Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
De unge mødre [Repris]
Der er fuld knald på romantikken, når Nadja og Rene fra Bønnerup Strand siger ja til hinanden. Den unge mor Hannah Melissa nyder det tætte bånd, hun igen har fået til datteren Cecilya. Hos Maria fra Store Merløse er fødslen endelig gået i gang, og den kommende mor glæder sig til at møde sin lille søn. Og så skal vi møde kæresteparret Stefanie og Klaus på 19 og 29 år, der om lidt skal være forældre for første gang. 11/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 2 av 14. Producerat år 2014.
06:55 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 5 av 14.
07:20 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 6 av 14.
07:45 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 7 av 14.
08:10 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 8 av 14.
08:35 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 9 av 14.
09:00 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 10 av 14.
09:25 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 11 av 14.
09:50 
Tiny House, Big Living
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 7. Del 12 av 14.
10:20 
En kæreste til mor
Med to teenage-døtre sker det tit, at Lena er alene hjemme i weekenderne, når pigerne er ude at feste med veninderne. Men døtrene Ida og Fie ved godt, at de snart flyver fra reden, og de kan ikke lide tanken om, at deres mor sidder alene tilbage. De har derfor besluttet at finde en kæreste til mor. Blandt flere skal de vælge én, som skal flytte ind hos familien i 3 dage. Falder pigernes valg i Lenas smag? Eller er hun blevet for vant til sit liv til at kunne åbne sit hjem og hjerte op for en ny mand?. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
11:30 
The Accidental Husband
Radioværten Emma er en såkaldt kærlighedsekspert, der lever af at rådgive sine lyttere gennem kærlighedens mange snoede veje. Men rådene giver bagslag, da en lytter følger hendes vejledning til punkt og prikke og forlader sin forlovede kort før brylluppet. Den knuste gom, Patrick, beslutter sig for at tage hævn og hacker det offentlige navneregister. Pludselig står det sort på hvidt, at Emma er Patricks kone og det er noget værre rod, for hun er allerede forlovet. Hvor søger en rådgiver råd?. Regissör: Griffin Dunne, Skådespelare: Lindsay Sloane, Jeffrey Dean Morgan, Uma Thurman, Colin Firth.
13:15 
The Best of Me
Et ægte kærlighedsdrama udspilles, da de to barndomsvenner og ungdomskærester, Amanda og Dawson mødes igen efter 20 år. Genforeningen er dog ikke ren idyl, da de mødes til en fælles vens begravelse. Alligevel bliver der revet op i de gamle følelser, men Amanda er både gift og utilfreds med den måde Dawson opførte sig på i deres tidligere forhold. Er den komplicerede situation og smertefulde minder nok til at afholde dem fra hinanden?. Medverkande: Ryan Kavanaugh, Regissör: Michael Hoffmann, Skådespelare: Michelle Monaghan, James Marsden.
15:45 
De unge mødre [Repris]
Luna forsøger at bevare roen, men hun er meget nervøs før sin sidste eksamen. Der har været mange forhindringer undervejs, og den unge mor trodser alle odds, når hun i dag får sin studenterhue på. Maria og Nanna overrasker Simone med et babyshower. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 17 av 20. Producerat år 2019.
16:15 
De unge mødre [Repris]
Nanna-Johanne og Michael lægger sidste hånd på borddækningen inden deres ventede bryllupsfest. Temaet er inspireret af Titanic, da Michaels tipoldefar var ombord på det legendariske skib, der forliste på sin jomfrurejse. Og så bliver Simone for alvor udfordret af sine veninder til sit babyshower. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 28. Del 18 av 20. Producerat år 2019.
16:45 
Plastikkongerne [Repris]
Kim får besøg af både Mulle, der er kendt fra ”Danmarks lækreste spasser”, og Camilla-Kenya, som sætter hele klinikken på den anden ende. Hos AK Nygart får Marie Louise besøg af tv-værten Emil Thorup, der vil have fjernet et 10 år gammelt ar. Mustafa ansætter to nye sygeplejersker, og Rikke får tatoveret sine læber, inden hun overrasker chefen med en meget speciel kage. Søren skal i Aftenshowet for at fortælle om sig selv, og efterfølgende afslører han, hvordan han så ud, da han var yngre. Efter fyraften besøger Kim til gengæld en kræftramt dreng og giver ham sit livs køretur i Lamborghinien. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
17:50 
Beauty Bosserne [Repris]
Nye veje afprøves. Irina the Diva har besluttet at ansætte sin søster i firmaet, men det er ikke så nemt at styre den vilde gymnasieelev og lære hende om forretningslivet, når hovedet er fuld af tanker om fest og farver. Raz møder som den eneste af Beauty Bosserne op i Mais lejlighed i Århus til en hyggedag. Mai har endelig fået købt ring-light, og hun og Raz får snakket ud om Mais uheldige presseomtale og forholdet til de andre Beauty Bosser, som alle har meldt afbud. Og så håber Camilla Frederikke at en Spirituel Buisness Coach kan hjælpe hende med at guide hendes fremtid. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
18:50 
Baby Mama
Kate Holbrook er en succesfuld 37-årig forretningskvinde, der altid har sat sin karriere før sit privatliv. Men på det seneste er hendes biologiske ur begyndt at tikke højere og højere, og hun beslutter derfor at, at det er på tide at få et barn. Det er dog lettere sagt en gjort, da Kate finder ud af, at hendes chancer for at blive gravid er så godt som umulige. Men så kan man jo heldigvis bare få sig en rugemor fra de lidt lavere trin på rangstien. Regissör: Michael McCullers, Skådespelare: Sigourney Weaver, Greg Kinnear, Amy Poehler, Tina Fey.
21:00 
En verden udenfor
Bankmanden Andy Dufresne idømmes livsvarigt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået. Han sendes til Shawshank-fængsel, hvor han nu må forsøge at opbygge en tålelig tilværelse blandt nogle af USA's værste forbrydere. De første år synes som et mareridt, men lidt efter lidt får Dufresne opbygget både status og vennekreds. Men selv som garvet indsat ligger Dufresne stadig planer om, hvordan han kan flygte og hævne sig på dem, der har gjort ham ondt. Producerat år 1994. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Morgan Freeman, Bob Gunton, Tim Robbins.
00:05 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Tabletten viser sig fra sin mest ubarmhjertige side, da den plinger midt om natten og jager alle ud af sengene, for at sende en af villaens beboere direkte hjem til Danmark. Om den har dårlig samvittighed næste dag, vides ikke, men den sørger i hvert fald for, at Frederik får en date i hus. Senere er der militærfest, og Daniel udnævnes til general. Han skal bestemme og det gør han. Med katastrofale følger. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 19 av 24. Producerat år 2019.
01:05 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Forventningerne er tårnhøje blandt villaens beboere, da Daniel og Jeppe får lov til at bestemme, hvem der skal sove hvor. Men ak – Daniel har ikke forstået Tessies hentydninger i løbet af aftenen, og den mørkhårede diva må gå skuffet i seng. Hun varmer dog hurtigt op igen dagen efter, hvor Daniel, Frederik og Katrine bliver sendt på stranden efter en ny ex. Men der er meget blandede følelser, da alle finder ud af, hvem det er, der er dukket op af det krystalklare vand. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 20 av 24. Producerat år 2019.
02:05 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Netop som alle skuldre er faldet på plads efter endnu en omgang ’Sandhed eller Tablet’ plinger tabletten igen og viser akkurat hvor uforudsigelig den er. Jeppe gør alt hvad han kan for at byde Sarah Amalie velkommen, og det går ikke ubemærket hen hos Sidsel. Men er det mon hende eller en af de andre piger, der skal føle sig mest truet? Endnu en ex melder sin ankomst, men tabletten er stadig ikke færdig med at overraske. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 21 av 24. Producerat år 2019.
03:05 
Blodets bånd
Family from Hell. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. Säsong 2. Del 6 av 13. Producerat år 2012.
03:55 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 7 av 14.
04:20 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 8 av 14.
04:45 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9 av 14.
05:10 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10 av 14.
05:35 (06:10)
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 14.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se