Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters [Repris]
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 8 av 13. Producerat år 2016.
06:20 
Long Island Medium
Celebrity Spirit. Kom med, når vi igen besøger det clairvoyante medium Theresa Caputo og hendes familie. Theresa har en venteliste på mere end to år og har omvendt mange skeptikere til troende. Säsong 6. Del 31 av 32. Producerat år 2015.
07:10 
De unge mødre
Julie er i Istanbul og venter spændt på at komme på operationsbordet, hvor hun skal have lavet nye bryster og ny numse. Nanna Mia har købt en ny seng til datteren Neel, men det er ikke planen, at hun rent faktisk skal sove i den. Sabrina har længe formået at holde sin sklerose nede med sund kost og motion. Men nu har hun fået det værre og må derfor indse, at hun har brug for medicin. Martinna har en fast familietradition, som betyder alt for hende. Vi følger hende til middag med hele familien. Säsong 22. Del 3 av 12. Producerat år 2016.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:28 
Homeshopping [Repris]
09:00 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Pancake House Favorites. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1 av 17. Producerat år 2015.
09:25 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Entertaining Middle Eastern Style. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3 av 17. Producerat år 2015.
09:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Guilt-Free Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 29/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6 av 17. Producerat år 2016.
10:15 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Breaking Bread for Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 29/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 7 av 17. Producerat år 2016.
10:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Money-Saving Showstoppers. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 30/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 8 av 17. Producerat år 2016.
11:15 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Buttermilk Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 30/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 9 av 17. Producerat år 2016.
11:45 
House Hunters International
A Family Affair in Umea, Sweden. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 4 av 13.
12:20 
House Hunters International
To San Jose in Search of Nature. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 5 av 13.
12:50 
House Hunters International
Love, Work, Babies and Bikes. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 6 av 13.
13:20 
House Hunters International
Leaving Chilly Northern California for Cabo San Lucas, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 7 av 13.
13:50 
House Hunters International
Puerto Penasco, You've Changed. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 8 av 13.
14:25 
House Hunters International
The King of Queens in London, England. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 9 av 13.
14:55 
90 Day Fiance - Tell All
90 Day Fiancé - Tell All. Parrene genforenes i et spændende særafsnit, hvor bølgerne går højt. Alle er igen i langdistanceforhold, så udfordringerne er nye, og der venter både pres og spænding. Säsong 4. Del 1 av 2.
15:50 
Say Yes to the Dress
Episode 4. Vi går bag kulisserne i verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, da Randy og teamet præsenterer nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. Säsong 15. Del 4 av 10. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre
Kristina er blevet indlagt på Randers Sygehus. Vandet er gået og nu venter hun på at veerne tager til. 16-årige Malou Stella og 15-årige Martin er forældre til Tino. De har fundet sammen igen på grund af sønnen, og begge deres familier håber, at det holder denne gang. Der er minusgrader i Vordingborg, og Bente forsøger at holde humøret højt på den hårde feltøvelse. Säsong 5. Del 7 av 30. Producerat år 2007.
17:25 
De unge mødre
På Randers Sygehus er der ikke lang tid til Kristina skal føde og hun endelig får svaret på, hvem der er far til barnet. Kristina regner med, at det er ekskæresten som far og han er sort. I Næstved er Sofie også indlagt med veer, men det er to måneder for tidligt. Så er der et gensyn med 19-årige Camilla fra Aalborg, der er mor til Oliver. Hun har fået ny kæreste og en hund. Säsong 5. Del 8 av 30. Producerat år 2007.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Where the boys are. Derek beslutter at tage på campingtur for at fiske, og han inviterer Burke med. Resultatet er imidlertid, at alle mændene fra Seattle Grace, undtagen Mark, deltager i turen. I mellemtiden må kvinderne tage sig af en ni-årig dreng, som har slugt en brik fra et Matadorspil, samt en gravid 25-årig kvinde, som er faldet i brusebadet. Hospitalet bliver også opsøgt af Daniel, som ønsker at blive til Donna. Daniels kone har valgt at støtte hans ønske om en kønsskifteoperation. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7 av 25.
19:00 
Greys hvide verden
Starting the sun. Georges far har alvorlige hjerteproblemer, og George vælger at lade Burke udføre den påkrævede hjerteoperation. Burke tvivler på sin evne til at gennemføre operationen, men Christina har tillid til ham. Derek og Meredith gør et seriøst forsøg på at blive et par igen. En kvinde fyrer sin babysitter, efter at hendes datter bliver bragt til skadestuen med adskillige skader forårsaget af en ulykke. Pigen holder imidlertid mere af sin babysitter end af sin mor, en ambitiøs advokat. Säsong 3. Del 8 av 25.
20:00 
Greys hvide verden
What I Did For Love. Maggie behandler en patient fra Station 19, og Jo lærer en hård lektion. Imens tager Meredith en svær beslutning og sætter sin karriere over styr, da hun forsøger at hjælpe en familie, der søger asyl. Säsong 15. Del 23 av 25. Producerat år 2018.
21:00 
Susan Powell: An ID Murder Mystery
Part 2. Da Susan Powell forsvinder sporløst, påstår hendes mand, at han ikke ved hvad der er sket, selvom mange mener, at han må have haft en finger med i spillet. Da hendes familie begynder at lede efter spor, tager sagen en tragisk drejning, som ingen havde set komme. Säsong 1. Del 2 av 2.
22:05 
Plastikkongerne [Repris]
Der er gået vokseværk i den for Botoxkongen Kim, der udvider sit ”Imperium” med et træningscenter. Derudover håber han på, at han kan lokke Gustav med til sin reception. Søren tager til København for at tjekke nye muligheder, men hovedstaden har ændret sig drastisk, siden hans sidste besøg for 10 år siden. Og så får Marc fint besøg af Emma Josefine Anesen fra ’Ex On the Beach’, som skal have lavet Botox for hele 25.000 kroner!. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
23:05 
Blodets bånd
Blood Relatives. En lille by i Montana er udsat for to forskellige drab - hænger de to forbrydelser sammen? Sandheden chokerer alle. Säsong 5. Del 9 av 10.
00:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. 26-årige bilforhandler, Christopher O'Brien, tager en underlig mand med på en testkørsel, og kommer aldrig tilbage. Har O'Brien's kriminielle fortid indhentet ham? Eller er sandheden endnu mere uhyggelig?. Säsong 4. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
01:10 
Blodige afsløringer [Repris]
I Am Woman. Jeff har aldrig haft så lækker en kæreste som Mandy. Men Mandy stikker af og vil ikke lade Jeff røre sig. Er Mandy bare ude efter Jeffs penge?. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 12.
01:40 
Blodige afsløringer [Repris]
You Will Meet a Tall, Dark Liar. Som clairvoyant ved og ser den store Zora alt. Men hun har brug for Wolfes ekspertise for at få styr på et syn hun har om, at hendes mand bedrager hende. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 12.
02:10 
Min nabo er morder
Death in the dark. Mystiske mordsager i små amerikanske byer bliver efterforsket ned til mindste detalje. Säsong 4. Del 16 av 20. Producerat år 2012.
03:10 
House Hunters International [Repris]
A Family Affair in Umea, Sweden. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 4 av 13.
03:40 
House Hunters International [Repris]
To San Jose in Search of Nature. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 5 av 13.
04:05 
House Hunters International [Repris]
Love, Work, Babies and Bikes. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 6 av 13.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Leaving Chilly Northern California for Cabo San Lucas, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 7 av 13.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Puerto Penasco, You've Changed. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 8 av 13.
05:20 (06:10)
House Hunters International [Repris]
The King of Queens in London, England. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 9 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se