Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2014.
06:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2014.
07:40 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2011.
08:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 21/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2011.
09:50 
The Wall - Danmark [Repris]
De to tætte veninder, Maria og Line, er kommet til Felix Smith og 'The Wall' med det beskedne ønske at få penge nok til en ny udstødning til bilen. Spørgsmålet er så, om de kender hinandens styrker og svagheder godt nok til, at de kan satse rigtigt og suse hjem med penge på lommen og udsigt til en bedre bil?. Eller ender de med at køre direkte ind i væggen? Det får vi svaret på her, når Maria og Line skal gamble sig gennem emner so dansk musik, sociale medier, fodbold og geografi - og hvem ved, måske de får penge til meget mere end blot et udstødningsrør?. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
10:55 
The Wall - Danmark
I 'The Wall' kan et korrekt svar være mellem 1 kr. og 100.000 kr. værd - omvendt kan et forkert svar give tilsvarende stort minus på kontoen. Om væggen giver eller tager i dette afsnit, skal vi finde ud af, når vores vært Felix Smith tager imod kæresteparret Line og Søren, der skal dyste ikke alene i paratviden og taktik, men også i deres kendskab til hinanden. Og hvis de er dygtige, så kan de komme tættere på deres store drøm om at købe en lejlighed i København, men hvis de fejler, må parret vende tomhændede hjem. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
11:55 
Special Victims Unit [Repris]
Fashionable crimes. En succesrig tøjdesigner hjælper sin lillebror, da han bliver beskyldt for at have voldtaget en model under et photoshoot. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 20. Producerat år 2015.
12:55 
Special Victims Unit
Intersecting lives. En fængselsbetjent bliver beskyldt for at have begået seksuelle overfald på kvindelige indsatte. Holdet kommer i den forbindelse på overarbejde. Säsong 17. Del 22. Producerat år 2015.
13:55 
CSI: NY [Repris]
Charge of this post. Da et simpelt rutineopkald leder to af efterforskernee ind i en eksplosion, kommer holdet på en kamp imod tiden, for at finde frem til den ansvarlige. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 24.
14:55 
CSI: NY
People with money. En mand med en forlovelsesring findes død på Brooklyn Bridge - men der er mere end én kvinde, der kan være den potentielle forlovede. Og så dør en kendt kvinde i et penthouse. Hendes krop er fyldt med mærker, hun har en anden mands blod på sig og hun har LSD i systemet. Säsong 3. Del 1.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Hell night. Konen til en berømt baseball spiller bliver brutalt myrdet i sit hjem og manden bliver anklaget for mordet. Juryen på sagen, den anklagede og forsvareren besøger gerningsstedet. For at skabe mordnattens stemning, dæmpes lyset i lejligheden. Da det bliver tændt igen, er ægtemanden blevet myrdet og en seddel med ordet "skyldig" er blevet sat på ham. Inden længe går det op for Horation og hans hold, at bevismaterialet et blevet manipuleret. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6.
17:05 
CSI: Miami
Crime wave. En frygtindgydende tsuinami er på vej mod Miami og en ti timers advarsel giver byens beboere tid nok til at blive evakueret. Midt i al kaoset bliver to mennesker myrdet på en parkeringsplads og Horation har en mistanke om, at nogen har planer om at plyndre en bank midt under byens evakuering. Säsong 3. Del 7.
18:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The convention conundrum. Sheldon, som ikke har haft held til at skaffe sig billet til tegneserie kongressen, Comic-Con, beslutter, at afholde sin helt private tegneseriekongres. Pigerne forsøgerv at opføre sig som voksne mennesker. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14.
18:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The locomotive manipulation. Amy er i det amourøse hjørne. Hun overtaler Sheldon til at arrangere en romantisk Valentinsdags-udflugt til Napa Valley. Hjemme må Leonard og Penny bringe Rajs hund til dyrlægen med fuld udrykning. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 15.
19:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The Table Polarization. Leonards indkøb af et spisebord til lejligheden falder ikke i god jord hos Sheldon. Faktisk forårsager bordet, at Sheldon må tage sit liv op til overvejelse. Bernadette har svært ved at tro sine egne ører, da Howard overvejer at tage endnu en tur ud i rummet. 31/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 16.
19:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship turbulence. Sheldon og Wolowitz bliver uvenner efter, at de har overfuset hinanden med fornærmelser. Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, der dog godt kunne enden med at være rimelig pinlig for hende. Raj beder Amy om at være hendes Cyrano de Bergerac, da hun, på hans vegne, skal skrive et kærestebrev til en kvinde. 31/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
20:00 
Politijagt
Vlado må løbe ind i sin patruljevogn, for han er ikke i tvivl om, at noget er galt, da en mand forsøger at stikke af fra politiets kontrol. En mand med en lang kniv lusker omkring byens boldbaner, og så møder Keld en utrolig langsom superhelt i speedos, der chikanerer sine naboer. Säsong 25. Del 5. Producerat år 2021.
21:00 
Virkelighedens Rejsehold
I Benløse har efterforskerne fundet den 12-årige Mia Teglgaard Sprotte stranguleret og begravet, og jagten på at fælde gerningsmanden er for alvor sat ind. Pressen følger hvert et skridt i efterforskningen intenst, og presset for at opklare sagen er enormt. Samtidig markerer sagen afslutningen for den mest omtalte afdeling i Dansk Politi, Rigspolitichefens Rejseafdeling, eller som det var kendt i folkemunde, Rejseholdet. Säsong 1. Del 8.
22:10 
Fars drenge
Gutterne har vilde tømmermænd, og de må gemme sig i deres lejlighed for at undgå arbejdsdag i andelsforeningen. Oliver møder et gammelt mobbeoffer og oplever, at rollerne måske er vendt om. Säsong 1. Del 6.
22:50 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På motorvejen ved Trekantsområdet overrasker en BMW ved at overhale ikke bare én gang, men hele to gange i nødsporet med høj hastighed. Nord for København må videomotorcyklen køre meget hurtigt i forsøget på at fange en stor firhjulstrækker, der forsøger at stikke af fra Politiet. På den Københavnske vestegn overhaler en Citroen gentagende gange højre om, og i Øresundstunnelen overholder en svensk Tesla ikke den tilladte hastighed. 21/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2021.
23:50 
Criminal Minds [Repris]
Compulsion. Efterforskerne på holdet får til opgave at pågribe en serie-pyroman, der har terroriseret et universitetsområde. Gideon og hans hold har ikke mange konkrete spor at gå efter, og må derfor lave en generel psykologisk profil af en pyroman. Men da endnu en påsat brand koster adskillige liv, står det klart at efterforskningen skal nå hurtige resultater, derfor må der benyttes usædvanlige metoder. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2005.
01:00 
Criminal Minds [Repris]
Won't get fooled again. Gideon og hans hold er på sporet af en bombemand, der terroriserer en ellers fredelig lille by. Gideon får snart mistanke om, at bombemanden efterligner hans dødsfjende Adrian Bale, som dræbte hele Gideons hold i Boston. Gideon må nu konfrontere sin arvefjende ansigt til ansigt for at få vigtige oplysninger, der kan hjælpe politiet med at pågribe kopi-bombemanden. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2005.
02:05 
Special Victims Unit [Repris]
Confession. Da teenagedrengen Eric kommer ind på politistationen for at tilstå, at han er seksuelt tiltrukket af sin yngre stedbror, er Stabler og Benson ikke helt sikre på, hvordan de skal håndtere en sag, hvor ingen forbrydelse er blevet begået. Da de senere hører, at Eric er forsvundet, må de finde ham før en forbrydelse virkelig bliver begået. 12/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 2.
03:10 
Special Victims Unit [Repris]
Swing. Da Elliots datter, Kathleen, bryder ind i et ægtepars hjem og stjæler et vedhæng til en halskæde, må Elliot håndtere nogle spøgelser fra sin fortid. Uheldigvis begår han et fejltrin, som nu bringer Kathleens fremtid og mentale helbred i fare, og det kræver nu al Olivias kunnen for at bringe orden i sagerne igen. 13/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 3.
04:15 
Special Victims Unit [Repris]
Comic perversion. En komiker fortæller vittigheder om voldtægt under en optræden på et universitet, hvorefter hans fans overfalder en student. Senere træder en kvinde frem og anklager komikeren for voldtægt, og Benson arresterer ham. Barba føler imidlertid, at Benson har handlet overilet. En efterforsker fra Chicago søger hjælp hos politiet i New York. 09/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 15.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Three Houses, Two Babies, One Decision in Melbourne, Australia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 03/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå