Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Caribbean Life [Repris]
Pulling Teeth for the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 6.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
California Dreaming. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dreaming on the Chesapeake Bay. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
07:25 
De unge mødre [Repris]
Christina er nødt til at føde tvilling nummer to med benene forrest, og risikerer akut kejsersnit. Sine fra Svendborg skal starte i skole, og sønnen Oliver skal passes af sin far for første gang. Og 16-årige Hannah kommer på hospitalet med veer. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 24. Producerat år 2009.
07:50 
De unge mødre [Repris]
17-årige Sine er startet i skole efter et år på barsel, så Christian må hjælpe mere til derhjemme. 16-årige Hannah har stærke veer, men må ikke få bedøvelse, for hun har en bule på rygsøjlen. Og Melissas gode veninder overrasker den unge mor på hendes fødselsdag. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 25. Producerat år 2009.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Stine, der er gravid med sit andet barn, har første skoledag på social- og sundhedsskolen. Sine fra Svendborg er udfordret - i dag skal hun skal passe fire børn ud over sin egen søn. Og i Viborg bliver 16-årige Hannah mor til en lille datter efter en mere end 15 timer lang fødsel. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 26. Producerat år 2009.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Stine, Benno og lille Isabella får et nyt medlem i familien i form af en hundehvalp. Christina er kommet hjem fra hospitalet med sine nyfødte tvillinger og har hænderne fulde. Og så skal vi møde Bianca og Peter, der kæmper for at få en sammenbragt familie til at fungere med hver sit barn fra et tidligere forhold. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 27. Producerat år 2009.
09:05 
House Hunters International
On the Move From Canada to Chile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 8.
09:35 
House Hunters International
A Parisian Place for Mother and Daughter. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 9.
09:55 
House Hunters International
You're Speaking My Language in Rota, Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 10.
10:35 
House Hunters International
Creative in San Miguel de Allende. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 11.
11:00 
House Hunters International
Poppin' Bottles, Bahamas-Style. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 12.
11:35 
House Hunters International
Rebooting in Playa del Carmen, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 13.
12:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Tiny House, Huge Transformation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
13:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Old Victorian House Gets a New Facelift. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3.
14:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Tiny House Turns into a Bohemian Bungalow. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 07/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
Austin Couple Finds Waco Charm. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2017.
16:00 
Fixer Upper
Big Budget for a Big House. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Hannah og Maks er begge startet i skole, og det sætter deres dagligdag under pres. Højgravide Natasja Nikita er i tvivl, om hun vil fortælle myndighederne, hvem der er far til hendes barn. Og Line forsøger at lære sin to-årige søn Lucas at spise kød. ,. Säsong 11. Del 21. Producerat år 2010.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Line er kommet i arbejde og får energi til at genoplive en gammel drøm. Natasja Nikita bliver rystet over resultatet af en scanning. Og Christina holder fødselsdag og har inviteret sin biologiske far, der kun har set hendes tvillinger en enkelt gang. ,. Säsong 11. Del 22. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Love, loss and legacy. Lægerne forsøger hårdt at imponere Jacksons mor, den legendariske kirurg Catherine Avery, da hun ankommer til Seattle Grace for at udføre en vanskelig operation. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 5.
19:00 
Greys hvide verden
Poker face. Callies drøm om at Arizona og Mark skal være venner lykkes endelig, men hun finder hurtigt ud af, at det er til større irritation end glæde. Säsong 8. Del 6.
20:00 
Greys hvide verden
Whistlin' Past the Graveyard. Der er Halloween-stemning på hospitalet, men Teddy føler et stort pres for at være en super-mor, så hun har sat sig for at sy kostumer til Allison og Leo. Imens frygter Meredith, at hun ikke kan nå hjem og være med til slik eller ballade med sine børn, og Jackson trøster en ung patient, som er ked af at gå glip af Halloween. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2019.
21:00 
The Good Doctor
Hello. Shauns forslag til behandling af en hjemløs patient har fået Andrews til at rette sigtekornet mod ham. Imens prøver Claire at overbevise Melendez om at udføre en risikofyldt hjerteoperation, og Glassman tvinges til at tage en vigtig beslutning for sit eget helbreds skyld. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
22:00 
Plastikkongerne [Repris]
På Klinik A er Sigmund fra 'X Factor' tilbage med sine nye tænder og nu skal han med hyl og skrig prøve Botox. Hos Søren på Bestage står den både på Carbon Peeling og permanente øjenbryn – en smertefuld behandling, der udløser sære reaktioner hos Søren. Hollywood-bøffen Kim Kold (fra 'Fast & Furious 7') besøger sin gamle træningskammerat Kim Novaa for at sammenligne overarme og få lavet Hollywood-læber - og hos AK Nygart i Aarhus skal Jens operere øjenlåg på Kathrine, og det bliver en overraskende blodig affære. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
23:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got Remarried. Efter et skænderi skyder Michael McGuffey sin hustru i hovedet. Med hjælp fra sin mor undslipper Michael til Mexico. Se med, når FBI finder Michael og varetægtsfængsler ham. ,. Säsong 1. Del 2.
00:00 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Tall, Dark and Deadly. Chanin er mor til fem og ser frem til en frisk start efter skilsmissen fra sin eksmand, Clay. Men vil hendes datingforsøg på nettet føre til en tragedie?. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2013.
01:00 
Blod, svigt og tårer
Sergeant Swinger. Michelles mand er udstationeret i flyvevåbnet, og imens har hun en affære. I krig og kærlighed gælder alle kneb, lige indtil manden kommer hjem og minder hende om, at kærlighed er en krig. Säsong 4. Del 4.
02:05 
Blodige afsløringer [Repris]
Private eyes wide shut. En lykkelig husmor mistænker sin mand for at have en affære og beder Brian Wolfe efterforske, om det kan være sandt. ,. Säsong 2. Del 3.
02:35 
Blodige afsløringer [Repris]
The evil one. En mand møder en kvinde til et AA-møde, men da hun ændrer adfærd, hyrer han Wolfe til at kaste lys over sagen. ,. Säsong 2. Del 4.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Out of the past. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. ,. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2011.
03:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Condo Brings Family Together. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14.
04:40 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
05:25 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
Slowing Down in Anguilla. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se