Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom
Audrey Hepburn and a Jalepeño Pepper. Christy forsøger at lave nogle ændringer i Adams bar, mens han og Bonnie er væk på deres bryllupsrejse. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2019.
06:25 
Mom [Repris]
Pop Pop and a Puma. Christy og Adam clasher over en hændelse i baren og efterlader Bonnie i en svær situation. Jills nye kæreste, Andy, har problemer med at finde en måde at imponere hende på. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2019.
06:45 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 10/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2014.
07:35 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 06/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2014.
08:25 
Over Atlanten [Repris]
Den kendte besætning på sejlskibet Challenger 93 er på opløbsstrækningen til slutdestinationen i Caribien. Den lange tur har sat sine tydelige spor hos besætningen, og der skal en opsang til fra kaptajn Jesper Bank, hvis sejlbåden ikke skal gå i total opløsning. Men da der samtidig bliver introduceret et nyt vagtskema, er det ikke alle besætningsmedlemmerne, der går til opgaverne med lige stor velvilje. 09/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
09:25 
Baby Mama
Kate Holbrook er en succesfuld 37-årig forretningskvinde, der altid har sat sin karriere før sit privatliv. Men på det seneste er hendes biologiske ur begyndt at tikke højere og højere, og hun beslutter derfor, at det er på tide at få et barn. Det er dog lettere sagt end gjort, da Kate finder ud af, at hendes chancer for at blive gravid er så godt som umulige. Men så kan man jo heldigvis bare få sig en rugemor fra de lidt lavere trin på rangstien. Regissör: Michael McCullers, Skådespelare: Sigourney Weaver, Greg Kinnear, Amy Poehler, Tina Fey.
11:40 
Turbo
Sneglen Turbo drømmer om at blive verdens bedste racerkører, og hans besættelse af fart har gjort ham til en outsider i det langsomme og forsigtige sneglesamfund. Men da et uheld gør ham rasende hurtig, begiver den nye, toptunede Turbo sig ud på en rejse for at vinde det ultimative racerløb og samtidig slå sine idoler. På rejsen får han følgeskab af et dedikeret hold af racersnegle - en broget flok af gadesmarte, storbandende vovehalse med cool snegleskaller, der ligner små racerbiler. Producerat år 2013. Medverkande: Per Pallesen, Kasper Leisner, Mathias Klenske, Simon Stenspil, Malene Tabart, Mads Knarreborg, Benjamin Hasselflug, Søren Ulrichs, Regissör: David Soren.
13:45 
Love Happens
Enkemanden Burke har skrevet en bog om at håndtere tab, efter at han har mistet sin kone i en trafikulykke. Bogen, der ender som bestseller, har gjort ham til omrejsende selvhjælpsguru. Men trods succesen, er tingene ikke helt, som de burde være. Burke drikker i smug, han er panisk angst for at køre i elevator, har humørsvingninger, og så føler han sig ensom. På sin tur rundt i landet kommer han til Seattle. På hotellet støder han den lokale blomsterhandler, Eloise, som lige har gjort det forbi med sin kæreste. Burke overtaler hende til at gå ud med ham. Mens han langsomt begynder at falde for Eloise, går det op for ham, at han absolut ikke har fået bearbejdet sin hustrus tragiske død. Producerat år 2009. Medverkande: Judy Greer, Regissör: Brandon Camp, Skådespelare: Dan Fogler, Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.
16:00 
Strøgvagterne [Repris]
En stærkt oprevet mand kontakter strøgvagterne, da han har mistet sin søn i en butik og ikke ved, hvad han skal stille op. Men da personalet i butikken tjekker overvågningen, tegner der sig pludselig et noget andet billede af, hvad der er sket. På Hovedbanegården er en kvinde blevet grebet i tyveri. Og mens hun sammen med Onur venter på at politiet skal komme, forværres hendes sundhedstilstand dramatisk. 06/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2019.
17:10 
Indsatslederne [Repris]
Indsatsledere fra politi og brand og en akutlæge bliver alle sendt til en alvorlig trafikulykke i Hillerød. Deres samarbejde på stedet kan være forskellen mellem liv og død. En personbil og et bjergningskøretøj fra Falck er kørt frontalt ind i hinanden med høj fart. En brand i en garage i Kolding er ved at sprede sig til et parcelhus, så indsatslederen fra brand dirigerer brandfolkene i en kamp mod usynlige flammer. En højgravid kvinde er væltet på cykel, så akutlægen Michael haster dertil for at hjælpe både kvinden og hendes ufødte barn. Når ambulance og lægebil mødes, udgør de tilsammen en intensivafdeling på hjul. 09/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
18:15 
Stjerner i trøjen [Repris]
Fire kompagnisoldater er tilbage. De bliver sendt ud på en sidste, men stor mission: Operation Mona. Separatistbevægelsen De Røgede Ål har stjålet vigtigt krigsmateriel, der skal tilbageerobres. For at snige sig ubemærket ind på fjenden, skal kompagnisoldaterne luftlandsættes med faldskærm. Men De Røgede Ål ligger på lur, og soldaterne står pludselig midt i en gidseltagning. De skal undslippe fjendtligt territorie og finde vej til obersten og kaptajnen. Den kompagnisoldat, der kommer først, vinder ’Stjerner i trøjen’. 10/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10.
19:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Der udspiller sig voldsomme scener, når en grå Peugeot forsøger at slippe væk fra politiet i udkanten af København. Da der pludselig er en civil bil, der blander sig, udvikler jagten sig meget dramatisk. På Holbækmotorvejen er en Hyundai få centimeter fra at forårsage en alvorlig trafikulykke. Syd for Herning stopper en hurtig motorcykel ikke, da han får besked på det, og så kører to bilister i Nordjylland meget hurtigt - men politiets civile videobil er lige i hælene på dem. 07/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2020.
20:00 
Politijagt [Repris]
Peter narkotester en mand, der siger, at han har gjort op med sin fortid. I USA tager Thomas fat i en mistænkelig mand, der tilsyneladende sover i sin bil på en legeplads, og så møder Vlado en bilist, der er stensikker på, at han kender færdselsreglerne bedre end politiet. 09/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 7.
21:00 
Over Atlanten
Seks kendte danskere er klar til at forlade fastlandet og sejle ud på den 6000 kilometer lange tur over Atlanterhavet fra Lanzarote til Aruba. Med sig har de OL-gulvinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp, som skal sørge for, at alle kommer sikkert over Atlanten. Båden er fyldt med tårnhøje forventninger, men når først rebene slipper kajen, er der ingen vej tilbage. Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og resten af gruppen får snart øjnene op for det eventyr, de har begivet sig ud på. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2020.
22:05 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
En forårsaften i 2006 opstår et stort slagsmål på Vinbaren i indre København. Den 33-årige tidligere professionelle bokser, Tue Bjørn Thomsen, bliver stukket med en kniv og dør af sine kvæstelser. Ingen har tilsyneladende set selve drabet, og politiet oplever samtidig, at flere vidner trækker deres forklaringer tilbage, da de er bange for hævnaktioner. 08/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2020.
23:10 
Hovedmistænkt: Madeleine McCann-sagen [Repris]
Tyskeren Christian B. er udråbt som hovedmistænkt for drabet på den britiske pige Madeleine McCann. Sagen har, siden hun forsvandt sporløst fra en ferie i Portugal i 2007, været henlagt som uopklaret. Men hvem er denne nye mistænkte?. Det viser sig, at han, kort tid inden Madeleine forsvinder, har blæret sig med, at hans camper er stor nok til at smugle et barn. 08/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
00:15 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En mand besvimer ved det centrale security check, og Brand og Redning må skynde sig frem for at yde assistance. Security bliver flere gange tilkaldt til en mand, som skal smides ud af lufthavnen. I en japansk familie er bedstemoren faldet om, og Security gør alt, hvad de kan, for at hjælpe den ældre dame og resten af familien. I et fly, der er ved at lande, har en passager fået et hjerteanfald, så Brand og Redning står klar til at yde førstehjælp - men pludselig får selvsamme fly tekniske problemer, og så bliver hele lufthavnens beredskab sat i aktion. 10/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
01:15 
Special Victims Unit [Repris]
Misleader. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1998.
02:20 
Special Victims Unit [Repris]
Chat room. Da en teenager meddeler, at hun er blevet voldtaget af en, hun har mødt online, fører det efterforskerne ind i en større sag om børneporno. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1998.
03:25 
CSI: Miami [Repris]
All in. Calleighs kidnappere bruger hende i et forsøg på at slippe fra et skyderi, hvor de var skyld i at en person døde. Hun opdager dog, at det ikke var skuddet, der dræbte ofret. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2007.
04:25 
CSI: Miami [Repris]
To kill a predator. Holdet mistænker, at der en selvtægtmand på spil, da to mordofre viser sig at være pædofile, der blev afsløret i en udsendelse på Tv. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2007.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Blissed Out in Whanganui, New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå