Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Long Island Medium
Surprise in Disguise. Theresa er altid nervøs for at blive afsløret før selve overraskelsen, så hun laver sine overraskelser i en række forklædninger. Säsong 6. Del 32 av 32. Producerat år 2015.
07:00 
De unge mødre
Julie er i Istanbul og venter på, det bliver hendes tur til at komme på operationsbordet. Men hun må indse, at tyrkisk planlægning foregår lidt anderledes end i Danmark. Maria tager et stort skridt, når hun forlader trygheden og bofællesskabet og skal nu stå på egne ben for første gang, siden hun blev mor. Amanda Sisses søn William skal i skole om halvandet år, men for den unge mor er det ikke for tidligt at træne ham i disciplin. Derfor er han begyndt at gå til dans. Säsong 22. Del 4 av 12. Producerat år 2016.
07:45 
Homeshopping [Repris]
08:18 
Homeshopping [Repris]
08:50 
Mexico Life [Repris]
Two Foodies Find New Inspiration in Sayulita, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 20.
09:15 
Mexico Life [Repris]
Modern Versus Traditional in Puerto Vallarta, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 20.
09:40 
Mexico Life [Repris]
Soaking Up the Sun in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 20.
10:10 
Mexico Life [Repris]
Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 20.
10:40 
Mexico Life [Repris]
Downsizing in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 20.
11:10 
Mexico Life [Repris]
Cultures Collide in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8 av 20.
11:40 
My Lottery Dream Home
A Big Home for a Big Prize. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2015.
12:15 
My Lottery Dream Home
A Lottery Winner's Dog House. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2015.
12:45 
My Lottery Dream Home
Dream Home and Wedding Venue. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2015.
13:15 
My Lottery Dream Home
Family Friendly Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2015.
13:45 
My Lottery Dream Home
Scratch Me Lucky California Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2015.
14:15 
My Lottery Dream Home
Dream Home with a View. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 1. Del 6 av 12. Producerat år 2015.
14:45 
90 Day Fiance - Tell All
90 Day Fiancé - Tell All. Parrene genforenes i et spændende særafsnit, hvor bølgerne går højt. Alle er igen i langdistanceforhold, så udfordringerne er nye, og der venter både pres og spænding. Säsong 4. Del 2 av 2.
15:45 
Say Yes to the Dress
Episode 5. Vi går bag kulisserne i verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, da Randy og teamet præsenterer nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. Säsong 15. Del 5 av 10. Producerat år 2016.
16:45 
De unge mødre
Camillas søn Oliver skal have lagt dræn i ørerne. Det er en operation, hvor Oliver skal i fuld narkose og det bekymrer Camilla. Kristina har født og kan derfor endelig få svaret på, om det er ekskæresten, der er faderen til barnet. Sofie har ikke født endnu, og imens hun forsøger at slappe af, arrangerer veninderne en overraskelse til hende. Säsong 5. Del 9 av 30. Producerat år 2007.
17:20 
De unge mødre
Bentes ekskæreste David vil ikke længere passe deres fælles barn Emma, og det får konsekvenser for Bentes ophold på Vordingborg Kaserne. Sofie bliver forkælet af sine veninder, og så har hun en glædelig nyhed at fortælle. Endelig lykkes det Kristina at få fat på sin ekskæreste, der skal have at vide, om det er ham, der er faderen til hendes barn. Säsong 5. Del 10 av 30. Producerat år 2007.
17:50 
Greys hvide verden [Repris]
Starting the sun. Georges far har alvorlige hjerteproblemer, og George vælger at lade Burke udføre den påkrævede hjerteoperation. Burke tvivler på sin evne til at gennemføre operationen, men Christina har tillid til ham. Derek og Meredith gør et seriøst forsøg på at blive et par igen. En kvinde fyrer sin babysitter, efter at hendes datter bliver bragt til skadestuen med adskillige skader forårsaget af en ulykke. Pigen holder imidlertid mere af sin babysitter end af sin mor, en ambitiøs advokat. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8 av 25.
18:50 
Greys hvide verden
From a whisper to a scream. En billist har pløjet igennem kunderne på et fisketorv, og der er mindst et dusin tilskadekomne, bl.a. Janelle, en gravid kvinde, som er blevet kastet gennem et butiksvindue. Izzie, der er under overvågning efter en patients død, forsøger at slippe udenom de begrænsninger hun er underlagt. Christina hjemsøges af dårlig samvittighed, fordi hun har bøjet reglerne for at hjælpe Burke. Säsong 3. Del 9 av 25.
20:00 
Fool's Gold
Eventyreren, Benjamin Finnegan er sikker på, at han er tæt på at finde århundredets største skat. Den ligger efter sigende på bunden af havet ud for Key West, Florida - tæt på en ø, der er ejet af rapstjernen, som Ben skylder penge efter sin skilsmisse fra Tess. Skæbnen vil dog, at de to skal mødes igen. Tess arbejder nemlig som stewardesse på en yacht, der også befinder sig i farvandet ud for Key West. Yachten er ejet af multimillionæren, Nigel Honetcutt. Ben skal nu overbevise både Tess og Nigel om, at de 3 sammen kan finde skatten. Medverkande: Andy Tennant, Regissör: Andy Tennant, Skådespelare: Alexis Dziena, Ewen Bremner, Donald Sutherland, Matthew McConaughey, Kate Hudson.
22:30 
La La Land
Mia er aspirerende skuespillerinde i Los Angeles, men ind imellem hendes mange mislykkede auditions, må hun nøjes med at servere café latte til filmstjerner. Hendes veje krydses med Sebastian, hvis største ønske er at eje en gammeldags jazzklub - men det er ikke en let drøm at opfylde. De bliver meget forelskede og deres kærlighed vokser, men udfordres af hver deres drømme og mål i livet. Producerat år 2016. Regissör: Damien Chazelle, Skådespelare: John Legend, Rosemarie DeWitt, Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons.
01:05 
The Edge of Love
Vera Phillips var ungdomskæreste med den karismatiske og intelligente digter Dylan Thomas. De to mødes igen efter 10 år, hvor hun har gjort karriere som sangerinde. Men Dylan er nu gift med den eventyrlystne Caitlin, og som 2. verdenskrig går i gang, danner de tre et særligt bånd, og de to kvinder bliver på en og samme gang veninder og rivaler, mens Dylan bliver udstationeret. Producerat år 2008. Regissör: John Maybury, Skådespelare: Keira Knightley, Cillian Murphy, Ben Batt, Simon Armstrong.
03:20 
Min nabo er morder
Bloodshed in biloxi. En kvinde forsvinder uden et spor i Mississippi. Säsong 4. Del 17 av 20. Producerat år 2012.
04:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Big Home for a Big Prize. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2015.
04:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Lottery Winner's Dog House. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2015.
05:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home and Wedding Venue. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2015.
05:25 (06:00)
My Lottery Dream Home [Repris]
Family Friendly Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se