Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Hard Work Pays Off. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 7.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Cori & Soroosh. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 25. Producerat år 2012.
07:15 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 5. Producerat år 2011.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 6. Producerat år 2011.
09:20 
Scorpion [Repris]
Extinction. Team Scorpion er nødt til at samarbejde med deres gamle ærkefjende, Mark Collins, i et forsøg på redde menneskeheden fra udslettelse. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2017.
10:10 
Scorpion
More Extinction. Holdet arbejder videre med deres fjende i et forsøg på at undgå en katastrofe, der vil udslette hele menneskeheden. Cabe tager en hurtig beslutning, der måske vil ødelægge hans karriere. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2017.
11:10 
Special Victims Unit [Repris]
Cage. Da enhedens efterforskere finder to skræmte, mindreårige børn lænket i en varevogn, kommer de på sporet af en kvinde, der driver en lyssky, privat adoptionscentral. Dani Beck, som igen er blevet stærkt personligt involveret i sagen, træffer en svær beslutning vedrørende hendes fremtid i enheden for særlige ofre. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 8.
12:10 
Special Victims Unit
Choreopgraphed. Stabler, som har fået Benson tilbage som partner, efterforsker sagen om kvinden Danielle Masoner, der er fundet død i Central Park. Under efterforskningen afslører Benson og Stabler, at Danielles mand, Wesley Masoner, har en affære med en fælles veninde af parret. Wesley bliver nu den hovedmistænkte i sagen, men mistanken retter sig snart mod den anden kvindes ægtemand. Säsong 8. Del 9.
13:05 
5. Gear [Repris]
Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale!. Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
14:35 
5. Gear [Repris]
Så er det allersidste chance, hvis man skal sikre sig en plads i den store ’5. Gear’ finale!. 5 modige par tropper op til den sidste semifinale, hvor vores værter Jacob Riising og Casper Elgaard i den grad har lagt op til et hæsblæsende ræs. Der kæmpes med næb og kløer om pladsen, når deltagerne hamrer speederen helt i bund med blikket fast rettet mod finalen og det eftertragtede trofæ. 31/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The lunar excitation. Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på et dating-site. Efter at have set sin nye flotte, men lidt nørdede kæreste sammen med sine venner, står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne være kæreste med uintelligente sportsfolk. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2009.
16:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The robotic manipulation. Howard anvender en robot-arm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2010.
17:05 
The Big Bang Theory
The cruciferous vegetable amplification. Sheldon regner sig frem til, at han for længst vil være død inden det rent teknologisk vil være muligt at downloade hans bevidsthed i en robot. Han kaster sig derfor ud i et rent orgie af helsekost, sunde vaner og ultra-forsigtig adfærd. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2010.
17:40 
The Big Bang Theory
The zazzy substitution. Da Sheldon "slår op" med Amy, vækker det bekymring hos drengene, da han begynder at anskaffe sig katte, som erstatning for hende. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2010.
18:15 
Politijagt - USA [Repris]
Keld rykker ud sammen med både S.W.A.T. og resten af den samlede politistyrke i Santa Barbara, da en mand ringer og tilstår et mord. Der bliver ikke taget nogen chancer, hvorfor Keld og hans kollegaer også rykker ud med det helt store våbenarsenal!. Imens mister Thomas tålmodigheden under en nabostrid, som udarter sig til det absurde, og det skal der lukkes benhårdt ned for. Fie modtager til gengæld en tapperhedsmedalje for en ekstraordinær indsats som politibetjent i den amerikanske stat Virginia. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
19:05 
Strøgvagterne [Repris]
G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl.a. sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
20:00 
Stjerner i trøjen [Repris]
Den fjendtlige separatistbevægelse, De Røgede Ål, er gået i land ikke langt fra kasernen, og nu må de ni aspiranter flygte ud i skoven. Her skal de tilbringe det næste døgn og lære at gå i ét med naturen, så de i skjul kan indsamle efterretninger om De Røgede Åls færden. Men efter den første øvelse kommer aspiranterne i nærkontakt med fjenden og må igen flygte for at komme i sikkerhed. Da der endelig skal slås lejr for natten er det en flok trætte aspiranter, der skal kæmpe og holde sig vågne ved nattens observationsøvelse. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
21:00 
Speed Kills
Ben Aronoff - skaberen af verdens hurtigste speedbåde - er venner med jetsettet, en mand med et blændende smil og penge som græs. Men succesen har sin pris. Ben står i gæld til mafiaen og sælger motorbåde til narkosmuglere, og det udnytter narkotikapolitiet. De tvinger ham til at hjælpe dem i krigen mod narko, og pludselig må Ben spille dobbeltspil over for nogle af verdens farligste mænd. Producerat år 2018. Regissör: Jodi Scurfield, Skådespelare: Jennifer Esposito, Matthew Modine, John Travolta, Katheryn Winnick.
23:25 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne i 5. Gear i hastig fart – og med kun to pladser tilbage er kampen for alvor sat ind. 5. Gear-veteranen Anders Breinholt får denne gang selskab i bilen af sanger Mads Langer, som forsøger at vippe den tidligere vinder, Krede, af pinden. Han teamer igen i år op med sin broder Peder. Om det lykkes, eller om de to ’Ex on the Beach’-drenge - Nicklaes Olsen og Asbjørn ’Tyren’ Nielsen - kører dem af banen, imens de blæser forbi Rasmus Botoft og Brian Lykke, kan opleves i dagens hæsblæsende afsnit. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2020.
00:55 
Criminal Minds [Repris]
Sick and Evil. BAU rejser til Maine i jagten på en ukendt gerningsmand, der står bag en række mystiske mord, der alle er begået i hjemsøgte huse. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2018.
01:55 
Criminal Minds [Repris]
Truth or Dare. Kirkeklokkerne bjælder! Rossi forbereder sig til sit bryllup med Krystall, men før festen kan gå i gang, må holdet rejse til Los Angeles. Her skal de efterforske en række af fatale skyderier, der alle har fundet sted i dagslys og i forbindelse med op til flere biluheld. 11/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 15. Producerat år 2018.
02:55 
Special Victims Unit [Repris]
Web. En mor bliver forfærdet, da det kommer frem at hendes otteårige søn er blevet seksuelt misbrugt, hvilket sker syv år efter, at hendes eksmand blev fængslet for misbrug af hendes ældste søn, hvis DNA nu sætter ham i forbindelse med overgrebene på hans yngre bror. ,. Säsong 7. Del 21.
04:00 
CSI: Miami
How does that make you kill. Delkos dybeste hemmeligheder er i fare for at blive afsløret, og CSI-holdet må arbejde lynhurtigt for at dette ikke sker. Säsong 7. Del 3.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Hard Work Pays Off. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 7.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Adulting in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 03/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå