Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2014.
06:45 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 13/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2014.
07:35 
Sol for millioner [Repris]
Per og Jacob vil sælge en lækker ferielejlighed til influenceren Simone Tajmer, som bliver meget chokeret, da hendes forlovede skriver under på en købsaftale uden at informere hende om det. Martin forsøger at sælge en kæmpevilla til over 50 millioner kroner, men kunden synes, at villaen har alt for mange værelser og ikke er hyggelig nok. Tine spiller golf med US Open-vinderen Michael Campbell og bliver forsinket til årets vigtigste forretningsfrokost, fordi hendes kunstige øjenvipper driller. 13/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
08:25 
Studie 5 [Repris]
I sæsonafslutningen af Studie 5 bliver Jacob Haugaard for alvor rundtosset, når han, til stor morskab for sine to holdkammerater Jonas Schmidt og Rasmus Nøhr, kaster sig ud i den snurrende stol. Overfor sidder et stærkt pigehold bestående af Stephania Potalivo, sangerinde Lucy Love og skuespillerinde Julie Agnete Vang. Glæd dig til at opleve en anderledes version af Michael Jacksons Beat It fremført af et ømt herrehold og skønsang fra Rasmus Nøhr og Lucy Love. Gæt og grin med i Studie 5. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
09:25 
Studie 5 [Repris]
Komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Casper Crump indtager i den grad Studie 5, når de sætter festen i gang i en grad, du ikke har set før. Jonas og drengene danser, synger og improviserer imod Stephania Potalivos hold med tv-vært Ibi Makienok og YouTuber Julia Sofia. I Duetten fra helvede viser Julia og Casper et sang-repertoire, som ingen andre. I Videospoofen optræder pigerne med Whams 80er hit ”Wake Me Up Before You Go Go”. Drengene kaster al deres kærlighed i Disney-klassikeren Frost, når de giver den som Anna, Elsa og Olaf i ”Let It Go”. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
10:35 
5. Gear [Repris]
5. Gear er tilbage med en ny og hæsblæsende sæson!. Til at guide os igennem sæsonen har Jacob Riising denne gang fået selskab af ’Top Gear’-vært, Jesper Carlsen. Sammen vil de igennem otte programmer kaste nogle af landets mest kendte personligheder ud i vanvittige stunts og vilde ræs i håbet om at kunne løfte den eftertragtede 5. Gear-pokal. I aften kan du møde de forsvarende mestre, Thomas Gravesen og Lars Jacobsen, der skal kæmpe mod Youtuberne Lakserytteren og Lou Living. Om det lykkes, eller om det bliver skuespiller-duoen Anna Stokholm og kæresten Simon Stenspil, eller Thomas Skov og Uffe Holm, der løber med de eftertragtede semifinale-billetter - det kan du se, når vi endnu engang blænder op for Danmarks vildeste ræs. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2020.
11:50 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
På Garderkasernen står sergent Petersen og sergent Rosborg klar til at modtage 400 grønne rekrutter i Den Kongelige Livgarde. De to unge sergenter skal sætte sig i respekt fra første dag, men de hårde strabadser vil for nogle udløse et rekrutchok. På Frederiksberg Slot bliver en af Livgardens kommende officerer udnævnt. Premierløjtnant Kristensen er en af de bedste på sin årgang, og i dag står han står over for sit første møde med Dronningen. 12/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2020.
12:55 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Oversergent Müller var den eneste pige til hendes session, der var høj nok til at komme i Livgarden. I dag er hun 24 år, oversergent, og står med ansvaret for den første feltøvelse for Livgardens nyeste rekrutter. På Amalienborg trækker sergent Burgaard i den røde gallauniform for at tage imod fem nye ambassadører. Og når Dronningen er til stede, er der ekstra pres på den unge sergent, der skal have styr på de mange ekstra gardere. 13/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
13:55 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
På Amalienborg står sergent Haug overfor sit livs vagt. Han skal stå med Livgardens fane under Dronningens nytårstale, hvor mere end to millioner danskere ser med. Men tingene går ikke som planlagt, og pludselig er der en af garderne, der skal have hjælp ude på slotspladsen. I Høvelte er den 21-årige sekondløjtnant Ølgaard på øvelse med sin deling. Han bliver udfordret af sin kaptajn, da de pludselig bliver beskudt, og den unge delingsfører skal lede dem ud af ildkampen. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
15:00 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Sergent Rosborg og sergent Petersen skal ud på den berygtede REX-tur med deres rekrutter. Dem, de får igennem, kan kalde sig for gardere ved Den Kongelige Livgarde på den anden side. Forude venter fire dage uden mad eller søvn. Og mens store dele af Danmark har tømmermænd, tager Livgardens ældste major sin røde gallauniform på for sidste gang. Han skal til nytårstaffel hos Dronningen, og viser de traditioner, der finder sted i officerernes vagtstue på Amalienborg. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2020.
16:00 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Sergenterne Rosborg og Petersen står over for Livgardens ultimative forhindringsbane. Får de deres rekrutter igennem den hårde REX-bane bliver de udnævnt til gardere. Gruppen er kun lige begyndt, da en af rekrutterne knækker sammen af udmattelse. Premierløjtnant Kristensen skal på et vagtkursus, der skal lære ham om Livgardens krav til officererne. Han bliver både udfordret i fanemarch, alarmberedskab og hvordan man opfører sig til en middag med Dronningen. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
17:10 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Jagten sættes ind. Otte kendte danskere kaster sig ud i en vanvittig flugt i 10 dage - eftersøgt og jagtet af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere i den vildeste omgang ’politi og røvere’. Med en gps-sender lænket til deres ben starter flugten i det øjeblik, de stiger af luksusyachten i Københavns Havn. Derefter er de jaget vildt overalt i Danmark. Har Philine og Bendtner en plan? Hvem kan de stole på? Og hvad ville du gøre, hvis du var på flugt?. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
18:15 
Over Atlanten [Repris]
Seks kendte danskere er klar til at forlade fastlandet og sejle ud på den 6000 kilometer lange tur over Atlanterhavet fra Lanzarote til Aruba. Med sig har de OL-gulvinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp, som skal sørge for, at alle kommer sikkert over Atlanten. Båden er fyldt med tårnhøje forventninger, men når først rebene slipper kajen, er der ingen vej tilbage. Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og resten af gruppen får snart øjnene op for det eventyr, de har begivet sig ud på. 12/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2020.
19:05 
Trolls
Dybt inde i skoven lever de farverige og sprudlende Trolls. De fører en harmonisk tilværelse i den fred og idyl, som har hersket lige siden, at kongetrolden Peppy reddede dem fra de ondsindede borker. Peppy sidder imidlertid ikke længere på tronen, men det gør hans livsglade datter Poppy, og da borkerne en dag vender tilbage, er det hendes ansvar at sikre troldenes overlevelse. Hun indser snart, at hun er nødt til at alliere sig med den negative og vrisne Kvist, og det bliver starten på en lang og farefuld rejse til borkerns land, hvor Poppys normalt perfekte humør bliver sat alvorligt på prøve!. Producerat år 2016. Medverkande: Christopher Lund Nissen, Stine Bramsen, Jonas Schmidt, Sara Ekander Poulsen, Regissör: Mike Mitchell, Skådespelare: Christopher Mintz-Plasse, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Justin Timberlake.
21:00 
Clash of the Titans
Perseus er søn af guden Zeus, men han har altid levet anonymt blandt mennesker uden nogen viden om sin guddommelige herkomst. Under krigen mellem guderne mister Perseus en dag sine forældre, og han sværger hævn over den nederdrægtige Hades, der stod bag mordene, og som nu pønser på at tilrane sig magten over hele verden. Undervejs på sin desperate rejse mod Underverdenen og det endelige opgør med Hades, opdager Perseus efterhånden sin egen styrke og indser, at han rent faktisk godt kan hamle op med selv de mest magtfulde af guderne!. Regissör: Louis Leterrier, Skådespelare: Ralph Fiennes, Jason Flemyng, Mads Mikkelsen, Sam Worthington, Liam Neeson.
23:10 
I Am Wrath
Tidligere specialagent Stanley Hill bliver vidne til sin kones død, da bandemedlemmer overfalder hende i forbindelse med et røveri. Hill går til politiet med sagen, men de nægter blankt at hjælpe ham, og han beslutter sig for at tage loven i egen hånd og selv straffe gerningsmændende. Hill får hjælp af en tidligere agentkollega, og sammen opdager de en omfattende sammensværgelse, som trækker tråde hele vejen til toppen af politiet og regeringen. Og Hill vil have hævn over dem alle!. Producerat år 2016. Regissör: Chuck Russell, Skådespelare: Rebecca De Mornay, Christopher Meloni, John Travolta.
01:10 
Special Victims Unit [Repris]
Russian love poem. Benson og Stabler efterforsker mordet af multimillionæren Andrew Harlin. De starter med Harlins lange liste af både mandlige og kvindelige elskere og fortsætter med et par russiske ekskortpiger, der komplicerer sagen yderligere. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 1998.
02:15 
Special Victims Unit [Repris]
The third guy. En ældre kvinde findes død i hendes lejlighed og det gøres klart, at hun var offer for et seksuelt overfald og røveri. Detekertiverne opsporer hurtigt to unge men, der menes at være de ansvarlige. Men da der dukker nye beviser op, må efterforskerne dykke længere ned i sagen. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 16. Producerat år 1998.
03:20 
CSI: Miami [Repris]
Divorce party. En kvinde afholder en stor fest for at fejre, at hun er blevet skilt, men festlighederne bliver brutalt afsluttet, da liget af hendes eksmand ryger gennem en pavillon. Efterforskningen afslører, at offeret førte et dobbeltliv med to familier. Horatio skaffer Kyle et job som assistent i laboratoriet for at lære ham ansvarlighed. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
04:20 
CSI: Miami [Repris]
Spring breakdown. Horatios team får nok at se til, da de i skoleferien står med tre mordsager. Sagerne viser sig dog at have forbindelse til hinanden, da ofrene viser sig at være tre urostiftere, der gik på samme skole, hvor de året tidligere alle tre var involveret i en ondsindet episode. 17/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2010.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
A Parisian Place for Mother and Daughter. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå