Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom [Repris]
Sparkling Banter and a Failing Steel Town. Christy er den eneste, der ikke har nogen planer på Valentinsdag, så Bonnie tager hende ud på en mor-datter-date. Og så bliver Marjories forsøg på at have en stille aften ødelagt, da alle har brug for hendes hjælp. 28/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2018.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Amber. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 21. Producerat år 2012.
07:15 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 3. Producerat år 2011.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 14/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2011.
09:20 
Scorpion [Repris]
Maroon 8. Holdets fly styrter ned på en øde ø og piloten, Scotty, kommer slemt til skade. De må gøre alt, hvad de kan for at redde ham og på samme tid forsøge at finde en måde, hvorpå de kan komme væk fra øen. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 24. Producerat år 2016.
10:05 
Scorpion
Scorp Family Robinson. Holdet kommer for alvor på prøve, da de må overkomme personlige konflikter og forsøge at holde liv i håbet om at blive reddet fra den øde ø, hvor de styrtede ned for tre uger siden. Säsong 3. Del 25. Producerat år 2016.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Recall. Stabler og hans nye partner Dani Beck efterforsker voldtægten af den unge kvinde Nikki. Nikki udpeger den kendte sagfører Martin Trenway som manden, der voldtog hende. Enheden har besvær med at finde beviser for Nikkis anklager, lige indtil endnu et offer træder frem. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 3.
12:05 
Special Victims Unit
Infiltrated. Bensons vidnesudsagn skal bruges da anklager Novak forsøger at få dømt en brutal voldtægtsforbryder. Problemet er imidlertid, at Benson stadig arbejder undercover i Oregon, som øko-terroristen Persephone James. Samtidig har Benson fået sine egne, legale sorger, da en lokal sherif udspørger hende om drabet på en ansat i en medicinalvirksomhed. Säsong 8. Del 6.
13:05 
5. Gear [Repris]
Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Og så præsenterer vi sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
14:35 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne med hastig fart!. Med kun to af de eftertragtede pladser tilbage, er kampen for alvor sat ind, når værter Jacob Riising og Casper Elgaard byder deltagerne op til flere rablende vanvittige ræs. Danseglade Silas Holst danner par med den sangkyndige Jimmy Jørgensen, der selvsikkert forsøger at slå altid glade Cutfather og tv-vært Christopher Læssø. Racerbanen er også kridtet op til kamp, når Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, og hendes mand, Marco Loughran, giver den fuld gas i opgøret mod Irina The Diva, som hamrer sømmet i bund sammen med sin mand, dj’en Faustix. 31/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The wheaton recurrence. Sheldon får mulighed for at slå sin arvefjende Wil Wheaton - på bowlingbanen. Leonard bliver fornærmet, over Pennys reaktion efter, at han har sagt "Jeg elsker dig" til hende. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2009.
16:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The spaghetti catalyst. Efter at Leonard og Penny har slået op, forsøger Sheldon at skjule fra Leonard og vennerne, at han har været til hyggelig spaghetti-middag hos Penny. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2009.
17:05 
The Big Bang Theory
The plimpton simulation. Sheldon skal være vært for den berømte fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton, som aflægger besøg på universitetet. Hendes høje intelligens modsvares af en lige så højspændt seksualdrift. Sheldon og Leonard kæmper om hendes gunst. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2009.
17:40 
The Big Bang Theory
The staircase implementation. Et skænderi om indstillingen af termostaten på radiatoren ender med, at Leonard går over til Penny og fortæller hende, hvordan han mødte Sheldon og flyttede sammen med ham. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2009.
18:10 
Politijagt - USA [Repris]
Vi følger Thomas ind i den værste slum i Philadelphia, da han bliver kaldt ud til en mand, der nærmest ligger begravet i øldåser og sit eget tis. I Virginia ankommer østjyden Fie som første betjent til et alvorligt trafikuheld, som hun lynhurtigt skal få overblik over, mens Keld får en meget forvirret kvinde ind i patruljebilen i Santa Barbara. Kvinden har mindst fire samtaler kørende i hovedet på samme tid, og Keld må finde ud af, hvordan han bedst kan hjælpe hende. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
19:05 
Politijagt - USA
Thomas og hans kollegaer hos politiet i Upper Darby, Philadelphia, må tænke lynhurtigt, da en kvinde ringer 911 og skriger i telefonen, at hendes søn vil skyde hende!. I Santa Barbara står århusianeren Keld over for et bandemedlem, som er meget vred og potentielt også yderst farlig, så han lægger manden i håndjern. Og det er bandemedlemmet slet ikke tilfreds med, så han beskylder Keld for at befamle ham. Sydpå i Virginia vælter regnen ned, hvilket sender en masse bilister i grøften, og Fie må kæmpe for at få styr på den farlige situation. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2018.
