Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2015.
06:20 
My Lottery Dream Home
Big Sky Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 7. Del 1.
06:45 
My Lottery Dream Home
Lucky in Lafayette. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 7. Del 2.
07:10 
My Lottery Dream Home
Some Like It Hotter. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 7. Del 3.
07:30 
My Lottery Dream Home
Reinvention in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 7. Del 4.
07:55 
Renovating Mississippi [Repris]
Bachelor's Paradise. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2020.
08:45 
Renovating Mississippi [Repris]
Inspired by the Sea. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2020.
09:30 
Renovating Mississippi [Repris]
The Church House. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2020.
10:30 
Renovating Mississippi [Repris]
From Los Angeles to Laurel. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2020.
11:30 
Skilsmissehotellet
I aften møder vi Tina og Morten, der blev skilt for tre år siden. Siden da har luften været iskold i mellem dem, og skilsmissen har efterladt dem begge med en kæmpe vrede. Tilbage står parrets to piger, der er fanget i deres forældres konflikt, og spørgsmålet er nu, om parret på to dage kan nå frem til en aftale, som vil skabe grundlag for et samarbejde fermadrettet. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
12:30 
Mamma Mia!
Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer. Regissör: Phyllida Lloyd, Skådespelare: Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård.
14:45 
Mamma Mia! Here We Go Again
I opfølgeren til ‘Mamma Mia!. ’ har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet i Grækenland, som hun knokler for at få klar til genåbning med en kæmpe fest til ære for sin mor. Hun begynder at spekulere over sin mors fortid, for hvordan gik det til, at Sophie har tre fædre, og hvilken af mændene – Bill, Harry eller Sam – var egentlig Donnas sande kærlighed? De spørgsmål fylder i Sophies hoved, mens hun også skal håndtere en graviditet og et uventet besøg fra en person, hun aldrig før har mødt: Sin mormor. Producerat år 2018. Regissör: Ol Parker, Skådespelare: Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Lily James, Colin Firth, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Andy Garcia, Cher.
17:00 
Greys hvide verden [Repris]
Love of My Life. Richard forbereder sin præsentation af sin kirurgiske opfindelse på LA Surgical Innovation Conference, men han bliver distraheret af problemer med Catherine. Maggie og Teddy løber begge ind i folk fra deres fortid til den samme konference, mens Hayes genlever øjeblikke fra da han mødte sin afdøde kone. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 19. Producerat år 2019.
18:00 
The Good Doctor [Repris]
First Case, Second Base. Dr. Andrews er i tvivl om, hvorvidt Shaun virkelig er klar til sin første solooperation. Dr. Brown og Dr. Reznick behandler en patient, hvis diagnose får dem til at tvivle på hans historier. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
19:00 
The Good Doctor [Repris]
45-Degree Angle. Under sin første solooperation får Shaun Murphy gjort sig uvenner med en sygeplejerske, og det sætter hans job i fare. Dr. Melendez er uenig med Dr. Lim om en risikofyldt operation, og Claire falder ind i et selvdestruktivt mønster, som påvirker hele arbejdspladsen negativt. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
19:55 
Celebrity IOU [Repris]
Viola Davis Delivers a Dream Home. Den Oscar-vindende Hollywood-stjerne Viola Davis tager til Minneapolis for at overraske sin bedste ven gennem 30 år med en gennemgribende husrenovering. Viola arbejder tæt sammen med Drew og Jonathan for at skabe et roligt fristed, hvor denne hengivende mor endelig kan prioritere sig selv. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
21:00 
En kort en lang
Da Jacob frier til sin kæreste Jørgen, får han et stort JA. De elsker hinanden højt og brylluppet skal stå til sommer. Men Jacob er vant til at få hvad han peger på, og da han pludseligt, og ret ubelejligt kommer lidt for tæt på Caroline til en fest, bliver han forelsket i hende. Caroline er gift med Jørgens bror Tom, og Jacobs affære med hende tager fart, alt imens Jørgen og vennerne begynder at fatte mistanke. Jacob og Caroline mødes i det skjulte, og Caroline bliver gravid. Jacob bliver både forvirret og lykkelig over omstændighederne, og han bliver nødt til at vælge, men det er svært når man vil have det hele. Producerat år 2001. Regissör: Hella Joof, Skådespelare: Peter Frödin, Charlotte Munck, Mads Mikkelsen, Troels Lyby.
23:15 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Pretend I'm a Priest. Fred Brito bruger sine evner som imitator til at undgå af blive fanget. Kan han nå at skifte forklædning hurtigt nok til at blive ved med at være et skridt foran politiet?. ,. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2011.
00:15 
Blod, svigt og tårer
Deadly Game. Videnskabskvinden Sheila har en hemmelig affære med en kollega, som ender brat, da han falder for en anden kvinde, men er Sheila klar til at opgive sin mand?. Säsong 2. Del 3 av 20.
01:15 
The Devil Speaks [Repris]
No Remorse. Robin Sowders bliver brutalt overfaldet i sit hjem og dør efterfølgende af kvæstelserne. Da konen overraskende nok dukker op på politistationen, afslører en aflytning sandheden. 21/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
02:20 
People Magazine Investigates [Repris]
Murder Among Friends. I 1980 er en teenager i Maine ude at løbe. Flere dage senere finder man hendes maltrakterede lig. Politiet genåbner sagen, da hendes mor skrider ind. ,. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2018.
03:20 
Betrayed [Repris]
Life and Limb. Jay Orbin er millionær med en dejlig familie og en smuk kone. Men da hans lig bliver fundet i ørkenen, afsløres nogle dystre hemmeligheder i hans liv. ,. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2016.
04:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Big Sky Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 1.
04:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Lafayette. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 2.
05:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Some Like It Hotter. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 3.
05:25 (05:45)
My Lottery Dream Home [Repris]
Reinvention in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå