Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Mom [Repris]
Hot Butter and Toxic Narcissism. Christy fortryder at have flygtet fra gerningsstedet, da hun har ramt en parkeret bil. Bonnies terapeut, Trevor, tilbyder nogle værktøjer til at hjælpe hende med at kommunikere bedre med Adam. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2019.
06:35 
Property Brothers [Repris]
Anna & Peter. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 01/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2015.
07:30 
Property Brothers [Repris]
Gina. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 06/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2015.
08:35 
All Together Now - Danmark [Repris]
Dagen er fuld af chok og overraskelser, når de 100 dommere med Joey i front sætter sig til rette foran den musikalske buffet. Vært Christopher Læssø holder styr på menuen, der består af Adele med et touch af country, hårdslående rock og 80er-pop indpakket i hård eyeliner og glimtende øjenvipper. Og desserten byder på tre forskellige slags usikre sangerinder, garneret med imponerede stemmer og vinderpotentiale. Der er kort sagt noget for enhver smag, når de ni talentfulde sangere kæmper med næb og kløer om de eftertragtede pladser i finalen og semifinalen. 07/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
10:05 
Hr. Peabody & Sherman
Hr. Peabody er erhvervsgeni, opfinder, videnskabsmand, Nobelpris-modtager, gourmet-kok, dobbelt OL-medaljevinder og generelt et geni. der tilfældigvis også er en hundn Ved at bruge sin mest geniale opfindelse, en tidsmaskine, tager HrH. Peabody og hans adopterede søn, Sherman, tilbage i tiden til historiens mest afgørende øjeblikke og mødes med nogle af de største personligheder, der nogensinde har levete Men da Sherman bryder reglerne for tidsrejser, står vores to helte pludselig midt i et kapløb for at få repareret verdenshistorien og redde fremtidene Alt imens HrH Peabody står over for sin største prøvelse til dato - rollen som fara. Producerat år 2014. Medverkande: Iris Mealor Olsen, Karoline Munksnæs, Caspar Phillipson, Lasse Rimmer, Oscar Dietz, Regissör: Rob Minkoff.
12:00 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Säsong 2021. Del 2. Producerat år 2021.
12:35 
Cykel
Giro d'Italia. 2. etape, Stupinigi - Novara. Producerat år 2021.
17:25 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Säsong 2021. Del 2. Producerat år 2021.
18:10 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Panik, overmod og fadæser dominerer hos parrene, som snart har klaret sig gennem halvdelen af flugten. De er konstant på vagt og gør alt, hvad de kan for at undgå at lægge spor. Men chokbølger rammer Katerina og Ophelia, når efterforskerne strammer nettet om dem, og deres udspekulerede planer lider et gevaldigt knæk. Samtidig får savnet til familierne derhjemme Mark og Patrik til at begå fatale fejltrin, mens Philine og Bendtner flygter over hals og hoved i Hornbæk. 08/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
19:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved Randers følger den civile videobil efter to røvere, der kører på motorvejen. Samtidig forsøger vagtcentralen at koordinere Politiets særlige reaktions-patrulje frem til stedet, så de kan foretage en anholdelse af gerningsmændene. På Vestvejen uden for Horsens bliver der kørt med vanvittige hastigheder, men videobilen er på stedet for at fange fartsynderne. I Aarhus bliver to motorcyklister overrasket, da en betjent fra videobilen springer ud og snupper deres nøgler, før de kan køre fra stedet. 05/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2021.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado får et tip om en bilist, der kører, som om han er fuld eller narkopåvirket. Da han får øje på bilen, er det tydeligt, at der er noget galt. Peter får fat på en bil, der ikke må køre på vejene, og Thomas er på udkig efter en gruppe biltyve, der har stjålet både en pickup-truck og en ATV fra samme kvinde. 07/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 11. Producerat år 2020.
21:00 
Over Atlanten
Efter nogle konfliktfyldte dage på sejlskibet over Atlanterhavet får besætningen et tiltrængt pusterum, da vejrkortene endnu engang viser sig skuffende. For tv-værten Felix Smith giver det anledning til at fordybe sig i det sejltekniske under kyndig instruktion af kaptajnen Jesper Bank. Og netop dét får holdet brug for, når jagten på den eftertragtede passatvind begynder. Säsong 3. Del 5.
22:05 
Mordet på massageklinikken [Repris]
Leila Virtanen boede sammen med sin mand, Olli, og deres to børn, Cristo og Jessica, i et eksklusivt kvarter i Malmø i Sverige. Flere gange om ugen tog Leila Virtanen flyvebåden til København for at arbejde som prostitueret på Vesterbro. Jens Møller møder Jari, som var Ollis gode ven, og et ægtepar, som passede Cristo og Jessica, når Leila var på arbejde i København. Et arbejde, som ingen i Sverige – udover Olli – tilsyneladende kendte til. Kan dobbeltlivet have haft noget med drabet at gøre? Og var der andre ting, som omverdenen ikke kendte til?. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
22:45 
Forelsket i en morder [Repris]
For to år siden blev teenageren Cammilla forelsket, da hun fik øjenkontakt med Peter Madsen i Københavns byret under ubådssagen. Siden er det blevet til mange kærlige breve og telefonsamtaler. 19-årige Cammilla besøger Herstedvester i håb om at få et glimt af den mand, hun elsker, for hun vil hellere være derinde. Psykiater Henrik Day Poulsen udtaler i første udsendelse: "Jeg tror ikke, der er nogen i Danmark, der ved hvor mange, også piger under 18, der har brevkorrespondancer med alle mulige mænd i vores fængsler, som er dømt for ganske alvorlige forbrydelser. Og som holder dem fanget i et eller andet svært sygt psykologisk spil". 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2020.
23:20 
Forelsket i en morder [Repris]
”Åh, var du bare kommet før, jeg fik lavet katastrofen i 2017. Du er så dejlig”, skriver Peter Madsen til Cammilla. Kort tid efter ringer han fra fængslet via en indsmuglet mobiltelefon, selvom Cammilla er under 18 år og ikke har teleerklæring. Da Cammilla står frem i BT med sine følelser for Ubåds-Madsen, begynder Peter Lundin nu også at ringe til hende. ”Denne type drabsmænd er hensynsløse. De har en opfattelse af, at der er ingen som dem på denne jord. De er manipulerende.”, fortæller tidl. PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2020.
23:50 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
Et stort cruiseskibe er lagt til i Københavns havn og da der er mange, der skal rejse hjem fra Københavns Lufthavn på samme tid, er en paniksituation under opsejling ved paskontrollen. Søren og Martin fra Brand og Redning må rykke ud til et fly, da en passager ombord har fået et ildebefindende. En bil er kørt ind i et hegn ind til Lufthavnens sikrede område og Security må bevogte ulykkesstedet. Og endelig må Charlotte og David skynde sig til terminal 2, da operationscenteret har spottet en stærk beruset kvinde, der ikke har en gyldig grund til at opholde sig i lufthavnen. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
00:55 
Special Victims Unit [Repris]
Chat room. Da en teenager meddeler, at hun er blevet voldtaget af en, hun har mødt online, fører det efterforskerne ind i en større sag om børneporno. 09/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1998.
02:05 
A Walk in the Woods
Den aldrende rejseskribent Bill Bryson beslutter sig for at vandre Appalachian Trail. Med som ledsager har han sin tidligere makker fra high school, Stephen Katz, som han ellers har undgået i en årrække – men han er den eneste, der er villig til at tage med på turen. Problemet er, at de to har meget forskellige definitioner af ordet ’eventyr’. Men det er når de skubber sig selv ud til kanten, at det rigtig sjove begynder. Producerat år 2015. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: Mary Steenburgen, R. Keith Harris, Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson.
04:20 
Special Victims Unit
Spellbound. Holdet efterforsker en sag, hvor en spiritual healer bliver anklaget for at bruge hypnose til at misbruge sin klient seksuelt. Säsong 18. Del 18. Producerat år 2016.
05:25 (05:45)
House Hunters [Repris]
New Parents Want a Big Backyard in Jersey. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 113. Del 4. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå