Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 12 av 14.
06:25 
De Unge Mødre
Sæsonpremieren er også en helt ny start for De unge mødre. Hannah Melissa er nemlig flyttet i hus med sin forlovede René og datteren Cecilya. Ud over et nyt hjem, er der også familieforøgelse er under opsejling. Nanna er tilbage efter en pause fra serien. Hun har været igennem en opslidende kamp om forældremyndigheden over datteren, Malucca, men er parat til at tage hul på en ny fase af sit liv. Natascha Linea er begyndt at træne. Hun har sat sig nogle ambitiøse mål. Sidst, men ikke mindst er der gensyn med Melissa. I anledning af programmets 10 års jubilæum sender en række af de unge mødre fra årerne, der er gået, en hilsen. Säsong 20. Del 1 av 12. Producerat år 2015.
07:10 
Homeshopping [Repris]
07:40 
Homeshopping [Repris]
08:10 
Say Yes to the Dress [Repris]
More Money, More Problems. Kandice er bekymret for, om hendes skræddersyede kjole lever op til forventningerne. I jagten på den perfekte kjole, betyder penge ikke noget for Aleshia. 21/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 1 av 18. Producerat år 2013.
08:40 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Retro Revamp Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 02/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 13. Producerat år 2015.
09:00 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Weekend Staycation. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 04/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 13. Producerat år 2015.
09:25 
Hawaii Life [Repris]
Police Dispatcher Searches for Her Sanctuary in West Maui. Den vandelskende alarmcentraloperatør, Stephani, efterlader det californiske kaos til fordel for en ny start på Maui. 03/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9 av 13.
09:50 
Hawaii Life [Repris]
San Antonio Family Searches for Oahu Home With Mountain Views. En ung familie fra Texas beslutter sig for, at det er på tide at skrue ned for tempoet og bruge mere af deres tid sammen på Oahus strande. 03/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10 av 13.
10:20 
Nærkontakt
I "Nærkontakt" søger Silas Holst, Dennis Knudsen og Pernille Højmark svar omderes nutid, fortid og fremtid i selskab med tre clairvoyante vejledere. Skuespiller og danser Silas Holst kommer i kontakt med sin afdøde reservemor. Hun giver ham det svar, som han ikke nåede at få på hendes dødsleje. Sangerinden Pernille Højmark brænder for at få kontakt til sin afdøde far, som begik selvmord. I kontakten med de afdøde får hun endelig forklaring på hans død. Stylisten Dennis Knudsen har en meget følelsesladet dag, hvor han både kommer i kontakt med sin afdøde far og får afsløret sine hemmeligste forretningsplaner af clairvoyante Rikke. Derudover får han et overraskende svar på, hvordan han kan opfylde sin store drøm om at få et barn. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2017.
11:20 
Calendar Girls
Chris Harper og Annie Clarke er to midaldrende husmødre og bedste veninder, som begge er medlemmer af den velgørende forening Rylstone Women's Institute i det nordlige Yorkshire. Da Annies ægtemand dør af leukæmi beslutter landsbyens kvinder sig for at samle penge ind til cancerforskningen på lidt usædvanlig vis. Kvinderne sætter sig for at lave en kalender, hvor de selv optræder nøgne, om end pænt og smagfuldt fotograferet selvfølgelig! Kalenderen går, noget uventet, hen og bliver en international mediebegivenhed samt en bestseller, der ligefrem bringer kvinderne hele vejen til Hollywood. Producerat år 2003. Regissör: Nigel Cole, Skådespelare: Bassett Linda, Annette Crosbie, Julie Walters, Helen Mirren.
13:40 
Before We Go
En ung kvinde haster gennem New York for at nå toget til Boston halv to om natten. En tyv stjæle hendes taske, så pludselig står hun nu uden noget og nogen i byens mørke. Skådespelare: Scott Evans, Emma Fitzpatrick, Alice Eve, Chris Evans.
15:30 
De Unge Mødre [Repris]
Vi skal byde velkommen til Sandra, der er ny i programmet og mor til pigen Mynthe. Sandra bor på et bosted i Aarhus, og det har hun gjort siden, at hun blev gravid. Men nu har hun endelig fået sin egen lejlighed og gør klar til at skulle flytte. Martinna har længe drømt om at få lavet større læber, og nu har hun endelig besluttet sig for at tage skridtet. Hun er dog rystende nervøs, og derfor har hun spurgt Nanna, om hun vil tage med for at holde hende i hånden. Nanna har fået lavet læber flere gange, så hun er en garvet støtte. 21/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 1 av 20. Producerat år 2019.
16:10 
De Unge Mødre [Repris]
Luna har besluttet sig for, at det skal være helt slut med at amme sine drenge på henholdsvis tre og fire år, men det er ikke nogen nem beslutning for hverken Luna eller hendes sønner. Martinna og Nanna får begge filler i læberne, og forandringen er noget større, end Martinna havde forventet. 21/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 2 av 20. Producerat år 2019.
16:40 
In the Land of Women
Carter er en ung forfatter, hvis verden bryder fuldstændig sammen, da hans berømte kæreste forlader ham. I håbet om at glemme hende, tager Carter til Detroit for at passe sin syge bedstemor. Overfor bor familien Hardwicke, og Carter får da også hurtigt andet at tænke på, da de smukke Hardwicke-kvinder falder for ham på stribe. Producerat år 2007. Regissör: Jon Kasdan, Skådespelare: Kristen Stewart, Olympia Dukakis, Adam Brody, Meg Ryan.
18:45 
En ny dag i livet
Einar Gilkyson er en bitter mand, der har mistet sin søn i en forfærdelig bilulykke. Han ejer en gård, men efter sønnens død, har han mistet al lysten til at arbejde og se andre mennesker. Einar har besluttet sig for at han vil dø i ensomhed, og er samtidig opfyldt af bitterhed overfor sin svigerdatter, Jean, som han bebrejder sønnens død. Jean prøver at få sit liv tilbage på sporet, efter mandens død, og en dag dukker hun op på Einars gård, med en lille pige i hånden, som hun hævder er Einars barnebarn. Producerat år 2005. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Morgan Freeman, Josh Lucas, Jennifer Lopez, Robert Redford.
21:00 
Runaway Bride
Maggie Carpenter er en ung kvinde, som er berømt og berygtet i sin hjemby. Hun har nemlig efterladt indtil flere kommende brudgomme ved alteret. Ike Graham er en lettere selvfed journalist fra New York, som har fået færten af historien om Maggie, og han aner et scoop. Og Ike opsporer Maggie netop, som hun står overfor endnu et bryllup. Allerede fra starten af slår det gnister mellem Maggie og Ike, og jo længere tid de to tilbringer sammen, jo mere begynder Maggie at tvivle på kærligheden til sin kommende brudgom Bob. Spørgsmålet er så, om hun endnu engang vil stikke af fra sit eget bryllup, så hun kan være sammen med Ike?. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Joan Cusack, Hector Elizondo, Rita Wilson, Julia Roberts, Richard Gere.
23:30 
You're Not You
Kate er en smuk, talentfuld og lykkelig gift kvinde - lige indtil den dag, hvor hun får sit liv vendt på hovedet. Læger konstaterer, at hun er dødeligt syg. For at klare sig gennem hverdagen behøver hun en hjælper. Men det skal være den helt rigtige? Valget falder på Bec. Bec har, indtil hun møder Kate, overhoved ikke styr på sit liv og hun er absolut ikke, som alle andre. Hun behandler ikke Kate, som var hun dødeligt syg. Lige, hvad Kate ønsker!. Regissör: George C. Wolfe, Skådespelare: Ali Larter, Frances Fisher, Josh Duhamel, Hilary Swank, Emmy Rossum.
01:40 
En blodig affære
School of Deceit. Virginia og Norman lever et liv i luksus. Men da Virginia søger den spænding, hun savner, hos andre mænd, får hendes behov for opmærksomhed dødelige konsekvenser. Säsong 2. Del 1 av 13.
02:45 
Min nabo er morder
Dead end. En ung dreng vil løbe en hurtig tur i supermarkedet, men ender i stedet midt i et mareridt. Da politiet finder den skyldige, er hans motiv mere chokerende end ventet. Säsong 3. Del 10 av 20. Producerat år 2011.
03:40 
Say Yes to the Dress
A Surprising Turn of Events. Bruden Cindy og hendes mor leder efter en storslået balkjole, men får et chok, da Cindys søster og bedste ven kommer flyvende hjem fra Miami. Säsong 10. Del 18 av 18. Producerat år 2012.
04:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
More Money, More Problems. Kandice er bekymret for, om hendes skræddersyede kjole lever op til forventningerne. I jagten på den perfekte kjole, betyder penge ikke noget for Aleshia. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 1 av 18. Producerat år 2013.
04:30 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Retro Revamp Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 13. Producerat år 2015.
04:55 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Weekend Staycation. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 13. Producerat år 2015.
05:20 
Hawaii Life [Repris]
Police Dispatcher Searches for Her Sanctuary in West Maui. Den vandelskende alarmcentraloperatør, Stephani, efterlader det californiske kaos til fordel for en ny start på Maui. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9 av 13.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 06/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 40 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 19/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 50 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 20/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se