Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Temple Abode. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home and Wedding Venue. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2015.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Family Friendly Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 07/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
07:25 
De unge mødre [Repris]
Melissa har fået nok af hospitaler og tager hjem med sin baby. Camilla fra Aalborg har fået bækkenløsning kun tre måneder inden hun skal føde. Og så er Hannah ulykkeligt forelsket. Faderen til hendes barn har forladt hende. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 30. Producerat år 2009.
07:50 
De unge mødre [Repris]
Rebecza gør alt for at give sin 3- årige søn en god fødselsdag, men det går helt galt med lagkagen. Malou Stella, der nu er blevet 18 år, flytter i hus med sin søn Tino og forsøger sig som handy-man. Og så skal vi møde 17-årige Sine fra Svendborg, der efter svære overvejelser valgte at blive ung mor. 02/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2009.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella skal til køreprøve, men har ikke helt tjek på motorrummet. 17-årige Sine passer lille Oliver, mens kæresten Christian fester med vennerne. Og Katharina, der er midt i sit livs kamp for at få sin søn tilbage, bliver boligløs om en uge. 02/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2009.
08:45 
De unge mødre [Repris]
Melissa er lykkelig nybagt mor til lille Joshua, men hun står uden bolig om en uge. 17-årige Sine bliver let irriteret og råber af sin søn. Derfor søger hun hjælp i sin mødregruppe. Og Katharina forlader sin lejlighed og flytter i en midlertidig bolig med sin 3-årige søn. 03/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2009.
09:10 
Boise Boys [Repris]
Idaho Retro. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
09:55 
Boise Boys [Repris]
Timeless Challenge. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
10:55 
Boise Boys [Repris]
Casa de Boise. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
11:55 
My Lottery Dream Home
Big House Hunting. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2015.
12:20 
My Lottery Dream Home
Texas Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2015.
12:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
13:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
13:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
14:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2017.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Natasja og Daniel bliver forældre for anden gang og forlader hospitalet efter få timer. Malou Stella vil give Tino en god ferieoplevelse, men hun har ikke mange penge at gøre godt med. Og Christina frygter, at hendes søn skal igennem en svær operation, for hans hovedskal er ikke vokset rigtigt sammen efter fødslen. ,. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Natasja Nikita øver sig på rollen som mor ved at passe sine to små brødre i en uge. Christina fra Århus frygter, at hendes to-årige datter skal igennem en operation, for der er noget galt med hendes små fødder. Og Katherina og Mikkel begynder på et helt nyt kapitel i deres liv, for nu flytter de sammen med Peter og Lucas. ,. Säsong 11. Del 14. Producerat år 2010.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Free falling. Meredith får konsekvenserne at mærke efter at have manipuleret med Dereks medicinske forsøg og bliver sendt hjem fra hospitalet. April må tage rollen på sig som overlæge, da et kæmpe jordfaldshul rammer midt i Seattle. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 1.
18:55 
Greys hvide verden
She's gone. Rygterne om Meredith og Blakes ustabile forhold er et rødt flag for Zolas adoptionsvejleder. Alex finder hurtigt ud af, at han er blevet gruppens sorte får, efter han har sladret om Meredith. Og Cristina tager en hård beslutning omkring sin uventede graviditet. Webber hiver Henry ind til en akut operation, som gør Teddy bekymret. Säsong 8. Del 2.
20:00 
About a Boy
Will Freeman er en velhavende fyr i sin bedste alder uden forpligtelser af nogen art, der lever livet i den hurtige bane med fester og masser af kvinder. En af hans mange scoretricks er at deltage i møder for enlige forældre, og i den forbindelse har han opfundet en fantasi-søn, for børn er ikke noget, han selv har planer om at få. Som et resultat af én af sine mange løse forbindelser, møder han den 12-årige Marcus, der har store problemer i skolen. Og selv om ingen af dem havde set det komme, udvikler de to et venskab, hvor de hjælper hinanden med både at lære at begå sig og tage ansvar. Regissör: Chris Weitz, Paul Weitz, Skådespelare: Toni Collette, Hugh Grant, Nicholas Hoult, Sharon Small.
22:05 
Skønheden i alting
Den succesfulde reklamechef, Howard, rammes af en personlig tragedie, da han mister sin elskede datter. Efter tabet forsøger han hårdnakket at lukke alle ude og flygte fra sit tidligere liv i et forsøg på at mindske smerten. Hans venner er desperate for at nå ind til ham, men Howard søger i stedet svar fra universet ved at skrive breve til Kærligheden, Tiden og Døden. Det er først da Howards breve fører til tre uventede besøg, at han begynder at indse, at selv det største tab kan føre til momenter af skønhed og mening. Producerat år 2016. Regissör: David Frankel, Skådespelare: Edward Norton, Helen Mirren, Kate Winslet, Will Smith.
00:10 
I Could Never be Your Woman
Rosie er en 40-årig karrierekvinde, som bor i Los Angeles. Hun er fraskilt, single og mor til pigen Izzie. Rosie er under stort pres på sit arbejde, både fra sin sexistiske chef Marty, samt fra sin assistent Jeannie, der gerne vil overtage hendes job som tv-producer. I privatlivet går det ikke meget bedre, idet hendes eksmand netop har fået barn med sin nye, yngre kone. Der tændes dog et lys ind i Rosies hjerte og liv i form af den unge skuespiller Adam Perl. Men kærligheden har trange kår, når forelskelsen står imellem en yngre mand og ældre kvinde. Producerat år 2007. Regissör: Amy Heckerling, Skådespelare: Jon Lovitz, Tracey Ullman, Paul Rudd, Michelle Pfeiffer.
02:10 
Blodige afsløringer [Repris]
I Am Woman. Jeff har aldrig haft så lækker en kæreste som Mandy. Men Mandy stikker af og vil ikke lade Jeff røre sig. Er Mandy bare ude efter Jeffs penge?. ,. Säsong 1. Del 3.
02:40 
Blodige afsløringer [Repris]
You Will Meet a Tall, Dark Liar. Som clairvoyant ved og ser den store Zora alt. Men hun har brug for Wolfes ekspertise for at få styr på et syn, hun har om, at hendes mand bedrager hende. ,. Säsong 1. Del 4.
03:15 
Min nabo er morder [Repris]
Innocence Lost. I Portage, Indiana, peger alle på hinanden, da den unge pige Sarah Paulsen bliver myrdet. Politiet vender hver en sten i forsøget på at identificere og fange hendes morder. ,. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2011.
04:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
Hamptons Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Downtown Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2015.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Vacation Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2015.
05:15 (05:40)
My Lottery Dream Home [Repris]
Vegas Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se