turen slutter brat, da det afsløres, hvem den nyeste ex er. Nu skal der lægges hurtige planer, hvis hun skal sikre endnu en nat med Frederik. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 24. Producerat år 2019.
02:15 
Min nabo er morder
Murder in the night. Mystiske mordsager i små amerikanske byer bliver efterforsket ned til mindste detalje. Säsong 4. Del 18 av 20. Producerat år 2012.
03:15 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 3 av 14.
03:40 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 4 av 14.
04:05 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5 av 14.
04:25 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6 av 14.
04:50 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7 av 14.
05:10 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 14.
05:35 (06:10)
House Hunters International [Repris]
A Family Affair in Umea, Sweden. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 4 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se