Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Long Island Medium
Reach Bonding. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 7 av 16. Producerat år 2011.
06:40 
Long Island Medium
The Graduate. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 8 av 16. Producerat år 2011.
07:05 
De unge mødre
Louise Brylles søn, Mads skal have lagt dræn i øret, og den unge mor er nervøs - heldigvis har hun Mads' far med som støtte. Michela skal til 10. klasses eksamen i mundtlig dansk. Hos Camilla og Kevin er hverdagen travl. Og Natascha Linea vil overraske kæresten Bent med en tatovering, men planen går i vasken. I stedet har hun en anden overraskelse i ærmet. Säsong 17. Del 6 av 15. Producerat år 2013.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:43 
Homeshopping [Repris]
09:00 
The Pioneer Woman [Repris]
Cowboy Drive-Through. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 09/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 10 av 13.
09:25 
The Pioneer Woman [Repris]
Brunch is in the Fridge!. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 09/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 11 av 13.
09:50 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Brunch in Bloom. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 08/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2 av 13. Producerat år 2015.
10:15 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Breakfast in Bed. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 09/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3 av 13. Producerat år 2015.
10:50 
Mexico Life
Downsizing in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 7 av 20.
11:15 
Mexico Life
Cultures Collide in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 8 av 20.
11:50 
Mexico Life
Fit Living in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 9 av 20.
12:20 
Mexico Life
Kansas Attorneys Find New Life in Cozumel. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 10 av 20.
12:50 
Mexico Life
Trading Rainy Seattle for Sunny Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 11 av 20.
13:20 
Mexico Life
From Cali to Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 12 av 20.
13:50 
Giada at Home [Repris]
Decadent Delights. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 18/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7 av 26.
14:20 
Giada at Home [Repris]
Recipe for Romance. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 18/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 26.
14:50 
Giada at Home [Repris]
Meatball Madness. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 20/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 26.
15:20 
Giada at Home [Repris]
Venice Beach. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 20/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 26.
15:55 
The Pioneer Woman
Kansas Cookin'. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 7 av 13.
16:20 
The Pioneer Woman
Easy Entertaining. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 8 av 13.
16:55 
Singleliv
Claus folder sig ud til fræk udklædningsfest for singler i Vejle, men ender alligevel med at gå efter én helt særlig kvinde. Hestepigen Katrine fra Aabenraa er bange for at komme ud og danse, når hun er i byen, så nu tager hun til danseundervisning for at få et par fif og ikke mindst mod til danse med fyrerne på næste bytur. Nicolai er blevet tatoveret, og nu skal han ud og vise sin bad boy-tusch frem i Horsens natteliv. Måske møder han en lækker fyr, han kan flirte lidt med. Og så skal Michella indspille en ny single, men stik mod hensigten kommer hendes grundige forberedelse til at spænde ben for hende. Säsong 13. Del 10 av 15.
17:55 
De unge mødre
Annica føler ikke, hun har været nærværende nok over for sine børn den seneste tid, så i dag skal Alexander, Adea og Avillads have hendes fulde opmærksomhed. Sonny har ikke tidligere haft råd til at rejse med Melia. Derfor glæder han sig til at tage en weekendtur til Jylland med sin datter. Natascha Linea mener, at datteren Lia er parat til at ride en tur på hendes hest Rocco. Louise er gået én dag over sin termin, og hendes tålmodighed er for alvor sat på prøve. Säsong 24. Del 7 av 12.
18:55 
Mig og min mor
Joy og Mia er kommet hjem fra Sunny Beach, hvor Joy slog op pr. telefon med kæresten Burim. Så nu har mor-Mia arrangeret, at pigerne skal med på én af vognene til den store, årlige bøsseparade Gay Pride for at Joy rigtig kan nyde friheden og singlelivet. I Skjern hjælper Peter mor-Dorte med at klæde sig smart på. Hun har nemlig lokket ham til at tage hende med som wingman, når han i aften skal på bøssebar i Århus. Men Peter er bekymret for, om det vil skræmme fyrene væk, at han har mor med i byen. Säsong 3. Del 12 av 12. Producerat år 2012.
20:00 
Advance And Retreat
Alison forlader sine rødder med en drøm om at få en blændende karriere i businessverdenen. Med et nyt liv, hvor arbejdet er i fokus, glemmer hun hvem hun i virkeligheden er. På en virksomhedstur kommer hun tilbage til sin hjemstavn, og hun bliver mindet om sit sande jeg. Under turen kæmper to mænd – med forskellige værdier – om Allisons kærlighed. Producerat år 2016. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Brandon W. Jones, Dirk Blocker, Casey Deidrick, Riley Voelkel.
21:55 
Under The Autumn Moon
Alex overbeviser sin chef om, at en billedskøn farm, vil være det helt perfekte sted til ophold for virksomheden. Chefen går med til, at Alex skal tjekke stedet ud. Men hendes plan bliver kompliceret, da en charmerende cowboy nægter at sælge, medmindre Alex kan love at hun bevarer farmens historie. Han overtaler hende til at blive og opleve magien på farmen. De får et godt øje til hinanden, men Alex’ chef dukker op med andre planer for farmen, og Alex skal nu vælge mellem kærlighed og karriere. Producerat år 2018. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Natalie Lisinska, Drakes Cherion, Wes Brown, Lindy Booth.
23:50 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Fie keder sig bravt, efter at Frederik har forladt villaen - men så er det jo heldigt, at hun kan puste lidt til ilden, når Amanda og Mikkel skændes. Claes kom ind i villaen for at vinde Cecilies hjerte, men interessen er dalet gevaldigt, efter hendes flirt med Morten. Og så lander en ny ex, som for alvor skaber rav i tingene, da hun alene får lov til at bestemme, hvem der skal sove hvor. Säsong 2. Del 14 av 24. Producerat år 2019.
00:50 
People Magazine Investigates
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 1. Del 10 av 11.
01:55 
Sumpens mysterier
Krystal jean baker. Krystal Baker bliver fundet død i en flod. Mysteriet om hendes død bliver først løst 16 år senere, og det bliver starten på en lavine af oplysninger om løgne, jalousi og vold. Säsong 2. Del 2 av 10.
02:55 
Min nabo er morder
Murder on main street. Da Monica Massaro bliver fundet dræbt i hendes hjem i Bloomsbury, ryster det den fredelige by meget. Politiet henter hjælp og det skal vise sig, at byen bliver mere rystet, end den var i første omgang. Säsong 1. Del 11 av 20. Producerat år 2010.
03:45 
Mexico Life [Repris]
Kansas Attorneys Find New Life in Cozumel. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10 av 20.
04:10 
Mexico Life [Repris]
Trading Rainy Seattle for Sunny Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 20.
04:35 
Mexico Life [Repris]
From Cali to Cabo San Lucas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12 av 20.
05:00 
Giada at Home [Repris]
Decadent Delights. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7 av 26.
05:25 (06:15)
Giada at Home [Repris]
Recipe for Romance. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 16/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 26.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se