Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2015.
06:30 
My Lottery Dream Home
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 3.
06:55 
My Lottery Dream Home
Cabin Fever. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 4.
07:20 
My Lottery Dream Home
A Place on Pamlico Sound. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 5.
07:45 
My Lottery Dream Home
Old Charm for Newlyweds. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 6.
08:10 
My Lottery Dream Home
Mr. Double Lucky. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 7.
08:35 
Flip or Flop
Buyer's Remorse. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 8. Del 14.
09:00 
Flip or Flop
Turf Wars. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 8. Del 15.
09:25 
Flip or Flop
Million-Dollar Cookie Cutter. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 8. Del 16.
09:50 
Flip or Flop
Hoarding Potential. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 8. Del 17.
10:20 
Flip or Flop
Small House, Big Problems. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 8. Del 18.
10:55 
Boise Boys [Repris]
Hidden Gems in the North End. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
11:55 
Boise Boys [Repris]
Idaho Meets the Southwest. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
12:55 
Boise Boys [Repris]
Boise River Blowout. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
13:55 
Boise Boys [Repris]
Stucco In Time. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
A Young Couple Hopes for a House with Old World Charm. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2016.
15:55 
Fixer Upper [Repris]
Parents of College Students Find Fixer Close to Campus. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. ,. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2016.
16:50 
De unge mødre [Repris]
Natascha Linea når en milepæl, da hun kan fejre sønnen Novahs 1 års fødselsdag. Nadia-Shila har ingen planer om at vende tilbage til Danmark, selvom hendes søn er blevet fjernet fra hende. Hun venter sig nemlig sammen med sin amerikanske kæreste Jeremy. Martinna bor midlertidigt hos sine bedsteforældre, mens hun venter på, at drømmehuset bliver bygget færdigt. Det er lidt af en udfordring med så mange mennesker på så få kvadratmeter. Sonny er begyndt på en ny uddannelse, men få uger efter skolestart er han allerede i tvivl om, hvorvidt han er havnet på rette hylde. Derfor tager han til coach for at blive afklaret. ,. Säsong 24. Del 2.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Personal Jesus. En ung drengs sag gør et stort indtryk på lægerne i Grey Sloan Memorial. April står overfor en overraskende patient. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2017.
18:55 
Greys hvide verden
(Don't Fear) the Reaper. Miranda Bailey mærker en forandring i hendes krop og lader sig derfor indlægges på det hospital, hvor hun selv arbejder. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2017.
20:00 
Greys hvide verden
Love of My Life. Richard forbereder sin præsentation af sin kirurgiske opfindelse på LA Surgical Innovation Conference, men han bliver distraheret af problemer med Catherine. Maggie og Teddy løber begge ind i folk fra deres fortid til den samme konference, mens Hayes genlever øjeblikke fra da han mødte sin afdøde kone. Säsong 16. Del 19. Producerat år 2019.
21:05 
The Good Doctor
First Case, Second Base. Dr. Andrews er i tvivl om, hvorvidt Shaun virkelig er klar til sin første solooperation. Dr. Brown og Dr. Reznick behandler en patient, hvis diagnose får dem til at tvivle på hans historier. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
22:10 
The Good Doctor
45-Degree Angle. Under sin første solooperation får Shaun Murphy gjort sig uvenner med en sygeplejerske, og det sætter hans job i fare. Dr. Melendez er uenig med Dr. Lim om en risikofyldt operation, og Claire falder ind i et selvdestruktivt mønster, som påvirker hele arbejdspladsen negativt. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
23:10 
Celebrity IOU [Repris]
Viola Davis Delivers a Dream Home. Den Oscar-vindende Hollywood-stjerne Viola Davis tager til Minneapolis for at overraske sin bedste ven gennem 30 år med en gennemgribende husrenovering. Viola arbejder tæt sammen med Drew og Jonathan for at skabe et roligt fristed, hvor denne hengivende mor endelig kan prioritere sig selv. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
00:10 
The Devil Speaks
Lake Of Lies. Sharon Garrisons familie melder hende savnet, og det tyder på, at hun er rejst fra byen. Men så peger en hemmelig optagelse på noget langt mere skæbnesvangert. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
01:10 
The Devil Speaks [Repris]
Killer Confession. Melissa Atkin bliver fundet bundet og myrdet i sit hjem i Tennessee, og politiet kulegraver hendes privatliv for at finde det afgørende bevis. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.
02:10 
People Magazine Investigates [Repris]
Gone Girls. Tre kvinder dør eller forsvinder over tre årtier og under mystiske omstændigheder, og politiet fortæller, at alle tre var forelskede i den samme mand. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
03:10 
Betrayed [Repris]
Down for the Count. Morris Blankenbaker er en glad familiefar, til han ender i et trekantsdrama med sin ven og dennes kone. Skjult jalousi fører til hans død. ,. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2016.
04:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Cabin Fever. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 4.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Place on Pamlico Sound. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5.
05:15 (05:40)
My Lottery Dream Home [Repris]
Old Charm for Newlyweds. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå