Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Scott & Trevor. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 13/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2015.
07:20 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En kvinde har slået alarm da en mand har fulgt efter hende i metroen og udvist grænseoverskridende adfærd. Claus og Michael fra Security må rykke ud og finde manden. Brand og Redning bliver kaldt til et legeområde hvor en lille pige er faldet og bløder fra hovedet. David og Charlotte fra Security skal hjælpe en kvinde der gerne vil have sin kniv med ud på sin rejse, men samtidig er der en ældre kvinde der falder om ved sikkerhedsbåndet. Ved det centrale sikkerhedscheck bliver der foretaget en stikprøve på en tilfældig håndbagage. Og da den testes for eksplosiver, slår den ud. 11/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
08:25 
Den gode dinosaur
Da Arlos far drukner i en ulykke, står den unge og frygtsomme dinosaur alene tilbage i en verden, hvor dinosaurerne stadig lever, fordi asteroiden aldrig ramte Jorden. Uden sin far må Arlo alliere sig med det Mowgli-lignende menneskebarn Tot, og sammen begiver de sig ud på en begivenhedsrig dannelsesrejse i håbet om at finde hjem til resten af Arlos familie. Danske stemmer: Arlo: Lucas Lomholt Eriksen, Far: Michael Hasselflug, Mor: Sofie Gråbøl, Frode Skovbusk: Tommy Kenter, Tordenskrald: Jan Elhøj. Producerat år 2015. Medverkande: Maleah Nipay-Padilla, Ryan Teeple, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Regissör: Peter Sohn.
10:30 
Over Atlanten [Repris]
Efter nogle konfliktfyldte dage på sejlskibet over Atlanterhavet får besætningen et tiltrængt pusterum, da vejrkortene endnu engang viser sig skuffende. For tv-værten Felix Smith giver det anledning til at fordybe sig i det sejltekniske under kyndig instruktion af kaptajnen Jesper Bank. Og netop dét får holdet brug for, når jagten på den eftertragtede passatvind begynder. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5.
11:40 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Säsong 2021. Del 9. Producerat år 2021.
12:10 
Cykel
Giro d'Italia. For første gang i årets Giro er der rigtige bjerge på menuen. Og endda med en kategori 1-stigning til slut. Det tyder på, at klassementsrytterne for første gang skal spille op mod hinanden på etapens sidste stigning. Etapen er blot 158 kilometer lang og køres fra Castel Di Sangro til Campo Felice. Producerat år 2021. Kommentator: Brian Holm, Thomas Bay.
17:25 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Säsong 2021. Del 8. Producerat år 2021.
18:15 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Høj puls og paranoia forfølger de kendte på flugt. Det konstante pres tærer på kræfterne og humøret, men der er ikke plads til at slappe af. Jagten intensiveres, og aflytning af venner og familiers telefoner volder parrene store problemer. Men de kendte overgiver sig ikke så let. Der bliver løbet hurtigt, afbleget hår og søgt skjul i skoven for at undgå efterforskerne, der forfølger hvert et spor. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
19:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved Lyngby forsøger videobilen at standse en orange motorcykel, der har kørt alt for stærkt. I stedet for at standse, drejer motorcyklisten gashåndtaget i bund, og der starter en hæsblæsende eftersættelse. På motorvejen uden for København kører en Ford Mondeo på en egoistisk måde, der bringer andre menneskers liv i fare. I Hellerup tror en varebil, at den er alene på vejen, men videobilen ligger lige bagved. Og i Nordsjælland må videobilen køre ud i rabatten for at undgå at køre frontalt ind i en modkørende. 12/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2021.
20:00 
Politijagt [Repris]
“Jeg står på motorvejen. Vi har lige været i en færdselsulykke”, siger en mand med rystende stemme. Alt er kaos og flere mennesker er ramt – og én er i livsfare. I denne ’Politijagt’-special kommer vi helt tæt på, når en varebil med høj fart rammer flere personer i nødsporet på motorvejen. Vi følger politi og redningspersonale i deres indsats for at redde liv, og vi er med ofrene, når de lander i deres livs mareridt. 14/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 12. Producerat år 2020.
21:00 
Over Atlanten
Sejlskibet over Atlanterhavet nærmer sig halvvejspunktet for turen, men de tilbagelagte sømil har sat sine tydelige spor hos besætningen. En chokerende vejrudsigt skaber stor frustration hos den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, og spændingerne blandt besætningen ender i en tårevædet konfrontation mellem Lars Løkke Rasmussen og bageskribent Ditte Julie Jensen. Säsong 3. Del 6.
22:05 
Mordet på massageklinikken [Repris]
Tidligere drabschef Jens Møller er taget til Sverige for at undersøge, om Leila og hendes mand Olli havde et kriminelt liv sideløbende med den pæne facade som børnefamilie i Malmø. Ollis ven, Jari, kan fortælle Jens Møller om bunker af pengesedler i deres hjem og Jessica kan også huske, at hun har fundet hash i forældrenes lejlighed. Jens Møller undersøger med hjælp fra en tidligere svensk politileder i Malmø, om han kan finde motivet til drabet på Leila i hende og manden Ollis fortid. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
22:40 
Forelsket i en morder [Repris]
19-årige Cammilla bryder sammen udenfor Herstedvester, hvor hun desperat forsøger at komme tættere på sin elskede, Peter Madsen. ”Jeg ville ønske, jeg bare kunne komme ind og kramme dig”, siger hun i telefonen til Peter, der svarer: ”Her sidder jeg med en meget meget slem dom, the main monster of Denmark. ” Samtidig tilbyder Peter Lundin at hjælpe Cammilla med at komme ind i fængslet. Cammilla beslutter sig for at mødes med forfatterne Thomas Djursing, der kender Peter rigtig godt. Hun vil vide mere. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
23:20 
Forelsket i en morder [Repris]
Livstidsdømte Peter Lundin bliver ved med at ringe til Cammilla, og nu erklærer han sin kærlighed til hende. Opringningerne fra fængslet er ulovlige, og Cammilla bliver mere og mere utryg ved situationen. Samtidig opdager hun, at Peter Madsen, som hun selv er forelsket i, har giftet sig med en anden kvinde. Og fordi hans nye kone kræver det, ringer Peter Madsen til Cammilla og siger, at de ikke længere må have kontakt. Hendes verden bryder sammen, og hendes drømme om at blive mor til hans barn bliver slukket. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
23:50 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
'Lufthavnens Beredskab' er atter på farten, for at holde Københavns Lufthavn sikker. Charlotte og David fra Security forsøger at hjælpe en meget beruset mand, der er blevet afvist fra sit fly mod Wien. Men da manden begynder at tage fat i Charlotte, ser de ingen anden udvej end at tage fat i ham og tilkalde politiet. Stig og Mikkel fra Brand og Redning bliver kaldt ud til en norsk kvinde og da hun har været besvimet og ukontaktbar, bliver en ambulance tilkaldt ude fra. Og så bliver Claus og Michael fra Security kaldt ud til en polsk mand, der har overnattet på lufthavnens område. Og det er ikke første gang at Security møder netop denne mand. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
00:55 
Special Victims Unit [Repris]
Uncivilized. En tidligere dømt sexforbryder bliver mistænkt, da en ung dreng bliver voldtaget og dræbt i Central Park. Selvom det efterfølgende viser sig, at han ikke er morderen, kæmper myndighederne stadig for at få buret manden inde igen. 16/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 1998.
02:00 
Special Victims Unit [Repris]
Stalked. En assisterende advokat der har arbejdet med sexforbrydelser bliver voldtaget og myrdet. Det mistænkes at morderen er en af dem, hun har retsforfuldt. 15/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 1998.
03:00 
The Cold Light of Day
Den unge forretningsmand, Will Shaw, er taget på en tiltrængt ferie i Spanien med sin familie. Den fredelige situation bliver dog hurtigt vendt på hovedet, da hans familie bliver kidnappet og bagmændene kontakter Will med deres krav. Det viser sig nemlig, at Wills far er agent og at han har været i besiddelse af en mystisk mappe, kidnapperne gerne vil have fingrene i. Nu har Will 24 timer til at finde frem til mappen og redde sin familie. Regissör: Mabrouk El Mechri, Skådespelare: Sigourney Weaver, Caroline Goodall, Bruce Willis, Henry Cavill.
04:55 (05:45)
Special Victims Unit [Repris]
Genes. Holdet kommer ud for en sag, hvor den mistænkte påstår, at det er hans genetik, der får ham til at begå voldtægter. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 13. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå