Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Long Island Medium [Repris]
Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. 20/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 26 av 32. Producerat år 2014.
06:45 
De Unge Mødre
Nadja har taget hul på en helt ny fase af sit liv. Hendes søn Sebastian er 12 år og snart teenager, og det kan mærkes. Derfor er det nogle helt nye kampe, hun må tage. Victoria og Sonnys forhold stod ikke til at redde oven på hans utroskab. Derfor forsøger hun nu at komme sig over bruddet. 21-årige Kamilla er ny mor i De unge mødre. Hun er mor til 2-årige Sophia, som hun har sammen med den 16 år ældre kæreste Allan. I anledning af De unge mødres 10 års fødselsdag er der også gensyn med Kristina Landin, som netop er blevet mor for anden gang. Säsong 20. Del 2 av 12. Producerat år 2015.
07:35 
Homeshopping [Repris]
07:50 
Homeshopping [Repris]
08:20 
Homeshopping [Repris]
08:35 
Say Yes to the Dress [Repris]
One of a Kind Dress Requests. Lisa har prøvet mere end 100 kjoler, og Brittany er fast besluttet på at få en pink kjole - finder de hver især deres drømmekjole?. 22/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 5 av 18. Producerat år 2013.
09:00 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Chocoholic Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 04/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 13. Producerat år 2015.
09:25 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Brunch on the Run. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 05/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 13. Producerat år 2015.
09:50 
Hawaii Life [Repris]
Florida Divers Looks for Oahu Home with Ocean Views. Jason og Donna forelskede sig i det azurblå hav, da de for år siden tog til Hawaii på deres bryllupsrejse. Nu, da Donna har fået et jobtilbud på Oahu, har parret endelig besluttet, at vende tilbage. 03/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 13.
10:15 
Hawaii Life [Repris]
Montana Parents of Six Downsize for Cooler Lifestyle on Kauai. Da Stacey og Julia tog på ferie til Kauai for år siden, følte de øjeblikkeligt, at det burde være deres hjem. Nu leder de efter et sted, hvor de kan boltre sig udendørs og nyde de smukke omgivelser. 03/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12 av 13.
10:50 
Nærkontakt
Abdel Aziz Mahmoud, Jens Jørn Spottag og Saszeline Dreyer søger svar om deres nutid, fortid og fremtid i selskab med tre clairvoyante vejledere. TV-vært Abdel Aziz er skeptisk over for clairvoyance, men håber alligevel at få svar på, om han skal stoppe som undersøgende journalist på tv og finde et job bag skærmen, hvor han kan gør en større forskel. Skuespiller Jens Jørn Spottag kommer i kontakt med sin afdøde far, som giver ham en rørende besked om Jens Jørns opvækst. Han får også svar på, hvad hans kommende arbejdsliv vil indeholde. Saszelines vil i kontakt med sin bror, som tog sit eget liv. Hun har i mange år søgt svar på, om han er klar over, hvilke enorme konsekvenser selvmordet har haft for Saszeline og deres familie. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
11:50 
Hope Springs
Colin Firth, Heather Graham og Minnie Driver er den romantiske trekant i denne komedie om en britisk kunstner, der kommer i klemme mellem to kvinder. Colin Ware er en melankolsk engelsk kunstmaler. En dag modtager Colin en bryllupsinvitation. Den kommer fra hans egen forlovede, Vera, der har besluttet sig for at gifte sig - men vel at mærke med en anden mand. Chokeret og dybt ulykkelig springer Colin ombord på et fly til Amerika og flytter ind i et lille, nedslidt hotel i provinsbyen Hope Springs i Vermont. Her vil han forsøge at ernære sig som portrættegner, mens han vil gøre sit yderste for at glemme Vera. Da hotelværtinden Joanie Fisher finder ud af, at Colin plages af kærestesorg, beslutter hun at lege Kirsten Giftekniv og bringer ham sammen med en ung, lokal sygeplejerske, Mandy. Netop som romantikken så småt er ved at blomstre mellem Colin og Mandy, melder Vera sin tilbagekomst i Colins tilværelse. Og hun har intentioner om at genoptage forholdet. Producerat år 2003. Regissör: Mark Herman, Skådespelare: Minnie Driver, Mary Steenburgen, Heather Graham, Colin Firth.
13:50 
Alex & Emma
Forfatteren Alex Sheldon har problemer - store problemer. For udover at lide af skriveblokering, har han også formået at opbygge en kæmpe spillegæld, og nu er der blevet sat en klippefast deadline for tilbagebetalingen. Hans eneste mulighed for at få skrabet de 100.000 dollars sammen er at få skrevet sin roman færdig i en rasende fart. Men det er lettere sagt end gjort, og han hyrer stenografen Emma, som helt lavpraktisk må skrive ordene, mens Alex dikterer indholdet. Men Emmas utallige kommentarer, rettelser og inspiration får stor indflydelse på romanen, og det bliver snart svært at skelne mellem, hvad der er fiktion og virkelighed i historien. Producerat år 2003. Regissör: Rob Reiner, Skådespelare: Kate Hudson, Rob Reiner, XL Chino, Luke Wilson.
15:50 
License to Wed
Sadie og Ben er dybt forelskede i hinanden, og nu skal de giftes. Ben foreslår at blive gift i Caribien, men Sadie er indstillet på et bryllup i familiens kirke, St. Augustine's. Ben gi'r sig, og de møder præsten, Frank. Den eneste dato som er åben i to år er blot tre uger væk. Frank insisterer nu på at de skal gennemgå et helt unikt ægteskabskursus. På kurset skal de skrive deres egne løfter, tage sig af to skrigende, savlende, uhyggeligt udseende babyer samt give afkald på sex. Det er ikke småting, pastor Frank tvinger dem til, før de får lov til at sige "ja" til hinanden. Overlever det unge par Franks benhårde og udmattende ægteskabskursus - eller bliver brylluppet aflyst?. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Robin Williams, Mandy Moore.
17:50 
De Unge Mødre [Repris]
Vi skal byde velkommen til Sandra, der er ny i programmet og mor til pigen Mynthe. Sandra bor på et bosted i Aarhus, og det har hun gjort siden, at hun blev gravid. Men nu har hun endelig fået sin egen lejlighed og gør klar til at skulle flytte. Martinna har længe drømt om at få lavet større læber, og nu har hun endelig besluttet sig for at tage skridtet. Hun er dog rystende nervøs, og derfor har hun spurgt Nanna, om hun vil tage med for at holde hende i hånden. Nanna har fået lavet læber flere gange, så hun er en garvet støtte. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 1 av 20. Producerat år 2019.
18:20 
De Unge Mødre [Repris]
Luna har besluttet sig for, at det skal være helt slut med at amme sine drenge på henholdsvis tre og fire år, men det er ikke nogen nem beslutning for hverken Luna eller hendes sønner. Martinna og Nanna får begge filler i læberne, og forandringen er noget større, end Martinna havde forventet. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 2 av 20. Producerat år 2019.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
Silent All These Years. Da en traume-patient ankommer til Grey Sloan, bliver Jo nødt til at konfrontere sin fortid. Bailey og Ben taler med Tuck om dating. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 19 av 25. Producerat år 2018.
20:00 
Valentine's Day
Det er valentinsdag. Kærligheden burde blomstre, men det gør den ikke altid. Tre forskellige par overvejer deres forhold, en skoledreng sender blomster til sin første kærlighed, to gymnasieelever planlægger at gå i seng sammen for første gang, en tv-reporter får til opgave at finde romantik i LA, en sportsstjerne overvejer sin fremtid, to fremmede mødes på et fly, bedsteforældre står pludselig over for en krise og en 'Jeg hader valentinsdag' -middag bliver afholdt. Mon Amor kan nå at gøre sit arbejde inden midnat?. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Jessica Biel, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Jessica Alba, Kathy Bates.
22:50 
Mysteriet om Madeleine McCann [Repris]
For Kate og Gerry McCann blev en idyllisk ferie til Portugal i 2007 starten på deres største mareridt: deres 3-årige datter, Madeleine, forsvandt fra deres hotelværelse, mens de spiste middag på en nærliggende restaurant. Madeleines forældre, der er sikre på, at hun blev bortført, igangsætter en verdensomspændende jagt efter spor, men mistanken rettes snart mod dem selv i den kaotiske efterforksning. Ti år efter den chokerende forsvinden, sættes sagen igen under kyndig behandling, når Investigation Discovery undersøger, hvad der virkelig skete med Madeleine McCann på den skæbnesvangre nat. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal4.
00:50 
Hvor ondskab bor
Put on a Happy Face. Melissa Moore elskede at være "fars lille pige" og i hendes øjne, kunne hendes elskede far ikke gøre noget forkert. Men som hun blev ældre, forvandledes beundringen til frygt. Säsong 3. Del 11 av 20. Producerat år 2017.
01:50 
En blodig affære
Driven by Desire. En hjælpeskoleinspektør og hans hemmelige elskerinde tilbringer lystige weekender i hans hus ved søen - men de bliver snart dødbringende. Hvem siger, det er kedeligt at gå i skole?. Säsong 2. Del 2 av 13.
02:50 
Min nabo er morder
Million dollar murder 929102. Kriminalserie om historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund ¿ for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kender. Säsong 3. Del 11 av 20. Producerat år 2011.
03:40 
Say Yes to the Dress
A Chart Topping Dress. Whitney Duncan drømmer om at blive country-stjerne og om at finde en romantisk blondekjole. En anden brud leder efter en kjole, der matcher hendes store personlighed. Säsong 11. Del 4 av 18. Producerat år 2013.
04:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
One of a Kind Dress Requests. Lisa har prøvet mere end 100 kjoler, og Brittany er fast besluttet på at få en pink kjole - finder de hver især deres drømmekjole?. 25/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 5 av 18. Producerat år 2013.
04:30 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Chocoholic Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 25/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 13. Producerat år 2015.
04:55 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Brunch on the Run. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 25/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 13. Producerat år 2015.
05:20 (06:00)
Hawaii Life [Repris]
Florida Divers Looks for Oahu Home with Ocean Views. Jason og Donna forelskede sig i det azurblå hav, da de for år siden tog til Hawaii på deres bryllupsrejse. Nu, da Donna har fået et jobtilbud på Oahu, har parret endelig besluttet, at vende tilbage. 25/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se