Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Abandoned Partially Built Home Gets Rescued. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
06:55 
Caribbean Life [Repris]
Working Hard While Hardly Working on Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 11. Producerat år 2018.
07:20 
Caribbean Life [Repris]
Finding the Cay to Happiness on Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 16/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 12. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Grand Adventure on Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 16/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 13. Producerat år 2018.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
Designing a New Life on Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 16/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 14. Producerat år 2018.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Louise er gået fra kæresten Jesper kun en uge efter de to flyttede i hus sammen. Maria skal øve sig i at være mor på en dukke - og det er ikke helt nemt. Amanda Sisse tager til en clairvoyant for at blive klogere på sit kærlighedsliv. Og så skal Victorias søn Noah klippes for første gang. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 14. Producerat år 2014.
09:30 
Sister Wives
Baby Steps. Maddie tror, at hun skal føde. Imens er Kody og Robynb trætte af skænderierne om at få solgt hendes hus. Og så besøger Kody og Meri deres terapeut i Vegas. Säsong 9. Del 14.
10:25 
Sister Wives
Two Moms, Their Daughter, and a Baby. Vi ser på Kody Browns liv som polygam. Han har fire koner og i alt 18 børn - alle prøver sammen at leve et liv som en "normal" familie i Utah. Säsong 9. Del 15.
11:25 
Renovating Mississippi
Big Renovation in a Small Town. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem. Men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
12:20 
Love Blossoms
Violet arbjeder på et parfumeri og er i gang med at kreere den perfekte duft, som hun skal færdiggøre for sin affdøde far. Dog er hun under stort pres, da den skal nå ud til Valentine’s Day. Desperat hyrer hun en uerfaren botaniker, der har en exceptionel evne til at identificere forskellige dufte. De to begynder at få følelser for hinanden, og det truer både deres professionelle forhold og den stramme deadline. Producerat år 2017. Regissör: Jonathan Wright, Skådespelare: Callum Blue, Brittany Bristow, Victor Webster, Shantel VanSanten.
14:20 
My Summer Prince
Mandy Cooper arbejder som presseassistent og drømmer om på et tidspunkt selv at blive chef for et PR-firma. Og det varer da heller ikke længe inden, at hun griber chancen for at bevise, at hun kan håndtere pressen i en krisesituation. For den udskejende, britiske Prins Colin er nemlig på besøg i Ohio, hvor han bliver anholdt for krænkende adfærd, og pludselig har han hårdt brug for en PR-konsulent, som kan rette op på hans dårlige image. I takt med at Mandy får styr på situationen, begynder der også at opstå følelser mellem hende og Colin, uden at hun imidlertid ved, at prinsen allerede er forlovet med en anden kvinde. Producerat år 2016. Regissör: Peter Sullivan, Skådespelare: Lauren Holly, Marina Sirtis, Jack Turner, Taylor Cole.
16:15 
Recipe For Love
Lauren er madskribent på et magasin, og hun har altid selv elsket at lave mad. Hendes store drøm er at åbne en kulinarisk skole i Paris, og da hendes chef en dag tilbyder hende en klækkelig bonus, hvis hun vil være ghostwriter på en ny kogebog, slår hun til. Personen bag bogen er imidlertid den besværlige mesterkok, Dexter, men langsomt begynder Lauren at skrælle lagene af hans belastende big shot-personlighed og får øjnene op for hans mere sårbare sider. Der er kærlighed i luften, og snart er tiltrækningen mellem dem ved at koge over i køkkenet. Producerat år 2014. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Hutton Pascale, Lori Triolo, Shawn Roberts, Danielle Panabaker.
18:10 
Tomboy
Tori er en stærk og sporty kvinde, der er meget opsat på at bevise, at kvinder da har præcis de samme evner som mænd. Men hun savner noget i sit liv - hun er nemlig også en kvinde, der har brug for kærlighed. Tori mistede ellers troen på kærligheden, da hun blev ulykkelig forelsket i en kollega. Efter lang tid uden romantik, får Tori endelig øjnene op for sin bedste ven, Adam, der længe har været forelsket i hende. Producerat år 2017. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Tom Maden, Greg Perrow, Sal Stowers, Makenzie Vega.
20:00 
Bare Elvira [Repris]
Elviras huskøb imponerer stadig ikke kæresten Marc, så Elvira tager til Marcs fitness-kongres for at støtte ham i hans interesse og satser så på, at han vil gøre det samme for hende. Men trods gode intentioner går tiden virkeligt langsomt, når man – som Elvira – ikke er udpræget interesseret i store muskler, selvbruner eller protein-barer. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
20:25 
Bare Elvira [Repris]
Elvira og Marc skal snart på ferie til Bali, men Marcs ryg er i udu, så den skal fikses hos en osteopat. Imens skal Elvira have styr på krop og negle, så hun tager en tur hos en personlig træner og et smut på negleklinik. Men lige som alt ser ud til at flaske sig, bliver både Elvira og Marc gevaldigt syge af en madforgiftning og pludselig ryger drømmerejsen til Bali i farezonen. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
Bendtner & Philine [Repris]
Efter en hektisk afslutning på Nicklas’ tid i FCK – både på den professionelle front og hjemmefronten, trænger Nicklas og Philine til at trække stikket og tage på kæresteferie til Maldiverne, hvor de både skal fejre jul og nytår. Parforholdet trænger til at blive plejet, men der er ikke helt enighed om, hvordan en ferie skal nydes, da Nicklas forbinder ferie med afslapning, og Philine er fyldt med energi. Til gengæld er rammerne sat for et emne de begge har store drømme om, nemlig deres bryllup. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
21:30 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine er taget på kæresteferie til Maldiverne, for at fejre jul sammen, men parret deler ikke helt samme forventninger til den hellige begivenhed. Philine har flere hundredetusinde følgere på Instagram, og en opdateret kamerarulle er naturligvis et must, når man er på ferie så smukt et sted som Maldiverne og samtidig har den perfekte instahusband ved hånden. Philine gør desuden en dyd ud af at indvie sine følgere i alle de skøre ting, hun støder på i sin hverdag – også når hun er på ferie. Det er bare ikke altid, at hendes indslag falder i lige god jord hos hendes følgere. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
22:05 
Extreme Makeover: Home Edition [Repris]
This Land is Your Land. En ung mand og hans søskende flyttede til Utah efter et frygteligt tab i Congo. Jesse Tyler Ferguson giver familien en ny start med et moderne og tropisk hjem. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
23:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Wear a Pink Shirt. Efter at have skudt en mand til en fest flygter Abraham Cavazos til Mexico. Fast besluttet på at forblive på fri fod skifter han identitet og opholdssted – men er politiet tæt på?. ,. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2011.
00:05 
Morderne iblandt os
Double Cross. I en lille by får en række af svigt, bedrag og voldelige hændelser store konsekvenser for to par. Men hvordan endte en kærlighedsaffære i en forbrydelse, begået i affekt?. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2019.
01:05 
Morderne iblandt os [Repris]
Falling Down. Alene og George Jenkins er det perfekte par, der lever det perfekte liv. Da de adopterer en søn og en datter, lader det til, at familien endelig er komplet. Men i stedet begynder et mørke at spire og det fører til en forfærdelig forbrydelse. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2019.
02:05 
Betrayed [Repris]
Motel Hell. Janet Chandler vil mere her i livet, end hvad dagligdagen i Midtvesten kan byde på. Men drømmene styrter i grus, da hun bliver frygtelig svigtet. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
03:10 
Blodets bånd [Repris]
You'll be the death of me. Et pars kærlighed samler deres familier, og personlige og professionelle liv flettes sammen. Alt ånder fred, indtil jalousi og grådighed rammer familien. ,. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2014.
03:55 
House Hunters International [Repris]
Choppy Seas in Sydney. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 9.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Poolside in Perth, Australia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 10.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Struggling to Assimilate in Frankfurt, Germany. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 11.
05:10 
House Hunters International [Repris]
A Modern Day Viking Conquest in Sweden. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 13/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 12.
05:35 (06:00)
Caribbean Life [Repris]
Designing a New Life on Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 14. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå