Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom [Repris]
Skippy and the Knowledge Hole. Christy synes, at det er enormt svært at stoppe med ryge. Imens forsøger Bonnie at hjælpe Tammy med at forberede sig til sin prøve. 28/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2018.
06:20 
Property Brothers [Repris]
Jessica & Rob. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2012.
07:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2011.
08:05 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 5. Producerat år 2011.
09:15 
Scorpion [Repris]
Scorp Family Robinson. Holdet kommer for alvor på prøve, da de må overkomme personlige konflikter og forsøge at holde liv i håbet om at blive reddet fra den øde ø, hvor de styrtede ned for tre uger siden. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 25. Producerat år 2016.
10:05 
Scorpion
Extinction. Team Scorpion er nødt til at samarbejde med deres gamle ærkefjende, Mark Collins, i et forsøg på redde menneskeheden fra udslettelse. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2017.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Infiltrated. Bensons vidnesudsagn skal bruges da anklager Novak forsøger at få dømt en brutal voldtægtsforbryder. Problemet er imidlertid, at Benson stadig arbejder undercover i Oregon, som øko-terroristen Persephone James. Samtidig har Benson fået sine egne, legale sorger, da en lokal sherif udspørger hende om drabet på en ansat i en medicinalvirksomhed. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 6.
12:05 
Special Victims Unit
Cage. Da enhedens efterforskere finder to skræmte, mindreårige børn lænket i en varevogn, kommer de på sporet af en kvinde, der driver en lyssky, privat adoptionscentral. Dani Beck, som igen er blevet stærkt personligt involveret i sagen, træffer en svær beslutning vedrørende hendes fremtid i enheden for særlige ofre. Säsong 8. Del 8.
13:05 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne med hastig fart!. Med kun to af de eftertragtede pladser tilbage, er kampen for alvor sat ind, når værter Jacob Riising og Casper Elgaard byder deltagerne op til flere rablende vanvittige ræs. Danseglade Silas Holst danner par med den sangkyndige Jimmy Jørgensen, der selvsikkert forsøger at slå altid glade Cutfather og tv-vært Christopher Læssø. Racerbanen er også kridtet op til kamp, når Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, og hendes mand, Marco Loughran, giver den fuld gas i opgøret mod Irina The Diva, som hamrer sømmet i bund sammen med sin mand, dj’en Faustix. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
14:35 
5. Gear [Repris]
Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale!. Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!. 31/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The plimpton simulation. Sheldon skal være vært for den berømte fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton, som aflægger besøg på universitetet. Hendes høje intelligens modsvares af en lige så højspændt seksualdrift. Sheldon og Leonard kæmper om hendes gunst. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2009.
16:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The staircase implementation. Et skænderi om indstillingen af termostaten på radiatoren ender med, at Leonard går over til Penny og fortæller hende, hvordan han mødte Sheldon og flyttede sammen med ham. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2009.
17:05 
The Big Bang Theory
The lunar excitation. Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på et dating-site. Efter at have set sin nye flotte, men lidt nørdede kæreste sammen med sine venner, står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne være kæreste med uintelligente sportsfolk. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2009.
17:40 
The Big Bang Theory
The robotic manipulation. Howard anvender en robot-arm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2010.
18:10 
Politijagt - USA [Repris]
Thomas og hans kollegaer hos politiet i Upper Darby, Philadelphia, må tænke lynhurtigt, da en kvinde ringer 911 og skriger i telefonen, at hendes søn vil skyde hende!. I Santa Barbara står århusianeren Keld over for et bandemedlem, som er meget vred og potentielt også yderst farlig, så han lægger manden i håndjern. Og det er bandemedlemmet slet ikke tilfreds med, så han beskylder Keld for at befamle ham. Sydpå i Virginia vælter regnen ned, hvilket sender en masse bilister i grøften, og Fie må kæmpe for at få styr på den farlige situation. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2018.
19:05 
Politijagt - USA
Keld rykker ud sammen med både S.W.A.T. og resten af den samlede politistyrke i Santa Barbara, da en mand ringer og tilstår et mord. Der bliver ikke taget nogen chancer, hvorfor Keld og hans kollegaer også rykker ud med det helt store våbenarsenal!. Imens mister Thomas tålmodigheden under en nabostrid, som udarter sig til det absurde, og det skal der lukkes benhårdt ned for. Fie modtager til gengæld en tapperhedsmedalje for en ekstraordinær indsats som politibetjent i den amerikanske stat Virginia. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt [Repris]
Peter leder efter en formodet spritbilist, der har sat sit eget og andres liv på spil ved at køre gennem bommene på en jernbaneoverskæring. Et villakvarter er plaget af indbrud, så da Vlado ser en varebil magen til tyvenes, skal det gå stærkt. Og i USA finder danskeren Thomas en stjålet bil. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Batman V Superman: Dawn of Justice
Batman og Superman har travlt med at udkæmpe deres indbyrdes opgør, mens resten af verden ikke kan finde ud af hvilken superhelt, de virkelig har brug for. Samtidig opstår der en ny fare, som viser sig at være større end nogen, menneskeheden hidtil har set. Nu må de to helte, der indtil nu har set skævt til hinanden, samarbejde om at redde planeten fra dommedag. Producerat år 2016. Regissör: Zack Snyder, Skådespelare: Amy Adams, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Ben Affleck.
00:25 
I Am Legend
Videnskabsmanden Robert Neville er helt alene i storbyen efter en dødbringende virus har udslettet resten af New Yorks befolkning. Han prøver desperat at komme i kontakt med andre overlevende ved hjælp af sin radio, men der er tilsyneladende ikke andre. I hvert fald ikke om dagen. Men om natten kommer de inficerede mutanter frem. Producerat år 2007. Regissör: Francis Lawrence, Skådespelare: Charlie Tahan, Willow Smith, Alice Braga, Will Smith.
02:20 
Special Victims Unit [Repris]
Raw. Efter at en seksårig, sort dreng er blevet dræbt under en skudepisode på en skole, sporer kriminalassistenterne pistolen, som blev brugt ved angrebet, tilbage til en våbenhandel, som drives af en hvid racist. Munch og Tutuolas efterforskning bringer dem snart på sporet af den racistiske gruppe Revolution Aryan Warriors. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6.
03:25 
Special Victims Unit [Repris]
Infected. Da kvinden Monica Phelps bliver fundet skudt i sin lejlighed, finder man samtidig hendes 14-årige søn Nathan skjult i et skab. Monicas død bliver sat i forbindelse med den velhavende Ted Carthage, som driver en organisation, der forsøger at hjælpe prostituerede. Benson er sikker på, at Carthage er morderen, men må grundet en teknisk detalje lade ham gå fri. Sagen tager derefter en fatal drejning. ,. Säsong 7. Del 12.
04:25 
CSI: Miami [Repris]
All in. Calleighs kidnappere bruger hende i et forsøg på at slippe fra et skyderi, hvor de var skyld i at en person døde. Hun opdager dog, at det ikke var skuddet, der dræbte ofret. ,. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2007.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
A Crawley Country Mile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 31/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå