Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Long Island Medium
Louie's Lost. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 7 av 34. Producerat år 2011.
06:45 
Long Island Medium
The Medium Matchmaker. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 8 av 34. Producerat år 2011.
07:10 
De unge mødre
18-årige Natascha Linea bliver mor til en lille pige. Nanna er blevet meldt til kommunen for at tage stoffer. Anmelderen er ekskæresten Ditlev. Louise fra Toftlund, der er mor til to børn, har fået en ny kæreste. Og så skal vi møde 18-årige Julie fra Amager for første gang. Hun er gravid og venter barn med sin kæreste Sonny. Säsong 17. Del 14 av 15. Producerat år 2013.
08:00 
Homeshopping [Repris]
08:30 
Homeshopping [Repris]
09:00 
The Pioneer Woman [Repris]
Dinner for Two. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 9 av 13.
09:30 
The Pioneer Woman [Repris]
Lunch for the Crew. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 10 av 13.
09:55 
Brunch @ Bobby's
Between the Bread. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 7. Del 3 av 13. Producerat år 2016.
10:20 
Brunch @ Bobby's
Get Your Fit On. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 7. Del 4 av 13. Producerat år 2016.
10:50 
Mexico Life
Scoring Goals in Huatulco. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 27 av 28.
11:20 
Mexico Life
From Chilly Minnesota to Toasty Huatulco. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 28 av 28.
11:55 
Mexico Life
Trading Colorado for Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 1 av 28.
12:20 
Mexico Life
A View of the Arches in Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 2 av 28.
12:55 
Mexico Life
From the Cold to Cozumel. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 3 av 28.
13:25 
Mexico Life
New Adventures in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 4 av 28.
13:55 
Valerie's Home Cooking
Come Cassoulet With Me: A Decadent Dinner on a Dime. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 9 av 13.
14:25 
Valerie's Home Cooking
It's Getting Hot in Here. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 10 av 13.
14:55 
Valerie's Home Cooking
Surf's Up. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 11 av 13.
15:25 
Valerie's Home Cooking
Gal-entine's Day. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 12 av 13.
15:55 
The Pioneer Woman
Project Pens. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 19. Del 6 av 13.
16:25 
The Pioneer Woman
Take Three. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 19. Del 7 av 13.
16:55 
De unge mødre
Martinna har besluttet at hjemmeskole sine børn, så nogle gange er hun nødt til at lave aktiviteter med dem, som hun selv hader, men som er vigtige for dem at lære. Annica tager i legeland med sine tre børn, og det er lidt af en udfordring, når turen med offentligt transport tager to timer. Nadia-Shila har forladt Los Angeles og sin mor til fordel for at bo i San Francisco. Og så skal vi hilse på Nanna-Johanne, der er ny i programmet. Hun bor i Hvide Sande, hvor hun er vokset op i en indre missionsk familie, hvilket ikke altid har været nemt. Især ikke, fordi hun nu bor alene med sine to drenge, som hun har med to forskellige fædre. Säsong 25. Del 1 av 16. Producerat år 2018.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
The first cut is the deepest. En kvinde kæmper for sit liv, efter et brutalt overfald, og Meredith sætter karrieren på spil for at redde en syg nyfødt på hospitalets fødegang. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 9.
18:55 
Greys hvide verden
Winning a battle, losing the war. Efter det årlige cykelbudeløb bliver skadestuen overrendt af tilskadekomne, og der er nok at se til, når de voldsomme skader skal behandles. Säsong 1. Del 3 av 9.
20:00 
Love on the Menu
Kokken, Hank, ansætter en forvalter til at redde sin restaurant. Hank mener, at kærlighed er den vigtigste ingrediens i enhver ret, mens forvalteren, Maggie, minder ham om, at kærlighed ikke betaler regningerne. Maggies lidt kølige attitude tør op, og hun smelter som smør på en pande, da hun først lærer Hank bedre at kende. Producerat år 2019. Regissör: Ellie Kanner, Skådespelare: Kavan Smith, Jordyn Ashley Olson, Autumn Reeser.
21:50 
From Friend to Fiancé
Jess Parks lever et skønt liv med et godt job og fantastiske venner. Hun har faktisk alt, hun drømmer om, på nær det perfekte match. Hun savner dog sin bedste barndomsven, Ted, der virkelig forstod hende, Så da han ringer til hende, for at spørge, om hun vil være hans forlover, bliver Jess ellevild ved tanken om at vende tilbage til forstaden og hjælpe ham med at planlægge brylluppet – også selvom bruden er hendes tidligere ærkerival, Kimberly. Det viser sig dog at være nemmere sagt end gjort, for da Jess først kommer ind på livet af Ted igen, indser hun at han er det perfekte match, hun så længe har søgt. Producerat år 2019. Regissör: Andrew Cymek, Skådespelare: Ryan Paevey, Kelly Kruger, Jocelyn Hudon.
23:50 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Pigerne sendes på date sammen og kommer hjem med en ny beboer - som gør sin entre i villaen med stor stil. Bl.a. overrasker den nye beboer ved at lægge vægt på nogle helt andre ting i forbindelse med valg af sovemakker, end beboerne i villaen er vant til. Flere af fyrene kæmper med "blue balls", fordi de ikke har haft sex i et stykke tid nu, og så er tiden også kommet til at sige farvel til en af de oprindelige singler!. Säsong 2. Del 19 av 24. Producerat år 2019.
00:50 
People Magazine Investigates
My Father, The Serial Killer. Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 2. Del 7 av 12.
01:50 
Sumpens mysterier
Murky affairs. Kathy er en elsket salgsassistent i en dyr herretøjsforretning i West Virginia. Da hun en dag ikke kommer hjem fra arbejde ved hendes forældre med det samme, at der må være noget galt. Nu er spørgsmålet bare, hvad der er sket med hende?. Säsong 2. Del 10 av 10.
02:50 
Min nabo er morder
Midwestern malice. Drabet på 31-årige Laura Wynn ryster den lille by, og da et dobbeltdrab i nabobyen finder sted, bliver byens borgere utrygge. Säsong 1. Del 19 av 20. Producerat år 2010.
03:40 
Mexico Life [Repris]
A View of the Arches in Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 24/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2 av 28.
04:05 
Mexico Life [Repris]
From the Cold to Cozumel. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 24/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3 av 28.
04:30 
Mexico Life [Repris]
New Adventures in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 24/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4 av 28.
04:55 
Valerie's Home Cooking [Repris]
Come Cassoulet With Me: A Decadent Dinner on a Dime. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. 24/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9 av 13.
05:20 (06:05)
Valerie's Home Cooking [Repris]
It's Getting Hot in Here. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. 24/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se