Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 8. Producerat år 2014.
06:30 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 9. Producerat år 2014.
07:00 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Hannah frygter dagens møde med kommunen. Hun er bange for, at de vil sætte en tvangsfjernelse af hendes datter i gang. Natasja Nikita vil gerne holde en perfekt barnedåbsfest, men det er svært, når gæsterne blander sig. Og Dea Louise og Rasmus må sige farvel til deres elskede hund, for den skal væk inden barnet kommer. Del 19. Producerat år 2011.
07:30 (08:00)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Hannah skal mødes med den advokat, der skal hjælpe hende til at beholde sin datter. Dea Louises ufødte datter er for lille, så nu hun skal til en ekstra scanning. Og Line og Rasmus vil pleje deres parforhold, så de får Lucas passet, og tager til sexmesse i Ålborg. Del 20. Producerat år 2011.
09:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Second time around. Caitlin blev gift i hemmelighed og drømmer nu om et militærbryllup. Carmel hjælper, og Randy træder til. Lee og hendes mand skal forny deres bryllupsløfter og skal bruge en kjole. Del 5. Producerat år 2012.
09:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Keeping an open mind. Tamara leder efter en udtryksfuld kjole. Og Stephanie ankommer til tilpasningen uden at være sikker på, at det er den rigtige kjole, hun har købt. Del 6. Producerat år 2012.
10:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. The blowout sale. Fire gange om året holder salonen kæmpeudsalg, hvor brudene får mulighed for at købe nedsatte kjoler til spotpris. Del 7. Producerat år 2012.
10:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Size me up. Den høje brud Rebecca er på jagt efter en kjole med ”wau”-effekt, men hun er bange for, at alle kjolerne vil være for korte. Og Valerie er en lille brud med store kjoledrømme. Del 8. Producerat år 2012.
11:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Say Cheese!. Ost er ikke bare en vigtig ingrediens i mange klassiske retter. I første runde skal kokkene bruge skimmelost og gedeost kreativt i deres forretter. Del 13. Producerat år 2015.
12:00 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 9. Producerat år 2015.
12:30 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 10. Producerat år 2015.
13:00 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 11. Producerat år 2014.
13:30 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 12. Producerat år 2014.
14:00 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 14. Producerat år 2016.
14:30 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 1. Producerat år 2017.
15:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Every Bride Counts. Ønsker og behov er forskellige, men alle kunder behandles med den samme respekt hos Kleinfeld Bridal - fra en brud med smag for vintagemode til en biker-chick med smag for kant. Del 8. Producerat år 2008.
15:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Grooms in Gowns. Ivrige brudgomme ledsager deres forlovede, mens de leder efter drømmekjolen. Imens er der dårlige nyheder til en forhenværende kunde, hvis partner hæver forlovelsen. Del 9. Producerat år 2008.
16:00 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2016. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Del 3. Producerat år 2016.
17:00 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Putte er på date med Nicky, og efter en sjov dag i svømmehallen - hvor kræsne Putte fik lejlighed til at lure på Nickys veltrænede krop - skal de nu til at lære hinanden lidt bedre at kende. Og Putte er især interesseret i at finde ud af, hvordan Nicky har det med børn. Katrine forbereder sig på en vild aften i byen. Hun skal være vært for en kæmpe fest på Celsius i København, men inden da bliver hun og veninderne hentet af en stripperbus, hvor de tyvstarter festen. Hjemme hos Martin er der også gang i festen, men Martin er splittet mellem den frække rødtop Tine og den dejlige dyrelægestuderende Heidi. Del 8. Producerat år 2010.
17:30 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Sannie skal på endnu en date med Cecilie, men denne gang er det Cecilie, der har en overraskelse i ærmet. En overraskelse, der får Sannie til at flippe helt ud. Martin skal på date med den dyrelægestuderende Heidi, og hun har planlagt at tage storbydrengen med på landet. Så i dag skal Martin konfronteres med sin store frygt: Kæmpegrise. Katrine giver den gas som nattens dronning på Celsius i København, hvor hun holder kæmpe fest for vennerne. Og som en ekstra bonus laver hun en konkurrence, hvor vinderen får en date med Katrine. Men pludselig står hun i et dilemma. Del 9. Producerat år 2010.
18:00 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Det er en stor dag for Maria, for det er Jeans 1 års fødselsdag, og det skal fejres med hjemmelavet lagkage. Amanda Sisse vil lære sønnen William at gå på potte, så han snart kan komme af med sin ble. Men en brækket albue gør det projekt ekstra svært. Nanna Mia er blevet alene, efter at kæresten André har forladt hende. Derfor tager hun i legeland med børnene for at få tankerne lidt væk. Denne gang har Nadja Dahl sendt en fødselsdagshilsen. Säsong 20. Del 8. Producerat år 2015.
19:00 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. Efter Simone er flyttet helt til Middelfart, er der mange praktiske ting, som Bettina må klare alene. For at lette hendes hverdag, har Simone sparet penge op, så hun kan købe et helt særligt transportmiddel til hende. Derfor tager pigerne turen til Jylland, hvor de skal kigge på en Puch Maxi - og de har deres helt egen strategi for, hvordan man prutter om prisen. Og så skal vi for første gang møde Julie og hendes mor Rihanna. Efter pludselig at stå uden bolig, flytter mor-Rihanna hjem til Julie. Men det er ikke altid nemt for mor og datter at bo under samme tag, og det irriterer Rihanna, at der hverken er plads til hendes ting eller hænger gardiner i stuen, hvor hun sover. Derfor tager pigerne i IKEA for at købe ting til lejligheden. Men det er svært at blive enige om, hvad de skal købe, og da de kommer hjem med alle tingene, går det for alvor galt!. Del 4. Producerat år 2013.
20:00 
The good doctor
Amerikansk dramaserie fra 2017. Doktor Melendez, Doktor Brown og Doktor Resnick behandler en far til to tvillingepiger, som oplever komplikationer, fordi han har taget for meget ekstra medicin. Del 14. Producerat år 2017.
21:00 
Sol for millioner
Dansk reportageserie fra 2019. Martin, Lotte og Peter forsøger at sælge en bolig til den samme kunde, den karismatiske musikproducer og iværksætter Jesper Wennick. Han har ret særlige krav til en kommende bolig på den spanske solkyst, og mæglerene må overskride mange af deres personlige grænser for at få salget i hus. Per og Jacob fra MoJo prøver hårdt at overtale ejeren af et lille hotel og en restaurant til at vælge dem som mæglere på et salg til 15 millioner kroner. Tine bestiller et ultra snobbet maleri af sin lille hund Boxy, der ender med at ligne en dyr Hermes-taske. Del 2. Producerat år 2019.
22:00 
Ex on the beach 2
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Kondomer er blevet brugt til mange ting i villaen - men nu bruges de på en helt ny måde!. En måde, som sjovt nok ingen af beboerne har nogen erfaring med. Deltagerne kæmper også med et af livets helt store spørgsmål: hvor tæt må man danse med andre, når man er i et 'Ex on the Beach'-forhold? Debatten blusser igen op, og der opstår stor uenighed blandt beboerne i villaen, og ikke mindst villaens faste par, hvilket pludselig bringer nogle af forholdene i fare!. Del 20. Producerat år 2019.
23:00 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Bound by the truth ehd/951715b. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 20. Producerat år 2017.
01:00 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2015. A Vote for Death. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2015.
02:00 
Ex on the beach 2 [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Kondomer er blevet brugt til mange ting i villaen - men nu bruges de på en helt ny måde!. En måde, som sjovt nok ingen af beboerne har nogen erfaring med. Deltagerne kæmper også med et af livets helt store spørgsmål: hvor tæt må man danse med andre, når man er i et 'Ex on the Beach'-forhold? Debatten blusser igen op, og der opstår stor uenighed blandt beboerne i villaen, og ikke mindst villaens faste par, hvilket pludselig bringer nogle af forholdene i fare!. Del 20. Producerat år 2019.
03:00 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 9. Producerat år 2015.
03:30 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 10. Producerat år 2015.
04:00 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 11. Producerat år 2014.
04:30 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 12. Producerat år 2014.
05:05 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 14. Producerat år 2016.
05:35 (06:00)
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se