Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Old House Attracts New Neighbors. Mina overrasker sin mor ved at købe en dyr ejendom i et godt nabolag. Huset på grunden er stort, men det er problemerne sågar også. Hvordan tager mor Karen imod Minas overraskelse?. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
07:00 
Caribbean Life [Repris]
Fulfilling a Dream on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 06/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2018.
07:25 
Caribbean Life [Repris]
Finding Peace on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 06/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Taking Care of Business in Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 07/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2018.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
New York City to Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 07/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2018.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Julie var ensom under sin graviditet, men nu har hun fået nye veninder. Nanna skal i statsforvaltningen med ekskæresten Ditlev og det tager hårdt på den unge mor. Maria giver den gas på dansegulvet, selvom hun er gravid i 8. måned. Og så får Line endelig svar på hvad lille Alexander fejler. 23/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2014.
09:30 
Renovating Mississippi
There's Just Something About a Porch. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2020.
10:20 
Renovating Mississippi
Home Away From Home. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2020.
11:20 
Renovating Mississippi
A House with History. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2020.
12:15 
Summer of Dreams
Den tidligere popstjerne Debbie Taylor arbejder på sit store comeback, lige indtil hun pludselig bliver fyret af sit pladeselskab. Debbie flytter efterfølgende hjem til sin søster i Ohio, hvor hun modvilligt tager et arbejde som vikar for musiklæreren på den lokale skole. Og stik imod forventning bliver Debbie rigtig glad for at arbejde med de unge musikelever, og ikke mindst sin flotte kollega Noah Burns, og hendes karriere som sanger begynder også at tage fart igen. Men har Debbie overhovedet lyst til at vende tilbage til rampelyset, eller vil hun blive i Ohio sammen med sin nye kærlighed?. Producerat år 2016. Regissör: Mike Rohl, Skådespelare: Robert Gant, Pascale Hutton, Debbie Gibson.
14:15 
Sun, Sand & Romance
Kate arbejder til daglig som travl toprevisor, og hun tager på en tiltrængt ferie sammen med sin kæreste Eric, der dog ender med at skulle arbejde det meste af tiden. Så Kate er pludselig overladt til sig selv, og hun møder tilfældigvis sin gamle ven, Shep, som står for at arrangere aktiviteter på deres ferieresort. Shep har en masse gode ideer til, hvordan Kate kan få tiden til at gå og stadig nyde sin ferie, og jo længere tid de to tilbringer sammen, desto mere går det op for Kate, at der mangler både indhold og kærlighed i hendes nuværende forhold. Producerat år 2017. Regissör: Mark Rosman, Skådespelare: Paul Campbell, Scott Elrod, Tricia Helfer.
16:10 
The Beach House
Ceratta troede, at hun havde lagt alle problemerne med sin familie bag sig, men så en dag modtager hun en besked fra sin mor om, at hun gerne vil se Caretta igen. Caretta rejser tilbage til sin fødeby og familiens gamle hus, der står faldefærdigt tilbage på stranden. Hun går i gang med at sætte huset i stand, og gradvist får hun et helt nyt syn på tilværelsen. Hun møder også sin gamle flamme i byen, og generelt tegner tingene ganske lyst for hende. Det ændrer sig imidlertid, da moderen afslører årsagen til, at hun bad sin datter komme hjem igen. Producerat år 2018. Regissör: Roger Spottiswoode, Skådespelare: MacDowell Andie, Chad Michael Murray, Minka Kelly.
18:10 
Strawberry Summer
Gymnasielærerinden, Beth Landon vover pelsen og inviterer den verdensberømte country-sanger, Jason Keith til at spille på byens såkaldte Jordbærfestival. Rygtet svirrer om, at musikeren har en forfærdelig attitude og ikke er bleg for at aflyse sine shows og Beth, som har titlen som Jordbærdronning, må efter at møde ham sande, at det ikke bliver en nem opgave. Bag Jasons rockstjerne-image gemmer sig dog en hemmelighed fra fortiden, der kan vende hans kæntrende karriere rundt. Kan festivalen være hans store chance for at genoplive karrieren og atter vinde publikums gunst? Beths selskab begynder efterhånden at have indflydelse på Jasons dårlige attitude, og de opmuntrer hinanden til at realisere deres drømme. Producerat år 2012. Regissör: Connor Kevin, Skådespelare: Shelley Long, Cindy Williams, Trevor Donovan, Julie Mond.
20:00 
Lucky in Love
Da Mira ved et tilfælde støder ind i den lækre og berømte Liam, ændrer hendes liv sig radikalt. Pludselig er hun i gang med at leve det liv, hun altid har drømt om. Hun er kæreste med den perfekte mand, lever i det mest fantastiske hjem og har det job, som hun hele livet har ønsket. Men alt er selvfølgelig ikke helt så rosenrødt alligevel. Det går op for hende, at det perfekte liv ikke nødvendigvis gør hende rigtig glad. Vil det lykkes hende at finde dét, der i sandhed gør hende lykkelig?. Producerat år 2014. Regissör: Kevin Fair, Skådespelare: Benjamin Hollingsworth, Ryan Kennedy, Jessica Szohr.
21:55 
Harvest Love
Luna er alenemor og arbejder som kirurg i Seattle, hvor hun har en super travl hverdag. En dag får hun imidlertid nok og beslutter, at hun vil rejse hjem til familiens gamle frugtplantage for at tilbringe mere tid sammen med sin ni-årige søn. Her møder Luna også den flotte Will, der arbejder som bestyrer på plantagen, og som giver hende et helt nyt perspektiv på hendes egen familiehistorie og tilværelse. Og selvom at de to indledningsvist er helt enige om, at ingen af dem har tid til kæresterier, opstår der alligevel snart stærke følelser imellem dem. Producerat år 2017. Regissör: Wolf Christine Will, Skådespelare: Ryan Paevey, Chiara Zanni, Jen Lilley.
23:50 
Grace Is Gone
Over 160.000 amerikanske kvinder har været udstationeret i Irak. Men hvad sker der, når én af dem ikke vender tilbage?. Og hvad gør enkemanden, der bare ikke kan fortælle sine to døtre sandheden?. Producerat år 2007. Regissör: James C. Strouse, Skådespelare: Rebecca Spence, Jennifer Tyler, Emily Churchill, John Cusack.
01:30 
Betrayed [Repris]
Blinded by Betrayal. Yelena Zakins drømmeliv splintres grundet hendes mands interesse i hans nye sekretær, hendes sære forlovede og Andrews ambitiøse protegé. 18/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2016.
02:30 
Blodets bånd [Repris]
I, thee dead. En familie rammes af grådighed, begær og mord. Økonomiske problemer og en uønsket graviditet skubber et familiemedlem over kanten og et andet tidligt i graven. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2014.
03:25 
House Hunters International [Repris]
Newlyweds in the Old Country. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 04/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 3. Producerat år 2019.
03:50 
House Hunters International [Repris]
Family Memories in Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 04/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 4. Producerat år 2019.
04:15 
House Hunters International [Repris]
Family Magic in Merida. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 04/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 5. Producerat år 2019.
04:40 
House Hunters International [Repris]
Wine Not Move to Querétaro, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 6. Producerat år 2019.
05:05 (05:50)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Old House Attracts New Neighbors. Mina overrasker sin mor ved at købe en dyr ejendom i et godt nabolag. Huset på grunden er stort, men det er problemerne sågar også. Hvordan tager mor Karen imod Minas overraskelse?. 04/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå