Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom [Repris]
Cheddar Cheese and a Squirrel Circus. Efter en vellykket nyretransplantation er Bonnie bekymret for, at Tammys tante Cookie tager sin nye chance i livet for givet. Christy forsøger at opspore en smuk fremmed mand, som hun mener er hendes soulmate. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2019.
06:30 
Property Brothers [Repris]
Owen & Stefan. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 02/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2011.
07:20 
Over Atlanten [Repris]
Seks kendte danskere begiver sig ud på deres livs største eventyr, når de sammen med den dobbelte OL-guldvinder i Soling, Jesper Bank, skal krydse det enorme Atlanterhav i en sejlbåd. Med hver deres mål for rejsen – og med hver deres bekymringer - ankommer deltagerne til Gran Canaria, hvor de for første gang skal hilse på hinanden, og den lange rejse tager sin begyndelse. Og især for 56-årige filminstruktør og forfatter, Hella Joof, skal frygten for det ukendte overvindes, inden hun sammen med Peter Falktoft, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi er klar til at stævne ud på den knap 5.000 kilometer lange sejltur over farefyldte vande!. 15/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
08:10 
Over Atlanten [Repris]
Atlanterhavet viser ingen nåde og kræver sine ofre, hvilket Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi mærker allerede den første nat ombord på sejlskibet med kurs over det enorme hav. For stik imod alle vejrvarslinger bliver båden nemlig kastet ud i så voldsomme bølger, at over halvdelen af de medvirkende må bukke under for ekstrem søsyge. Helt galt går det for Peter Falktoft, som allerede inden udsejlingen havde frygtet netop søsygen mere end noget andet!. 16/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
09:00 
Over Atlanten [Repris]
Jagten på passatvinden, der skal bære sejlbåden med de seks kendte deltagere over Atlanten, er sat ind. Men vejret er uforudsigeligt og omskifteligt - især også ude midt på havet. Så Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixis tålmodighed bliver sat på en alvorlig prøve. Og især for skibskokken Gorm Wisweh bliver rastløsheden og udsigten til flere dage uden vind en udfordring ud over det sædvanlige!. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
10:05 
Miraklet på Hudsonfloden
På en ganske almindelig torsdag i 2009 var verden vidne til et mirakel, da Kaptajn Chesley ”Sully” Sullenberger, nødlandede et fly på den iskolde Hudsonflod i New York og dermed reddede de 155 menneskeliv, der var ombord. Efter landingen blev Sully hyldet som en vaskeægte helt af offentligheden og i medierne, men flykommissionen begynder at tvivle på, om han handlede rigtigt. Kunne Sully have gjort andet og bedre end sin heroiske vandlanding?. Producerat år 2016. Regissör: Clint Eastwood, Skådespelare: Valerie Mahaffey, Laura Linney, Aaron Eckhart, Tom Hanks.
12:20 
Green Lantern
I århundreder har det intergalaktiske politikorps The Green Lantern Corps patruljeret på tværs af hele universet. Hver Green Lantern har aflagt ed på at opretholde lov og orden mellem planeterne, og de bærer alle en magtfuld ring, som gør dem i stand til at skabe alverdens ting med tankens kraft. Da en ny superskurk, Parallax, truer med at ødelægge magtbalancen i universet, lægges både Green Lantern-korpsets og Jordens skæbne pludselig i hænderne på deres nyeste rekrut, som også er det første menneske, der nogensinde er blevet udtaget til koprset: den kæphøje kamppilot Hal Jordan!. Producerat år 2011. Regissör: Martin Campbell, Skådespelare: Peter Sarsgaard, Mark Strong, Tim Robbins, Ryan Reynolds, Blake Lively.
14:50 
The Perfect Man
Teenageren Holly Hamilton er godt træt af at skulle flytte hver gang hendes ugifte mor, Jean, ryger ind i en krise i et af sine utallige parforhold. Derfor udtænker Holly den perfekte plan om den perfekte mand - hun opfinder en hemmelig beundrer, så hendes mor kan komme på andre tanker. Men da det virtuelle forhold udvikler sig, bliver Holly nødt til at fremvise bejleren og låner til det formål sin vens charmerende og flotte onkel. Tingene udvikler sig, og Holly må ty til mere og mere desperate metoder for at gennemføre sin plan og beskytte sin mors nyfundne lykke. Men hvad nu, hvis hendes mor i mellemtiden går glip af den rigtige "perfekte mand"?. Producerat år 2005. Regissör: Mark Rosman, Skådespelare: Heather Locklear, Chris Noth, Hilary Duff.
