Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Mom [Repris]
A Dark Closet and Therapy with Horses. Bonnie tager modvilligt imod råd fra sin terapeut, Trevor, der forsøger at hjælpe hende med hendes ADD. Og Christy kæmper hårdnakket mod sin lyst til at spille. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2018.
06:30 
Mom [Repris]
Soup Town and a Little Blonde Mongoose. Da Christy bliver syg, får Bonnie pludselig en overvældende lyst til at passe på hende. ,. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2018.
06:55 
Property Brothers [Repris]
Sophie & Preston. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 24. Producerat år 2012.
07:45 
Top Gear: Specials [Repris]
Alle de bedste klip fra sæson 20 og 21 af 'Top Gear UK'. 15/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 20. Del 4. Producerat år 2013.
08:45 
Politijagt - USA [Repris]
Keld jagter en seksuelt forstyrret mand, som står bag flere overfald på sårbare hjemløse kvinder i Santa Barbara, Californien. Thomas undersøger et skyderi i et af Upper Darbys mest socialt belastede kvarterer, mens østjyden Fie er ude til et noget besynderligt trafikuheld, hvor begge bilister påstår, at de havde grønt lys i krydset, og dermed ikke var skyld i ulykken. Men hvem af dem har ret?. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
09:45 
Politijagt - USA [Repris]
Vi følger Thomas ind i den værste slum i Philadelphia, da han bliver kaldt ud til en mand, der nærmest ligger begravet i øldåser og sit eget tis. I Virginia ankommer østjyden Fie som første betjent til et alvorligt trafikuheld, som hun lynhurtigt skal få overblik over, mens Keld får en meget forvirret kvinde ind i patruljebilen i Santa Barbara. Kvinden har mindst fire samtaler kørende i hovedet på samme tid, og Keld må finde ud af, hvordan han bedst kan hjælpe hende. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
10:50 
Mamma Mia!
Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille idyllisk hotel på en græsk ø sammen med sin livsglade datter Sophie. Nu er tiden kommet, hvor Sophie skal giftes, men hun mangler en, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så derfor har hun i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Donnas fortid. Tre mænd, der alle potentielt kan være hendes far. I løbet af de næste 24 kaotiske og magiske timer bliver der både skruet op for ny kærlighed og gamle romancer. Regissör: Phyllida Lloyd, Skådespelare: Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård.
13:15 
Mamma Mia! Here We Go Again
I opfølgeren til ‘Mamma Mia!. ’ har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet i Grækenland, som hun knokler for at få klar til genåbning med en kæmpe fest til ære for sin mor. Hun begynder at spekulere over sin mors fortid, for hvordan gik det til, at Sophie har tre fædre, og hvilken af mændene – Bill, Harry eller Sam – var egentlig Donnas sande kærlighed? De spørgsmål fylder i Sophies hoved, mens hun også skal håndtere en graviditet og et uventet besøg fra en person, hun aldrig før har mødt: Sin mormor. Producerat år 2018. Regissör: Ol Parker, Skådespelare: Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Lily James, Colin Firth, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Andy Garcia, Cher.
15:45 
Stjerner i trøjen [Repris]
Den fjendtlige separatistbevægelse, De Røgede Ål, er gået i land ikke langt fra kasernen, og nu må de ni aspiranter flygte ud i skoven. Her skal de tilbringe det næste døgn og lære at gå i ét med naturen, så de i skjul kan indsamle efterretninger om De Røgede Åls færden. Men efter den første øvelse kommer aspiranterne i nærkontakt med fjenden og må igen flygte for at komme i sikkerhed. Da der endelig skal slås lejr for natten er det en flok trætte aspiranter, der skal kæmpe og holde sig vågne ved nattens observationsøvelse. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
16:50 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Sergent Rosborg og sergent Petersen skal ud på den berygtede REX-tur med deres rekrutter. Dem, de får igennem, kan kalde sig for gardere ved Den Kongelige Livgarde på den anden side. Forude venter fire dage uden mad eller søvn. Og mens store dele af Danmark har tømmermænd, tager Livgardens ældste major sin røde gallauniform på for sidste gang. Han skal til nytårstaffel hos Dronningen, og viser de traditioner, der finder sted i officerernes vagtstue på Amalienborg. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2020.
17:55 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne i 5. Gear i hastig fart – og med kun to pladser tilbage er kampen for alvor sat ind. 5. Gear-veteranen Anders Breinholt får denne gang selskab i bilen af sanger Mads Langer, som forsøger at vippe den tidligere vinder, Krede, af pinden. Han teamer igen i år op med sin broder Peder. Om det lykkes, eller om de to ’Ex on the Beach’-drenge - Nicklaes Olsen og Asbjørn ’Tyren’ Nielsen - kører dem af banen, imens de blæser forbi Rasmus Botoft og Brian Lykke, kan opleves i dagens hæsblæsende afsnit. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2020.
19:05 
Indsatslederne [Repris]
Henrik er indsatsleder for politi i Nordsjælland, da en 16-årig pige ringer efter hjælp på 112. En mand er stukket med en kniv i maven på Lyngby station og har akut brug for hjælp. Gerningsmanden bliver fanget med det samme, men det udvikler sig til at blive en sag, der involverer både gerningsmandens børn og hustru. Tæt på Vedbæk kører en mand galt og ringer efter hjælp på 112, men hverken betjente eller ambulancereddere kan finde manden. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
20:00 
Politijagt [Repris]
Peter leder efter en formodet spritbilist, der har sat sit eget og andres liv på spil ved at køre gennem bommene på en jernbaneoverskæring. Et villakvarter er plaget af indbrud, så da Vlado ser en varebil magen til tyvenes, skal det gå stærkt. Og i USA finder danskeren Thomas en stjålet bil. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Den Kongelige Livgarde
Sergenterne Rosborg og Petersen står over for Livgardens ultimative forhindringsbane. Får de deres rekrutter igennem den hårde REX-bane bliver de udnævnt til gardere. Gruppen er kun lige begyndt, da en af rekrutterne knækker sammen af udmattelse. Premierløjtnant Kristensen skal på et vagtkursus, der skal lære ham om Livgardens krav til officererne. Han bliver både udfordret i fanemarch, alarmberedskab og hvordan man opfører sig til en middag med Dronningen. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
22:05 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Den brutale sektleder. I 2001 bliver vicekriminalkommissær Niels Bugge kaldt ud til et mistænkeligt dødsfald i et kollektiv i et parcelhuskvarter i Randers. Den afdøde kvinde har tydelige mærker på hele kroppen, og på sit underliv har hun en tatovering, hvor der står ‘Slavetøsen Nia’. Historien tager en drejning da det viser sig, at husets ejer, Uffe Hove, har opbygget en sekt, hvor han styrer medlemmernes liv ned til mindste detalje. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2020.
23:25 
Ind i mørket - med Mørkeland og Richelsen [Repris]
Liget i containeren. En martsdag i 1988 finder en hundelufter et lig rullet ind i et persisk tæppe i en container i Farum. Liget er maltrakeret, og der er tydeligvis tale om tortur. Men hvad er det for nogle kriminelle miljøer, der kan finde på at torturere deres ofre?. Det spørgsmål bringer politiet ind i en lukket kinesisk underverden, hvor det er ualmindeligt svært at gebærde sig. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
00:30 
Fifty Shades of Black
Den mystiske millionær og ungkarl Christian Black er mildest talt ikke verdens bedste elsker. Det holder ham dog ikke tilbage, da han beslutter sig for at forføre den generte studine Hannah Steele, der en dag tropper op på hans kontor, for at få et interview til skolebladet. Der går dog ikke længe, før Hannah indser, at Christians fantasier grænser til den ”mørke side”. Producerat år 2016. Regissör: Michael Tiddes, Skådespelare: Mike Epps, Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk.
02:20 
Special Victims Unit [Repris]
Taboo. En privilegeret collegestudines historie om voldtægt og uventet graviditet bringer hende under mistanke, da Benson og Stabler opdager, at hun kan sættes i forbindelse med ikke bare et men to efterladte spædbørn, som er blevet fundet i affaldsspande. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14.
03:25 
Special Victims Unit [Repris]
Venom. Ken Randall ringer til Benson for at søge hjælp, efter at han er blevet anholdt midt om natten i en gyde. Han hævder at have ledt efter et lig, fordi han havde overhørt en mand i en bar, som tilstod at have myrdet en kvinde og smidt liget i gyden. Da Fin opdager, at hans søn har problemer begynder han at blande sig i efterforskningen, hvor mistanken begynder at rette sig imod Kens fætter, Darius Parker. ,. Säsong 7. Del 18.
04:25 
CSI: Miami [Repris]
Won't get fueled again. CSI-holdet står ansigt til ansigt med den mest brutale kriminelle bande Miami hidtil har set. ,. Säsong 7. Del 2.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Hard Work Pays Off. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 02/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå