Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2014.
07:05 
The Wall - Danmark [Repris]
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. 14/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
07:50 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
08:40 
The Wall - Danmark [Repris]
Felix Smith tager imod ægteparret Richard og Christina, som begiver sig ud i et hæsblæsende spil på ’The Wall’ i håbet om at kunne hive den helt store gevinst med hjem – men ikke for deres egen skyld. De medvirker nemlig for at kunne give børn i Grønland bedre vilkår, da de føler, at denne gruppe af børn ofte bliver overset. Med pengepræmien drømmer de om at søsætte deres helt eget hjælpeprojekt, der forhåbentligt kan vokse og blive til et omfattende initiativ, som for alvor kan gøre en forskel. Så det bliver en nervepirrende omgang, hvor følelserne får frit løb, mens boldene farer ned over væggen. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
09:45 
The Wall - Danmark [Repris]
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
10:45 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
11:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Deception Verification. Leonard vender hjem fra Nordsøen til kold luft mellem ham og Sheldon. Howards forhold til sin mor åbner for en diskussion om hans maskulinitet. 14/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2.
12:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Scavenger Vortex. Raj arrangerer en skattejagt, der sætter deltagernes videnskabelige kunnen, samt deres menneskelige egenskaber på prøve. Det udvikler sig en kamp mellem fyrene og pigerne, der afslører deres bedste såvel som værste sider. 14/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 3.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The Raiders Minimization. Sheldon er ved at gå op i en spids, da Amy får ødelagt hans kopi af Jagten på den Forsvundne Skat. Leonard finder ud af, hvordan han kan få Penny til at gøre, som han siger. Raj og Stuart forsøger sig med lidt mere kreativ tilgang til deres netdating-profiler. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 4.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Workplace Proximity. Amy får job på Sheldons universitet, hvilket sætter deres forhold på en alvorlig prøve. Howard har et skænderi med Bernadette, så han må sove på en vens sofa. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 5.
13:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The Romance Resonance. Sheldon får stort videnskabeligt gennembrud, men er ikke sikker på, at det vil hjælpe hans karriere fremover. Howard gør ihærdige tilnærmelser til Bernadette, hvilket inspirerer Penny til at gøre lidt ekstra for forholdet til Leonard. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6.
14:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Proton Displacement. Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7.
14:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The itchy brain simulation. Leonard synes, at Sheldon overreagerer over en gammel sag, ser dagens lys. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8.
15:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The thanksgiving decoupling. Howards mor lægger ikke skyld på sin mening, da Howard og Bernadette er værter for Thanksgiving-middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Pennys fortid vender tilbage. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 9.
15:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The discovery disspation. Da Sheldon videnskabelige opdagelse bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket hurtigt sætter deres ægteskab på prøve. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10.
16:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper extraction. Mens Sheldon er i Texas, samles hele flokken for at pynte op til jul. De forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11.
17:05 
Stjerner i trøjen [Repris]
Nu skal fårene skilles fra bukkene. To rekrutter skal forlade kasernen, men selvom det handler om individuel overlevelse i ’Stjerner i trøjen’, kæmper rekrutterne i dagens to øvelser i par. Der skal svømmes om kap i det iskolde hav, og derefter går turen til Hammerhus, når rekrutperiodens afgørende march sætter ind. I kuperet terræn og med 30 kilos oppakning strækker Hammermarchen sig over 16 km. Øvelsen skal gennemføres, hvis rekrutterne skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til aspirantperioden. Og det er der mange, der har svært ved…. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
18:10 
12 Uger i Helvede [Repris]
Esben kan ikke finde balance i forløbet. Træningen og det fysiske er ikke et problem, men det mentale begynder at nage. Signe får ikke trænet særlig meget, efter at Iben er blevet bidt af at træne alene. Tor stiller et krav til Signe: Hun skal træne en hel uge, uden dårlige undskyldninger. Anne Louise har derimod taget Tors kritik til sig og får pulsen op, selvom hun hader det og synes der er alt for meget mandetræning i forløbet. Cutfather kommer ud for et uheld og skader sin fod, og det slår den ellers så målrettede Cutfather ud af kurs. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2021.
19:00 
Nanny McPhee: Den fortryllende barnepige
Pludselig står hun i døren. Med vildtvoksende øjenbryn, vorter, kartoffeltud og en skæv og forvokset tand, der altid stikker ud af munden: Nanny McPhee. Hun præsenterer sig som statsudsendt barnepige til trængende familier. Og familien Brown trænger virkelig. Mr. Brown er for nylig blevet enkemand med syv uvorne unger i huset, og de syv børn har indtil videre terroriseret hver eneste barnepige til at flygte skrigende bort. Producerat år 2005. Regissör: Kirk Jones, Skådespelare: Thomas Brodie-Sangster, Angela Lansbury, Colin Firth, Emma Thompson.
21:00 
Long Shot
Charlotte Field er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld – en fantastisk politiker med evner indenfor… ja, nærmest alt. Fred Flarsky er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser. De har intet tilfælles. udover at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Mens hun forbereder sit kandidatur til at blive USAs næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver – hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det, flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser. Producerat år 2019. Regissör: Jonathan Levine, Skådespelare: Bob Odenkirk, Randall Park, O'Shea Jackson Jr., Charlize Theron, Seth Rogen.
23:45 
Escape Plan 3: The Extractors
Datteren af direktøren for Hong Kongs største tech-virksomhed forsvinder i noget, der ligner en typisk kidnapning. Men da Ray Breslin og hans hold går dybere ind i sagen, finder de ud af, at kidnapperen er den sindsforstyrrede søn af Breslins tidligere forretningspartner, og at han også har kidnappet kvinden i Breslins liv og holder hende fanget i et kæmpe fængsel kendt under navnet Djævelens Station. Producerat år 2019. Regissör: John Herzfeld, Skådespelare: 50 Cent, Harry Shum Jr., Jaime King, Sylvester Stallone, Dave Bautista.
01:55 
Special Victims Unit [Repris]
Transitions. Benson og Stabler reder trådene ud i de forskellige forklaringer, som bliver afgivet efter at man har fundet en gennemtævet mand på parkeringspladsen udenfor en stripklub. Efterforskningen retter sig bl.a. mod klubbens strippere, mandens ekskone samt parrets transseksuelle søn. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 14.
03:05 
Special Victims Unit [Repris]
Lead. En børnelæge, som er blevet dømt for at have begået overgreb på sine patienter, bliver fundet død efter at han truet med at lægge sag an imod politiet og klinikken hvor han arbejdede. Under efterforskningen af lægens påstande og motiverne til mordet på ham, støder Benson og Stapler ind i den tidligere assisterende statsadvokat Alex Cabot, og hun viser sig at have sine egne grunde til at involvere sig i sagen. 29/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 15.
04:05 
Special Victims Unit [Repris]
Ballerina. En enkelt mordsag forvandler sig pludselig til et gerningssted med hele tre lig. Benson og Stapler må nu arbejde sammen med den tidligere danserinde Birdie Sulloway, som nu er ejer af en stripklub for at finde en morder, hvis motiver muligvis handler mere om retfærdighed end om perversion. 30/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 16.
05:05 (05:55)
Special Victims Unit [Repris]
Psycho/therapist. Benson må stå ansigt til ansigt med sin overfaldsmand, William Lewis, i retten, og han benytter sig af juridiske tricks endnu engang. Som en konsekvens af dette er Benson tvunget til at afsløre nogle detaljer om sine prøvelser, som hun hidtil har holdt for sig selv. 05/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå