Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters
Challenging Choices in Chesapeake. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 176. Del 8.
06:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Marrying the Old and the New. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
07:25 
House Hunters Renovation [Repris]
Reno Written In The Stars. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2016.
08:10 
House Hunters Renovation
New City, New Renovation. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2016.
09:00 
Property Brothers: Forever Home
Starter House to Dream Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
10:05 
Grænsevagterne - Sverige [Repris]
Alex henter en mand ind, der opfører sig lidt mærkeligt. Da han scanner mandens bagage, ser han noget endnu mere mærkeligt. Et tysk ægtepar er ikke ærlige over for Adam om, hvad de egentlig har i lasten. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12.
11:05 
Grænsevagterne - Sverige
På Øresundsbroen finder Fiffi hash hos en gruppe unge på ferie, men ingen vil indrømme, hvis det er. På Arlanda bliver en mand sur, da han mister sine cigaretter. Säsong 1. Del 13.
12:10 
Special Victims Unit [Repris]
True believers. En ung, kvindelig musikstuderende bliver udsat for et seksuelt overgreb i sin lejlighed, og en mistænkt bliver hurtigt varetægtsfængslet. Det lykkes imidlertid for mandens dyre forsvarsadvokat at stikke en kæp i hjulet på en ellers tilsyneladende vandtæt sag. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 6.
13:10 
Special Victims Unit
Russian brides. En russisk postordre-brud bliver fundet myrdet og hendes forlovede afslører, at hun var blevet kidnappet samt at et krav om løsepenge var blevet fremsat. Under efterforskningen går Cragen undercover som en mand, der søger kontakt med russiske kvinder, og enheden finder spor, som fører til den russiske mafia. Säsong 13. Del 7.
14:15 
CSI: NY [Repris]
Zoo york. Detektiv Lindsay Monroe tilslutter sig CSI-holdet. Hendes første sag fører til et barbarisk fund i en zoologisk have. 07/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3.
15:25 
CSI: NY
Youngblood. En ung kvinde træder ind i en elevator, hvor der står en ældre mand. Da dørene åbner, bliver han skudt af en ukendt person. Nu må efterforskerne finde frem til kvinden, da hun er det eneste øjenvidne. Säsong 2. Del 6.
16:35 
CSI: Miami [Repris]
Rap sheet. Under en koncert med rapstjernen 10-Large lyder der skud, og en sikkerhedsvagt bliver fundet død. Rapstjernen nægter at tale med politiet om drabet, eller om nogen skulle have motiver til at ville myrde ham. Da beviserne tyder på, at vagten var målet for morderens kugler, må C.S.I. se nærmere på den farlige sikkerhedsbranche. Alexx får sit livs chok, da et offer for en bilulykke pludselig vågner op i lighuset!. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2003.
17:40 
CSI: Miami
Innocent. Skuespillerinden Ashley Anders bliver fundet kvalt i en park. Under hendes negle finder C.S.I.-holdet blod og hud, som kunne stamme fra gerningsmanden. Dna'et passer imidlertid direktøren i det firma, som distribuerer hendes film, og han er intet mindre end en tidligere dømt seksualforbryder. Callaigh opdager, at hans telefonsvarer har optaget en besked, hvor han truer Ashley på livet. Säsong 2. Del 24. Producerat år 2003.
18:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The tangerine factor. Da Penny har slået op med sin kæreste, øjner Leonard muligheden og fremstammer modet til at spørge om hun vil med på date. Begge parter tyr til Sheldon for at få hans gode råd. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 2007.
19:00 
Vejens helte
Gucci-butikken i Stockholm har været udsat for et kup, hvor røverne bakkede ind i butikken med en stjålet bil bevæbnet med træpæle. Redningsmanden Denny hjælper en panisk mor, der ved et uheld har låst sin baby inde i bilen. Säsong 1. Del 1.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
På Hornsherred udspiller der sig vanvittige scener, når en motorcyklist absolut ikke vil tale med politiet og en lang og dramatisk eftersættelse går i gang. I Midtjylland nær Vildbjerg kører en sort Peugeot meget hurtigt, og føreren kommer i yderligere problemer, da han blæser i alkometeret. I Randers gør en bilist bag rattet i en VW Bora sig yderst uheldigt bemærket, og så har føreren af en Skoda ikke forstået, at man skal køre bil, når man kører bil. Säsong 5. Del 5.
21:00 
Langt fra landsholdet
Ti kendte mænd, der har det til fælles, at de aldrig har rørt en håndbold, skal i dag til deres første træning. Det går ganske som ventet helt forfærdeligt dårligt, når Chief 1 starter med at få bolden i hovedet og ingen rigtigt kan gribe noget som helst. Og for at få afklaret, hvor dårlige vores nye håndboldspillere er, så bliver de allerede på dag ét kastet ud i en kamp mod “Danmarks dårligste hold”. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2022.
22:05 
Strøgvagterne [Repris]
En fuld mand har lagt sig til at sove i en bank, så Anders og Onur har noget af en opgave foran sig, da de skal forsøge at få ham på højkant igen. Kristian får også hænderne fulde, da en tyv tager alt sit tøj af og desuden insisterer på, at varen selv er kravlet ned i hendes sko. Onur er på udkig efter én tyv, men ender med at fange en anden. Og Magnus, Oliver og Zahra får rigeligt at se til med den butikstyv, der har plaget Strøget hele sommeren. 06/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Magnum opus. Spencer bearbejder sit tab mens resten af holdet rejser til San Fransisco for at efterforske en række mord. 07/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 13. Producerat år 2012.
00:05 
Criminal Minds [Repris]
All that remains. Holdet profilerer en forfatter, hvis døtrer forsvinder på præcis samme dato, som hans hustru forsvandt året forinden. ,. Säsong 8. Del 14. Producerat år 2012.
01:20 
Virkelighedens Rejsehold [Repris]
I Aalborg prøver Bent Isager-Nielsen og Kurt Kragh sammen med resten af Rejseholdet at få et gennembrud i jagten på drabsmanden til den 41-årig kvinde på toilettet på banegården. Imens bringer opklaringen af Faaborg-sagen Hans Jørgen Bonnichsen til Tyskland til et foruroligende møde med en tysk seriemorder. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2021.
02:25 
CSI: NY [Repris]
Youngblood. En ung kvinde træder ind i en elevator, hvor der står en ældre mand. Da dørene åbner, bliver han skudt af en ukendt person. Nu må efterforskerne finde frem til kvinden, da hun er det eneste øjenvidne. 07/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6.
03:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
The Werewolf Butcher. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. ,. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2020.
04:40 
House Hunters [Repris]
Challenging Choices in Chesapeake. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 176. Del 8.
05:10 (05:45)
House Hunters [Repris]
New Roots in Southern California. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 176. Del 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå