Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Long Island Medium
The Gambler. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 5 av 34. Producerat år 2011.
06:45 
Long Island Medium
Why Me. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 6 av 34. Producerat år 2011.
07:10 
De unge mødre
22-årige Line har født sit tredje barn, men den lille dreng har en alvorlig sygdom. Odense kommune vil tvangsfjerne Natascha Lineas barn efter fødslen. Amanda Sisse ser tilbage på sin vilde fortid på Amager og planlægger en anderledes barndom for sin søn. Og Natascha Nikita får Landsrettens dom i tvangsfjernelsessagen om sin søn. Säsong 17. Del 13 av 15. Producerat år 2013.
08:00 
Homeshopping [Repris]
08:18 
Homeshopping [Repris]
08:48 
Homeshopping [Repris]
09:05 
The Pioneer Woman [Repris]
Kansas Cookin'. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 7 av 13.
09:30 
The Pioneer Woman [Repris]
Easy Entertaining. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 8 av 13.
09:55 
Brunch @ Bobby's
Keeping It Breezy. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 7. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
10:20 
Brunch @ Bobby's
Barbecue in the Big Apple. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 7. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
10:55 
Mexico Life
A Puerto Vallarta Romance. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 21 av 28.
11:20 
Mexico Life
Entertaining Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 22 av 28.
11:55 
Mexico Life
No Sleep 'til Tulum. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 23 av 28.
12:20 
Mexico Life
Angling Toward Mahahual. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 24 av 28.
12:55 
Mexico Life
Experiencing a New Culture in Puerto Morelos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 25 av 28.
13:25 
Mexico Life
An Office With an Ocean View in Akumal. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 26 av 28.
13:55 
Valerie's Home Cooking
Tamale Party Time. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 5 av 13.
14:25 
Valerie's Home Cooking
Cookie Party Swap. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 6 av 13.
14:55 
Valerie's Home Cooking
On the Road Again. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 7 av 13.
15:25 
Valerie's Home Cooking
To Spain for a Little Bit of Everything: Tapas. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. Säsong 7. Del 8 av 13.
15:55 
The Pioneer Woman
Four in Hand. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 19. Del 4 av 13.
16:25 
The Pioneer Woman
16-Minute Summertime. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 19. Del 5 av 13.
16:55 
De unge mødre
Nanna tager på en romantisk date med sin kæreste Jonas. Camilla er sygemeldt oven på sin operation. Det er hårdt for både hende selv og familien. Martinna har selv valgt livet som hjemmegående, men der er visse ting, som hun ikke er så god til, så som få leget med sine to drenge. Der er gået to uger siden Belinda blev insemineret. I dag får hun svar på, om det er lykkedes hende at blive gravid. Säsong 24. Del 12 av 12.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
A hard days night. Meredith Grey og fire andre førsteårskandidater i kirurgi er i et krævende turnusforløb, hvor de forsøger at balancere mellem privatliv og arbejde på Seattle Grace Hospital. 22/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 9.
18:55 
Greys hvide verden
The first cut is the deepest. En kvinde kæmper for sit liv, efter et brutalt overfald, og Meredith sætter karrieren på spil for at redde en syg nyfødt på hospitalets fødegang. Säsong 1. Del 2 av 9.
20:00 
The Seven Year Hitch
Jennifer og Kevin har været uadskillelige siden de blev venner I en alder af seks. Jennifer befinder sig midt i en sprudlende karriere, mens Kevin staidg ikke har fundet sit kald. Derfor beslutter hun sig for at lade ham bo hos hende indtil han kommer på fødderne igen. Men da Jennifers kollega Bryce frier til hende, træder Kevin til, da han er overbevist om, at der ikke er tale om ægte kærlighed. Og med en lille smule hjælp fra sin bror, der læser jura, forsøger han nu at bevise overfor Jennifer, hvor meget han holder af hende. Producerat år 2012. Skådespelare: Frances Fisher, George Wendt, Natalie Hall, Darin Brooks.
21:50 
Baby Bootcamp
Fitnessinstruktøren Julia prøver ihærdigt at få sin baby bootcamp til at blive en blomstrende business, men det er ikke så nemt, når resten af hendes liv kører på alt andet end skinner - og det gælder både professionelt og privat. For at få økonomien til at hænge sammen, tager hun et deltidsjob som barnepige hos en charmerende singlefar til to børn. Nu er chancen der endelig for at få sat skub i hendes projekter. Problemet er bare, at Julia intet aner om at passe børn …. Producerat år 2014. Regissör: Christie Will Wolf, Skådespelare: Ryan McDonell, Peter Benson, Kavan Smith, Danneel Ackles.
23:50 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Jeppe fortryder, at han sluttede forholdet til Sara, men heldigvis står Amanda klar med gode råd og vejledning. Saras humør stiger, da hun bliver sendt på stranden for at hente en ny ex - som både Jeppe, Fie og Frederik har god grund til at være bekymrede over! Tabita har ikke glemt sin tiltrækning af Cecilie, men vil Claes gå med til, at hans pige pludselig er sammen med en anden pige? Måske, hvis han får lov til at ligge i midten?. Säsong 2. Del 18 av 24. Producerat år 2019.
00:50 
People Magazine Investigates
Once Bitten. Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 2. Del 6 av 12.
01:50 
Sumpens mysterier
Quilbillies. 15-årige Allison Tornensis bliver fundet død på en skummel kyst i en lille by. Byen har kun 500 beboer, og ingen kan begribe, hvem der kunne finde på at myrde den højt elskede teenager. Säsong 2. Del 9 av 10.
02:50 
Min nabo er morder
Trouble in tulsa. Da Jerry Martin findes brutalt dræbt i 1975, efterlades byen chokeret. Det tager efterforskerne mere end 25 år at komme til bunds i sagen. Säsong 1. Del 18 av 20. Producerat år 2010.
03:40 
Mexico Life [Repris]
Angling Toward Mahahual. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 24 av 28.
04:05 
Mexico Life [Repris]
Experiencing a New Culture in Puerto Morelos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 25 av 28.
04:35 
Mexico Life [Repris]
An Office With an Ocean View in Akumal. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 26 av 28.
05:00 
Valerie's Home Cooking [Repris]
Tamale Party Time. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 5 av 13.
05:25 (06:20)
Valerie's Home Cooking [Repris]
Cookie Party Swap. Følg med og lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til familie og venner. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 6 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se