17:05 
Strøgvagterne [Repris]
Strøgvagten Anders har netop været i retten for at vidne mod en gammel kending, der især gør sig bemærket ved altid at blotte sig, når han bliver pågrebet. Og minsandten om de to modstandere ikke mødes ved en tyverisag igen, hvor manden atter falder tilbage i sine gamle vaner. I en butik har personalet aktiveret en overfaldsalarm på grund af en stærkt aggressiv kunde. Simon må læne sig frem i pedalerne for at komme hurtigt frem og assistere sin kollega, og begge bliver truet på liv og lemmer. 19/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
18:10 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer. 01/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
19:05 
Politijagt [Repris]
Vlado er på patrulje med sin kollega Kim, og de stopper en ung mand, der bestemt ikke er tilfreds med at støde på politiet. I Nordsjælland har to unge drenge forsøgt at stikke af på en knallert, og da Jørgen kigger nærmere på den, finder han flere problemer med den. I Upper Darbys gader får Thomas i den grad testet sin tålmodighed, da en fuld mand nægter at tage hjem fra nattelivet,, og så har Henrik besøg af Patrick fra USA, og under deres patrulje ser de en bil, hvor der er problemer med ruderne. 15/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 6. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vi blænder op for en 'Politijagt Special', hvor vi er taget med på patrulje i USA sammen med tre danske betjente, der hver dag sætter deres liv på spil på de amerikanske veje. I Santa Barbara rykker Keld ud til en melding om en kvinde, der mistænkes for at ville hoppe ud fra en klippe og begå selvmord, mens Fie i Virginia forsøger at finde en narkopåvirket mand, der har banket på døre og skræmt byens borgere. Vi er også med, når Thomas rykker ud til en voldsom bilbrand i Upper Darby, og han konfronteres med den meget chokerede bilist. 18/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 7. Producerat år 2019.
21:00 
Politijagt [Repris]
Da Vlado er på patrulje, stopper han en bil, fordi føreren ikke har kørekort. Men sagen udvikler sig hurtigt i en meget uheldig retning for manden bag rattet. Henrik fra Midt- og Vestsjælland er derimod taget på patrulje i den bil, der kan aflæse nummerplader og det får alvorlige konsekvenser for en kvindelig bilist. Og i Upper Darby må Thomas rykke hurtigt ud. 19/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 8. Producerat år 2019.
22:10 
De perfekte ofre: F**k ikke med piger [Repris]
”Jeg er bundet. Jeg hænger fra en hems og så bliver jeg voldtaget. Han vidste godt, at jeg var 14 år”. Cille er en af de godt 60 piger, der fortæller, at hun som 14-årig bliver voldtaget, tæsket og holdt indespærret i tre dage på et værelse på Amagerkollegiet. I denne serie følger vi den 39-årige mor, Diana Rasmussen, der har gjort det til sin mission at stoppe manden, der er kendt som TikTok-manden, og som ifølge pigernes fortællinger angiveligt har krænket, voldtaget, stalket og truet op mod 200 piger gennem mere end et helt årti. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.
22:50 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Trippeldrabet på Frederiksberg. Frederiksberg den 11. november 2015 tidligt om morgenen kravler to gerningsmænd op af et stillads og skaffer sig adgang til en lejlighed via et vindue. I lejligheden skyder gerningsmændene tre sovende unge mænd på klos hold med henholdsvis en revolver og et haglgevær. Efterforskningen bliver lang og undervejs dør flere vidner. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
23:50 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Likvideringen i egen opgang. I 2005 bliver Rejseholdets efterforsker Poul B. Andersen kaldt til Fredericia, hvor den 25-årige handelsskoleelev og familiefar Ceyhan ”Bobby” Koycü er blevet likvideret i sin egen opgang, da han sammen med sin kammerat er på vej i skole. Kammeraten overlever mirakuløst, og gerningsmanden flygter til fods gennem morgentrafikken. Flere vidner ser ham, og politiet har et detaljeret signalement, men alligevel er han aldrig blevet fanget. Sagen er stadig uopklaret. Poul B. Andersen gennemgår efterforskningen i håb om, at henvendelser fra offentligheden kan være med til at gerningsmanden kan blive pågrebet. 16/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
00:55 
Special Victims Unit [Repris]
Manhunt. Detektiverne Munch og Tutuola føler sig særligt frustrerede, da de følger i hælene på et par brutale kidnappere, der voldtager og myrder deres ofre. Det hele kulminerer i en lovmæssig stridighed med de Canadiske myndigheder. 19/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 18. Producerat år 1999.
02:00 
Special Victims Unit [Repris]
Pique. En højtstående medarbejder fra en software virksomhed bliver fundet myrdet og voldtaget. Detektiverne må søge hjælp fra en FBI-psykiater, for at opklare sagen. 20/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 20. Producerat år 1999.
03:05 
Special Victims Unit [Repris]
Repression. Stabler og Benson undersøger påstanden fra en kvinde, der hævder at have været seksuelt misbrugt af sin far som barn. 30/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1.
04:10 
Special Victims Unit [Repris]
Wrath. Da tre personer findes myrdet, har holdet svært ved at finde en forbindelse mellem ofrene. Det viser sig dog, at de alle tre har haft noget at gøre med nogle af Bensons tidligere sager. Er morderen i virkeligheden ude på et hævntogt?. 18/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2.
05:15 (05:55)
Special Victims Unit [Repris]
Mask. Da en kvinde bliver voldtaget af en maskeret mand, mens hendes samlever er bundet til sengen ved siden af, forsøger Benson og Stabler at identificere gerningsmanden. Offeret Ann Jackson er slemt tilredt, men hendes samlever erindrer en detalje, som Anns far bider mærke i. Uheldigvis er kaptajn Jackson psykiater, og han påberåber sig tavshedspligt. Benson og Stabler efterforsker nu den modvillige kaptajn Jackson og afdækker en utrolig historie. 15/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå