Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom [Repris]
Somebody's Grandmother and the A-List. Christy hjælper Marjorie med at forberede sig på sin første date siden hendes mands død. Bonnies venskab med Jill sættes på prøve, da en hemmelighed fra fortiden kommer op til overfladen. ,. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2019.
06:30 
Property Brothers: Forever Home
Forever Home Family Tradition. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
07:15 
CSI: Miami [Repris]
Money for nothing. En sikkerhedsvagt på en pengetransport udskifter de 3,2 millioner dollars, som han transporterer, med falske penge. Han vil nu give de virkelige penge til de kidnappere, som tilsyneladende har bortført hans søster. 31/01 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2003.
08:05 
CSI: Miami [Repris]
Wannabe. Horatio og Speedle efterforsker mordet på en mand, som er blevet dræbt med en foldekniv. Men bevisførelsen afhænger af vidneudsagnet fra en ung fyr, som fanatisk dyrker retsmedicin som hobby og har stjålet et bevis i sagen - en blodbestænket latex-handske. Det lykkes Speedle at opspore den unge fyr, som imidlertid kort efter bliver fundet myrdet i sit hjem. Delko og Calleigh efterforsker sagen om en ung kvinde, som er blevet skudt og smidt i en affaldscontain. 01/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2003.
08:55 
CSI: Miami [Repris]
Deadline. Josh Dalton, en ung, fremadstormende reporter fra avisen Miami Sun, bliver vidne til drabet på en ven i Miamis narkodistrikt. Horatio mistænker Josh for at vide mere, end han fortæller. Da en kvindelig journalist fra samme avis bliver fundet myrdet i bagagerummet i sin bil, tyder beviserne på, at Josh har løjet. C.S.I. bliver nu viklet ind i sensationsjournalistikkens verden, og de må indse, at det ikke altid er sandheden, som sælger flest aviser. 02/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2003.
09:55 
CSI: Miami [Repris]
The oath. En politibetjent falder død om efter at have standset en bil. Efterforskningen viser, at han blev myrdet. Da Afdelingen for Interne Anliggende går ind i sagen, fatter Horatio mistanke til, at mordet ikke bare var en tilfældig forbrydelse. Calleigh hjælper en voldsramt kvinde, der bor sammen med en af de mistænkte i sagen, og Yelina begynder at gå ud sammen med Horatios fjende, der leder den interne efterforskning. 03/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 20. Producerat år 2003.
11:00 
CSI: Miami [Repris]
Not landing. Efter at et fly er styrtet ned, og piloten er omkommet, finder Horatio kemiske spor efter kokainproduktion blandt vragstumperne. Noget tyder på, at offerets forretningspartner har saboteret flyet. Men da nye beviser antyder, at piloten var død allerede inden styrtet, peger sporene på offerets naboer i et velhavende kvarter, hvor begær, jalousi og grådighed er motiver til mord. 03/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 21. Producerat år 2003.
12:00 
The Post [Repris]
I USA har fire præsidenter efter hinanden forholdt offentligheden sandheden om, hvordan det er gået med Vietnam-krigen. I 1971 offentliggør avisen The New York Times detaljerede oplysninger fra hemmeligstemplede papirer om dette. Da avisen rammes af et retsligt forbud mod at skrive mere, står konkurrenten The Washington Post med udfordringen om, hvorvidt de skal fortsætte afsløringerne. Det sætter avisens ejer Kay Graham og dens chefredaktør Ben Bradlee over for en række svære valg. 29/01 år 2023 i Dansk Kanal5. Producerat år 2017. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Tracy Letts, Tom Hanks, Meryl Streep.
14:45 
Pan
Peter er 12 år og forældreløs, og han nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle børnene med vilje. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen! Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe, alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden!. Producerat år 2015. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Levi Miller.
17:05 
Kæledyrenes hemmelige liv 2
Hunden Max står overfor nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får en baby. Max bliver overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og på randen af et nervøst sammenbrud tager han med familien på ferie på landet. Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig. Hvilket er meget passende, for da Max kommer hjem, står han overfor en stor udfordring, da han skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus sammen med vennerne Snowball, Gidget og den nye hund i slænget, Daisy. Producerat år 2019. Medverkande: Jenny Slate, Eric Stonestreet, Tiffany Haddish, Harrison Ford, Patton Oswalt, Kevin Hart, Regissör: Chris Renaud.
19:05 
Strøgvagterne [Repris]
Strøgvagten Anders fylder 40 år, og det skal fejres med både jordbærkage og sang. Men dagen byder også på mere alvorlige begivenheder, når der skal fanges butikstyve. En finsk mand har tilsyneladende fået hjemve, for da Anders pågriber ham, er det Mumi-kopper, han bliver taget for at stjæle. Et andet sted på Strøget har et par unge, fattige kunstnere forgrebet sig på dyr maling. Og en tilbageholdt narkoman har så stærke abstinenser, at han er den, der har det allerhøjeste ønske om, at politiet kommer, så han kan komme videre med dagens gerning. 30/01 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Thomas afleverer sin pistol og siger farvel til et liv som betjent. Kenneth stopper en tysker, der blæser afsted med over 160 km/t, men da bøden skal betales, mistænker kvinden ham for at lyve om sin identitet. Kasper stopper en mand i en stjålet bil, og Vlado får fat på en mand, hvis blanke øjne røber noget. 03/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 26. Del 10.
21:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På motorvejen nær Hjørring bliver en vanvittig hurtig motorcykel målt til at køre over 230 km/t, så videobilen må virkelig træde sømmet i bund for at indhente den. I Aarhus kommer en bilist i problemer, da han både kører overfor rødt og oplyser forkert navn til politiet. Ved Holbæk kører en Mercedes langt over det dobbelte af den tilladte hastighed på en motortrafikvej, og så opdager en ung bilist i Nordsjælland, hvor farligt og dyrt, det er ikke at være opmærksom, når man kører på motorvejen. 04/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4.
22:05 
Politijagt [Repris]
Kasper forsøger at standse en flugtbilist på motorvejen. Føreren flygter i første omgang i bil, og dernæst til fods. I Hillerød får Peter en melding om et skyderi nær den lokale skole, som han må haste hen til, som en af de første betjente på gerningsstedet. Nær Varde bliver to hurtige knallerter pludselig til flere, så Kenneth får sit at se til med de mange ulovlige køretøjer. 04/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 27. Del 1.
22:55 
Criminal Minds [Repris]
Perennials. Holdet rejser sydpå for at profilere en morder, hvis signatur matcher en 30 år gammel sag. 02/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2012.
23:55 
Criminal Minds
Zugzwang. En stalker kidnapper Spencers kæreste, og holdet arbejder nu mod uret. Men først må Spencer fortælle sandheden. Säsong 8. Del 12. Producerat år 2012.
01:00 
CSI: NY [Repris]
Grand murder at central station. En plastikkirurg findes død på en station midt i myldretiden efter at have inhaleret lud. Imens undersøger Stella og Danny en sag, hvor en blind kvinde er død. 03/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2.
02:15 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Forever Home Family Tradition. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 05/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
03:20 
Hvor ondskab bor [Repris]
He Said There Were More of Them. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. 04/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2020.
04:30 (05:40)
Hvor ondskab bor
He Wonâ??t Tell Us Why. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå