Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:03 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
Food Lab
Salad with roasred beet. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 28 av 100. Producerat år 2013.
06:15 
Long Island Medium
The Family Photo. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 9 av 16. Producerat år 2011.
06:40 
Long Island Medium
Joe Skectic. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 3. Del 10 av 16. Producerat år 2011.
07:05 
De unge mødre
Natascha Nikita vil gerne vide, om der er udsigt til at hun nogensinde får sin søn hjem, så hun søger hjælp hos en håndlæser. Camilla er blevet indlagt på sygehuset, så Kevin må passe børnene. Nicolines søn skal fotograferes af en professionel fotograf og det er lidt af en udfordring, for det foregår efter hans sengetid. Og Ditlev har anmeldt Nanna til kommunen for at omgås med stofmisbrugere. Säsong 17. Del 7 av 15. Producerat år 2013.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Homeshopping [Repris]
08:55 
The Pioneer Woman [Repris]
Happy Birthday to Me. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 10/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 12 av 13.
09:20 
The Pioneer Woman [Repris]
Shipping and Shopping. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. 10/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 13 av 13.
09:45 
Brunch @ Bobby's
Guilt-Free Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 6 av 17. Producerat år 2016.
10:15 
Brunch @ Bobby's
Breaking Bread for Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch! Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. Säsong 6. Del 7 av 17. Producerat år 2016.
10:45 
Mexico Life
Taste of New Life in Manzanillo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 13 av 20.
11:15 
Mexico Life
Young Family Finds Paradise in Manzanillo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 14 av 20.
11:45 
Mexico Life
Family of Five Seeks Oceanfront Home in Akumal. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 15 av 20.
12:15 
Mexico Life
Family of Five Returns to Mom's Roots in Tulum. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 16 av 20.
12:45 
Mexico Life
Couple Looks for a Farm in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 17 av 20.
13:15 
Mexico Life
California Couple Looks for Second Life in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 18 av 20.
13:50 
Giada at Home [Repris]
Share the Amore. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 26.
14:20 
Giada at Home [Repris]
My Grandfather's Favorites. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 26.
14:50 
Giada at Home [Repris]
Double Trouble Baby Shower. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 21/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13 av 26.
15:20 
Giada at Home [Repris]
Muffin Mania. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 21/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14 av 26.
15:50 
The Pioneer Woman
Dinner for Two. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 9 av 13.
16:20 
The Pioneer Woman
Lunch for the Crew. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 18. Del 10 av 13.
16:50 
Singleliv
I dette afsnit af Singleliv tager Nicolai i byen på et homodiskotek med en mission om kun at gå efter at få et telefonnummer, men så møder han en Hollywood-agent og glemmer alt om missionen. Rasmus har planer om at skifte karrierevej og øver sig til stand up i Randers, hvor han har tænkt sig at tage sin date Marina med til selve showet. Hestepigen Katrine er ikke meget for at danse, men efter kyndig danseundervisning har veninderne udfordret hende til at få danset med flere mænd på deres bytur. Og så ender Dan på én af sine actionsdates med en sød og yngre pige. Säsong 13. Del 11 av 15.
17:55 
De unge mødre
Nanna har fået det bedre og har besluttet sig til at lægge sin livsstil om, så hun begynder i et fitnesscenter. Endelig tager Louises fødsel fart og hendes tredie barn kommer til verden. Julies skal vænne sig til sit nye liv, nu hvor hun har sin datter 11 ud af 14 dage. Nadia-Shila er spændt på dagens scanning. Faren til barnet, kæresten Jeremy, er nemlig HIV-smittet. Säsong 24. Del 8 av 12.
18:55 
Mig og min mor
Bogensepigerne Simone og mor-Bettina har kun hinanden og har altid været meget tæt knyttet. Men en aften går det galt - Bettina ryger på hospitalet med smerter i brystet og er ved at dø af en blodprop. I Jylland er Peter og mor Dorte taget til Kattegat-centeret. Dorte er blevet stalket af sin eks-kæreste i flere år, så hun er efterhånden blevet bange for alting. Nadialine står foran sit helt store gennembrud. Hun har fået en rolle i "Den Hemmelige Kabaret" i København, hvor hun skal synge og danse. I aften sidder mor og momse klar på 1. række, hvor de for første gang skal se hende optræde for et betalende publikum. Säsong 4. Del 1 av 11. Producerat år 2013.
20:00 
Brimming with Love
Allie er rendyrket perfektionist, både når det gælder sit arbejde som journalist, og når det kommer til kærligheden. Sam ejer en kaffebar, der også fungerer som en matchmaking service. Umiddelbart har de to intet til fælles, da de møder hinanden i forbindelse med en artikel, som Allie skal skrive om Sam, men snart går det op for dem, at de er et perfekt match!. Producerat år 2017. Regissör: W.D. Hogan, Skådespelare: Alexandra Metz, Zayne Emory, Jonathan Keltz, Kelsey Asbille.
21:50 
Wedding Of Dreams
Det er nu et år siden, at den erfarne sangerinde, Debbie, lavede sit sidste kæmpe musikhit. Nu har hun trukket sig tilbage til en lille by, hvor hun har fundet den ægte kærlighed – og lagt musikkarrieren på hylden, til fordel for at undervise børn i musik. Men da hendes manager begynder at trække hende tilbage i rampelyset, for at fejre 20 års jubilæum for hendes første single, skal Debbie beslutte sig for, hvad der kommer først – musik eller kærlighed?. Producerat år 2018. Regissör: Pat Williams, Skådespelare: Robert Gant, Pascale Hutton, Debbie Gibson.
23:50 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Claes kæmper stadig for at vinde Cecilies hjerte, men hun er svær at overbevise. Pigerne skal opføre et show for drengene, men de kan ikke blive enige om, hvilken retning showet skal tage. Villaen får to nye beboere, og det passer bestemt ikke Morten, at der nu er konkurrence om, hvem der er den lækreste fyr!. Säsong 2. Del 15 av 24. Producerat år 2019.
00:50 
People Magazine Investigates
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 1. Del 11 av 11.
01:50 
Sumpens mysterier
Andrea white. Den elskværdige og kærlige mor, Andrea White, forsvinder pludseligt, og hendes lig dukker op i en sump. Mon det lykkes politiet at finde frem til hendes morder?. Säsong 2. Del 3 av 10.
02:50 
Min nabo er morder
No safe harbor. Nikki Halpin bliver fundet tævet ihjel i hendes hjem i Safety Harbor, Florida. Myndighederne er bange for, at der er udbudne gæster i byen, men da politiet hører en mystisk stemme på et alarmopkald, får de et spor at forfølge. Säsong 1. Del 12 av 20. Producerat år 2010.
03:40 
Mexico Life [Repris]
Family of Five Returns to Mom's Roots in Tulum. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 16 av 20.
04:05 
Mexico Life [Repris]
Couple Looks for a Farm in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 17 av 20.
04:30 
Mexico Life [Repris]
California Couple Looks for Second Life in San Carlos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 18 av 20.
05:00 
Giada at Home [Repris]
Share the Amore. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 26.
05:25 
Giada at Home [Repris]
My Grandfather's Favorites. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 26.
05:48 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
05:53 
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 11/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (06:00)
Food Lab [Repris]
Banana cocktail with honey. Lækker mad fra hele verden!. 07/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 48 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se