Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
DIY - Do It Yourself
Candlestick with a bump. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. Säsong 1. Del 25 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
Long Island Medium
Halloween Spirit. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 13 av 16. Producerat år 2011.
06:35 
Long Island Medium
Theresa and the Tent. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 14 av 16. Producerat år 2011.
07:00 
De unge mødre
Louise og børnene skal på tur med børnenes far for første gang, siden han og Louise gik fra hinanden. Camilla har opdaget, at hun har en medfødt sygdom. Nicolines søn har lært at kravle og nu vil have ham en tur på stranden. Og Natascha Linea og Bent skal have vurderet deres forældreevne af kommunens psykolog. Säsong 17. Del 9 av 15. Producerat år 2013.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:10 
Homeshopping [Repris]
08:40 
Homeshopping [Repris]
08:55 
The Pioneer Woman [Repris]
Big Game, Big Food!. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 12/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 3 av 13.
09:20 
The Pioneer Woman [Repris]
Sweet School Treats. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 12/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 4 av 13.
09:45 
Brunch @ Bobby's
Big Game Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 10 av 17. Producerat år 2016.
10:15 
Brunch @ Bobby's
The Savory Side of Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 11 av 17. Producerat år 2016.
10:45 
Mexico Life
Teeing Off in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 5 av 28.
11:15 
Mexico Life
Romance in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 6 av 28.
11:50 
Mexico Life
Two Views in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 7 av 28.
12:20 
Mexico Life
New Life in Nuevo Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 8 av 28.
12:50 
Mexico Life
Healing in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 9 av 28.
13:20 
Mexico Life
Perfect Weather Winters in Puerto Morelos, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 2. Del 10 av 28.
13:50 
Giada at Home [Repris]
Father's Day Pasta. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 21/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 19 av 26.
14:20 
Giada at Home [Repris]
Spa Day at Home. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 21/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 20 av 26.
14:50 
Giada at Home [Repris]
Happy Birthday, Raffy. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 25/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 21 av 26.
15:20 
Giada at Home [Repris]
Planting the Seed. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 25/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 22 av 26.
15:50 
The Pioneer Woman
Boarding House Bites. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 13 av 13.
16:20 
The Pioneer Woman
Things to Bring: BBQ. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 19. Del 1 av 13.
16:50 
Singleliv
Claus skal på date med Rita, som han mødte til singlefest i Vejle. Rita har arrangeret en date, hvor Claus både kommer på glatis, bliver udfordret musikalsk og får nærgående spørgsmål. Katrine skal igen på date med DJ'en Martin, men denne gang ender daten med en tur i høet. Endelig er Dan taget til Horsens for at tage på tredobbelt blind date med nogle unge piger. Men for en gangs skyld går det ikke helt, som actionmanden Dan har planlagt. Og så er Putte til coach for at prøve at finde årsagen til, at hun efter seks år som single stadig bliver mere og mere kræsen. Säsong 13. Del 13 av 15.
17:55 
De unge mødre
Camilla skal endelig opereres. Det løse maveskind skal væk, så hun rigtig kan nyde, at hun har smidt 76 kg. Amandhas liv har taget en drejning, efter hun er blevet mere spirituel. Martinna er lykkelig over, at hun endelig flyttet ind i sit nye bofællesskab, mens Belinda sætter alt ind på at blive insemineret i håbet om at få en lillebror eller -søster til Catalina. Säsong 24. Del 10 av 12.
18:55 
Mig og min mor
Efter Bettinas blodprop er hun blevet tvunget til at lægge smøgerne på hylden. Men det er svært at være standhaftig, når Simone stadig pulser løs, så i dag skal Bogensepigerne til hypnotisør for at komme rygetrangen til livs. Mor-Jette har i mange år døjet med en masse skavanker pga. hendes overvægt. Men nu er dagen endelig kommet, hvor hun skal have sin fedmeoperation, så hun igen kan få et normalt liv. Jessica Priscilla glæder sig til at få mor helskindet gennem operationen, men hun er også meget bekymret for, hvordan det skal gå. Säsong 4. Del 3 av 11. Producerat år 2013.
20:00 
Love to the Rescue
Gode råd er dyre for de to singleforældre, Kate og Eric, da deres respektive børn gerne vil adoptere den samme redningshund. De bliver dog enige om at dele hunden – for hvor svært kan det være? Problemerne hober sig desværre hurtigt op omkring den lille fælleshund, og da den frisindede Kate rammer panden mod muren hos den noget mere firkantede Eric, må de lære at samarbejde. I sidste ende, skal de have valgt ét hjem til hunden, og det ville jo unægtelig være det nemmeste, hvis Kate og Eric bare boede sammen …. Producerat år 2019. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Michael Rady, Nikki Deloach.
21:50 
Love, Of Course
Amy hjælper sin datter til rette på college, og hun lander i samme omgang et job, hvor hun skal hjælpe med at arrangere den årlige høstfestival på skolen. Amy er enke og lever egentlig et stille og roligt singleliv, men så møder hun i kraft af sit nye arbejde den charmerende professor, Noah. Amy føler sig som en forelsket teenager igen, og kærligheden imellem dem begynder hurtigt at spire – men så fortæller Noah, at han overvejer at tage et job i Australien. Producerat år 2018. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Makenzie Vega, Gabby Douglas, Cameron Mathison, Kelly Rutherford.
23:40 
People Magazine Investigates
Where Is Baby DeOrr?. Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 2. Del 2 av 12.
00:45 
Sumpens mysterier
Death in an orange grove. 14-årige Gina bliver brutalt voldtaget og kvalt. Efterforskerne leder desperat efter morderen, men vil det lykkes dem at fange ham?. Säsong 2. Del 5 av 10.
01:50 
Min nabo er morder
Fallen angel. Da Dawnia Dacosta dræbes bliver byens borgere sat under luppen. Hvem kunne finde på, at dræbe sådan en køn ung kvinde? Efterforskerne bliver ledt til en morder med grusomme intentioner. Säsong 1. Del 14 av 20. Producerat år 2010.
02:50 
Mexico Life [Repris]
Two Views in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 28.
03:15 
Mexico Life [Repris]
New Life in Nuevo Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 28.
03:40 
Mexico Life [Repris]
Healing in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9 av 28.
04:05 
Mexico Life [Repris]
Perfect Weather Winters in Puerto Morelos, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10 av 28.
04:30 
Giada at Home [Repris]
Father's Day Pasta. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 19 av 26.
04:55 
Giada at Home [Repris]
Spa Day at Home. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 20 av 26.
05:20 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Big Game Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 10 av 17. Producerat år 2016.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 14/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 69 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 20/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 69 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se