Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Risky Reno with Historic Charm. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 30/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7.
06:40 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 11. Producerat år 2017.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 12. Producerat år 2017.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2017.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 14. Producerat år 2017.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Selvom der stadig er nogle måneder til, at Hannah Melissa skal nedkomme med hende og Renés første fælles barn, skal børneværelset allerede nu stå knivskarpt. Natascha Linea trænger til at starte på en frisk. Derfor er hun flyttet til Fredericia, hvor hun som en ekstra bonus har fået sin far som nabo, og det nyder både den unge mor og datteren Lia godt af. Louise tager til møde på børnepsykiatrisk afdeling, fordi hun i flere år har haft en mistanke om, at sønnen Mads ikke er helt er som andre børn. Nicki Feldt har sendt en fødselsdagshilsen sammen med sønnen Lucas. 08/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 20. Del 9. Producerat år 2015.
09:05 
Something Borrowed, Something New
Damn You, Sexy Dress!. Følg vordende brudes søgen efter perfekte, men noget særprægede brudekjoler. De skal vælge, om de vil have en ny designerkjole eller et omsyet familiearvestykke. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2014.
09:30 
Something Borrowed, Something New
Love on a List. Følg vordende brudes søgen efter perfekte, men noget særprægede brudekjoler. De skal vælge, om de vil have en ny designerkjole eller et omsyet familiearvestykke. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2014.
09:55 
Something Borrowed, Something New
Bridal Muscle Show. Følg vordende brudes søgen efter perfekte, men noget særprægede brudekjoler. De skal vælge, om de vil have en ny designerkjole eller et omsyet familiearvestykke. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2014.
10:25 
Something Borrowed, Something New
The Not-So-Princess Bride. Følg vordende brudes søgen efter perfekte, men noget særprægede brudekjoler. De skal vælge, om de vil have en ny designerkjole eller et omsyet familiearvestykke. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2014.
11:00 
Something Borrowed, Something New [Repris]
Dress Reversal. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. 15/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2013.
11:30 
Something Borrowed, Something New [Repris]
The Sisterhood of the Traveling Dress. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. 15/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 20. Producerat år 2013.
12:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Home is Where the Heart is. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 27/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5.
13:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Santa Barbara Easy. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6.
14:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Organic Minimalism. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
Traditional Goes Ultra Modern. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 29/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2017.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
New Chapter, New House. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 20/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Dagens afsnit af De unge mødre står i kærlighedens tegn. Hos Nadja og Rene er det nemlig blevet dagen, før de to skal giftes - og de to har glædet sig til bryllupsdagen i månedsvis. Også Natascha Linea og Bent skal giftes, og de er i fuld gang med planlægningen af deres drømmebryllup. Og så er der gensyn med den unge mor Hannah Melissa, der igen har fundet kærligheden og planlægger bryllup med kæresten Rene, selvom de to kun har været kærester i tre måneder. 14/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2014.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Mama tried. Callie og Arizona kan ikke blive enige om Sofias fremtid, og Stephanie tvivler på sit forhold til Kyle. Imens operer Alex og April på en gravid teenager, som igen er blevet indlagt på Grey Sloan. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 22.
19:00 
Greys hvide verden
At last. Owen og Amelia tager deres forhold til det næste niveau. Alex bliver mere sikker på sin fremtid med Jo, og Callie og Arizona kæmper med forældremyndigheden over Sofia. Säsong 12. Del 23.
20:00 
Bare Elvira
Elviras fødselsdagsgave til Marc – et skitursophold i Norge – er i fuld gang og det er nu blevet Marcs fødselsdag. Elvira har sørget for alternativ morgenmad på sengen og endnu flere gaver til Marc, der havde håbet på at kunne sove længe. Det er sidste dag på ski, og efter en lang dag på løjperne, venter der Marc en ubehagelig overraskelse i bilen. Men heldigvis får han også en god overraskelse, for Elvira har endnu en gave forberedt til fødselsdagsbarnet. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
20:30 
Bare Elvira
Elvira, Marc og Eddie er på vej tilbage efter skituren i Norge, men vejene er glatte og de kører galt. Heldigvis er det ikke en alvorlig ulykke, og bilen er i god nok stand til, at de kan køre videre. Men det er en kamp mod tiden, for hvis de ikke når Oslo-færgen, er fødselsdagsfejringen med middag og fest, som venner og familie er inviteret til hjemme i København, i farezonen!. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
21:00 
The Bodyguard
Frank Farmer er en af USA's mest erfarne bodyguards. To præsidenter og adskillige andre prominente personer har været hans klienter. Nu bliver han hyret til at passe på superstjernen Rachel Marron, der - selv om hun konstant omgiver sig med en manager, en pressechef og utallige andre "vedhæng" - modtager trusselsbreve fra en psykopatisk fan. Selv om både Frank og Rachel er dybt professionelle mennesker, der sjældent forledes til at være bare lidt menneskelige, rammer kærligheden dem som et lynnedslag. Men Frank har et job, der skal udføres, og da truslerne mod Rachel intensiveres, vælger han - til Rachels store fortrydelse - at afsige kærligheden og i stedet hellige sig opgaven, som snart kræver al hans erfaring og snarrådighed. Producerat år 1992. Regissör: Mick Jackson, Skådespelare: Gary Kemp, Kevin Costner, Whitney Houston.
23:40 
Bendtner & Philine [Repris]
Philine er i Tel Aviv på et stort photoshoot, der varer flere dage. Hun har altid lidt af hjemve, så det er faktisk svært for hende at rejse alene. Heldigvis arbejder hendes bror også på photoshootet, og så bliver usikkerheden afløst af hygge. Det indebærer blandt andet en kræsen snak om, hvilke af Nicklas’ og Philines gener, der helst ikke skal videregives til deres børn. I København nyder Nicklas at have noget tid for sig selv, og så ser han frem til en pokeraften med gode venner. Tidligere har Nicklas spillet for usandsynligt høje summer, men nu er det kun for sjov og uden de store pengebeløb. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
00:15 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal have byttet nogle ting inde i byen, og det fører til, at Nicklas laver et sindssygt impulskøb og køber earpods til over 7000 kroner. På fodboldfronten har Nicklas fået et attraktivt tilbud fra en udenlandsk klub, som hans agent skal forhandle videre med. Og på børnefronten er Nicklas og Philine overraskende uenige om tidshorisonten. Mange af Philines veninder har allerede fået børn, og mens Nicklas er klar nu, har Philine brug for at få ro på og genvinde noget af tilliden til Nicklas. Og hun har ikke lyst til at få børn i udlandet. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
00:50 
Murder Chose Me
How to Close a Homicide. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
01:50 
Murder Chose Me [Repris]
The Yellow House on Kent Street. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. 30/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
02:50 
Morderne iblandt os [Repris]
Right before your eyes. I denne krimidokumentar tager vi et kig på det dobbeltliv en seriemorder lever. I dette afsnit: Da en pæn, successful businessman møder en indspirerende skuespillerinde, virker det til at være det perfekte match. Men det varer ikke længe. Bryllupsrejsen ender hurtigt og forholdet tager en drejning. en dødelig drejningn. ,. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2016.
03:40 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Stalking Beauty. Da Elizabeth Kenyon, Floridas skønhedsdronning og en aspirerende model, forsvinder efter et photoshoot, kan hendes familie og venner ikke lade være med at frygte det værste. Da flere skønhedsdronninger begynder at forsvinde, frygter politiet, at der er en seriemorder på færde. 06/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2013.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Jumping to Johannesburg. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 1. Producerat år 2017.
04:55 
House Hunters International [Repris]
From Minnesota to East Africa. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 2. Producerat år 2017.
05:20 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Next Stop: Kaiserslautern. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå