Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 164 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
06:08 
Food Lab [Repris]
Sandwich with pear and brie. Lækker mad fra hele verden!. 14/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 88 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
Long Island Medium
FAQ. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 11 av 16. Producerat år 2011.
06:35 
Long Island Medium
Never Before Seen. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 12 av 16. Producerat år 2011.
07:00 
De unge mødre
Victorias søn Noah er endelig blevet rask, så nu vil hun i gang med en uddannelse. Nanna skal til møde på kommunen, for Ditlev har anmeldt hende for at omgås stofmisbrugere. Nadja, der i forvejen er ramt at leukemi, har fået konstateret en tumor i hjernen. Og Natascha Linea er begyndt at gå i skole. Säsong 17. Del 8 av 15. Producerat år 2013.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Homeshopping [Repris]
08:55 
The Pioneer Woman [Repris]
How the Cookie Crumbles. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 11/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 1 av 13.
09:20 
The Pioneer Woman [Repris]
Waste Not, Want Not. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 11/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 2 av 13.
09:45 
Brunch @ Bobby's
Money-Saving Showstoppers. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 8 av 17. Producerat år 2016.
10:15 
Brunch @ Bobby's
Buttermilk Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 9 av 17. Producerat år 2016.
10:45 
Mexico Life
Young Family Wants to Live Beachfront in Puerto Escondido. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 19 av 20.
11:15 
Mexico Life
Brothers Give Mom a Dream Home in Puerto Escondido. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 20 av 20.
11:50 
Mexico Life
Kickin' It in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 1 av 28.
12:20 
Mexico Life
A New Adventure in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 2 av 28.
12:50 
Mexico Life
Raising Kids in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 3 av 28.
13:20 
Mexico Life
Reconnecting in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 4 av 28.
13:50 
Giada at Home [Repris]
Spring Luncheon. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 20/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 15 av 26.
14:20 
Giada at Home [Repris]
Mexican Fiesta. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 20/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 16 av 26.
14:50 
Giada at Home [Repris]
An Apple a Day. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 22/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 17 av 26.
15:20 
Giada at Home [Repris]
Coast to Coast Barbecue. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 22/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 18 av 26.
15:50 
The Pioneer Woman
16-Minute Tex Mex. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 11 av 13.
16:20 
The Pioneer Woman
Mom Deliveries. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 12 av 13.
16:55 
Singleliv
Rasmus er taget til Randers med sin date Marina for at afprøve om stand up kunne være en ny karrierevej for ham. Undervejs overrasker han Marina ved at erklære hende sin kærlighed midt i sit stand up show. Jackie fortæller sin lillesøster om, hvordan det passionerede forhold til tyskeren Alex udviklede sig i en helt forfærdelig retning. Katrine er på blind date med DJ'en Martin, som har planlagt at give hende et godt indblik i livet som DJ. Og efter seks år er der gensyn med veninderne Annitta og Louise fra den allerførste sæson af Singleliv. Säsong 13. Del 12 av 15.
17:55 
De unge mødre
Nanna tager på forkælelsestur sammen med sin veninde. Dagen består af spa og botox, mens Louise nyder livet som mor til tre og Martinna tager ud for at kigge på møbler sammen med sin søster Melanie. Det ser ud til, at huset endelig er ved at være færdigt. Sonny holder fødselsdag for Melia, fordi hun var hos sin mor på hendes rigtige fødselsdag. Säsong 24. Del 9 av 12.
18:55 
Mig og min mor
Mor Bettina lider af voldsom tandlægeskræk, men der er ingen vej uden om. Hun har en flækket visdomstand, der skal opereres ud, og for at sikre sig, at mor ikke stikker af, tager Simone med for at holde i hånd. Peter føler sig ensom derhjemme og overvejer nu, om han måske skal have en kat. Men mor Dorte kan ikke fordrage katte og har svoret, at hun vil sætte en stopper for Peters planer. Nadialines karriere som sangerinde er ved at tage fart, men hun har desperat brug for sangundervisning, så hun kan blive endnu bedre. Og den slags koster penge. Säsong 4. Del 2 av 11. Producerat år 2013.
20:00 
Happily Never After
Kate er krimiforfatter, og troede at hendes karriere som børnebogsforfatter, var et overstået kapitel. Forlaget vil dog gerne have en efterfølger til den børneog, Kate skrev sammen med sin ekskæreste, Josh. Da der opstår problemer, mellem de to ekskærester i den kreative skriveproces, bliver de nødt til at give slip på fortiden. Det resulterer i, at de bliver forelskede endnu en gang. Producerat år 2017. Regissör: David S. Cass Sr, Skådespelare: Bianca A. Santos, Ted McGinley, Rick Cosnett, Danielle Savre.
21:50 
All Yours
Cass har en travl hverdag som topadvokat og alenemor til to meget viljestærke piger. Og hun er på desperat udkig efter en til at passe pigerne, efter at hendes døtre skræmte den sidste barnepige væk. En dag får hun den unge fyr Matthew til samtale, for han har nemlig indgået et væddemål med sin far om, at han sagtens kan lægge sin rodløse tilværelse på hylden og tage et ansvarsfuldt job. Så det vil han bevise ved at passe børn. Cass ansætter ham kun modvilligt, men snart viser Matthew sig at være super god til børn, og snart får Cass også følesler for ham. Producerat år 2016. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Kiefer O'Reilly, Jayne Eastwood, Dan Payne, Nicollette Sheridan.
23:40 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. De to nye beboere skal på date, og de har en overraskelse med hjem, som nogen i villaen har ventet længe på! Det helt frække undertøj kommer frem, da pigerne skal konkurrere om, hvem der skal være Miss Mauritius - men det kræver naturligvis mere end gode former at vinde konkurrencen, da pigerne også dyster om, hvem der bl.a. har den stærkeste holdning til hungersnød i verden. Jeppes interesse for Tabita vokser støt, og han sørger selvfølgelig for, at det sker bag Saras ryg. Säsong 2. Del 16 av 24. Producerat år 2019.
00:40 
People Magazine Investigates
Golden State Killer. Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 2. Del 1 av 12.
01:40 
Sumpens mysterier
Slings and arrows. Præsten, Kenneth Richardson, bliver fundet død med en pil igennem ryggen. Er han et uheldigt offer for en jagt ulykke, eller førte hans hemmeligheder ham i graven?. Säsong 2. Del 4 av 10.
02:40 
Min nabo er morder
Skeletons in the closet. 18-årige Brittany Loritts bliver dræbt i hendes hjem i North Carolina, men efterforskerne er på bar bund, lige indtil at de finder de hemmeligheder, der ligger begravet. Säsong 1. Del 13 av 20. Producerat år 2010.
03:35 
Mexico Life [Repris]
A New Adventure in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 28.
04:00 
Mexico Life [Repris]
Raising Kids in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 28.
04:25 
Mexico Life [Repris]
Reconnecting in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4 av 28.
04:45 
Giada at Home [Repris]
Spring Luncheon. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 15 av 26.
05:10 
Giada at Home [Repris]
Mexican Fiesta. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 16 av 26.
05:35 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Buttermilk Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 9 av 17. Producerat år 2016.
05:58 (06:00)
DIY - Do It Yourself
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. Säsong 1. Del 73 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se