Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters [Repris]
Couple Wants a Historic Brownstone in Brooklyn. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 01/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 112. Del 9. Producerat år 2016.
06:35 
Property Brothers [Repris]
Gabby & Jim. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 04/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2015.
07:20 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 4. Producerat år 2018.
08:25 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 08/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 5. Producerat år 2018.
09:25 
Scorpion [Repris]
Something Burrowed, Something Blew. Holdet er i et kapløb med tiden, da et job ender katastrofalt og de skal forsøge at få Happy og Toby tilbage til brylluppet i tide. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2016.
10:25 
Scorpion [Repris]
Maroon 8. Holdets fly styrter ned på en øde ø og piloten, Scotty, kommer slemt til skade. De må gøre alt, hvad de kan for at redde ham og på samme tid forsøge at finde en måde, hvorpå de kan komme væk fra øen. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 24. Producerat år 2016.
11:25 
Special Victims Unit [Repris]
Solitary. Stabler bliver angrebet af en mand, han for 19 år siden var med til at fængsle. Da gerningsmanden risikerer at blive anklaget for mordforsøg, påstår han, at det var ham, der var offeret. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 3.
12:25 
Special Victims Unit [Repris]
Hammered. En alkoholiker, der for en stund faldt tilbage i sit misbrug, er mistænkt for en brutal voldtægt og mordet på en læge. Hans advokat fremhæver, at alkoholisme er en sygdom, men det er ikke alle, der er lige enige i den påstand. ,. Säsong 11. Del 4.
13:25 
All Together Now - Danmark [Repris]
Kampen om en plads i finalen er actionpacked og højspændt til sidste tone, når aftenens deltagere skal bevise deres værd foran holdkaptajn Joey og de 100 dommere. 51-årige Liv har licens til at dræbe - dog kun med sin stemme - og blæser både vært Christopher Læssø og hele dommerpanelet omkuld med en James Bond-klassiker. Coolness er kodeordet for Sebastian fra Skælskør, der ankommer med sæsonens mest afslappede attitude og synger reggae, mens Kenneth er mere shaky og slås ihærdigt med at leve op til selveste Elvis Presley. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder Christina på en hyldest til sine afdøde forældre med Queens "The show must go on". 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
14:45 
All Together Now - Danmark
Dagen er fuld af chok og overraskelser, når de 100 dommere med Joey i front sætter sig til rette foran den musikalske buffet. Vært Christopher Læssø holder styr på menuen, der består af Adele med et touch af country, hårdslående rock og 80er-pop indpakket i hård eyeliner og glimtende øjenvipper. Og desserten byder på tre forskellige slags usikre sangerinder, garneret med imponerede stemmer og vinderpotentiale. Der er kort sagt noget for enhver smag, når de ni talentfulde sangere kæmper med næb og kløer om de eftertragtede pladser i finalen og semifinalen. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
16:00 
Over Atlanten [Repris]
Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget . 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
17:10 
Over Atlanten [Repris]
Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
18:10 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
'Lufthavnens Beredskab' er atter på farten, for at holde Københavns Lufthavn sikker. Charlotte og David fra Security forsøger at hjælpe en meget beruset mand, der er blevet afvist fra sit fly mod Wien. Men da manden begynder at tage fat i Charlotte, ser de ingen anden udvej end at tage fat i ham og tilkalde politiet. Stig og Mikkel fra Brand og Redning bliver kaldt ud til en norsk kvinde og da hun har været besvimet og ukontaktbar, bliver en ambulance tilkaldt ude fra. Og så bliver Claus og Michael fra Security kaldt ud til en polsk mand, der har overnattet på lufthavnens område. Og det er ikke første gang at Security møder netop denne mand. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
19:00 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
På overvågningskameraerne spotter operationscentret en italiensk kvinde, der pludselig falder om. Kvinden taler kun italiensk, så da Brand og Redning og Security kommer frem, må de få assistance fra en italiensktalende kollega fra det centrale sikkerhedstjek. I bagageafdelingen er en medarbejders fod kommet i klemme under en transportvogn, så Stig og Mikkel fra Brand må tilse kollegaen. En brandalarm er gået på et toilet, og Brand og Redning rykker ud i fuldt udstyr. Og så må Brian og Lasse fra Security skynde sig ud til en gate, hvor en afvist amerikansk passager udviser truende adfærd. 28/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado får et tip om en bilist, der kører, som om han er fuld eller narkopåvirket. Da han får øje på bilen, er det tydeligt, at der er noget galt. Peter får fat på en bil, der ikke må køre på vejene, og Thomas er på udkig efter en gruppe biltyve, der har stjålet både en pickup-truck og en ATV fra samme kvinde. 05/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 11. Producerat år 2020.
21:00 
Bad Neighbours
De nybagte forældre Mac og Kelly vinker farvel til det vilde ungdomsliv og flytter ind i et hyggeligt hus i forstæderne. Men den rene idyl begynder snart at krakelere, da en flok unge studerende flytter ind i det tomme nabohus, hvor de holder den ene storslåede fest efter den anden. Mac og Kelly forsøger at vende det døve øre til, men de vilde udskejelser begynder snart at gå dem på nerverne. Og så er der dømt nabokrig, hvor alle kneb gælder!. Producerat år 2014. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Lisa Kudrow, Ike Barinholtz, Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne.
23:15 
Beirut
Året er 1972, og Mason Skiles er en amerikansk diplomat i Beirut, som bor med sin libanesiske kone, Nadia. De har for nylig taget en 13-årig palæstinensisk dreng til sig, Karim, som tilsyneladende ikke har nogen familie. Men under en fest bliver Skiles konfronteret af en ven fra CIA, som mener, at Karims bror har forbindelse til massakren i München. Det, der sker den aften, forandrer Skiles’ og flere af gæsternes liv for evigt. Producerat år 2018. Regissör: Brad Anderson, Skådespelare: Mark Pellegrino, Dean Norris, Leïla Behkti, Rosamund Pike, Jon Hamm.
01:40 
Special Victims Unit [Repris]
Contact. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 07/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1998.
02:40 
Special Victims Unit [Repris]
Nocturne. Efterforskerne kommer på sporet af en klaverlærer, der har misbrugt sine elever og finder en række af optagelser med den unge dreng, Evan. I håbet om at få ham til at vidne, finder de frem til ham, men det viser sig dog, at han er langt mere skadet end de første havde troet. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 21. Producerat år 1998.
03:45 
Special Victims Unit [Repris]
Know It All. En mistænkt i en sag om voldtægt og mord truer med at afsløre nogle store hemmeligheder om efterforskerne, medmindre de dropper anklagerne. 07/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 15. Producerat år 2016.
04:45 
Special Victims Unit
The Newsroom. Benson og Barba må bede deres vidner om en stor tjeneste, da en nyhedsvært anklager sin chef for voldtægt under en udsendelse. Säsong 18. Del 16. Producerat år 2016.
05:35 (06:00)
House Hunters [Repris]
Newlyweds Look for New Life in Detroit Rock City. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 113. Del 2. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå