Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Closet Space and Kids in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 5.
06:30 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 15/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2014.
07:15 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 3. Producerat år 2015.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 10/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 4. Producerat år 2015.
09:10 
Scorpion [Repris]
Mother Load. Paiges mor ringer efter Team Scorpion, da hun tilfældigvis opdager en glemt atomreaktor, der er på randen til at sprænge i luften. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2016.
10:10 
Scorpion [Repris]
This is the Pits. Team Scorpion må sætte sig for at redde en kvinde, der er fanget i en grav, før hun løber tør for ilt. 12/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2016.
11:10 
Special Victims Unit [Repris]
Wildlife. Da en eksotisk fugl bliver fundet død i en taske, der tilhører en kvinde, som er blevet offer for et brutalt drab, tyder alt på, at en smuglerbande med speciale i vilde dyr er på spil. Stablers allerede anstrengte ægteskab risikerer at kollapse, da han beslutter at gå undercover for at afsløre banden. Stabler havner i livsfare, da Olivia kommer til at afsløre hans sande identitet. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 7.
12:05 
Special Victims Unit
Persona. Hele Benson og Stablers indsats for at afsløre sandheden bag en falsk voldtægtsanklage risikerer at gå i vasken, da offeret trækker sin forklaring tilbage. Olivias forsøg på at beskytte kvinden afslører en dybereliggende og mere hjerteskærende hemmelighed, som får dommer Donnelly til at fatte personlig interesse for sagen. Säsong 10. Del 8.
13:05 
5. Gear [Repris]
Glæd dig til endnu en omgang 5. Gear, hvor vi denne gang både skal spille fodbold og køre i karrusel. To ræs og to vilde stunts venter de modige kørere, der denne gang består af cykelguderne Jesper Skibby og Brian Holm, der sammen kæmper om vejen til semifinalerne imod erfarne kørere. Det gælder bl.a. DJ'en Martin Jensen, som har teamet op med svømmeren Sarah Bro, og ikke mindst vinderen af 1. sæson, nemlig Bubber, der sammen med Rasmus Brohave har øjnene stift rettet mod en af de to semifinalepladser. Men måske bliver de overhalet indenom af radioværterne Sara Bro og Maria Jencel?. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2020.
14:35 
5. Gear [Repris]
Det er blevet tid til endnu en indledende runde af 5. Gear, hvor fire kendte par skal kæmpe om en plads i en af de to semifinaler. Denne gang er det blevet de unge mod de gamle, når sangerne Skinz og Bro sammen med influencerne Ditte Julie og Carla Mickelborg skal køre mod de rutinerede fodboldherrer John Faxe Jensen og Frank Pingel. Sidste par er brødrene Anders og Peter Lund Madsen, som har lagt en snedig strategi for at køre sig helt frem til finalen. Og så kan I godt glæde jer til det nye stunt ’Blind vinkel’ og en omgang bil-fodbold. 22/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2020.
16:05 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Sergent Petersen har indtaget Amalienborg på sin første vagt som sergent. Det er ham, der har ansvaret for sikkerheden. Han er kun lige landet på Amalienborg, da der går en alarm på slottet. Premierløjtnant Kristensen skal udsendes til Afghanistan, og inden missionen skal han lære at yde førstehjælp, mens han er under angreb. Men den sværeste forberedelse bliver at skrive et afskedsbrev til familien i tilfælde af, at han ikke vender hjem til Danmark. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2020.
17:10 
Stjerner i trøjen [Repris]
12 kendte deltagere indruller sig i Oberst Dar Salims kompagni. De får frataget deres navn og personlige ejendele, og får udleveret identiske uniformer, og herefter tildelt et nummer. Da de første gang ser Frennenæs Kaserne, hvor de skal bo tæt sammen, får de sig noget af et granatchok. Ensretningen er begyndt. Nu er det alvor. For hurtigt finder de ud af, at her er der ingen kære mor – kun strikse befalingsmænd. Den militære eksercits skal læres, og de bliver testet på kondition og styrke. Og selv om et spirende sammenhold kommer til syne, er den nye militære virkelighed ikke let for alle. 08/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
18:10 
Indsatslederne [Repris]
I Silkeborg er et bandeopgør i gang. En bil er kørt ind i to personer, og de første betjente på stedet melder, at flere er kommet til skade. Rasmus er indsatsleder og skal finde ud af hvem der er ofre, og hvem der er gerningsmænd. For alle lyver om, hvem de er. Indsatsleder fra brand, Ronni, kommer ud til en brand i et skur og flammerne slikker nu op af huset. Ejerne står og ser til, mens Ronni dirigerer seks brandfolk rundt for at redde huset. En patient har akut brug for en blodtransfusion, så indsatsleder og akutlæge, Michael, møder en ambulance med patienten på vejen for at hjælpe ham så hurtigt som muligt. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
19:05 
Indsatslederne [Repris]
Kent har ansvaret ved de større ulykker i Midt- og Vestjylland, da der først er gasudslip i Ikast og derefter i Silkeborg. To opgaver, som viser sig at blive usædvanligt svære at løse. En lørdag aften stikker en voldsmand af fra et værtshus, hvor han har overfaldet en person. Henrik samler seks betjente og to politihunde til at søge efter manden, og Henrik kommer selv ud at løbe efter gerningsmanden. En mild oktobermorgen melder flere bilister i Kolding pludselig om glatte veje, hvor biler støder sammen. Ronni er Indsatsleder fra brand og skal først forhindre, at folk kører galt, og bagefter finde ud af, hvorfor byens gader er spejlglatte. 27/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
20:00 
Over Atlanten [Repris]
Atlanterhavet viser ingen nåde, og den nye besætning - bestående af Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya, Sarah Bro, Johannes Nymark, Felix Smith og Ditte Julie Jensen - mærker for første gang bølgernes magt på deres færd mod at krydse Atlanten i en sejlbåd. De hårde nattevagter og bådens mange, opslidende pligter kræver for alvor, at de kendte finder deres sejlerben. Og for Lars Løkke Rasmussen rammer en ny virkelighed, hvor han ikke har styringen og pludselig skal adlyde kommando. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2020.
21:00 
A Private War
I en verden, hvor journalistik er under angreb, er Marie Colvin en af de mest berømte krigskorrespondenter i vores tid. Colvin er en fuldstændig frygtløs og oprørsk sjæl, der tager til frontlinjer over hele kloden for at give stemme til de stemmeløse. Men med tiden begynder hendes personlige liv at blive præget, da det traume, hun har været vidne til tidligere i sin karriere, tydeligt har mærket hende. Alligevel tager hun - sammen med krigsfotografen Paul Conroy - mod den farlige opgave i sit liv, da hun har en mission om at vise de sande krigsomkostninger i den belejrede, syriske by Homs. Producerat år 2018. Regissör: Matthew Heineman, Skådespelare: Tom Hollander, Faye Marsay, Alexandra Moen, Rosamund Pike.
23:25 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Jagten sættes ind. Otte kendte danskere kaster sig ud i en vanvittig flugt i 10 dage - eftersøgt og jagtet af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere i den vildeste omgang ’politi og røvere’. Med en gps-sender lænket til deres ben starter flugten i det øjeblik, de stiger af luksusyachten i Københavns Havn. Derefter er de jaget vildt overalt i Danmark. Har Philine og Bendtner en plan? Hvem kan de stole på? Og hvad ville du gøre, hvis du var på flugt?. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
00:30 
Criminal Minds [Repris]
Miasma. New Orleans P.D. opdager en massegrav i en hærværksramt krypt på en kirkegård og tilkalder BAU-holdet. 27/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 14. Producerat år 2017.
01:30 
Special Victims Unit [Repris]
Misleader. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1998.
02:35 
Special Victims Unit [Repris]
Contact. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1998.
03:35 
CSI: NY [Repris]
Outside man. Detektiverne arbejdet på to sager. Den ene involverer flere drab på en restaurant. Den anden starter ud med fundet af et amptureret ben. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
04:40 
CSI: NY
Officer blue. En politibetjent bliver skudt midt i Central Park og dør med det samme. Desværre ender kuglen, der er et vigtigt bevis, dybt begravet i betjentens elskede hest, Blue. Hvis kuglen skal fjernes, vil det mulgivis koste Blue livet. Säsong 1. Del 9.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Creative in San Miguel de Allende. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 13/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå