Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Maine Attraction. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
06:35 
De unge mødre [Repris]
Hannah har fået lov til at beholde sin datter Cecilya, så nu skal der totalt styr på tingene i hjemmet. Malou Stella ser tilbage på de første fire år med sønnen Tino. Og Natacha Nikita holder fest for første gang siden hun blev mor - og scorer meget mod sin forventning. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2011.
07:00 
De unge mødre [Repris]
18-årige Hannah slår op med sin forlovede Maks, for hun vil have en rigtig mand. Christina fra Sabroe opgiver at få et forhold til sin to-årige datters far. Og gravide Stephanie trøster sig i byen og forsøger at glemme sin kæreste, der for nylig er gået fra hende. 06/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2011.
07:25 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
The Truth Hurts. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 5.
08:10 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Facing the Past. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 6.
09:00 
All Yours
Cass har en travl hverdag som topadvokat og alenemor til to meget viljestærke piger. Og hun er på desperat udkig efter en til at passe pigerne, efter at hendes døtre skræmte den sidste barnepige væk. En dag får hun den unge fyr Matthew til samtale, for han har nemlig indgået et væddemål med sin far om, at han sagtens kan lægge sin rodløse tilværelse på hylden og tage et ansvarsfuldt job. Så det vil han bevise ved at passe børn. Cass ansætter ham kun modvilligt, men snart viser Matthew sig at være super god til børn, og snart får Cass også følelser for ham. Producerat år 2016. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Kiefer O'Reilly, Jayne Eastwood, Dan Payne, Nicollette Sheridan.
10:35 
What Women Want
Nick Marshall er en charmerende ungkarl med styr på tilværelsen, især kvinderne. En aften får han elektrisk stød, hvis bivirkning er, at han får øjne og ører op for sin omverden. Han bliver simpelthen i stand til at høre kvinders inderste tanker og ønsker, og det giver hans liv en ny drejning. Producerat år 2000. Regissör: Nancy Meyers, Skådespelare: Marisa Tomei, Judy Greer, Sarah Paulson, Alan Alda, Mel Gibson, Helen Hunt.
13:20 
The Shack
Mack Philips’ perfekte liv bliver knust, da hans yngste datter Missy bliver dræbt på familiens årlige campingtur. Mens familien sørger, modtager Mack et anonymt brev, der fortæller ham, at han skal besøge skuret, hvor Missy formodentlig blev slået ihjel. Besøget kommer til at ændre hans liv for evigt, da han pludselig står ansigt til ansigt med Gud. Producerat år 2017. Regissör: Stuart Hazeldine, Skådespelare: Graham Greene, Octavia Spencer, Sam Worthington, Radha Mitcell.
16:05 
Remee & Mathilde [Repris]
Den lille familie er glade for at sove længe og snooze, så det kan være en kamp at komme ud af døren til tiden. Mathilde har landet en stor ny deal - en teenagedrøm går i opfyldelse. Remee tager til Malmø til en mulig kommende investering – et nyt restauranteventyr. Men lever restauranten overhovedet op til hans standarder?. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2019.
16:35 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee undersøger endnu flere forretningsmuligheder. Denne gang bliver det måske til et libanesisk restauranteventyr. Mathilde smutter afsted til Capri til et stort modeshoot - men det kan være svært at finde rundt på den italienske klippeø. Og så skal Remee møde sit store idol - en tidligere amerikansk præsident er kommet hele vejen til Aalborg. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2019.
17:05 
The Olsens [Repris]
’The Olsens’ er på smuttur til Sverige og kommer helt ud af deres komfortzone. Irina og Victoria forsøger sig med vinterbadning, og det ender med forfrysninger i de ædlere dele og et kuldechok, der får Irina til at gå i panik. Familiens tålmodighed kommer på en hård prøve, når Mor Mila foreslår mobilfri tid, og Irina bliver rasende på alle, da snakken falder på hendes arbejdstider og overdrevne brug af sin mobil. Imens prøver Morten noget nyt, nemlig fysisk aktivitet og 48 timer meget tæt på hele familien. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
18:05 
Plastikkongerne [Repris]
Kims kone Natasha er træt af sine genstridige fedtdepoter, så parret taget til Colombia for at få udført en helt special form for fedtsugning. Klinik A tager i fryseboks hos Anni Fønsby, og så er der endelig udsigt til, at Marc får lamperne op at hænge, så de kan lave den første operation i Fields. Imens er Marie Louise og Anders ude for at vise deres implantater frem, før AK Nygart siger farvel til Marie Louise, der går på barsel. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2020.
19:10 
Laws of Attraction
Audrey og Daniel er begge skilsmisseadvokater, men derudover er lighederne få. Hvor Audrey kører sine sager efter bogen, satser Daniel på en blanding af charme og held. De to advokater repræsenterer hver sin part i en stor skilsmissesag i Irland, der ikke bliver mindre kompliceret, da Audrey og Daniel efter en våd nat vågner op som mand og kone. Producerat år 2004. Regissör: Peter Howitt, Skådespelare: Parker Posey, Michael Sheen, Julianne Moore, Pierce Brosnan.
21:00 
Mamma Mia!
Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer. Producerat år 2008. Regissör: Phyllida Lloyd, Skådespelare: Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård.
23:10 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Den nye ex Mark får suiten, men der sker ikke så meget som håbet. Efter en masse forvirring får Amanda og Nicklaes endelig en date ude af villaen, så de rigtig kan finde ud af, hvordan de har det med hinanden. Hjemme i villaen venter Emma, der har et klart håb om, hvordan det skal gå med Nicklaes og Amanda. Viktor og Louise har hygget sig i flere dage, men så træffer Louise pludselig en drastisk beslutning. Og så er det igen tid til at tage på stranden efter en ex. 23/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2019.
00:05 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Amanda efterlades i chok, da en helt særlig person vender tilbage til ’Ex on the Beach’’, men er det et smil, der anes på Louises læber?. Nicklaes prøver at være cool, men pludseligt er der ekstra travlt ved træningsområdet. Aftenen byder på vampyrfest, hvor to af villaens beboere får en snak. Men man skal ikke føle sig sikker omkring de levende døde, og det lærer Amanda på den hårde måde. 24/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
01:05 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Nicklaes vil ikke have noget at gøre med Amanda. Mikkel tager fat i ham, men gør han tingene værre eller bedre?. Ræven har nemlig en plan om at charmere sig ind på samtlige af villaens piger, men ikke alle er lige modtagelige. Og midt i det hele glemmer han, at pigerne også taler sammen. Så han skal have talegaverne i orden, hvis han skal redde sig ud af den kattepine. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2019.
03:00 
Unbreakable: Live to Tell
Snow Day. Gina Edwards er lykkelig, da hendes kusine endelig flytter tættere på hende. Men da hendes tantes kæreste pludselig begynder at vise en mørkere side af sig selv, må de tre kvinder stå sammen og det ender tragisk. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
04:05 
Min nabo er morder [Repris]
Daylight abduction. En karrierekvinde forsvinder ved højlys dag. Senere finder man hendes nøgne lig i skoven, og politiet sætter jagten ind på hendes morder. ,. Säsong 5. Del 4.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Fearing Finnish Winters in Jyvaskyla. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 1.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Escaping the Comfortable Life for London Thrills. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se