Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Long Island Medium
The Biopsy Is Back. Clairvoyante Theresa Caputo har en venteliste på over 2 år og har omvendt masser af skeptikere ved at sætte dem i kontakt med deres kære afdøde. Säsong 7. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
07:00 
De unge mødre
Natascha Linea er gravid og vil gerne gøre tingene helt anderledes, end hun gjorde, da hun blev mor til Lia for godt to år siden. Derfor planlægger hun en hjemmefødsel, og oven i købet en lotusfødsel, der betyder, at sønnen Novah skal være forbundet til moderkagen, indtil den selv falder af. Maria tager i svømmehallen med Jean for at hygge sig oven på en hård tid. Kamilla har haft det svært, siden hun gik ned med stress og blev indlagt. Nu har hun opsøgt professionel hjælp, og det har givet hende en uventet bonus: Et bedre og mere nært forhold til sin mor. Hos Nadia-Shila er det blevet endelig blevet flyttedag, og den unge mor er spændt på at se, hvor hun skal bo. Säsong 22. Del 6 av 12. Producerat år 2016.
07:50 
Homeshopping [Repris]
08:20 
Homeshopping [Repris]
08:50 
Mexico Life [Repris]
Teeing Off in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5 av 28.
09:15 
Mexico Life [Repris]
Romance in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6 av 28.
09:40 
Mexico Life [Repris]
Two Views in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 20/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 28.
10:10 
Mexico Life [Repris]
New Life in Nuevo Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 20/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 28.
10:40 
Nærkontakt
SangerindeJulie Berthelsen, radiovært Mai-Britt Vingsøe og tidligere efterforskningsleder ved Rigspolitiets Rejsehold Kurt Kragh får svar på nogle meget personlige spørgsmål, som kun kan findes via kontakt med den åndelige verden. Kurt Kragh får kontakt til sin afdøde mor, der vækker en masse minder og følelser, og moren har en meget klar opfordring til Kurt. Mai-Britt Vingsøe får råd om at smide den hårde facade og vise sit sande jeg, og Julie Berthelsen bliver bekræftet i sine tanker om fremtiden og får en rørende ilddåb med afdødekontakt. Säsong 3. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
11:40 
The Romantics
En gruppe universitetsvenner genforenes efter seks år til et bryllup. Lila og Tom er det tilsyneladende lykkelige brudepar men under overfladen lurer konflikterne. Tom har nemlig tidligere været kæreste med Laura, som også er Lilas brudepige. Lila tvivler pludselig på om den gamle romance er helt slut mellem de to tidligere kærester, og om hun kan gennemføre det nært forestående bryllup. Producerat år 2010. Regissör: Galt Niederhoffer, Skådespelare: Anna Paquin, Malin Akerman, Adam Brody, Katie Holmes, Josh Duhamel.
13:45 
A Walk to Remember
Hver gang det bliver forår i North Carolina, tænker Landon Carter på gymnasietiden og på Jamie Sullivan. Landon hang ud med skolens in-crowd, og han og vennerne havde ikke andet end hån tilovers for den selvsikre Jamie. Men da Landon som straf for en drengestreg bliver sat på skolens drama-hold, møder han Jamie på hendes præmisser. Det bliver et møde med en lidenskabelighed, han ikke anede eksisterede. Et møde, der vil ændre hans liv for altid. Producerat år 2002. Regissör: Adam Shankman, Skådespelare: Daryl Hannah, Peter Coyote, Shane West, Mandy Moore.
15:50 
Bedtime Stories
Skeeter Bronson er pedel på et hotel. Hver aften fortæller han godnathistorier for sin nevø og niece, men en dag opdager han, at historierne på mystisk vis bliver til virkelighed. Da Skeeter opdager fortællingernes magi, forsøger han at hjælpe sig selv og sin familie gennem aftenens sædvanlige oplæsninger. Men det er børnene, som i sidste ende må hjælpe til og før de ved af det, forandres deres liv fuldstændigt. Producerat år 2008. Regissör: Adam Shankman, Skådespelare: Courteney Cox, Russell Brand, Laura Ann Kesling, Jonathan Morgan Heit, Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Martinna har truffet en stor beslutning: Hun skal på sin første udenlandsrejse nogensinde uden sine forældre. Det har krævet stor overvindelse, og der er mange farer, der lurer. Hun er nemlig både bange for flyveturen og bomber, for hun mener Alanya ligger lidt for tæt på Syrien til, at hun kan føle sig helt tryg. Weenoha har inviteret Simone og Sabrina til en spirituel aften, hvor de skal have lagt tarotkort. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 9 av 20. Producerat år 2019.
18:25 
De unge mødre [Repris]
Luna har lagt sit liv markant om efter hun blev single. Hun er begyndt at løbe, og i dag skal hun gennemføre sit første marathon. Simone og Sabrina er skeptiske over for tarotkortene, men Weenoha får nogle meget rammende beskeder af coachen Gwen Elie. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 10 av 20. Producerat år 2019.
