Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 6. Producerat år 2014.
06:25 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 7. Producerat år 2014.
06:50 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Stephanie og Jesper skal til scanning og have besked om barnets køn, og de har hver sin fornemmelse af, om de venter en dreng eller en pige. Lines søn Lucas er født med en skæv fod, og Line er bekymret, for han har endnu ikke lært at gå. Og Camilla prøver at få hverdagen til at hænge sammen med lektier og børn, men det er bestemt ikke nemt. Del 17. Producerat år 2011.
07:20 (07:45)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Kommunen har bedt Dea-Louise og Rasmus om at gøre rent og skal skille sig af med hund og kat, så deres hjem er klar til en baby. Natacha Nikitas søn bliver døbt ind i den kristne tro, selvom hans far er muslim. Og gravide Amanda Sisse på 19 år er blevet indlagt, for hun føler sig helt nede i kulkælderen. Del 18. Producerat år 2011.
08:45 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Mother may i. Selv efter at have fået selvtilliden tilbage med et vægttab har Victoria stadig brug for sin mors accept. Og Lauren og hendes mor er uenige om kjoledesign. Del 1. Producerat år 2012.
09:10 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Daddy daughter dilemma. Trishas far har overlevet et hjertestop og hjælper hende med at vælge en kjole. Og Caitlin gennemfører sin tilpasning nu, hvor hendes far er rask nok til at deltage. Del 2. Producerat år 2012.
09:35 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Princess fantasy. Crystal konkurrerer om den perfekte prinsesse Pnina-kjole. Deborah føler et stærkt bånd til prinsesse Diana og er fast besluttet på at få sit eget kongelige bryllup. Del 3. Producerat år 2012.
10:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Beat the clock. Cynthias slør clasher med kjolen og skaber panik, da der kun er en måned til brylluppet. Og Passant er ved at løbe tør for tid med et begrænset udvalg af kjoler. Del 4. Producerat år 2012.
10:40 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Fake Cake, Real Stakes. Der er skruet op for kreativiteten, da alle ingredienser er noget andet, end hvad de ser ud til. Alle bør smage ”kyllingevingerne” i første kurv, for de er faktisk søde. Del 12. Producerat år 2015.
11:35 
Say yes to the dress - konfirmation [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2018. Say yes to the Dress - Konfirmation. Hvorfor nøjes med én kjole til konfirmationen, når mor siger, det er okay at købe to?. Sørine har allerede en kjole til kirken, men for at fuldende den store dag, skal hun bruge en mere til selve festen. Cornelias kjole er ikke kommet hjem, så nu skal hun finde en ny, og det er ikke nemt, når hun og hendes mor er helt uenige om, hvordan den skal se ud! Heldigvis er Jesper Høvring der til at styre alle følelserne og holdningerne sikkert i havn og finde den perfekte konfirmationskjole!. Del 3. Producerat år 2018.
12:35 
Remee og Mathilde [Repris]
Dansk reportageserie fra 2019. Remees nye projekt som cremekonge er for alvor begyndt at rulle, og i forbindelse med at den eksklusive modeuge går løs i København, lanceres den nye creme i glamourøse omgivelser. Efter fire år er det blevet tid til at tage tilbage til landet, hvor Remee og Mathildes datter er blevet undfanget – nemlig Kenya. Her får Remee et gensyn med sit sponsorbarn, Rei, og efter en enestående afslutning på turen, bliver Remee inspireret til at gå i musikstudiet for første gang i lang tid. Del 8. Producerat år 2019.
13:35 
Sol for millioner [Repris]
Dansk reportageserie fra 2019. Tag med til Marbella på den spanske solkyst, hvor nogle af Danmarks mest karismatiske ejendomsmæglere sælger supereksklusive boliger til solhungrende og pengestærke danskere!. Vi følger ejendomsmæglerne, når de fremviser luksuriøse boliger og kæmper indbyrdes om de krævende kunder, ligesom vi også får et indblik i deres privatliv, hvor en hverdag med knald på karrieren helst også skal gå op i en højere enhed med familielivet. Og det er bestemt ikke nemt i en verden med konstante cocktailparties og forretningssnakke på golfbanen. Kunstneren Kristian von Hornsleth er på udkig efter en spansk landejendom, og dét sætter mægleren Martin på en svær opgave, mens mæglerduoen Per og Jacob at lukke et salg på en eksklusiv penthouselejlighed med udsigt over Middelhavet. Del 1. Producerat år 2019.
14:35 
Like cats og dogs
Amerikansk romantisk komedie fra 2017. Spencer og Lara kunne ikke være mere forskellige, og det skaber problemer, da de to ved et tilfælde får booket sig ind i samme feriehytte. Og for at det ikke skal være løgn, så tropper Spencer også op med sin kat, mens Lara har taget sin hund med på ferien. Så nu er det op til dem alle fire at få det bedste ud af den uheldige situation, hvilket kan være rigtig svært, når man er som hund og kat!. Producerat år 2017. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Gwynyth Walsh, Jacky Lai, Nelson Wong, Cassidy Gifford, Wyatt Nash.
16:20 
The good doctor [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2017. Seven Reasons. Shaun har en mistanke om, at hans patient lyver om årsagen til en skade - og laver en kontroversiel antagelse om hendes motiver!. Del 13. Producerat år 2017.
17:20 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2018. Blood and Water. I en svær situation bliver Meredith nødt til at vælge side mellem Alex eller DeLuca, men det er et dilemma, da hun vil ikke forråde nogen af dem. Del 16. Producerat år 2018.
18:20 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Dansk reportageserie fra 2017. Bubber møder i dag hele Danmarks ”Rock Mama”, Sanne Salomonsen. Sanne har skabt overskrifter igennem årtier, blandt andet i 2006 hvor hun blev ramt af en blodprop i hjernen og seneste i 2017, hvor hun både var på forsiden med en dårlig anmeldelse af sit 18. album og jobbet som ny X-factor dommer. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. Del 3. Producerat år 2017.
19:20 
Now you see me 2
Amerikansk spændingsfilm fra 2016. Et år efter tryllekunstnergruppen The Four Horsemen begik det ultimative kup, udmanøvrede FBI og tog verden med storm, befinder de fire illusionister sig stadig under jorden. Men da en teknologisk gigant med skumle bagtanker truer med at afsløre gruppen, dukker de igen op til overfladen. Nu er deres eneste håb at udføre et hidtil uset stunt, der kan rense deres navne og afsløre hjernen bag det hele. Producerat år 2016.
22:00 
Ex on the beach 2
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Pigerne sendes på date sammen og kommer hjem med en ny beboer - som gør sin entre i villaen med stor stil. Bl.a. overrasker den nye beboer ved at lægge vægt på nogle helt andre ting i forbindelse med valg af sovemakker, end beboerne i villaen er vant til. Flere af fyrene kæmper med ”blue balls”, fordi de ikke har haft sex i et stykke tid nu, og så er tiden også kommet til at sige farvel til en af de oprindelige singler!. Del 19. Producerat år 2019.
23:00 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Tangled web. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:05 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 19. Producerat år 2017.
01:00 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2015. Prey for me. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2015.
02:05 
Ex on the beach 2 [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Pigerne sendes på date sammen og kommer hjem med en ny beboer - som gør sin entre i villaen med stor stil. Bl.a. overrasker den nye beboer ved at lægge vægt på nogle helt andre ting i forbindelse med valg af sovemakker, end beboerne i villaen er vant til. Flere af fyrene kæmper med ”blue balls”, fordi de ikke har haft sex i et stykke tid nu, og så er tiden også kommet til at sige farvel til en af de oprindelige singler!. Del 19. Producerat år 2019.
03:05 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Mother may i. Selv efter at have fået selvtilliden tilbage med et vægttab har Victoria stadig brug for sin mors accept. Og Lauren og hendes mor er uenige om kjoledesign. Del 1. Producerat år 2012.
03:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Daddy daughter dilemma. Trishas far har overlevet et hjertestop og hjælper hende med at vælge en kjole. Og Caitlin gennemfører sin tilpasning nu, hvor hendes far er rask nok til at deltage. Del 2. Producerat år 2012.
03:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Princess fantasy. Crystal konkurrerer om den perfekte prinsesse Pnina-kjole. Deborah føler et stærkt bånd til prinsesse Diana og er fast besluttet på at få sit eget kongelige bryllup. Del 3. Producerat år 2012.
04:20 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Beat the clock. Cynthias slør clasher med kjolen og skaber panik, da der kun er en måned til brylluppet. Og Passant er ved at løbe tør for tid med et begrænset udvalg af kjoler. Del 4. Producerat år 2012.
04:45 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Fake Cake, Real Stakes. Der er skruet op for kreativiteten, da alle ingredienser er noget andet, end hvad de ser ud til. Alle bør smage ”kyllingevingerne” i første kurv, for de er faktisk søde. Del 12. Producerat år 2015.
05:35 (06:00)
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 1. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se