Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Island Life [Repris]
Bachelor Pad in Newport, Rhode Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 3 av 14.
06:25 
Long Island Medium
Block Party!. Theresa reflekterer, mens hun er i gang med to kæmpe events: En stor velgørenhedsindsamling, og et comeback til vejfesten i hendes nabolag. Säsong 6. Del 30 av 32. Producerat år 2015.
07:15 
De unge mødre
Nadia-Shila trænger til at lægge fortiden bag sig og tager derfor ud for at kigge på et hus, som, hun håber på, kan blive hendes nye hjem. Selvom det er anden gang, Natascha Linea skal være mor, er det første gang, hun skal tage sig af en nyfødt på egen hånd. Derfor gør hun alt for at forberede sig. Sonny har ramt et økonomisk nulpunkt. Han skal træffe nogle svære beslutninger, og han henter hjælp og gode råd fra sin mormor for at komme på fode igen. Martinna har boet i kollektiv lige siden, hun blev mor til Milan. Men nu er huset sat til salg, og spørgsmålet er nu, hvor og hvordan den lille familie skal bo fremover?. Säsong 22. Del 2 av 12. Producerat år 2016.
08:05 
Homeshopping [Repris]
08:35 
Homeshopping [Repris]
09:05 
First Time Flippers
Inspector Havoc. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 3 av 13.
09:30 
First Time Flippers
Take a Load Off. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 4 av 13.
09:50 
First Time Flippers
The Family That Flips Together. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 5 av 13.
10:20 
First Time Flippers
Fighting Tooth and Nail Gun. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 6 av 13.
10:50 
First Time Flippers
Til' Tile Do Us Part. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 7 av 13.
11:20 
First Time Flippers
Bayou Buyin'. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Säsong 1. Del 8 av 13.
11:45 
Hawaii Life [Repris]
California Dreaming on Kona. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 13/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 11 av 13. Producerat år 2017.
12:15 
Hawaii Life [Repris]
Deep Dive on Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 13/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 12 av 13. Producerat år 2017.
12:45 
Hawaii Life [Repris]
Fishing for a New Life on Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 14/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 13 av 13. Producerat år 2017.
13:20 
Hawaii Life [Repris]
Raising Three Boys in Upcountry Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 14/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 1 av 13.
13:50 
Hawaii Life [Repris]
Ocean Views and Maui Mermaids in Kihei. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 2 av 13.
14:20 
Hawaii Life [Repris]
Coming Home to Old Hawaii Charm. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 15/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 3 av 13.
14:50 
90 Day Fiancé
Speak Now or Forever Hold Your Peace. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 4. Del 13 av 13.
15:50 
Say Yes to the Dress
Episode 3. Vi går bag kulisserne i verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, da Randy og teamet præsenterer nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. Säsong 15. Del 3 av 10. Producerat år 2016.
16:50 
De unge mødre
I dette afsnit er der et gensyn med 19-årige Ann-Beth fra Haderslev. Ann-Beth bor stadig alene sammen med sin søn på to et halvt år. Hun har sat kærlighedslivet på standby, mens hun får styr på sine fremtidsdrømme. Kristina er ikke single men kæreste med Brian. Han har givet hende en romantisk weekend i Lalandia, hvor han forsøger at glæde den vordende mor med en overraskelse på sengen. Bente har klaret de første dage på Vordingborg Kaserne, og i dag skal hun hjem til sin datter, som hun ikke har set i fem dage. Säsong 5. Del 5 av 30. Producerat år 2007.
17:25 
De unge mødre
Bente er tilbage på Vordingborg Kaserne, hvor hun skal på sin første feltøvelse. Bente glæder sig til at få afprøvet sine færdigheder, men der er varslet snestorm. Ann-Beth taler med sin mor om den vilde periode, som hun havde før hun fik David. De er sikre på, at David har reddet Ann-Beth for en tid bag tremmer. Malou Stella bor hjemme hos sin mor, hvor hun får hjælp til at klare jobbet som mor. Og i dag skal hele familien gøre sig klar til at besøge Tinos farmor og farfar for første gang. Säsong 5. Del 6 av 30. Producerat år 2007.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Let the angels commit. Cristina får lov at hjælpe til under en sjælden operation, hvilket vækker misundelse blandt de øvrige læger. George og Addison tilser sammen Noelle. Noelle er gravid med tvillinger, men den ene vokser hurtigere end den anden. Derek får besøg af sin søster. Konen til en patient skaber problemer for hospitalsstaben, det viser sig nemlig, at hun har gjort sin mands helbred til sin hovedbeskæftigelse. Lægerne udspørger en kvinde om hendes seksuelle aktiviteter. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6 av 25.
18:55 
Greys hvide verden
Where the boys are. Derek beslutter at tage på campingtur for at fiske, og han inviterer Burke med. Resultatet er imidlertid, at alle mændene fra Seattle Grace, undtagen Mark, deltager i turen. I mellemtiden må kvinderne tage sig af en ni-årig dreng, som har slugt en brik fra et Matadorspil, samt en gravid 25-årig kvinde, som er faldet i brusebadet. Hospitalet bliver også opsøgt af Daniel, som ønsker at blive til Donna. Daniels kone har valgt at støtte hans ønske om en kønsskifteoperation. Säsong 3. Del 7 av 25.
20:00 
De unge mødre [Repris]
Martinna har truffet en stor beslutning: Hun skal på sin første udenlandsrejse nogensinde uden sine forældre. Det har krævet stor overvindelse, og der er mange farer, der lurer. Hun er nemlig både bange for flyveturen og bomber, for hun mener Alanya ligger lidt for tæt på Syrien til, at hun kan føle sig helt tryg. Weenoha har inviteret Simone og Sabrina til en spirituel aften, hvor de skal have lagt tarotkort. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 9 av 20. Producerat år 2019.
20:30 
De unge mødre
Luna har lagt sit liv markant om efter hun blev single. Hun er begyndt at løbe, og i dag skal hun gennemføre sit første marathon. Simone og Sabrina er skeptiske over for tarotkortene, men Weenoha får nogle meget rammende beskeder af coachen Gwen Elie. Säsong 28. Del 10 av 20. Producerat år 2019.
21:00 
Plastikkongerne
Der er gået vokseværk i den for Botoxkongen Kim, der udvider sit ”Imperium” med et træningscenter. Derudover håber han på, at han kan lokke Gustav med til sin reception. Søren tager til København for at tjekke nye muligheder, men hovedstaden har ændret sig drastisk, siden hans sidste besøg for 10 år siden. Og så får Marc fint besøg af Emma Josefine Anesen fra ’Ex On the Beach’, som skal have lavet Botox for hele 25.000 kroner!. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
22:05 
Beauty Bosserne [Repris]
Store planer realiseres. Beauty Bossen Masha Vang får nyt køkken i sit hjem i Kolding, men på samme tid er hun også på jagt efter en lille lejlighed uden bopælspligt i København. Nadia og hendes søster lancerer langt om længe deres kvalitetsvipper 'Duff Lashes' i en stor makeupkæde på Strøget. Smykkedesigneren Mai har travlt med at arrangere et bryllupsevent i sin butik og håber, at de andre Beauty Bosser kommer forbi. Spaprinsen Raz er taget på skønhedsklinik, for nu skal busken under navlen altså væk! Og så søsætter Irina the Diva og Nadia et stort makeup-event på et mondænt Hotel i København. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
23:10 
Blodets bånd
Blood Relatives. En familie i en landsby i USA ser ud til at leve det perfekte liv - indtil en hemmelig video og et våbenlager afslører en djævelsk morder. Säsong 5. Del 8 av 10.
00:10 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Den 42-årige mor, Raquel Calderin, forsvinder sporløst på vej hjem fra sit arbejde i 2012. Da detektiverne efterforsker sagen, opdager de et dybt foruroligende familiebillede, og sandheden vil hjemsøge dem i mange år fremover. Säsong 4. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
01:10 
Blodige afsløringer [Repris]
Sexty Hubby. Brittany mistænker sin mand, Todd, for at have en affære med hendes bedste veninde, Francesca. Hun hyrer Wolfe til at samle beviser, men det er ikke, som hun tror. 18/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 12.
01:40 
Blodige afsløringer [Repris]
Stalk this Way. Sandra har den perfekte kæreste i Jack. Problemet er bare, at hun tror, Jack har en anden kvinde ved siden af, men så sker der noget, der får Wolfe til at tænke en ekstra gang. 18/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 12.
02:10 
Min nabo er morder
The art of murder. Mystiske mordsager i små amerikanske byer bliver efterforsket ned til mindste detalje. Säsong 4. Del 15 av 20. Producerat år 2012.
03:15 
Hawaii Life [Repris]
California Dreaming on Kona. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 11 av 13. Producerat år 2017.
03:40 
Hawaii Life [Repris]
Deep Dive on Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 12 av 13. Producerat år 2017.
04:05 
Hawaii Life [Repris]
Fishing for a New Life on Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 13 av 13. Producerat år 2017.
04:30 
Hawaii Life [Repris]
Raising Three Boys in Upcountry Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 1 av 13.
04:55 
Hawaii Life [Repris]
Ocean Views and Maui Mermaids in Kihei. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 2 av 13.
05:20 (06:00)
Hawaii Life [Repris]
Coming Home to Old Hawaii Charm. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 3 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se