Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
A Taste of Texas in Crystal Beach. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 4.
06:25 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
07:10 
Island Life [Repris]
Seeking Southern Sun in Orange Beach. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. ,. Säsong 13. Del 3. Producerat år 2018.
07:40 
Caribbean Life [Repris]
Trading Business Suits for Bathing Suits. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 1.
08:05 
Caribbean Life [Repris]
A Place to Unwind. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 04/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 2.
08:30 
Caribbean Life [Repris]
Utila or Bust. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 04/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 3.
08:55 
Caribbean Life [Repris]
Banana Pudding in Las Terrenas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 4.
09:20 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit møder vi for første gang den unge mor Nadja fra Fyn. Hun blev som 18-årig mor til sønnen Theis, der i dag er to år. Line er flyttet på hotel i København med sine børn for at få mere tid sammen med dem. Natacha Nikita kæmper for sin søn i ankestyrelsen. Camillas kæreste Kevin kommer ned på knæ og stiller hende et stort spørgsmål. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 2. Producerat år 2013.
10:10 
Renovating Mississippi
Sweet Home Laurel. En lokal indbygger er klar til at slå rødder det sted, hvor hendes familie har levet i generationer. Säsong 3. Del 7.
11:00 
Renovating Mississippi [Repris]
An Old Familiar Place. En kvinde drømmer om at kunne gå på pension i byen, hvor hun har nogle af sine bedste barndomsminder fra. 14/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8.
11:50 
Renovating Mississippi [Repris]
A Modern Millennial Makeover. Ben og Erin kaster sig ud i at lave en farverig makeover på et hus til et ungt, forlovet par. 15/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9.
12:45 
Værelse med udsigt
I denne opdaterede version af E.M. Forsters klassiker møder vi i begyndelsen af 1900-tallet den unge Lucy Honeychurch på dannelsesrejse i Firenze. Her møder hun den lidt underlige men spændende Mr. Emerson og hans søn George, som hun bliver stærkt tiltrukket af. Da hun vender hjem til England, må hun vælge mellem sin forlovede, den rige og røvkedelige Cecil, og den fængslende, men fattige, George. Med sin nye appetit for eventyr, vil Lucy også være modig i sit kærlighedsvalg?. Producerat år 2007. Regissör: Nicholas Renton, Skådespelare: Rafe Spall, Timothy Spall, Laurence Fox, Elaine Cassidy.
14:55 
The Seven Year Hitch
Jennifer og Kevin har været uadskillelige siden de blev venner I en alder af seks. Jennifer befinder sig midt i en sprudlende karriere, mens Kevin staidg ikke har fundet sit kald. Derfor beslutter hun sig for at lade ham bo hos hende indtil han kommer på fødderne igen. Men da Jennifers kollega Bryce frier til hende, træder Kevin til, da han er overbevist om, at der ikke er tale om ægte kærlighed. Og med en lille smule hjælp fra sin bror, der læser jura, forsøger han nu at bevise overfor Jennifer, hvor meget han holder af hende. Producerat år 2012. Skådespelare: Frances Fisher, George Wendt, Natalie Hall, Darin Brooks.
16:35 
The Perfect Bride: Wedding Bells
Molly og Nick er meget forelskede, og er ved at tage springet til at blive gift. Men de har begge travlt med karriereskift; hvor Molly tidligere var ægteskabsrådgiver, har hun nu opbygget et populært fitness brand, mens Nick er ved at bevæge sig fra at være bryllups- til kunstfotograf. Deres karriereændringer blandet med bryllupsforberedelser er en stor mundfuld, så snakken går på at udsætte brylluppet - men vil dette travle par få brylluppet til at blive en realitet?. Producerat år 2018. Regissör: Alex Wright, Skådespelare: Leanne Lapp, Lane Edwards, Kavan Smith, Pascale Hutton.
18:20 
Anything For Love
En datingtjeneste har fundet et match. Hun hedder Katherine og arbejder som personlig assistent. Han hedder Jack og er en succesfuld læge. Det eneste problem er, at de begge har pyntet på sandheden på deres profiler. I virkeligheden er Katherine en indflydelsesrig forretningskvide og Jack er sygeplejerske. Så da de små usandheder kulminerer, og deres sande jeg står for skud, må de spørge sig selv, om deres forhold blot er baseret på løgne?. Skådespelare: Antonio Cupo, Ali Liebert, Erika Christensen, Paul Greene.
20:00 
Love at the Shore
Jenna er succesfuld forfatter og alenemor, og hun har kun fem uger, inden hun skal aflevere sin næste bog til forlaget. Så hun kommer til at skulle arbejde hele sommerferien, hvilket hendes to børn Nick og Alley bestemt ikke er begejstrede for. Da den lille familie lander i det lejede hus ved stranden, møder Jenna deres nabo Lucas, som er en rigtig surferfyr uden nogen bekymringer i livet. Umiddelbart er han slet ikke Jennas type, men da han viser sig at være super god med hendes børn, får hun et helt andet indtryk af den unge fyr. Producerat år 2017. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Reagan Shumate, Luke Loveless, Peter Porte, Amanda Righetti.
21:40 
Truly, Madly, Sweetly
Natalie, der sælger cupcakes, og Eric, der er økonomichef, bliver bragt sammen, da Erics tante dør. Hun var nemlig en af Natalies trofaste kunder, og tanten efterlader dem begge en bygning, der engang var et berømt bageri. Natalie og Eric tvinges til at samarbejde, og de opdager, at det er svært at sælge ejendommen, da den er fredet. Romantik blomstrer, mens de renovere det gamle bageri og tilbringer mere og mere tid sammen. Producerat år 2018. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Matt Hamilton, Dylan Neal, Nikki Deloach.
23:20 
Storm i juni
Frankrig i 1940’erne. Under tyskernes belejring lever den smukke Lucile Angellier en kvælende tilværelse sammen med sin kontrollerende svigermor. De venter begge på nyt fra Luciles mand, der er blevet taget som krigsfange. Imens skyller de tyske soldater ind over landsbyen, heriblandt den unge, smukke Bruno von Falk, der skal bo hos familien. Og selvom Lucile først forsøger at ignorere Bruno, fører en stærk kærlighed dem sammen i et skæbnesvangert forhold. Medverkande: Michael Kuhn, Regissör: Saul Dibb, Skådespelare: Michelle Williams, Sam Riley, Margot Robbie, Harriet Walter, Matthias Schoenaerts, Kristin Scott Thomas.
01:20 
Det perfekte mord [Repris]
Forretningsmanden, Henry Diaz, forsvinder natten før en familieferie. Hans forretningssucces har givet ham mange fjender - endda inden for sin egen familie. Men før politiet kan finde morderen, skal de først finde hans krop. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
02:15 
Blodets bånd [Repris]
My Brother's Keeper. Heidt-familien er en mønsterfamilie med et perfekt omdømme, indtil en skjult historie om lyst og bedrag eksploderer i en uhyggelig massakre og afslører en morder i deres midte. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2011.
03:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 22/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 6.
03:30 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 22/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 7.
03:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 22/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 8.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 22/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 9.
04:45 
Mexico Life [Repris]
Angling Toward Mahahual. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 24. Producerat år 2015.
05:10 (05:55)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå