Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home with a View. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015.
06:20 
De unge mødre [Repris]
Melissa er blevet boligløs med sin tre uger gamle baby og må bo hos familie og venner. Stine har endelig fundet kærligheden og måske en far til lille Isabella. Og 17-årige Sine vil gerne vise sin mor, at hun selv kan klare at passe sin familie. 03/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2009.
06:45 
De unge mødre [Repris]
Der er knas i Rebezcas parforhold, og hun frygter, at det går ud over hendes 2-årige søn. 17-årige Inge er ny i serien. Hun er højgravid og kan føde når som helst, men hun holder fast i skolen og sin 9. klasse til det sidste. Og Malou Stella fra Midtjylland er på turisttur i København med sønnen Tino. 06/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2009.
07:15 
De unge mødre [Repris]
Stine har opdaget, at hun ikke længere har fuld forældremyndighed over sin datter, nu hvor det er slået fast, hvem der er Isabellas far. 17-årige Inge skal være mor om en måned. Hun øver sig på rollen som mor ved at passe sin lillesøster på 3 år. Og Rebezca og Jacob fra Varde giver deres skrantende parforhold en sidste chance. 06/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2009.
07:40 
De unge mødre [Repris]
Katharina har overladt sin anden søn, Mikas, til hans far. I dag skal hun se Mikas igen for første gang i otte måneder. Stine forsøger at overvinde sin væmmelse ved at vise sine strækmærker offentligt, for hun skal på ferie i Lalandia med sin nye kæreste. Og 17-årige Inge, der er højgravid, går til jordemoder i skoletiden. 07/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 7. Producerat år 2009.
08:05 
Renovating Mississippi
Room to Grow. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2018.
08:55 
De unge mødre på slottet [Repris]
Bubber har inviteret fire af de unge mødre på slotsophold på Lolland, hvor de alle skal gennemgå et intensivt selvudviklingsforløb. Og de når da også kun lige at lande på slottet, inden de står over for en række udfordringer i bl.a. gymnastiksalen, hvor Gustav Salinas står klar med en omgang hård opvarmning. Gustav er personlig træner og sætter knald på mødrenes forbrænding i jagten på den stramme røv! Det er dog ikke helt nemt at holde trit for de ammende mødrene, der både har glemt sports-bh’en og at vedligeholde deres bækkenbundstræning. Og netop som de føler, de har fået nok motion for én dag, skal der overskrides nye grænser, når den professionelle danser Michael Olesen lærer dem at vride hofterne!. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 27. Del 1. Producerat år 2019.
09:40 
Hopeless Romantic
Matt vil gerne vinde sin ekskæreste tilbage, og han får hjælp af sin smukke veninde Liz. De bruger alle de klassiske scoretricks fra kærlighedsfilmene, og alt går efter planen, lige indtil Matt begynder at få følelser for Liz. Producerat år 2016. Regissör: Farhad Mann, Skådespelare: Cassi Thomsen, Maiara Walsh, Brandon W. Jones, Christa B Allen.
11:40 
Charlie St. Cloud
Charlie er en lokal stjerne, der nyder livet med sejlads, sin mor og sin lillebror, Sam, før han går en lys fremtid i møde med et stipendium til Stanford. Men de store drømme knuses, da hans bror dør i en tragisk ulykke, og Charlie tynges af den enorme sorg og det ansvar, han føler. Da en gammel flamme dukker op og puster livet tilbage ham, står han over for et valg – skal han forfølge kærligheden eller holde det løfte, han gav sin bror?. Regissör: Burr Steers, Skådespelare: Amanda Crew, Kim Basinger, Charlie Tahan, Zac Efron.
13:40 
Skønheden i alting
Den succesfulde reklamechef, Howard, rammes af en personlig tragedie, da han mister sin elskede datter. Efter tabet forsøger han hårdnakket at lukke alle ude og flygte fra sit tidligere liv i et forsøg på at mindske smerten. Hans venner er desperate for at nå ind til ham, men Howard søger i stedet svar fra universet ved at skrive breve til Kærligheden, Tiden og Døden. Det er først da Howards breve fører til tre uventede besøg, at han begynder at indse, at selv det største tab kan føre til momenter af skønhed og mening. Producerat år 2016. Regissör: David Frankel, Skådespelare: Edward Norton, Helen Mirren, Kate Winslet, Will Smith.
15:45 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee og Mathilde har begge benzin i blodet, når der henholdsvis køres 300 km i timen på en lukket bane i Jylland, og når speedometeret rammer 60 km i timen på glatbanen i Kastrup. Remee er blevet inviteret til et eksklusivt bilarrangement med de dyreste og hurtigste biler i landet, og det sætter Remees eget liv i perspektiv. Mathilde har taget halvdelen af sine køretimer, og turen er nu kommet til glatbanen, hvor bremserne ikke altid vil det samme som hende. Tilbage i København skal familien til housewarming og har derfor indlogeret sig på det eksklusive Hotel D’Angleterre. Men det er ikke altid, at Kenya har samme tidsplan som sine forældre . 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
16:20 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee har fået en ny titel som Instagram-husband, og han skal hjælpe Mathilde med at tage billeder til hendes én million følgere - men parret er ikke altid enige om, hvor mange billeder der skal tages. På Mykonos skal parret på en velfortjent ferie, men Remees fortid indhenter ham i taxaen fra lufthavnen. Atter landet i Danmark skal Remees eksklusive klub, Arch, fejre sin tre års fødselsdag, og musikken spiller ikke helt efter Remees perfektionistiske smag. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
16:50 
The Olsens [Repris]
I første afsnit af 'The Olsens' bliver Morten og Irina til Hr og Fru Olsen ved et glamourøst bryllup i eksklusive omgivelser. Men allerede kort tid efter vielsen melder de første udfordringer sig: Bryllupsbillederne skal laves om, Morten slår op med Irina i et radioprogram og svigermor kommer som sædvanligt med umulige løsningsforslag. Velkommen til Familien Olsens helt almindelige glamourøse liv. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
17:55 
Plastikkongerne [Repris]
For første gang besøger vi AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor plastikkongen Jens regerer. Her skal han hjælpe Kamilla Skov fra De Unge Mødre med en brystforstørrelse. Hos Marc i Fields ankommer Jason Watts kone Majbrit for at få en ordentlig omgang filler. I Aalborg skal Søren og Alice have foretaget et fotoshoot, hvor de skal være næsten nøgne. Og hos Inito har Kim ansat en ny sygeplejerske, som skal læres op efter alle kunstens regler, imens Rikke og Mustafa fra Beauty Trips er på jagt efter deres første maskine til klinikken. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
19:00 
Over Her Dead Body
Dyrlægen Henry bliver ramt af en tragedie på det, der skulle have været hans bryllupsdag, da hans forlovede Kate bliver dræbt i en bilulykke. Den sørgende Paul tager modstræbende imod sin søsters råd om at opsøge den lokale, synske kvinde Ashley, for at få taget rigtig afsked med sin afdøde kæreste. Paul tvivler åbenlyst på Ashleys evne til at kontakte de afdøde, men det forhindrer ham ikke at forelske sig på ny, denne gang i Ashley. Hun gengælder hans følelser, men parret får svært ved at nyde deres spirende kærlighedsforhold, fordi Kates jaloux genfærd sætter alle sine metafysiske sejl til for at spolere romantikken. Regissör: Jeff Lowell, Skådespelare: Jason Biggs, Lindsay Sloane, Paul Rudd, Eva Longoria Parker.
21:00 
Glasslottet
Den unge pige Jeanette Walls vokser op i en dysfunktionel familie fuld af utilpassede nomader, der konstant er på flugt fra FBI. Livet er præget af fattigdom og en excentrisk kunstner af en mor, der ikke har intentioner om at opdrage sine børn på traditionel vis. Men Jeanettes alkoholiske far gør alt, hvad han kan, for at distrahere Jeannette og hendes søskende fra deres triste skæbne med sine magiske historier. Sammen kæmper de for hinanden, når de modnes på den uortodokse rejse, som deres familieliv er. Producerat år 2017. Regissör: Destin Daniel Cretton, Skådespelare: Naomi Watts, Anderson Ella, Max Greenfield, Brie Larson, Woody Harrelson.
23:35 
The Book Of Henry
Henry er et 11-årigt geni, der ikke kun fungerer som en solid støtte for sin mor, Susan og sin yngre bror, men også sørger for mange af de praktiske ting i hjemmet. Men Henrys fokus strækker sig langt ud over hans egen familie, så da han opdager, at den stille nabopige Christina bærer på en forfærdelig hemmelighed om sin stedfar, planlægger han en detaljeret redningsaktion, der skal befri hende fra de rædsler, hun møder hver evig eneste dag. En plan, der kommer til at hvile på hans mors skuldre!. Producerat år 2017. Regissör: Colin Trevorrow, Skådespelare: Jacob Tremblay, Maddie Ziegler, Dean Norris, Naomi Watts, Jaeden Martell.
01:45 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Slave For You. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. ,. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2013.
02:55 
Blodige afsløringer [Repris]
Closing the Deal. Sarah mistænker Brent for at have en affære med receptionisten Lindsay. Mens Wolfe efterforsker sagen, opdager han, at nogle mennesker vil gå til yderligheder. ,. Säsong 1. Del 5.
03:20 
Blodige afsløringer [Repris]
Black Widower. Enkemanden Tracy har fremskreden lymfekræft, men han klamrer sig til et lille glimt af håb - Abe, der også har cancer, har fortalt om sine følelser. Kan man stole på ham?. ,. Säsong 1. Del 6.
03:45 
Min nabo er morder [Repris]
Devil In The Desert. Adele Curtis dør på forfærdelig vis i sit hjem i Phoenix, og politiet efterforsker flere mistænkte. Men sporene bliver kolde, og der må DNA-beviser til for at fange morderen. ,. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2011.
04:35 
Renovating Mississippi
Colorful Custom Cottage. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
05:20 (05:45)
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se