Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Eyesore Overhaul. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.
06:45 
My Lottery Dream Home
Beach House Perfection. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 11.
07:05 
My Lottery Dream Home
Lucky in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 6. Del 12.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Dream Begins in Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. ,. Säsong 6. Del 13.
07:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lakeside Bonanza. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. ,. Säsong 6. Del 14.
08:15 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Smelly Shotgun House to Chic Downtown Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 3. Del 8.
09:05 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Backyard Barn for Karen. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 3. Del 9.
09:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Outdated Townhome Gets a Funky Facelift. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 3. Del 10.
10:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Shabbiest Townhouse. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 3. Del 11.
11:50 
Nærkontakt [Repris]
I selskab med tre clairvoyante vejledere får håndboldspiller Hans Lindberg, sangerinde Anna David og danser Thomas Evers Poulsen svar på nogle meget personlige spørgsmål, der kun kan besvares ved at komme i kontakt med den åndelige verden. Hans Lindberg får et meget uventet svar på spørgsmålet om, hvad han skal efter sin håndboldkarriere og ikke mindst hvornår. Anna David får svar på, om hun skal satse på sangkarrieren eller på en familieforøgelse. Thomas Evers får svar på, om han skal ”nøjes” med sin elskede papdatter eller have sit eget biologiske barn. ,. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2018.
12:50 
Love Happens
Enkemanden Burke har skrevet en bog om at håndtere tab, efter at han har mistet sin kone i en trafikulykke. Bogen, der ender som bestseller, har gjort ham til omrejsende selvhjælpsguru. Men trods succesen, er tingene ikke helt, som de burde være. Burke drikker i smug, han er panisk angst for at køre i elevator, har humørsvingninger, og så føler han sig ensom. På sin tur rundt i landet kommer han til Seattle. På hotellet støder han den lokale blomsterhandler, Eloise, som lige har gjort det forbi med sin kæreste. Burke overtaler hende til at gå ud med ham. Mens han langsomt begynder at falde for Eloise, går det op for ham, at han absolut ikke har fået bearbejdet sin hustrus tragiske død. Producerat år 2009. Medverkande: Judy Greer, Regissör: Brandon Camp, Skådespelare: Dan Fogler, Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.
15:00 
Destination Wedding
Elle Hamilton har planlagt sin søsters bryllupsdestination ned til mindste detalje. Men da gæsterne ankommer, løber Elle ind i sin ekskæreste, Greg, der skal være forlover til brylluppet. Det hele eskalerer, da bruden og brudgommen ikke møder op, og Elle og Greg beslutter sig lynhurtigt for at lyve for gæsterne og lade som om, at alting er i den skønneste orden. Producerat år 2017. Regissör: James Head, Skådespelare: Jeremy Guilbaut, Rafael Simón, Alexa PenaVega.
17:05 
The Last Bridesmaid
Det er ikke altid lige nemt at være Becca. Gang på gang må hun opleve sine venner blive gift, mens hun selv må stå tilbage og kigge langt efter kærligheden. Hun er altid den enlige brudepige, men måske er singletiden forbi, da der pludselig opstår en uventet romance med bryllupsfotografen?. Producerat år 2019. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Rachel Boston, Paul Campbell, Stephanie Bennett.
19:00 
Celebrity IOU [Repris]
Viola Davis Delivers a Dream Home. Den Oscar-vindende Hollywood-stjerne Viola Davis tager til Minneapolis for at overraske sin bedste ven gennem 30 år med en gennemgribende husrenovering. Viola arbejder tæt sammen med Drew og Jonathan for at skabe et roligt fristed, hvor denne hengivende mor endelig kan prioritere sig selv. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
20:00 
Mamma Mia! Here We Go Again
I opfølgeren til ‘Mamma Mia!. ’ har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet i Grækenland, som hun knokler for at få klar til genåbning med en kæmpe fest til ære for sin mor. Hun begynder at spekulere over sin mors fortid, for hvordan gik det til, at Sophie har tre fædre, og hvilken af mændene – Bill, Harry eller Sam – var egentlig Donnas sande kærlighed? De spørgsmål fylder i Sophies hoved, mens hun også skal håndtere en graviditet og et uventet besøg fra en person, hun aldrig før har mødt: Sin mormor. Producerat år 2018. Regissör: Ol Parker, Skådespelare: Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Lily James, Colin Firth, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Andy Garcia, Cher.
22:30 
Den skjulte tråd
I de glamourøse 1950’ere i efterkrigstidens London er den anerkendte designer Reynolds Woodcock og hans søster, Cyril, de førende på den engelske modescene, hvor de klæder royale, filmstjerner, arvinger og adelige på i den distinkte House of Woodcock-stil. Kvinderne kommer og går i Woodcocks liv, og det giver den evige ungkarl masser af inspiration og selskab, men da han møder den unge og viljestærke Alma, tager hun hurtigt styring i hans liv som muse og elsker. Woodcocks liv, der før var så planlagt og kontrolleret, bliver pludselig revet op i sømmene af kærlighed. Producerat år 2017. Regissör: Paul Thomas Anderson, Skådespelare: Vicky Krieps, Lesley Manville, Daniel Day-Lewis.
01:10 
Blod, svigt og tårer
Rules of Engagement. Da Moniques nye mand skal i arbejde i udlandet, indleder hun en hemmelig affære med sine stedbørns klassekammerat. Vil hun opgive sin unge elsker?. Säsong 2. Del 2 av 20.
02:15 
The Devil Speaks [Repris]
Evil in South Texas. Billy Stanton og hans forlovede Leticia Castro forsvinder. En udbrændt bil og en chokerende tilståelse afslører et bedrag, som kun en hemmelig aflytning kan kaste lys over. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
03:15 
People Magazine Investigates [Repris]
Fatal Family Secrets. En festlig aften ender drabeligt for familien Whitaker, der bliver skudt i deres hjem. Det fører til afsløringen af et komplot, der sætter en mands evne til at tilgive på en prøve. ,. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2018.
04:05 
Betrayed [Repris]
Family Fatale. Ruie Anne Park er Van Burens J.R. Ewing. Hun styrer byen med humor og stil, indtil hendes søns skandaløse livsstil sætter en bitter og frygtelig stopper for hendes liv. ,. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2016.
04:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Beach House Perfection. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11.
05:20 (05:45)
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå