Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. When There's a Will. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 22. Producerat år 2011.
06:45 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Just me and V in the Catskills. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 23. Producerat år 2011.
07:10 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Dea Louise og Rasmus skal have orden i hjemmet inden barnet kommer, men det er en stor opgave, så de må tilkalde hjælp. Hannah er blevet inviteret på date for første gang af sin forlovede Maks. Og gravide Stephanie har fundet sammen med Jesper igen efter han forlod hende for en uge siden. Del 7. Producerat år 2011.
07:35 (08:05)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Gravide Stephanie går til psykolog, for hun er tynget af en alvorlig ulykke, der skete for et år siden. Hannah er blevet inviteret i biffen af Maks for første gang, men han har glemt at bestille billetter. Og Malou Stella kommer snart til penge og har store planer. Del 8. Producerat år 2011.
09:05 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Ready, aim, focus. Flere kvinder leder efter den perfekte kjole, og den tidligere skønhedskonkurrencekonsulent og deltidsmodel Ashely drømmer om en kjole, hun har prøvet i en anden butik. Del 17. Producerat år 2011.
09:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. For the love of mom. Candice er på shopping med sin mor til sit bryllup om bare 21 dage. Bruden Jacy har tilskuere med, og Tabitha sætter butiksrekord ved at købe for $70. 000. Del 18. Producerat år 2011.
09:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. You're sexy and you know it. Bruden Aimee siger, at hun vil have en kjole, der er stram, pyntet og med hendes ord ”lidt fræk”. Senere får den mavedansende juridiske assistent Sahar sin kjole tilpasset. Del 1. Producerat år 2012.
10:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Extreme entourage. Headpiece-konsulenten Melissa køber brudekjole. Stella vil have et græsk bryllup og har taget masser af tilskuere med, og Carli kommer ind til en sidste tilpasning. Del 2. Producerat år 2012.
11:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. First Responders. Der er nødberedskab i køkkenet! Ingredienserne er bl a hummus-chips og hakket bisonkød, og kokkene skal trylle med grillkylling. Del 7. Producerat år 2015.
11:55 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 1. Producerat år 2015.
12:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 2. Producerat år 2015.
12:55 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 3. Producerat år 2014.
13:25 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 4. Producerat år 2014.
13:55 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 6. Producerat år 2016.
14:25 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 7. Producerat år 2016.
14:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Kom med indenfor i Kleinfeld Bridal, der er en af de mest populære brudekjolebutikker i New York. Her tager Randy Fenoli og hans hold af erfarne designere imod kommende brude fra hele USA, som kommer til Randy for at finde den perfekte kjole. Brudene medbringer desuden deres veninder, søstre og mødre, som skal hjælpe med at tage den store beslutning. Og de har alle en mening!. Del 12. Producerat år 2008.
15:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Here Comes the Bride Again, and Again. Reality-showet, som viser alle kjoler og dramaer i den førende brudekjoleforretning, Kleinfeld Bridal. I denne episode tager Keesha sig tid til at hjælpe en kræftpatient med at finde drømmekjolen. Del 1. Producerat år 2008.
15:55 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2015. Nikki skal beslutte om hun vil gennemføre brylluppet, og Loren får kolde fødder. Melanie og Devar bliver overmandet af følelser under bryllupsforberedelserne. Del 10. Producerat år 2015.
16:55 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Sannie er nervøs. Hun skal gå undertøjsmodel til et modeshow, og blandt publikum sidder der én, hun er ret vild med. Katrine har afsløret sin mystiske date for stripper-pigerne. Så nu bliver der ellers kysset til den helt store guldmedalje. Lars er i Aalborg for at feste, hvor han er meget populær blandt de jyske piger. Men særligt én nyder godt af hans opmærksomhed - indtil hun afslører sin alder. Del 15. Producerat år 2010.
17:25 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. I dette afsnit af Singleliv tager Katrines unge date hende en tur med op i den syvende himmel. Christian inviterer sin 14 år ældre polske date Irena med på skitur til Sverige. Og Sannie får sig en grim overraskelse, da bedsteveninden sætter hende op med en blind date. Del 1. Producerat år 2010.
18:00 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Louise drømmer om at blive socialrådgiver, men først skal hun bestå sin HF-eksamen og det er ikke helt nemt. Derfor får hun hjælp af kæresten Jesper. Hannah Melissa venter sit andet barn, og hun kæmper noget mere med kvalme og træthed end da hun ventede Cecilya, derfor har hun heldigvis god støtte i sin forlovede René. Julie vil gerne være politibetjent, men det kræver en god fysisk form. Derfor hanker den unge, sofaglade mor op i sig selv og begynder at træne i håbet om at komme et skridt tættere på sit mål. Endelig er der gensyn med Christina Thorsen, som har store nyheder om hende og Dennis. Säsong 20. Del 4. Producerat år 2015.
19:00 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. I Skjern er der nerver på, for Peter skal ud og holde foredrag for flere hundrede mennesker om sit liv som bøsse. Bogensepigerne er taget til København for at fyre den af på natklubben Penthouse. Bettina har linet den helt store VIP-behandling op, så Simone igen skal få lyst til at flytte til hovedstaden. Men planen er ved at kuldsejle, da Simone får en meget ihærdig, kvindelig bejler. I Skælskør har børnene på Julemærkehjemmet fået fint besøg, og mor Jette har besluttet sig for, at det er på tide at dele ud af sine erfaringer med overvægt og sin fedmeoperation for at hjælpe børnene med deres selvværd. Del 11. Producerat år 2013.
20:00 
Blind tillid med Bubber
Dansk reportageserie fra 2017. Bubber møder i dag hele Danmarks ”Rock Mama”, Sanne Salomonsen. Sanne har skabt overskrifter igennem årtier, blandt andet i 2006 hvor hun blev ramt af en blodprop i hjernen og seneste i 2017, hvor hun både var på forsiden med en dårlig anmeldelse af sit 18. album og jobbet som ny X-factor dommer. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. Del 3. Producerat år 2017.
21:00 
Sol for millioner
Dansk reportageserie fra 2019. Tag med til Marbella på den spanske solkyst, hvor nogle af Danmarks mest karismatiske ejendomsmæglere sælger supereksklusive boliger til solhungrende og pengestærke danskere!. Vi følger ejendomsmæglerne, når de fremviser luksuriøse boliger og kæmper indbyrdes om de krævende kunder, ligesom vi også får et indblik i deres privatliv, hvor en hverdag med knald på karrieren helst også skal gå op i en højere enhed med familielivet. Og det er bestemt ikke nemt i en verden med konstante cocktailparties og forretningssnakke på golfbanen. Kunstneren Kristian von Hornsleth er på udkig efter en spansk landejendom, og dét sætter mægleren Martin på en svær opgave, mens mæglerduoen Per og Jacob at lukke et salg på en eksklusiv penthouselejlighed med udsigt over Middelhavet. Del 1. Producerat år 2019.
22:00 
Ex on the beach 2
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Jeppe fortryder, at han sluttede forholdet til Sara, men heldigvis står Amanda klar med gode råd og vejledning. Saras humør stiger, da hun bliver sendt på stranden for at hente en ny ex - som både Jeppe, Fie og Frederik har god grund til at være bekymrede over!. Tabita har ikke glemt sin tiltrækning af Cecilie, men vil Claes gå med til, at hans pige pludselig er sammen med en anden pige? Måske, hvis han får lov til at ligge i midten?. Del 18. Producerat år 2019.
23:00 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Driven to kill ehd/951710c. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 14. Producerat år 2017.
01:00 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. Head Games. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
02:05 
Ex on the beach 2 [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Jeppe fortryder, at han sluttede forholdet til Sara, men heldigvis står Amanda klar med gode råd og vejledning. Saras humør stiger, da hun bliver sendt på stranden for at hente en ny ex - som både Jeppe, Fie og Frederik har god grund til at være bekymrede over!. Tabita har ikke glemt sin tiltrækning af Cecilie, men vil Claes gå med til, at hans pige pludselig er sammen med en anden pige? Måske, hvis han får lov til at ligge i midten?. Del 18. Producerat år 2019.
03:00 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 1. Producerat år 2015.
03:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 2. Producerat år 2015.
03:50 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 3. Producerat år 2014.
04:15 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 4. Producerat år 2014.
04:40 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 6. Producerat år 2016.
05:00 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 7. Producerat år 2016.
05:25 (06:10)
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Just me and V in the Catskills. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 23. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se