Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 2. Producerat år 2014.
06:40 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 3. Producerat år 2014.
07:05 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Nikita har endelig fået hul igennem til sønnen Remis far i Tyrkiet, men nu vil den unge mor have ham til at tage ansvar. Malou Stella skal have lavet større bryster og kommer alt for tidligt, fordi hun er nervøs for at komme for sent. Og så har kommunen hasteindkaldt Hannah til et vigtigt møde, der ikke ender godt. Del 13. Producerat år 2011.
07:30 (08:00)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Natacha Nikita får ingen nattesøvn på grund af Remi, så hun og hendes mor lægger en plan, så sønnen kan få en ordentlig døgnrytme. Malou Stella skal have opereret sine bryster større, men er blevet meget nervøs.Og så prøver Dea-Louise at skabe en tryg barndom for sit kommende barn, for hun blev selv tvangsfjernet fra sin mor. Del 14. Producerat år 2011.
09:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Expecting brides. Tisa er på udkig efter en kjole, som får hende til at se hot ud, selvom hun er tre måneder henne. Og Emily, der er seks måneder henne, prøver sin kjole for første gang. Del 11. Producerat år 2012.
09:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Worth the weight. Kristy har tabt 50 kg og er på udkig efter den rigtige kjole til sin nye figur. Kristin har tabt 20 kg og glæder sig til at kunne passe kjolerne i butikken. Del 12. Producerat år 2012.
09:50 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Rocker brides. Kristin leder efter en rock og roll-brudekjole med kant. Og Amber har to prioriteter for sin kjole - den skal være anderledes og vise hendes tatoveringer. Del 13. Producerat år 2012.
10:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. NFL brides. Bruden Devon ankommer til Kleinfeld med sin forlovede Duane Brown, som spiller left tackle for Houston Texans. Taya er forlovet med Adam Koets fra New York Giants. Del 14. Producerat år 2012.
10:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Viewers' Choice Ingredients. Fans på de sociale medier foreslår en række ukendte ingredienser til kurven. Kurvene indeholder protein, makaroni, ost og et gigantisk æg!. Del 10. Producerat år 2015.
11:50 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 7. Producerat år 2015.
12:20 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 8. Producerat år 2015.
12:50 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 9. Producerat år 2014.
13:20 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 10. Producerat år 2014.
13:55 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 12. Producerat år 2016.
14:20 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 13. Producerat år 2016.
14:50 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Bridal Blow Out. Der er gigantiske køer foran salonen, mens personalet forbereder det årlige udsalg, men da det starter, skaber salonens ejer kaos ved at bryde sine egne strenge regler. Del 6. Producerat år 2008.
15:20 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Runaway Bride!. Forretningens kunder tager til Bridal Market Week - en begivenhed, hvor designere præsenterer deres nyeste trends. Sarah hjælper en muslimsk brud med at finde en passende kjole. Del 7. Producerat år 2008.
15:50 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2016. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Del 2. Producerat år 2016.
16:50 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Katrine er træt af kun at få sex og ingen kærlighed. Derfor mødes hun med en 'love coach', som skal hjælpe hende med at finde sin feminine side frem. Sannie tager sin date Cecilie med i Tivoli, og inden længe slår det gnister imellem de to smukke piger. På en bytur i Jomfru Ane Gade føler Christian sig ualmindelig heldig, for den pige han har ventet på dukker op og tager ham med storm. Del 6. Producerat år 2010.
17:20 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Martin holder kæmpe fest hjemme i privaten, hvor han har inviteret Tine med som date. Men da hun dukker op, bliver Martin stærkt i tvivl om sin beslutning. Putte går meget op i, hvordan fyrene ser ud uden tøj på, så i dag har hun inviteret Nicky med på date i en svømmehal, så hun kan checke hans krop ud. Der er et gensyn med Betinna, som har tabt hele 50 kilo. Med sin store nye selvtillid har hun opfyldt en gammel drøm om at melde sig til salsa. Betinna har oven i købet inviteret Jimmy med, som hun var forlovet med for 25 år siden. Del 7. Producerat år 2010.
17:55 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Nannas datter Malucca har ikke set sin far i over et år, men nu har Nanna besluttet, at Ditlev må komme på besøg. Derfor er hun både spændt og nervøs for, hvordan det vil gå. Kamilla drømmer om at starte på en frisk med kæresten den 17 år ældre Allan. Derfor flytter hun midlertidigt hjem til sin mor, så hun, Sophia og Allan kan flytte sammen i en ny bolig for at give familielivet endnu en chance. Endelig skal vi møde en ny ung mor: Nanna Mia fra Korsør. Hun er 18 år gammel og mor til Neel på to år, og ni måneder gamle Keith. Endeligt er der gensyn med Christina Startoft og hendes tvillinger, Isabelle og Tobias, der er blevet 5 år. Säsong 20. Del 7. Producerat år 2015.
18:55 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. I Bogense er der sket store forandringer. Simone er startet i skole og er derfor flyttet helt til Middelfart. Simone har nu gået i skole i præcis tre måneder, hvilket er en stor bedrift, mener Bettina! Derfor vil hun gerne forkæle hende med én ting, som hun mangler i hverdagen, nemlig et par briller. Men som sædvanlig går Bettinas plan ikke helt efter bogen. Som reality-stjerne tilbringer Irina meget af sin tid i det københavnske natteliv. Og når hun er sammen med reality-vennerne, går det ofte vildt for sig med både shots og dans på bordene. Det er en livsstil, som mor-Mila ikke helt forstår. Hun ville i stedet ønske, at Irina brugte sin tid på noget mere seriøst. Del 3. Producerat år 2013.
20:00 
The wedding date
Amerikansk romantisk komedie fra 2005. Kat er singlepige og bor i New York. Da hun bliver inviteret til sin lillesøsters bryllup hos forældrene i London, opdager hun at forloveren er ingen ringere end hendes eks-forlovede. Han vragede hende to år tidligere. For ikke at tabe ansigt hyrer hun derfor en luksus-escortfyr til at agere den perfekte kæreste. Producerat år 2005. Regissör: Clare Kilner, Skådespelare: Dermot Mulroney, Amy Adams, Debra Messing.
21:50 
Sleeping with other people
Amerikansk komedie fra 2015. En kvindebedårer og en notorisk bedrager indleder et platonisk forhold, der kommer dem begge til gode - mens de langsomt falder for hinanden. Producerat år 2015. Regissör: Leslye Headland, Skådespelare: Jordan Carlos, Amanda Peet, Jason Sudeikis, Alison Brie.
00:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 17. Producerat år 2017.
01:00 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. Miami Con og Swindle. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
02:00 
Blodets bånd [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Blue Ridge Moutains I North Carolina udgør den perfekte kulisse – for mord!. Del 6. Producerat år 2017.
03:00 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 7. Producerat år 2015.
03:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 8. Producerat år 2015.
03:50 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 9. Producerat år 2014.
04:15 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 10. Producerat år 2014.
04:40 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 12. Producerat år 2016.
05:05 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 13. Producerat år 2016.
05:25 (06:05)
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Runaway Bride!. Forretningens kunder tager til Bridal Market Week - en begivenhed, hvor designere præsenterer deres nyeste trends. Sarah hjælper en muslimsk brud med at finde en passende kjole. Del 7. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se