Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters [Repris]
Germ Free in Kansas City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 179. Del 2.
06:30 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Reaching New Heights. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2018.
07:20 
House Hunters Renovation [Repris]
A Heated Kitchen Renovation. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 20/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 5. Producerat år 2018.
08:05 
House Hunters Renovation
Creating a Chef's Kitchen. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 13. Del 6. Producerat år 2018.
08:50 
Property Brothers: Forever Home
From the Big Apple to Vegas. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
09:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Office Becomes a Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 20/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
10:55 
Mother & Daughter Renovate
Client Renovation Rescue. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
11:55 
Special Victims Unit [Repris]
Psycho/therapist. Benson må stå ansigt til ansigt med sin overfaldsmand, William Lewis, i retten, og han benytter sig af juridiske tricks endnu engang. Som en konsekvens af dette er Benson tvunget til at afsløre nogle detaljer om sine prøvelser, som hun hidtil har holdt for sig selv. 20/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 10.
12:55 
Special Victims Unit
Amaro's one-eighty. Amaro skyder og sårer en 14-årig, som er under mistanke for at være narkohandler. Sagen tiltrækker sig negativ opmærksomhed i pressen, og den nye borgmester vil vise, at han slår hårdt ned på politibrutalitet. Mens Amaro kæmper med sin samvittighed, må han samtidig beslutte om det er værd at kæmpe for at bevare sit politiskilt. Cragen kommer med en chokerende meddelelse. Säsong 15. Del 11.
13:55 
CSI: NY [Repris]
Silent night. Da en ung pige bliver myrdet, står holdet overfor en svær sag. Det eneste vidne er nemlig pigens døve mor. Sagen er især hård for Lindsey, der pludselig begynder at blive hjemsøgt at gamle minder. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12.
14:55 
CSI: NY
Obsession. En deltager i en konkurrence bliver myrdet i Central park. Og så mistænker CSI-holdet, at en mand, der er blevet fundet død, er blevet myrdet af en savnet kvinde. Säsong 3. Del 13.
15:55 
CSI: Miami [Repris]
The score. En mand, som deltog i et swinger party i en sexklub, bliver senere fundet død i et af klubbens soveværelser. Han har adskillige sår efter en issyl i halsen, samt bogstavet L skrevet på brystkassen. Offeret havde deltaget i et seminar, hvor mænd lærer hvordan de scorer kvinder. Delkos søster, Marisol, bliver anholdt for at være i besiddelse af fem poser marijuana. Horatio forsøger at dysse sagen ned, men der er en muldvarp i afdelingen. 20/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2015.
17:05 
CSI: Miami
Silencer. En mand og en kvinde, som ser på dansere på stranden, bliver skudt. Horatio tror at Mala Noche mafiaen står bag drabene, da han ser en af deres tatoveringen på den døde mands bryst. Efterforskningen viser at morderen brugte en lyddæmper på sit våben. Da man finder spor efter et ukendt narkotisk stof på kvindens lig, fører sporene til det medicinalfirma som fremstiller stoffet. Delko opdager, at Horaito er sammen med hans søster, Marisol. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2015.
18:10 
Vejens helte [Repris]
Soffan bliver kaldt ud til en kædekollision, hvor børn er involveret, og gerningsmanden er løbet væk. Lutten hjælper en kunde, hvor bilen er forulykket, og hans kone er højgravid. Berra står over for en udfordring, da han skal hjælpe en chauffør, der er kørt ned ad en trappe. 20/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2018.
19:05 
Vejens helte
Et voldsomt sammenstød mellem to personbiler og en lastbil sker i Hammarbytunnelen. Benny hjælper i en alvorlig ulykke, hvor redningstjenesten må skære taget op for at få chaufføren ud. Lutten rykker ud, da et selskab ikke får deres bil af færgen. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2018.
20:00 
LIMA - Indsatsledere i aktion
Indsatsleder Nick får en melding om, at der er en større slåskamp i gang på færgen mellem Helsingør og Helsingborg. Michael skal midt om natten ud til en bil, der er kørt over for rødt og har torpederet en anden bil, og passageren er stukket af fra stedet. Klaus skal sammen med indsatsleder brand få styr på en stor gårdbrand, hvor en tank kan eksplodere. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2022.
21:00 
Langt fra landsholdet
Drengene har endnu ikke vundet en kamp. De går nu i benhård træning, hvor de både bliver smadret igennem i amerikansk fodbold og øver kontra i et trampolinland. Bølgerne går højt hos Bubber, der har set sig sur på et par medspillere, fordi de aldrig afleverer til ham. Og så afslører Emil en helt ny og langt mindre cool side af sig selv, når trampolinerne skal indtages. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
22:05 
Hells Angels - storhed og fald [Repris]
Efter to store rockerkrige vil Hells Angels gerne have ro til passe deres klub og forretninger. Men nye og frygtløse modstandere strømmer ud i gaderne og vil ikke længere finde sig i racisme og undertrykkelse. Indvandrerbanderne presser Hells Angels så hårdt, at klubben danner AK81, en hær af unge hvide og vrede mænd, som er svære at styre. 19/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Gabby. En fire-årig pige forsvinder fra sin families hjem og holdet må skynde sig til Mississippi. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 16.
00:10 
Criminal Minds [Repris]
Peruasion. Holdet rejser til Nevada for at fange en morder, som drukner sine ofre. ,. Säsong 9. Del 17.
01:20 
CSI: NY [Repris]
Obsession. En deltager i en konkurrence bliver myrdet i Central park. Og så mistænker CSI-holdet, at en mand, der er blevet fundet død, er blevet myrdet af en savnet kvinde. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13.
02:25 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
From the Big Apple to Vegas. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
03:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
My Son is Damaged Goods. Jeanne Avsenew og hendes unge søn, Peter, var tæt på hinanden, men som Peter blev ældre, voksede hans besættelse af døden. Den dag, Jeanne finder en kugle med hendes navn indgraveret, indser hun, at hendes søn vil dræbe hende, og Jeanne skal tage drastiske forholdsregler for at holde sig sikker. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2020.
04:40 (05:50)
Hvor ondskab bor
To Infinity and Back. Da Claire Throssell møder Darren Sykes, mener hun, at hendes kommende mands overvældende omsorg er tegn på ægte kærlighed. Hun kan ikke se, at Darren er ude for at kontrollere hende, og hvis han ikke får sin vilje, vil hævnen, han tager, være forfærdelig. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå