Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Spirit Left Behind. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 20. Producerat år 2011.
06:45 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Diving right in. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 21. Producerat år 2011.
07:10 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Dea Louise og Rasmus skal have styr på rodet i deres hjem inden barnet kommer, men det er ikke nogen nem opgave. Hannah er blevet smidt ud af skolen, fordi hun har for meget fravær, så nu skal hun aktiveres for at få kontanthjælp. Og gravide Amanda Sisse skriver sin ekskæreste på faderskabspapirene, for hun er sikker på, at han er far til barnet. Del 5. Producerat år 2011.
07:40 (08:05)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Camillas søn Oliver fylder fem år i dag, og Camilla ser tilbage på sit liv som ung mor. Amanda Sisse på 19 år ønsker sig brændende en lille dreng nu vil en scanning afsløre, om hun får sit ønske opfyldt. Og i Århus skal Christinas datter Maja prøve at klare dagen uden ble. Del 6. Producerat år 2011.
09:05 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. One track mind. Sygeplejersken Sarah har forelsket sig i en bestemt blondekjole, Erika skal prøve sin kjole for tredje gang, og Kelly er sikker på, hvilken kjole hun vil have. Del 13. Producerat år 2011.
09:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Same dress different girl. Jessica har hænderne fulde med den kommende brud Kasey, som har OCD, hvilket kan være en udfordring, når der skal træffes beslutninger. Kan de finde den perfekte kjole?. Del 14. Producerat år 2011.
09:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. That special someone. Sarah og hendes mand besøger butikken for at finde en kjole til deres 10-årsdag, hvor de fornyer deres løfter. Og ”pæne” Jodee vil overraske alle og være sexet på sin bryllupsdag. Del 15. Producerat år 2011.
10:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Princess for a day. Latoya vil have en overpyntet balkjole; Kristin fik lungecancer, men er nu erklæret rask og klar til at gifte sig med sin skolekæreste. Og en runaway-brud får tilpasset sin kjole. Del 16. Producerat år 2011.
11:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Double Trouble. Otte kokke skal arbejde sammen parvis og bevise deres værd. De samarbejder om små forretter med dadeleddike og ærter med chili og hvidløg. Del 6. Producerat år 2015.
12:00 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 12. Producerat år 2015.
12:30 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 13. Producerat år 2015.
13:00 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 1. Producerat år 2014.
13:30 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 2. Producerat år 2014.
14:00 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 4. Producerat år 2016.
14:25 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 5. Producerat år 2016.
14:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. What a Girl Wants. I en fortælling, som ligner en Hollywood-komedie, tager en kvinde hele vejen fra Rumænien for at finde den perfekte bryllupskjole i Kleinfeld Bridal Salon. Men har hun råd til det?. Del 10. Producerat år 2008.
15:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Italian Dressing. Ulykken rammer, da en bruds far er overbevist om, at hans datters skræddersyede kjole slet ikke er, som de havde forestillet sig. Heldigvis går designeren med til at tilpasse den. Del 11. Producerat år 2008.
15:55 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2015. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Del 9. Producerat år 2015.
17:00 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Sidney har opdaget, at kæresten Zara har været i et frygteligt trafikuheld. I dag tager han hele vejen til Århus for at se, om han kan redde forholdet. Putte er på blind date i Århus. Men da den går skævt, har Putte selvfølgelig en noget sjovere plan B i baghånden. Og så får du et gensyn med mejeristen Henrik. Han er flyttet til Faaborg, hvor han i dag skal på date med en pige, der får hans hjerte til at banke lidt hurtigere. Del 13. Producerat år 2010.
17:30 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Sannie har lavet romantisk middag til Nadine, som brænder hende af i sidste øjeblik. Men heldigvis står der en overraskende afløser klar i kulissen. Katrine skal til julefrokost med stripperbureau¿et. Og hun vil afsløre en mystisk date for de andre piger. Lars tager til Aalborg for at feste. Han er nemlig vild med jyske piger, og de er tilsyneladende også ret vilde med ham. Del 14. Producerat år 2010.
18:00 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Maria skal til scanning, fordi hun igennem noget tid har været plaget af voldsomme smerter. Hun frygter, at hun fejler noget alvorligt eller måske er gravid uden for livmoderen. Amanda Sisse har fået tilbudt sit drømmejob i Aarhus, når hun er færdig med sin uddannelse. Derfor tager hun til byen for at afprøve, om hun kan forestille sig et nyd liv der. Kamilla er bekymret for datteren Sophia, fordi hun ikke vil spise aftensmad. Men hun håber på, at Sophia får lyst til mad, hvis hun selv hjælper med at handle og bage pizza. Julie har haft en periode med hårdt arbejde. Men nu siger hun sit job op for at finde ud af, hvad hun skal med sin fremtid. Og så er der gensyn med Sine fra sæson 9. Säsong 20. Del 3. Producerat år 2015.
19:00 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. Simone og mor-Bettina skal en weekend til København for at gå i byen. Simone har længe drømt om at flytte til hovedstaden, men da Bettina fik en blodprop ændrede hun brat mening og ville hellere blive tæt på mor. Jessica har til gengæld ingen problemer med at løsrive sig, og mor Jette synes , at der er alt for lidt tid til hende, nu hvor Jessica har fået kæreste på. I Esbjerg er Diana bange for, at hendes mor bliver ensom uden hende, så hun i fuld gang med projekt 'mand til mor'. Efter en gennemgribende makeover, er Marianne nu klar til at blive slæbt med i byen og præsenteret for de lokale Don Juan'er. Del 10. Producerat år 2013.
20:00 
The good doctor
Amerikansk dramaserie fra 2017. Seven Reasons. Shaun har en mistanke om, at hans patient lyver om årsagen til en skade - og laver en kontroversiel antagelse om hendes motiver!. Del 13. Producerat år 2017.
21:00 
Remee og Mathilde
Dansk reportageserie fra 2019. Remees nye projekt som cremekonge er for alvor begyndt at rulle, og i forbindelse med at den eksklusive modeuge går løs i København, lanceres den nye creme i glamourøse omgivelser. Efter fire år er det blevet tid til at tage tilbage til landet, hvor Remee og Mathildes datter er blevet undfanget – nemlig Kenya. Her får Remee et gensyn med sit sponsorbarn, Rei, og efter en enestående afslutning på turen, bliver Remee inspireret til at gå i musikstudiet for første gang i lang tid. Del 8. Producerat år 2019.
22:00 
Ex on the beach 2
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Jeppe kan ikke længere skjule interessen for Tabita, så han afslutter forholdet til Sara kort tid efter, at de var blevet 'Ex on the Beach'-kærester. Sara tager det roligt, men hendes verden bliver vendt op og ned, da hun finder ud af, at Jeppe måske ikke var så uskyldsren, som hun gik og troede!. Heldigvis venter en runde ”Sandhed eller Tablet”, så alle skeletterne kan komme ud af skabet. Og så lader det endeligt til, at Claes har held med at vinde Cecilies hjerte - også selv om resten af villaen ikke synes, at hun fortjener Claes!. Del 17. Producerat år 2019.
23:05 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. One month of terror. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:05 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 13. Producerat år 2017.
01:05 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. Two Deadbeat Ricks. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
02:05 
Ex on the beach 2 [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Jeppe kan ikke længere skjule interessen for Tabita, så han afslutter forholdet til Sara kort tid efter, at de var blevet 'Ex on the Beach'-kærester. Sara tager det roligt, men hendes verden bliver vendt op og ned, da hun finder ud af, at Jeppe måske ikke var så uskyldsren, som hun gik og troede!. Heldigvis venter en runde ”Sandhed eller Tablet”, så alle skeletterne kan komme ud af skabet. Og så lader det endeligt til, at Claes har held med at vinde Cecilies hjerte - også selv om resten af villaen ikke synes, at hun fortjener Claes!. Del 17. Producerat år 2019.
03:05 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 12. Producerat år 2015.
03:30 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 13. Producerat år 2015.
03:55 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 1. Producerat år 2014.
04:20 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 2. Producerat år 2014.
04:45 (05:05)
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 4. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se