Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 24. Producerat år 2011.
06:40 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Ready To Leave. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 25. Producerat år 2011.
07:05 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Malou Stella har besluttet at hun vil have lavet større bryster, når forsikringspengene kommer. Natasja Nikita er nervøs for at gå ud med sin nyfødte søn, men i dag prøver hun at overvinde sin angst. Og Christinas tålmodighed bliver sat på prøve, for hendes 2-årige datter Maja er kommet i trodsalderen. Del 9. Producerat år 2011.
07:30 (07:55)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2011. Natacha Nikita vil ikke amme Remi mere, selvom modermælkserstatning er dyrt og giver Remi maveproblemer. Camilla Framnes og kæresten Christian skal have en tatovering, der viser, at de har et barn sammen. Og gravide Dea-Louise har problemer med sin jordemoder, der blander sig i den kommende mors privatliv. Del 10. Producerat år 2011.
09:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Not your mamas dress. Bruden Krystle deler rampelyset med sin mor Kathy. Afrodite og hendes mor skændes om modevalg. Og det er vigtigt for Lindsey at have sin mor med ved tilpasningen. Del 3. Producerat år 2012.
09:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Sister sister. Katies søster overbeviser hende om at droppe drengepigelooket, Courtney er på jagt efter en smart festkjole, og Jennifer bestiller en kjole, der er for lille, for at tabe sig. Del 4. Producerat år 2012.
09:50 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Race against time. Amy har købt sin kjole et andet sted, men har skiftet mening, så nu er hun på jagt efter drømmekjolen. Og Michelle ser på sin kjole efter at have tabt 25 kg. Del 5. Producerat år 2012.
10:20 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. 2 dresses 1 dream. Jacqueline forklarer, at hun gerne vil have for forskellige typer kjoler til sit bryllup. Og Christina ankommer til butikken til sin anden tilpasning. Del 6. Producerat år 2012.
10:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Amateurs Redemption. En gruppe amatører er atter i køkkenet. I første runde gælder det en veganer-steg. Morgenmad med en lille fugl og noget, der smager sødt, er gåden, der skal løses. Del 8. Producerat år 2015.
11:55 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 3. Producerat år 2015.
12:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 4. Producerat år 2015.
12:50 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 5. Producerat år 2014.
13:20 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 6. Producerat år 2014.
13:50 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 8. Producerat år 2016.
14:20 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 9. Producerat år 2016.
14:50 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Bridal BFFs. To brude fra Baltimore med forskellig smag kommer til en aftale sammen. Imens støder den nye modechef Randy nogle personer fra sig med sin ligefremme facon. Del 2. Producerat år 2008.
15:20 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Mother Knows Best. Diane støder ind i problemer, da hendes første kunde kommer sammen med en emsig mor og gommens forlover. Keesha får gode nyheder om knuden i sit bryst. Del 3. Producerat år 2008.
15:50 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2015. Alle seks par møder hinanden for første gang. De taler med NBC's Erica Hill, hvor de åbner op og afslører alt. Del 12. Producerat år 2015.
16:50 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Katrine og hendes unge bartender opfinder deres helt egne regler, når de spiller pool om en middag. Christian prøver at imponere sin 14 år ældre date Irena ved at lege skilærer for en dag. Og Sannie dumper sin blind date for at gå til håndværkerfest og give den gas. Del 2. Producerat år 2010.
17:25 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Katrine er stadig usikker på sin unge bartender, så hun udfordrer hans blufærdighed på deres anden date. Christians fetich med ældre kvinder er ved at blive et problem for ham, så han søger hjælp hos Joan Ørting. Med et højst overraskende resultat. Og scorecoachen Martin skal til sit livs første - og sandsynligvis sidste - speeddating. Del 3. Producerat år 2010.
17:55 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Amanda Sisse nyder en aften i byen med veninderne. Men tidligt næste morgen venter morrollen igen. Trods af søvnmangel og tømmermænd vil hun gerne lære sin 3-årige søn om velgørende arbejde. Victoria bliver sat på prøve, da hun vil lære Noah at sove i sin egen seng. Noah vil jo helst sove hos mor, så han kæmper imod. Nadjas sønner er ved at blive store. Hun må til at overveje, hvad hun skal bruge tiden på, når de en dag ikke er så afhængige af hende længere. Der er glade nyheder fra Sandra, som har sendt ugens fødselsdagshilsen. Säsong 20. Del 5. Producerat år 2015.
18:55 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. Joy og Mia er tilbage, men desværre ikke under de lykkeligste omstændigheder. Mia har fundet en knude i Joys hals og pigerne frygter at det er cancer. I dag skal de sammen ind på Rigshospitalet, for at få svar på biopsien. Vi møder for første gang Irina, som er kendt fra adskillige reality-programmer. Men allerede længe før, at Irina dukkede op på de danske tv-skærme, var hun kendt. Som barn var hun nemlig professionel skøjteprinsesse med sin mor, Mila som træner. En karriere som hun, til Milas store fortrydelse, droppede, da hun nåede teenageårene. Nu skal de to for første gang i lang tid, sammen i skøjtehallen. Del 1. Producerat år 2013.
19:55 
Say yes to the dress - konfirmation
Dansk livsstilsprogram fra 2018. Say yes to the Dress - Konfirmation. Hvorfor nøjes med én kjole til konfirmationen, når mor siger, det er okay at købe to?. Sørine har allerede en kjole til kirken, men for at fuldende den store dag, skal hun bruge en mere til selve festen. Cornelias kjole er ikke kommet hjem, så nu skal hun finde en ny, og det er ikke nemt, når hun og hendes mor er helt uenige om, hvordan den skal se ud! Heldigvis er Jesper Høvring der til at styre alle følelserne og holdningerne sikkert i havn og finde den perfekte konfirmationskjole!. Del 3. Producerat år 2018.
21:00 
Bridget Jones: På randen af fornuft
Eng romantisk komedie fra 2004. Den nogle og tredvieårige, selvanalyserende, kalorietællende og karriereorienterede Bridget Jones har endelig scoret drømmefyren, advokaten Mark Darcy. Faktisk har hun været kærester med denne fejlfri mand i seks uger, og intet kan spolere den nyfundne lykke. Det skulle da lige være, at Bridget Jones begynder at bekymre sig om, hvor forholdet er på vej hen. Det fører til fanatasier om både, at Mark vil stille 'det store spørgsmål' og at han har en affære med sin nye unge kollega Rebecca. Et sted mellem de her to yderpunkter, er der også andre prøvelser for Bridget Jones - de indebærer blandt andet; et gensyn med den smarte tv-vært Daniel Cleaver, en mistanke om at hun er gravid og endnu et af mors forfærdelige selskaber. Producerat år 2004.
23:10 
Paula Zahn på sagen
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. A long journey to justice. Med dybdeborende interviews og journalistisk efterforskning går denne serie bag om overskrifterne og udforsker fascinerende mysterier fra det amerikanske retssystem. Producerat år 2012.
00:10 
Hvor ondskab bor [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Del 15. Producerat år 2017.
01:10 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. Lethal Love Triangles. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
02:10 
Blodets bånd [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Orange County, Californien er kendt for sol, sand, surf … og mord. En lokal familie vil snart finde ud af, at deres held er forsvundet, da en morder banker på. Del 4. Producerat år 2017.
03:10 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 3. Producerat år 2015.
03:35 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 4. Producerat år 2015.
04:00 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 5. Producerat år 2014.
04:25 
Caribbean life [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Del 6. Producerat år 2014.
04:50 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 8. Producerat år 2016.
05:10 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 9. Producerat år 2016.
05:30 (06:15)
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 11. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se