Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Revisited. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 26. Producerat år 2011.
06:45 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2014. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 1. Producerat år 2014.
07:10 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Stephanie skal til sin første scanning, men er nervøs for om barnet fejler noget. Camilla Framnes er til fotografen med hele familien for at få taget et familiebillede, men hun må bruge kneb, for at få sønnerne til at sidde stille. Og hos Malou Stella er forsikringspengene endeligt kommet, så hun skal ud og shoppe tøj med sin mor og lillesøster, men det er svært at styre så mange penge. Del 11. Producerat år 2011.
07:35 (08:00)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Stephanie fylder 20 år, men fødselsdagen bliver bestemt ikke, om hun havde regnet med. Hannah prøver at skabe faste rammer for Cecylia, så kommunen ikke har grund til at synes, at hun er en dårlig mor. Og Amanda Sisse skal til sin sidste eksamen, inden hun føder, og er bange for at blive skuffet. Del 12. Producerat år 2011.
09:05 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. His opinion. Bruden Tara shopper med den olympiske skøjteløber og fashionista Johnny Weir. Og Taylor har sin forlovede Austin med til at hjælpe sig med at finde drømmekjolen. Del 7. Producerat år 2012.
09:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. What's my style. Farrah har ikke set på brudekjoler før og ved tilsyneladende ikke helt, hvad hun gerne vil have. Mens Stephanies stil er vintage-glamour, og hun ved præcis, hvad hun går efter. Del 8. Producerat år 2012.
09:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Image is everything. Natalie håber, at Kleinfeld bliver sidste stop på hendes brudekjoletur i det nordøstlige USA. Og Amy har tabt 35 kg, men ser stadig sig selv som overvægtig. Del 9. Producerat år 2012.
10:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Big budget brides. Bruden Monisha ankommer til Kleinfeld for at finde en kjole til sine tre bryllupsceremonier. Og Mary har et budget på $30.000 til to kjoler. Del 10. Producerat år 2012.
10:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Chocolate Rush!. Kokkene får at vide, at alle kurve med ukendte ingredienser indeholder chokolade. I første runde skal de kombinere chokoladeingredienserne med svinekoteletter. Del 9. Producerat år 2015.
11:55 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 5. Producerat år 2015.
12:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 6. Producerat år 2015.
12:55 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 7. Producerat år 2014.
13:25 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 8. Producerat år 2014.
13:55 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 10. Producerat år 2016.
14:25 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 11. Producerat år 2016.
14:50 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. I do Redox. En brud, som vil bekræfte sit vielsesritual, kommer ind i salonen, men står over for et dilemma, da kjolen, hun vælger, ikke bliver godkendt af hendes to sønner. Del 4. Producerat år 2008.
15:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Daddy's Little Girl. Kom med indenfor i en af de mest populære brudekjole-butikker i New York. Her tager Randi Fenoli og hans hold af erfarne kolleger imod kommende brude fra hele USA kommer her til for at finde den perfekte kjole. Alle medbringer veninder, søstre og mødre, som skal hjælpe med at tage den store beslutning. De har alle en mening!. Del 5. Producerat år 2008.
15:55 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2016. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Del 1. Producerat år 2016.
16:55 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Putte skal mødes med sin første store kærlighed Jesper for at finde ud af, om de gamle følelser stadig er der. Biseksuelle Sannie fra Tønder tager til København for at gå til singlefest - kun for piger! Og Martin har inviteret en fræk rødtop med til kickboxing for at se, om det slår gnister mellem dem. Del 4. Producerat år 2010.
17:25 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Putte tager til Open Air-koncert i Kolding, hvor hun møder Carsten, der gør hende helt kulret. Sannie inviterer sin date Cecilie med på foto shoot, hvor de to piger får taget nogle meget intime billeder sammen. Christian tager hele vejen til Aalborg for at møde piger i jagten på en jævnaldrende kæreste. Del 5. Producerat år 2010.
17:55 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Efter at hun en dag brød grædende sammen af stress, har Amanda Sisse indset, at hun har arbejdet alt for hårdt på det seneste. Derfor tager hun hjem til sin mor på Lolland for at slappe af og få gode råd. Sonny er weekendfar til Melia. Den unge far går meget op i sund kost og faste rammer for sin et-årige datter. Selvom Hannah Melissa er nysgerrig, har hun aftalt med René, at de ikke skal vide, om Cecilya skal have en søster eller en bror. Men René har en overraskelse i ærmet, inden de tager til scanning. Ugens fødselsdagshilsen er fra Sasja, som har taget hul på en ny hverdag, efter barslen er slut. Säsong 20. Del 6. Producerat år 2015.
18:55 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. Irina skal have taget nye billeder til sin velbesøgte blog. Det er nemlig ikke nemt at være reality-stjerne, for man skal pleje sit image, og det vil Irina gerne vise mor-Mila. Men Mila er ikke begejstret for, at hendes datter altid poserer halvnøgen i de kulørte blade, og da Irina lufter idéen om at smide alt tøjet, protesterer Mila! Jette har i mange år oplevet uforklarlige ting, og hun har en mistanke om, at hun måske besidder en sjette sans. Og nu mener hun også at Jessica er begyndt at udvise små tegn på, at have den selvsamme evne. Derfor vil hun nu gerne udforske den åndelige verden sammen med sin datter. Men først skal de to have vurderet Deres evner hos en clairvoyant, der skal fortælle dem om de kan noget, eller om det bare er ren indbildning…. Del 2. Producerat år 2013.
20:00 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2018. Blood and Water. I en svær situation bliver Meredith nødt til at vælge side mellem Alex eller DeLuca, men det er et dilemma, da hun vil ikke forråde nogen af dem. Del 16. Producerat år 2018.
21:00 
Bridget Jones' Baby
Amerikansk romantisk komedie fra 2016. Efter bruddet med Mr. Darcy, har Bridget fået fuldstændigt styr på sit liv med fokus på sin karriere og masser af tid til vennerne. Så det kører bare for Bridget! En dag løber hun dog ind i den charmerende Amerikaner, Jack, som umiddelbart har alt det, som Mr. Darcy ikke havde - og inden hun ser sig om, er hun blevet gravid. Dog er hun ikke helt sikker på, at Jack er faderen, for i mellemtiden er Bridget også løbet ind i Mr. Darcy igen, hvilket ligeledes førte til en romantisk genforening. Så nu er gode råd igen meget dyre for den gode Bidget Jones!. Producerat år 2016.
23:35 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. The ultimate sin. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 16. Producerat år 2017.
01:30 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. If I Can't Have You. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
02:30 
Blodets bånd [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. I Honesdale, Pennsylvania, udholder en familie hjertesmerter, teenage graviditet og afhængighed, men de klarer den. Familiens balance bliver forstyrret, da nogen fra fortiden kommer tilbage for at ødelægge dem. Del 5. Producerat år 2017.
03:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 5. Producerat år 2015.
03:50 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 6. Producerat år 2015.
04:15 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 7. Producerat år 2014.
04:40 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 8. Producerat år 2014.
05:05 (06:15)
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 10. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se