Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Once Upon a Dream. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 14. Producerat år 2011.
06:40 
Long Island medium [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. The Patient. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Del 15. Producerat år 2011.
07:10 
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2010. Efter en opslidende fødsel bliver Natasja Nikita endelig mor. Malou Stella forsøger at trøste sin mor, som er ked af det, efter familien har mistet alle deres ejendele i branden og Christina fra Århus er begyndt at se faren til sin to-årige datter Maja igen. Del 29. Producerat år 2010.
07:35 (08:00)
De unge mødre [Repris]
Dansk reportageserie fra 2010. Natasja Nikita har netop født en lille dreng, men hun har svært ved at finde ind i rollen som mor. Kristina fra Viby skal drive en cafe sammen med andre unge mødre og Malou Stellas 3-årige søn Tino genser sit nedbrændte hjem for første gang. Del 30. Producerat år 2010.
09:00 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Pushing the limits. Bruden Comora søger efter en glamourøs kjole sammen med en kendiskonsulent, og Randy forsøger at finde to kjoler, som kan passe en flot blondine med en dyr smag. Del 1. Producerat år 2011.
09:30 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Fashion police. Norah shopper med familien, men vil de være en hjælp eller en hindring?. Samtidig leder konsulenterne efter en rosafarvet kjole til en brud med et modebevidst følge. Del 2. Producerat år 2011.
09:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. Dress obsess. Porsha elsker rullekraver. Kan hun finde en kjole, der vil matche hendes sædvanlige look?. Randy leder efter en unik couture-prøve til en brud med et ubegrænset budget. Del 3. Producerat år 2011.
10:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2011. One of a kind. Jackie er bryllupsmodel og skønhedsdronning og ser godt ud i alle kjoler. Rachael har drømt om en kjole som Kate Middletons. Del 4. Producerat år 2011.
10:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Every 'Wich Way. Kokkene skal lave en lækker sandwich og starter med spidsbryst og slutter med en dessertversion. Katastrofen rammer, da to kokke begår den samme store fejl. Del 3. Producerat år 2015.
11:55 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 10. Producerat år 2015.
12:25 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 11. Producerat år 2015.
12:55 
My lottery dream home [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2018. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Del 13. Producerat år 2018.
13:25 
My lottery dream home [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2018. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Del 14. Producerat år 2018.
13:55 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 2. Producerat år 2016.
14:25 
First time flippers [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Følg med når to nyudklækkede ”flippers” drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. Del 3. Producerat år 2016.
14:55 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. Wedding Dress Blues. Der er lettere panik på systuen, da en flok vordende brude kommer op at køre over de mangler, som de finder. Det er lederen af systuen, Nitsas, job at berolige dem. Del 8. Producerat år 2008.
15:25 
Say yes to the dress [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2008. To Buy or Not to Buy. Claudias problemer i forretningen fortsætter, og der er flere møder med lederne. Imens trækker en kvinde fra Buffalo en usædvanlige gæst ind i butikken - hendes forlovede. Del 9. Producerat år 2008.
15:55 
90 day fiancé [Repris]
Amerikansk Underholdningsdokumentar fra 2015. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Del 8. Producerat år 2015.
16:55 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Katrine skal på date med Jacob, der ejer en skønhedsklinik. Og hun starter med et besøg på klinikken, hvor hun skal have en intim hårfjerning. Sannie overvejer, om hun i virkeligheden hellere vil være kæreste med en pige. Så i dag skal hun på date med Nadine. Og Sidney søger trøst hos drengene. Han har nemlig ikke hørt fra Zara i over en uge - og i aften går det helt galt. Del 11. Producerat år 2010.
17:25 
Singleliv
Dansk reportageserie fra 2010. Denne gang skal Katrine have opfyldt et gammelt ønske, hun skal under kniven for at få større bryster. Sidney har kærestesorger, fordi han ikke har hørt fra Zara i et stykke tid. Men det får unge Angelica ham til at glemme alt om. Og Putte har sommerfugle i maven, fordi hun skal på sit livs første blind date. Del 12. Producerat år 2010.
18:00 
De unge mødre
Dansk reportageserie fra 2015. Nadja har taget hul på en helt ny fase af sit liv. Hendes søn Sebastian er 12 år og snart teenager, og det kan mærkes. Derfor er det nogle helt nye kampe, hun må tage. Victoria og Sonnys forhold stod ikke til at redde oven på hans utroskab. Derfor forsøger hun nu at komme sig over bruddet. 21-årige Kamilla er ny mor i De unge mødre. Hun er mor til 2-årige Sophia, som hun har sammen med den 16 år ældre kæreste Allan. I anledning af De unge mødres 10 års fødselsdag er der også gensyn med Kristina Landin, som netop er blevet mor for anden gang. Säsong 20. Del 2. Producerat år 2015.
19:00 
Mig og min mor
Dansk reportageserie fra 2013. I Bogense er Simone og Bettina bange for, at de går glip af det gode liv, fordi de ikke kan lide vin. Så nu har de lavet en aftale med en vinmand i Odense, der har indvilget i at gøre hvad han kan for at lære de to at drikke - og nyde - vin. Men det bliver en eftermiddag fuld af overraskelser for den stakkels vinhandler. I Skjern er Peter træt af, at mor går og gemmer sig derhjemme. Så nu har han meldt dem begge til et blomsterbindingskursus, fordi han ved, at det er mor-Dortes gamle passion. Men der går selvfølgelig konkurrence i den, og de er lige før de to kommer op og toppes i kampen om at lave den flotteste dekoration. Og så får aftenen i øvrigt en højst uventet afslutning for Dorte. Del 9. Producerat år 2013.
20:00 
Bryllupper for millioner
Dansk underholdningsserie fra 2011. Frank Damgaard er yderst presset, da han har sagt ja til at arrangere to bryllupper på samme tid. Og de prominente brudepar må under ingen omstændigheder opdage, at han skal være to steder på én gang!. Det meget velhavende iranske par Aisha og Francois kræver fuld opmærksomhed, da de har betalt 1 million kroner for et iransk bryllup helt udover det sædvanlige med antikviteter, iranske traditioner og 300 gæster, men kan Frank klare presset? Samtidig får han problemer med det andet brudepar, hvor bruden Micha vil drille sin gom ved at lade som om, at hun ikke møder op til ceremonien. Og det stiller store krav til Franks planlægning. Del 7. Producerat år 2011.
21:00 
Bridget Jones' baby
Amerikansk romantisk komedie fra 2016. Efter bruddet med Mr. Darcy, har Bridget fået fuldstændigt styr på sit liv med fokus på sin karriere og masser af tid til vennerne. Så det kører bare for Bridget! En dag løber hun dog ind i den charmerende Amerikaner, Jack, som umiddelbart har alt det, som Mr. Darcy ikke havde - og inden hun ser sig om, er hun blevet gravid. Dog er hun ikke helt sikker på, at Jack er faderen, for i mellemtiden er Bridget også løbet ind i Mr. Darcy igen, hvilket ligeledes førte til en romantisk genforening. Så nu er gode råd igen meget dyre for den gode Bidget Jones!. Producerat år 2016.
23:30 
Lyset i havet
Amerikansk romantisk drama fra 2016. Fyrpasseren Tom Sherbourne og den livsglade Isabel bor på en afsides og barsk ø ud for Australiens kyst. De lever i et lykkeligt ægteskab, men da Isabel finder ud af, at hun ikke kan få børn, bliver der vendt op og ned på deres lyse dage. En dag skyller en drivende redningsbåd op på stranden, og i båden er der er en lille grædende baby. Isabel ser det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget. Som årene går bliver sandheden om barnet tungere at bære, særligt for Tom, der kender til barnets rigtige mor inde på fastlandet. Producerat år 2016.
02:20 
Dødssynder [Repris]
Amerikansk krimidokumentar fra 2013. Teen Carnage. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. Producerat år 2013.
03:15 
Blodets bånd [Repris]
Amerikansk dokumentarserie fra 2014. You'll be the death of me. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. Producerat år 2014.
04:05 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 10. Producerat år 2015.
04:30 
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 11. Producerat år 2015.
04:55 
My lottery dream home [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2018. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Del 13. Producerat år 2018.
05:20 (06:05)
My lottery dream home [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2018. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Del 14. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se