19:00 
Greys hvide verden [Repris]
What I Did For Love. Maggie behandler en patient fra Station 19, og Jo lærer en hård lektion. Imens tager Meredith en svær beslutning og sætter sin karriere over styr, da hun forsøger at hjælpe en familie, der søger asyl. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 23 av 25. Producerat år 2018.
20:00 
Plastikkongerne [Repris]
Der er gået vokseværk i den for Botoxkongen Kim, der udvider sit ”Imperium” med et træningscenter. Derudover håber han på, at han kan lokke Gustav med til sin reception. Søren tager til København for at tjekke nye muligheder, men hovedstaden har ændret sig drastisk, siden hans sidste besøg for 10 år siden. Og så får Marc fint besøg af Emma Josefine Anesen fra ’Ex On the Beach’, som skal have lavet Botox for hele 25.000 kroner!. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Beauty Bosserne [Repris]
Store planer realiseres. Beauty Bossen Masha Vang får nyt køkken i sit hjem i Kolding, men på samme tid er hun også på jagt efter en lille lejlighed uden bopælspligt i København. Nadia og hendes søster lancerer langt om længe deres kvalitetsvipper 'Duff Lashes' i en stor makeupkæde på Strøget. Smykkedesigneren Mai har travlt med at arrangere et bryllupsevent i sin butik og håber, at de andre Beauty Bosser kommer forbi. Spaprinsen Raz er taget på skønhedsklinik, for nu skal busken under navlen altså væk! Og så søsætter Irina the Diva og Nadia et stort makeup-event på et mondænt Hotel i København. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
22:00 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Pernilles ankomst i villaen har vendt op og ned på alting, så det nu er en grædende Tessie, der gør sig klar til at sove uden Frederik. Heldigvis for Tessie står René stadig klar med en trøstende skulder. Det tror hun I hvert fald. Det er nemlig blevet tid til, at en ny ex skal melde sin ankomst og det er en, der får René til at smile større end nogensinde førr Kan det virkeligt passe, at villaens diva pludselig skal sove helt alenee. Säsong 3. Del 10 av 24. Producerat år 2019.
23:05 
Susan Powell: An ID Murder Mystery [Repris]
Part 2. Da Susan Powell forsvinder sporløst, påstår hendes mand, at han ikke ved hvad der er sket, selvom mange mener, at han må have haft en finger med i spillet. Da hendes familie begynder at lede efter spor, tager sagen en tragisk drejning, som ingen havde set komme. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 2.
00:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Dagen før Daniel Ott skal flytte sammen med sin kæreste, dør han af et skud. Et tilfælde vil føre efterforskningen i retningen af et farligt kriminelt miljø. Säsong 4. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
01:10 
Blodige afsløringer [Repris]
I Do, I Do. Serien er inspireret af Brian Wolfes 25 års erfaring som privatdetektiv. Uanset om det er utroskab, svindel eller andre forbrydelser, der er på spil, tager Wolfe og hans team, hvad end det kræver af overvågning, spionkameraer og forklædninger i brug for at skaffe konkrete beviser til deres desperate kunder. Men kan Brian og hans team bevise om mistankerne holder stik?. 21/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9 av 12.
01:40 
Blodige afsløringer [Repris]
50 Shades of Kay. Serien er inspireret af Brian Wolfes 25 års erfaring som privatdetektiv. Uanset om det er utroskab, svindel eller andre forbrydelser, der er på spil, tager Wolfe og hans team, hvad end det kræver af overvågning, spionkameraer og forklædninger i brug for at skaffe konkrete beviser til deres desperate kunder. Men kan Brian og hans team bevise om mistankerne holder stik?. 22/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10 av 12.
02:10 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Pernilles ankomst i villaen har vendt op og ned på alting, så det nu er en grædende Tessie, der gør sig klar til at sove uden Frederik. Heldigvis for Tessie står René stadig klar med en trøstende skulder. Det tror hun I hvert fald. Det er nemlig blevet tid til, at en ny ex skal melde sin ankomst og det er en, der får René til at smile større end nogensinde førr Kan det virkeligt passe, at villaens diva pludselig skal sove helt alenee. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10 av 24. Producerat år 2019.
03:10 
Mexico Life [Repris]
Raising Kids in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 28.
03:35 
Mexico Life [Repris]
Reconnecting in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4 av 28.
04:00 
Mexico Life [Repris]
Teeing Off in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5 av 28.
04:25 
Mexico Life [Repris]
Romance in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6 av 28.
04:50 
Mexico Life [Repris]
Two Views in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 28.
05:15 (06:15)
Mexico Life [Repris]
New Life in Nuevo Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 28.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se