20:00 
5. Gear
Vi nærmer os semifinalerne i 5. Gear i hastig fart – og med kun to pladser tilbage er kampen for alvor sat ind. 5. Gear-veteranen Anders Breinholt får denne gang selskab i bilen af sanger Mads Langer, som forsøger at vippe den tidligere vinder, Krede, af pinden. Han teamer igen i år op med sin broder Peder. Om det lykkes, eller om de to ’Ex on the Beach’-drenge - Nicklaes Olsen og Asbjørn ’Tyren’ Nielsen - kører dem af banen, imens de blæser forbi Rasmus Botoft og Brian Lykke, kan opleves i dagens hæsblæsende afsnit. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2020.
21:30 
Stjerner i trøjen
Den fjendtlige separatistbevægelse, De Røgede Ål, er gået i land ikke langt fra kasernen, og nu må de ni aspiranter flygte ud i skoven. Her skal de tilbringe det næste døgn og lære at gå i ét med naturen, så de i skjul kan indsamle efterretninger om De Røgede Åls færden. Men efter den første øvelse kommer aspiranterne i nærkontakt med fjenden og må igen flygte for at komme i sikkerhed. Da der endelig skal slås lejr for natten er det en flok trætte aspiranter, der skal kæmpe og holde sig vågne ved nattens observationsøvelse. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
22:35 
Ind i mørket - med Mørkeland og Richelsen [Repris]
Liget i containeren. En martsdag i 1988 finder en hundelufter et lig rullet ind i et persisk tæppe i en container i Farum. Liget er maltrakeret, og der er tydeligvis tale om tortur. Men hvad er det for nogle kriminelle miljøer, der kan finde på at torturere deres ofre?. Det spørgsmål bringer politiet ind i en lukket kinesisk underverden, hvor det er ualmindeligt svært at gebærde sig. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
23:35 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Den brutale sektleder. I 2001 bliver vicekriminalkommissær Niels Bugge kaldt ud til et mistænkeligt dødsfald i et kollektiv i et parcelhuskvarter i Randers. Den afdøde kvinde har tydelige mærker på hele kroppen, og på sit underliv har hun en tatovering, hvor der står ‘Slavetøsen Nia’. Historien tager en drejning da det viser sig, at husets ejer, Uffe Hove, har opbygget en sekt, hvor han styrer medlemmernes liv ned til mindste detalje. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2020.
00:50 
Criminal Minds [Repris]
Chameleon. Efter Rossi bliver hårdt såret i en alvorlig kamp mod en seriemorder, spekulerer han om der var noget han mon kunne have gjort anderledes, for at undgå at gerningsmanden slap fri. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2018.
01:55 
Criminal Minds [Repris]
Sick and Evil. BAU rejser til Maine i jagten på en ukendt gerningsmand, der står bag en række mystiske mord, der alle er begået i hjemsøgte huse. 10/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2018.
02:55 
Special Victims Unit [Repris]
Rage. For 14 år siden havde Stabler chancen for at knalde Gordon Rickett for bortførelsen, voldtægten og mordet på Dana MacNamara, men det lykkedes Rickett at blive frikendt. Da endnu en ung pige bliver fundet myrdet, får Stabler på ny chancen for at sætte Rickett bag tremmer. Men holdet har kun 24 timer til at finde tilstrækkeligt med beviser. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17.
03:55 
Special Victims Unit
Raw. Efter at en seksårig, sort dreng er blevet dræbt under en skudepisode på en skole, sporer kriminalassistenterne pistolen, som blev brugt ved angrebet, tilbage til en våbenhandel, som drives af en hvid racist. Munch og Tutuolas efterforskning bringer dem snart på sporet af den racistiske gruppe Revolution Aryan Warriors. Säsong 7. Del 6.
05:00 (05:45)
CSI: Miami [Repris]
Chain reaction. En model dør af elektrisk stød på catwalken og CSI opdager, at sagen er forbundet til en større operation, der smugler heroin. En af de involverede viser sig at være den fange, der tog Horatios søn som gidsel. ,. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2007.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå