Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
Luck of the Irish. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Champaign Moments. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12.
07:05 
De unge mødre [Repris]
Christina, der alenemor har fundet sig en kæreste, og nu har hun på fornemmelsen, at hun er blevet gravid. Stephanies kæreste Jesper, der er far til hendes kommende barn, er måske alvorligt syg. Og så skal vi for første gang møde Line fra Randers, der er mor til Lucas på halvandet år. 16/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 16. Producerat år 2011.
07:30 
De unge mødre [Repris]
Stephanie og Jesper skal til scanning og have besked om barnets køn, og de har hver sin fornemmelse af, om de venter en dreng eller en pige. Lines søn Lucas er født med en skæv fod, og Line er bekymret, for han har endnu ikke lært at gå. Og Camilla prøver at få hverdagen til at hænge sammen med lektier og børn, men det er bestemt ikke nemt. 17/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 17. Producerat år 2011.
07:55 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
You Can Run. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 8.
08:45 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
I Came All This Way. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 9.
09:35 
Dater's Handbook
Hertuginden af Sussex, Meghan Markle, spiller hovedrollen i dette romantiske drama, hvor karrierekvinden Cassandra har problemer med at finde den helt rigtige fyr, og derfor kaster sig over bogen Dater's Handbook. Hun håber, at bogen vil kunne guide hende til at finde den perfekte kæreste, men først skal hun teste de mange potentielle kandidater, så hun kommer ud på et væld af mere eller mindre vellykkede dates. Tilbage står valget mellem den pæne George og den humoristiske Robert - men hvem af dem peger Dater's Handbook mon på?. Producerat år 2016. Regissör: James Head, Skådespelare: Scarfe Jonathan, Teryl Rothery, Kristoffer Polaha, Meghan Markle.
11:25 
Love Happens
Enkemanden Burke har skrevet en bog om at håndtere tab, efter at han har mistet sin kone i en trafikulykke. Bogen, der ender som bestseller, har gjort ham til omrejsende selvhjælpsguru. Men trods succesen, er tingene ikke helt, som de burde være. Burke drikker i smug, han er panisk angst for at køre i elevator, har humørsvingninger, og så føler han sig ensom. På sin tur rundt i landet kommer han til Seattle. På hotellet støder han den lokale blomsterhandler, Eloise, som lige har gjort det forbi med sin kæreste. Burke overtaler hende til at gå ud med ham. Mens han langsomt begynder at falde for Eloise, går det op for ham, at han absolut ikke har fået bearbejdet sin hustrus tragiske død. Producerat år 2009. Medverkande: Judy Greer, Regissör: Brandon Camp, Skådespelare: Dan Fogler, Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.
13:40 
Laws of Attraction
Audrey og Daniel er begge skilsmisseadvokater, men derudover er lighederne få. Hvor Audrey kører sine sager efter bogen, satser Daniel på en blanding af charme og held. De to advokater repræsenterer hver sin part i en stor skilsmissesag i Irland, der ikke bliver mindre kompliceret, da Audrey og Daniel efter en våd nat vågner op som mand og kone. Producerat år 2004. Regissör: Peter Howitt, Skådespelare: Parker Posey, Michael Sheen, Julianne Moore, Pierce Brosnan.
15:25 
Remee & Mathilde [Repris]
Imens Mathilde er på Capri, tager Remee i studiet med sin gamle ven, musikproducer Chief1. Men han får også tid til kvalitetstid med Kenya. Og med Mathilde hjemvendt fra Capri tager Remee og Mathilde afsted til Amalienborg til SOS-jubilæum, hvor Remee har en særlig gave med til Prinsesse Benedikte. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2019.
15:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Det er den tid på året, hvor ARCH holder sin store Halloween-fest. Traditionen tro prøver Remee og Mathilde at overgå sidste års udklædning. Festen giver også anledning til, at Remees ældste datter Emma skal have sin debut på klubben som DJ. Og så er det blevet tid til, at Remee og Mathildes firma, Social Works, skal have nyt logo - og det er lettere sagt end gjort. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2019.
16:25 
The Olsens [Repris]
Irina kæmper med smerter efter mange års hård træning på skøjter, men da familien Olsen tager i skøjtehallen, er alt som det plejer: Irina er stjernen, Morten er rædselsslagen og mor Mila er på nakken af Victoria, men pusler om lillebror Alexander. Og så har mor Mila en hemmelig drøm om at lille Allessia skal være professionel skøjteprinsesse. Morten overrasker Irina med en tatovering, der forestiller … Irina! Men desværre er Fru Olsen er ikke vildt imponeret. Og så afslører Irina, at hun har planer om familieforøgelse. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7.
17:25 
Plastikkongerne [Repris]
I sæsonafslutningen af ’Plastikkongerne’ følger vi Kim og Natashas eventyr i Colombia, hvor Kim nu skal pleje sin ømme kone, før vi siger farvel til den gamle ”jadekonge” Jesper Nygart, der nu skal nyde livet som pensionist. Reality parret Liv og Tabita får en omgang ”veninde filler” på Klinik A og Marc får endelig tid til en familieudflugt med både far og søn. På Beauty Trips prøver Mustafa for første gang Botox, inden der kommer nye sponsortrøjer… fyldt med stavefejl! Og i Aalborg når Søren en stor milepæl, da resultatet af deres fotoshoot ankommer. Sidst men ikke mindst overrasker kendistræneren Gustav Salinas en af sine klienter - Solveig, der har tabt 55 kg – med en Mommy Makeover. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2020.
18:20 
Duplicity
To tidligere efterretningsagenter, Ray og Claire, har fundet nye græsgange inden for industrispionage. Sammen forsøger de at gennemføre et af de største kup nogensinde. De bliver tvunget til at sætte alt på ét bræt i et nervepirrende dobbeltspil, der også sætter deres romantiske relation på prøve. Samtidig har de svært ved at stole på hinanden, for hvad hvis den ene snyder den anden?. Producerat år 2009. Regissör: Tony Gilroy, Skådespelare: Julia Roberts, Tom Wilkinson, Clive Owen.
21:00 
Cocktail
Da Brian Flanagan kommer ud af hæren, søger han et marketingjob i New York - noget af en udfordring for én, som ikke er uddannet inden for faget. Flanagan melder sig derfor ind på universitetet, og penge tjener han som bartender. Chefen lærer ham alle branchens hemmeligheder og tricks, og sammen bliver de byens mest kendte bartendere. Begge drømmer om deres egen bar, og for Flanagan begynder drømmen at forme sig på en strandbar på Jamaica. Her møder han sit livs kærlighed, men alt flasker sig ikke som planlagt. Flanagan må kigge sig selv, og sine mange dårlige livsvalg, alvorligt efter i sømmene. Kan han rette op på det?. Producerat år 1988. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Bryan Brown, Elisabeth Shue, Tom Cruise.
23:05 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. En ny single kommer ind i villaen med nogle fordele, der imponerer alle, og Mikkel prøver stadig at charmere sig ind på samtlige af pigerne. Tabletten kalder til uniformfest, og giver Mikkel og den nye single en helt særlig magt, som Mikkel er hurtig til at bruge. Men ikke alle jubler ved tanken om magtfulde Mikkel, og han får hurtigt sat venskaber på spil. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2019.
00:05 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Louise er splittet mellem Mikkel og Viktor, men det har Ræven svært ved at håndtere. Følelserne er langsomt ved at vokse mellem Emma og Asbjørn, som bliver mere og mere betaget af den mørkhårede skønhed. Men intet er som Tyren tror. Ditte og Mark har flirtet længe, men vil de egentlig hinanden eller er der andre, der trækker mere?. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2019.
01:05 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Asbjørn er hjerteknust efter Emma har valgt at sove med Mark. Men han kan ikke slippe hende helt og håber stadig på en chance mere. En gammel kending kommer ind og vender op og ned på alting i villaen. Sandhed og tablet får vækket alle følelser og især Emma må se nogle hårde sandheder i øjnene. Men der er heldigvis også kærlighed i luften. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2019.
02:05 
En blodig affære [Repris]
Lethal Acquisition. Et Michigan-par åbner en tegneseriebutik og ansætter en fremmed, som ændrer deres ægteskab for altid. Og i Texas truer en kollega balancen i et kristent ægteskab. ,. Säsong 1. Del 5.
03:05 
Hvor ondskab bor [Repris]
My brother's secret. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne nye serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. ,. Säsong 1. Del 1.
03:55 
House Hunters International [Repris]
Getting It All in Florence. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 3.
04:20 
House Hunters International [Repris]
A Fresh Start in Germany. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 4.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Bickering in Colombia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 5.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Famous Frenchies in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 6.
05:30 (05:50)
Restored by the Fords [Repris]
Midcentury Mess Gets Modern Makeover. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå