Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters
He Won't Bend, She Won't Spend. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 8.
06:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Heart of the Family. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 26/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
07:25 
House Hunters Renovation [Repris]
Small Reno, Big Projects. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 24/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 9. Producerat år 2018.
08:10 
House Hunters Renovation
Midwest Meets West Coast Reno. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2018.
08:55 
Property Brothers: Forever Home
The Future Looks Bright. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
10:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Historical Hot Mess. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 25/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2017.
11:00 
Mother & Daughter Renovate
Empty Lot to Home Sweet Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Gridiron soldier. En football-rekrut fra Georgia besøger et universitet i New York, hvor han havner i fængslet efter at være blevet offer for en grov "practical joke" i forbindelse med et optagelsesritual. Politiet efterforsker nu universitetets footballtræner, og de afdækker snart et mønster af mishandlinger. Rollins søger hjælp hos en ven, da hendes personlige problemer tårner sig op. 24/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 16.
13:00 
Special Victims Unit
Gambler's fallacy. Rollins besøger en illegal spilleklub, hvor hun bliver genkendt af en af medarbejderne. Hun indgår derefter en lyssky handel med klubbens managere, men hun opfylder ikke sin del af aftalen til deres tilfredshed, og inden længe bliver Benson og Tutuola opmærksomme på den vanskelige situation. Säsong 15. Del 17.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Heart of glass. En kvinde findes død i et badekar. Holdet af efterforskere opdager også en kugle, men der er hverken et ind- eller udgangshul at finde på kvindens krop. Imens efterforsker Stella en anden mordsag og kommer i kontakt med noget blod, der er HIV-inficeret. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 16.
15:05 
CSI: NY
The ride-in. Mac tager ud til et hus, hvor Noah Hubler er blevet fundet død på en stor bunke penge. Men den helt store overraskelse venter i Noahs baghave, hvor de finder en ark fuld af både dyr og mennesker, der alle venter på den store syndflod, der er på vej. Säsong 3. Del 17.
16:05 
CSI: Miami [Repris]
Deviant. Alexx' DNA-spor bliver fundet allevegne i hendes kvarter, da hun kommer under mistanke for at stå bag drabet på en tidligere dømt pædofil. Alexx har sat plakater op, der skal advare forældre om manden, og det har muligvis ført til hans død. Horatio opdager imidlertid, at mange i kvarteret har ønsket manden død, og holdet må nu finde den rigtige morder, så Alexx kan blive frikendt. 26/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2015.
17:15 
CSI: Miami
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2015.
18:15 
Vejens helte [Repris]
Micke får besked om en tankbil, der risikerer at begynde at brænde. Krille begiver sig ud på en farlig mission. Pelle rykker ud til en bil, der kører mod trafikken. Benny hjælper, da en lastbil blokerer Norra Länken, og Janne hjælper Ulf Brunnberg. 25/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
19:05 
Vejens helte
Der er et voldsomt sammenstød mellem en lastbil og flere personbiler på Essingeleden. Ved E4 er to biler forulykket. Der er sket et trafikuheld i Hammarbytunnelen, og det viser sig, at der er børn i den ene bil. En fuldt lastet bil forulykker på Årstalänken. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
20:00 
Øen VIP [Repris]
Oliver har gennem alle dagene været fast besluttet på at fange en pelikan til aftensmad, men hans besættelse får alvorlige konsekvenser. Deltagerne begynder at kunne se slutningen på deres ophold. Derfor er det nu de skal i gang med at udforske øen, hvis de vil se andet end deres egen lille strand. 26/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
21:00 
Wonder Woman 1984
Spol frem til 1980'erne, hvor Wonder Woman er tilbage i sit næste store eventyr og samtidig står over for to helt nye fjender. Diana har trukket sig tilbage for at leve et normalt liv med så lidt brug af sine superkræfter som muligt. Men da hun bliver tilbudt midler for at blive genforenet med sin ægte kærlighed, åbner der sig en dør for nye fjender - Max Lord og Cheetah. Producerat år 2020. Regissör: Patty Jenkins, Skådespelare: Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Kristen Wiig, Gal Gadot, Chris Pine.
00:25 
CSI: NY [Repris]
The ride-in. Mac tager ud til et hus, hvor Noah Hubler er blevet fundet død på en stor bunke penge. Men den helt store overraskelse venter i Noahs baghave, hvor de finder en ark fuld af både dyr og mennesker, der alle venter på den store syndflod, der er på vej. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 17.
01:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
The Future Looks Bright. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
02:40 
Hvor ondskab bor [Repris]
They Said I Killed My Brother. Eric Nance forventer, at hans søster Belinda finder og ødelægger sit mordvåben for at beskytte ham. Da hun endelig finder det, bliver Belinda splittet mellem familieloyalitet og det, hun ved, er rigtigt. Hendes valg vil enten beskytte ham mod politiet eller forråde ham. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2020.
03:50 
CSI: NY
Sleight out of hand. En berømt tryllekunstner planlægger tre dødsensfarlige stunts, der skal udføres over tre aftener. Men da to af hans assistenter dør under mystiske omstændigheder i løbet af de to første aftener, må holdet prøve at løse gåden, før et tredje offer må betale prisen. Säsong 3. Del 18.
04:50 
House Hunters [Repris]
Family Bonding on a Budget in Michigan. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 25/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 179. Del 6.
05:20 (05:50)
House Hunters [Repris]
He Won't Bend, She Won't Spend. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 179. Del 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå